- 27 Temmuz 2011
- 2.367
- 1.002
- 248
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #1.801
Gunun haberi
Benim pipili sanılan bebis kukulu cikti ultrasonda dakikalarca pipi arayan doktor bı sey bulamadı :44:
Tam dönmeyen gicik bebis doktoru cok ugrastirdi ama yapilan tum taramalarda bir fazlalik bulunmadi
Eşimde bende aynen su durumdaydıkBuda doktor
berezeyyyciğim,,
sana da , bana da, kimseye de uğramasın cinler minler..... cine bir çarp sen, bir de yerden yesin,, pis cin....
bugün dr. daydım, benim yumoşun biri yoktu bugün, yani iki yumoş vardı, saat 23 de çatlatma iğnemi oldum, ptesi opum var. inşalah maşalahh boş çıkmaz, dua edin tüm topic bana........ yazık banaaaaaaaaaa.
geçen sefer bir tane idi, ve boş çıktı...... kandırdı beni yumoşcuğum...... şaka bir yana ben de tırsıyorum.... boş olursa yine, demekki yumoşlar suyunu çekiyor, bitiyorrrrrr, yandım valla....... o yüzden hiç zaman kaybetmesin hiç kimse....... bir yılda çok şey değişiyor.... inanın, değişiyor
darısı senin test sonuçlarına olsun canım..:))
Merhaba kızlar
Bugün ingiltere'deki bir arkadaşımdan haber aldım..37 yaşında 9 haftalık hamileymiş..
ve inanabiliyor musunuz? sadece idrar tahlili yapılmış...şu ana kadar...
ne herhangi bir kan tahlili, ne ultrasound....hiç bi şey yok...
tansiyon ve şekeriniz yoksa gidin keyfinize bakın demişler..
ne bir vitamin ne ilaç..
12.haftadan sonra bir doktor bile değil bir ebe elle muayene edecekmiş...
o kadar...yine ne ikli test ne bir görüntüleme...
3 aya kadar düşen bebekler zaten düşmesi gerekiyordur vs...vs...demişler..
Bizim burda 12. hafta yapılan testleri düşününce...
doktorlar mı abartıyor....biz mi abartıyoruz...onların sağlık sistemi mi daha iyi...bilemedim...
bize 3.aya kadar kaç kere ultrasoundla bakıyolar ya....bi tuhaflık var bu işte...
hatun da diyor ki...sadece bir idrar çubuğunda gördüm o kadar...
acaba gerçekten hamile miyim...değil miyim....
neyse bunları duyunca bana bi rahatlama geldi....
bir koyver gitsin durumu yani....:90:
Lejenacim kuzum bana bu durum hicte yabanci gelmedi bende anlam veremiyorum zaten neden Turkiye ile Avrupa ulkelerinde bu kadar farklilik gosteriyor neden bu kadar tefferuattli islem yapiyorlar diye
canim bebisimizde insallah cok cok iyidir sen sakin uzulme annesini uzmuycek ben biliyorum
evet ya bütün yolları yöntemleri ilaçları bizde deniyo bu avrupalılar ve amerikalılar sanırım...
antibiyotik bile kullanmıyolar mecbur olmadıkça...
burda doktor kafasını kaldırıp muayene etmeden otomatik yazıyo zaten ilaçları
canım umarım Breezey de iyi haberle döner bugün...benim daha 2 haftadan fazla var...testlere
senin de ağrıları iyiye yoralım...bakarsın bi sürpriz de sen yaparsın...neden olmasın her bi şeyler iyiymiş zaten...
Gunun haberi
Benim pipili sanılan bebis kukulu cikti ultrasonda dakikalarca pipi arayan doktor bı sey bulamadı :44:
Tam dönmeyen gicik bebis doktoru cok ugrastirdi ama yapilan tum taramalarda bir fazlalik bulunmadi
Eşimde bende aynen su durumdaydıkBuda doktor
berezeyyyciğim,,
sana da , bana da, kimseye de uğramasın cinler minler..... cine bir çarp sen, bir de yerden yesin,, pis cin....
bugün dr. daydım, benim yumoşun biri yoktu bugün, yani iki yumoş vardı, saat 23 de çatlatma iğnemi oldum, ptesi opum var. inşalah maşalahh boş çıkmaz, dua edin tüm topic bana........ yazık banaaaaaaaaaa.
geçen sefer bir tane idi, ve boş çıktı...... kandırdı beni yumoşcuğum...... şaka bir yana ben de tırsıyorum.... boş olursa yine, demekki yumoşlar suyunu çekiyor, bitiyorrrrrr, yandım valla....... o yüzden hiç zaman kaybetmesin hiç kimse....... bir yılda çok şey değişiyor.... inanın, değişiyor
kızlarrrrrr
kabul ediyorum acık moralim bozuk.
o yüzden hepinize tek tek cevap yazamıyorum , hepinizi okudum ama bunu bilin.
yarın sabah 10.00 da kolposki yapılacak, bugün zeynep kamile gittim ve kan verdim.
aç karnına gideceğim ve sonrasında yaklaşık 1 hafta sonucu bekleyeceğim...:18:
bu arada doktoruma , hamilelik olursa ne olur dedim...:44:
eğer kolposkinin sonucu kötü çıkarsa ve rahimden parça alınarak temizlenmesi gerekirse , gebeliği sonlandırırlarmış.
hayırlısı hakkımda diyorum ve sizi öpüyorum kocaman...
benden bugünlük bu kadar.
dedim ya acık moralim bozuk
canikom inşallah , iyi haber verebilirim.... senden de sürpriz gelebilir , hadi hakkımızda hayırlıs.insallah yumuslarin dolu dolu cikar ve sana bebis olarak geri donerler. Allah yardimcin olsun kuzum
hopecim, güzel geçti diyeyim, zaten ben ençok bu kısmı seviyorum, iğne hopppppp uyuyorsun ya, süreç tamamlanıyor ve rahatlıyorum..... sonrası Allahın dediği hayırılsıyla oluyor inşallah... sen ne durumdasın, yoksun bu aralar......prensesiniz size iyi bir saka yapmis. sehzade derken prenses geliyor. ne kadar güzel bir haber puffy. kiz annesi de olacaksin harika. Yüce Rabbim sonuna kadar koruyup gözetsi insallah.
canim benim insallah güzel gecmistir opun. su anda herhalde uyuyor olmalisin. güpgüzel yumoslar dilerim. sana insallah bebis olur yumoslarin.
kızlarrrrrr
yarın sabah 10.00 da kolposki yapılacak, bugün zeynep kamile gittim ve kan verdim.
eğer kolposkinin sonucu kötü çıkarsa ve rahimden parça alınarak temizlenmesi gerekirse , gebeliği sonlandırırlarmış.
kızlarrrrrr
ama ben yinede yazayim.
arkadaslar bu ay da olmadi galiba. galibasi yok olmadi maalesef
benim adet belirtiler full baslamis durumda
selcancım, hayırlısı olsun, zamanı değilmiş demekki.
ben de dün opu oldum, 2 yumoş vardı, 1 olgun yumurta çıktı, ve bugün döllenmiş..... son durum bu yani.
ama ben yinede yazayim.
arkadaslar bu ay da olmadi galiba. galibasi yok olmadi maalesef
benim adet belirtiler full baslamis durumda
selcancım, hayırlısı olsun, zamanı değilmiş demekki.
ben de dün opu oldum, 2 yumoş vardı, 1 olgun yumurta çıktı, ve bugün döllenmiş..... son durum bu yani.
Selcanım güzelim..
üzme kendini sakın...bu ay daha iyi olacak herşey tedavin başlayacak...
doktor kontrolünde herşey daha iyi olacak...
iyi şeyler düşün....iyi şeyler olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?