Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

azicik catlak kuzum google arastirmalarima gore zaten takilacak bi durum olmadigini ogrendim ve coookkk sevindirik oldum
zaten genelde kendiliginden gecen bi durummus. fena icim rahatladi sende rahat ol okis tatlim.

ana bizim sehzade prenses cikti simdi icerde kahkahalar atiyordur nasil kandirdim onlari diye

Son düzenleme:

insallah yumuslarin dolu dolu cikar ve sana bebis olarak geri donerler. Allah yardimcin olsun kuzum

darısı senin test sonuçlarına olsun canım..:))

amin kuzum amin hepimizin insallah. benim adet belirtilerim basladi zaten goguslerim yine hassaslasti agriyor fakat halen lekenlemelerim baslamadi. bu ay zaten hepsi bi kac gun ileri atti onun da eli kulagindadir bugun yarin baslar diye bekliyorum.
yalniz anlam veremedigim bi bel agrim var hayir olsun bakalim.

Lejenacim kuzum bana bu durum hicte yabanci gelmedi bende anlam veremiyorum zaten neden Turkiye ile Avrupa ulkelerinde bu kadar farklilik gosteriyor neden bu kadar tefferuattli islem yapiyorlar diye

canim bebisimizde insallah cok cok iyidir sen sakin uzulme annesini uzmuycek ben biliyorum

evet ya bütün yolları yöntemleri ilaçları bizde deniyo bu avrupalılar ve amerikalılar sanırım...

antibiyotik bile kullanmıyolar mecbur olmadıkça...

burda doktor kafasını kaldırıp muayene etmeden otomatik yazıyo zaten ilaçları

canım umarım Breezey de iyi haberle döner bugün...benim daha 2 haftadan fazla var...testlere

senin de ağrıları iyiye yoralım...bakarsın bi sürpriz de sen yaparsın...neden olmasın her bi şeyler iyiymiş zaten...

Son düzenleme:

antibiyotik yazmalari icin nerdeyse ruhunu teslim etmekte olmalisin canim yoksa vermezleeerrr
bence avrupali insanlari omru bu yuzden uzun oluyor her hapsirikta tinsirikta ilac yazmiyorlar burda bol su ic derler hep

benim google arastirmalarima gore korkulacak hic bir sey yok bence guzel haberlerle gelicek azicik catla kuzumuz

benim hic umudum yok canim hamilelik olsaydi benim gogusler sismezdi bu bende herzaman icin reglin yaklastiginin gostergesi olmustur.

prensesiniz size iyi bir saka yapmis. sehzade derken prenses geliyor. ne kadar güzel bir haber puffy. kiz annesi de olacaksin harika. Yüce Rabbim sonuna kadar koruyup gözetsi insallah.

canim benim insallah güzel gecmistir opun. su anda herhalde uyuyor olmalisin. güpgüzel yumoslar dilerim. sana insallah bebis olur yumoslarin.

senden nbr arkadasim Turkiye nasildi? donasyon mu son kez tupbebek mi karar verebildiniz mi?

kızlarrrrrr

kabul ediyorum acık moralim bozuk.
o yüzden hepinize tek tek cevap yazamıyorum , hepinizi okudum ama bunu bilin.

yarın sabah 10.00 da kolposki yapılacak, bugün zeynep kamile gittim ve kan verdim.
aç karnına gideceğim ve sonrasında yaklaşık 1 hafta sonucu bekleyeceğim...:18:

bu arada doktoruma , hamilelik olursa ne olur dedim...:44:
eğer kolposkinin sonucu kötü çıkarsa ve rahimden parça alınarak temizlenmesi gerekirse , gebeliği sonlandırırlarmış.
hayırlısı hakkımda diyorum ve sizi öpüyorum kocaman...
benden bugünlük bu kadar.

dedim ya acık moralim bozuk

guzel arkadasim ne diyim ki diyebilecegim tek sey herseyde bi hayir vardi. insallah korktugun basina gelmez bu soylediklerinin hicbirine gerek kalmaz. biliyorum moralin bozuk ama bizide burda habersiz birakma olur mu?

Allah yar ve yardimcin olsun kuzum.

insallah yumuslarin dolu dolu cikar ve sana bebis olarak geri donerler. Allah yardimcin olsun kuzum
canikom inşallah , iyi haber verebilirim.... senden de sürpriz gelebilir , hadi hakkımızda hayırlıs.
hopecim, güzel geçti diyeyim, zaten ben ençok bu kısmı seviyorum, iğne hopppppp uyuyorsun ya, süreç tamamlanıyor ve rahatlıyorum..... sonrası Allahın dediği hayırılsıyla oluyor inşallah... sen ne durumdasın, yoksun bu aralar......

tatlı kız brezeyyyyy,,, inşallah hiçbirşey çıkmayacak,,,, moralini yüksek tut lütfen.... öncelikle senin sağlığın, lütfen unutma,,,,,, sen iyi olunca herşey sırasıyla yoluna girecektir, Yüce Rabbimiz hakkımızda hayırlsını en kısa zamanda versin canım.......

Canım arkadaşım..

inşallah bi şey çıkmayacak...en kötü senaryoyu yazmışsın hemen..

kov onları kov....içini ferah tut...

kalbimiz seninle...

ama ben yinede yazayim.

arkadaslar bu ay da olmadi galiba. galibasi yok olmadi maalesef
benim adet belirtiler full baslamis durumda

ama ben yinede yazayim.

selcancım, hayırlısı olsun, zamanı değilmiş demekki.

ben de dün opu oldum, 2 yumoş vardı, 1 olgun yumurta çıktı, ve bugün döllenmiş..... son durum bu yani.

ama ben yinede yazayim.

Selcanım güzelim..

üzme kendini sakın...bu ay daha iyi olacak herşey tedavin başlayacak...

doktor kontrolünde herşey daha iyi olacak...

iyi şeyler düşün....iyi şeyler olsun...

nerde bizim azcık çılgın, birazcık muzip Breezimiz ya...

merak ettik canım arkadaşım...neler oldu? nasılsın?

moralin iyi mi?

yazmak istemezsen zorlama...bekleriz biz seni...

selcancım, hayırlısı olsun, zamanı değilmiş demekki.

ben de dün opu oldum, 2 yumoş vardı, 1 olgun yumurta çıktı, ve bugün döllenmiş..... son durum bu yani.

aynen oyle canim dun once biraz uzuldum ama sonra demekki zamani degilmis dedim kendi kendime ve yine yeniden herseyin hayirlisini diledim

o altin yumurtan buyur buyur bebis olur insallah. hayirli olsun canim umarim hersey guzel gelisir ve mujdeyi yakin zamanda verirsin bize

Selcanım güzelim..

üzme kendini sakın...bu ay daha iyi olacak herşey tedavin başlayacak...

doktor kontrolünde herşey daha iyi olacak...

iyi şeyler düşün....iyi şeyler olsun...

once uzuldum arkadasim ama sonra bunda var bi hayir dedim icimden. birde dun oglen doktorum aradi esimin analiz sonucunun cok iyi ciktigini
bende bi sorun olmadigini yine uzerine basarak ifade etti.hani benim aklima takilmisti 3 yumurtan var demisti ama hic bir olcum falan yapilmamisti
bende panige kapilmistim bendeki yumurtalar buyumuyor gelismiyor diye. hayir oyle bisey yok dedi burda artik yumurta olcumu yapmiyorlarmis
sadece duzensiz adet gorenlerde birde ultrasonu iyi cikmayanlarda yapiyorlarmis. senin durumun cok iyi dedi icim ferahladi
yani arkadaslar Allah ne zaman nasip ederse artik Rabbim bilir.

kucak dolusu sevgiler lejenacim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…