valla benim hic bir fikrim yok canim ordan yazilani soyledim yanliz hamile degilmis bayan. kopyaladim okursun canim.
insallah topikimiz guzel haberlerle senlenicek Allahin izniyle. sende stres yapma yapmaki yumoslarin kusmesin sana
SORU :
Hocam merhaba, öncelikle çok çok teşekkür ediyorum Allah sizden razı olsun hocam. AMH değerim daha önce 0.5'di. Oldukça düşük bir değer çıkmıştı. AMH kürünüzü uygularken yarısında hamile kaldım. Çok mutlu olduk. Fakat yedi haftalıkken bebek gelişmediği için alındı. Tekrar mücadele etmek adına AMH kürünüzü yeniden alarak tamamladım. AMH değerimi tekrar ölçtürdüğümde 1.8'e çıktığını öğrendim. Çok sevindim. Doktor kontrolüne gittiğimde rahmimde bir problem olmadığını söyledi tekrar incir kürüne başlasam olur mu? 4 ay geçti kürtaj olduğumdan beri tekrar hamile kalmak istiyorum hocam? İncir kürü yeterli olur mu?
CEVAP :
AMH hormonunu yükseltici desteğini 1x kullanmanız yeterli olmuş görünmekte tekrar kullanmanıza gerek yok. 7 gün soğan kürünü uyguladıktan sonra hemen arkasından 21 gün incir kürü uygulamanız yeterli olacaktır. Sağlığınız daim olsun. Allah'tan hayırlı ve sağlıklı evlatlar vermesini diliyorum.