Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

cnm çok geçmiş olsun...hayırlı haberler olsun.....senin adet için gününmüydü...çünkü benimde biyopsi olduktan sonra adet kanaması gibi kanmamam oldu..benim günüm değildi...ondan sordum....

teşekkür ederim sevgili arkadaşım

biyopsiden sonra kanamam oldu benimde .. ama bu başlayan adet kanaması,zaten günüm gelmişti...
bir de ben bu kanamayı nerede olsa tanırımm alıştım 30 yıldır

kuzum alısım , Rabbim neyi bahane ederse etsin , bir an önce bebeklerimize kavuştursun bizi , eğer bizim için hayırlı olacaksa.

Benim bebek şimdilik başka bahara kaldı ama dilerim senin yumoşların bir an önce sana bebişler olarak döner...
Bu smear sonucuna göre 3 ay hamilelik yasak da bana , o yüzden başka bahar dedim bu arada.Hayırlısı elbette.

geçmiş olsun brezey cim. seni merak ederken burda buldum izini:))
topiğinize misafir geldim.
inşallah sonuçların iyi çıkar canım.görüşmek üzere.

canım umuts , hoşgeldin o zaman

inşallah iyi çıkacak canım sonucum , kolposkopun dediğinden ben de kötü olacağını düşünmüyorum ama yine de Rabbim bilir , bekleyeceğiz , sadece 3 haftacıkk:18:

sen nasılsın , buluşamayalı , de bakalımmm

öncelikle elbette her şeyin hayırlısı kuzum , elbette...

dedim ya ben de hiç üzülmedim bu ay olmamasına... düşünsene aksi olsaydııııı

Amann Allahımmm

maşallah kuzum , şaşmasın saati falan.daha işimiz var ... bebek sahibi olacağız.
senin kocancının sonuçları da iyi çıkmış , aferim onaaaa

fsh ve e2 için açlık farketmiyor.bu yüzden tok git daha iyi kuzum... eğer prolaktin ve tsh bakılacaksa aç karnına gitmen gerekiyor yani en azından TR de böyle

inşallah erkenden randevu saati bulursun canım da , bunca zamanın beklemenin ödülünü artık alırsın. ne durumdasın tastamam öğrenirsin güzelce.

tek yumurta ikizleri canim.

kargaya yavrusu sahin gorunurmus hesabi benim ogullarim cok tatli ablasi valla. gittikleri heryerde cok dikkat cekiyorlar
Allahim herkesin evladini korusun icinde de benim evlatlarimi amin.

kesinlikle öyledir bir kereee kuzumm... sen karga mısın ki oğulların sankim şahin olsun...
kuzummm kuğummm , tavuskuşummm , bülbülüm gülümmm

3 ay nedir ki hemencecik gecer
pazartesiye randevumu aldim. sabah saat 11.20 de fakat benim kendi doktorum tatildeymis onun yerine baska bi doktor bakicak
bu hic iyi olmadi neden derseniz bunun cinsiyeti erkek benim ki duydugu andan itibaren siyirmis durumda valla yapicak bisey yok
o yumurtalar mecbur sayilacak yani

ayyy allahımm yaaa... bir de bununla uğraş şimdi...

o yumurtalar sayılacak o kadar kuzum bence de...
hem bebek istiyor hem de doktorun cinsiyetine takılıyor...
doktor göre göre bizden olmuştur zaten merak etmesin söyle...

:)) bence de kuzum adam adamliktan cikali cok olmustur

aman sen benimkine bakma onun takilmadigi ne varki zaten he he diycen gecicen

tek yumurta ikizleri canim.

kargaya yavrusu sahin gorunurmus hesabi benim ogullarim cok tatli ablasi valla. gittikleri heryerde cok dikkat cekiyorlar
Allahim herkesin evladini korusun icinde de benim evlatlarimi amin.

ayy ne güzel maşşallah..:)) allahım tekrar tatdırsın işallah..pazartesi test sonuclarını bekliyoruz canım...

ayy ne güzel maşşallah..:)) allahım tekrar tatdırsın işallah..pazartesi test sonuclarını bekliyoruz canım...

amin Allah isteyen herkese hayirli evlatlar versin insallah.

kuzum benim guya bugun reglimin 2.gunu olucakti ve kan vermeye gidicektim. ama benim bunye benimle biraz oynuyor galiba
dun sabah adet oldum sandim kanamam baslamisti fakat arkasi gelmedi. daha sonra az bisey tekrar lekenlenmem oldu.
bugunde hala bi sey yok sonu hayir olsun bakalim.

kuzum selcanımmmm Melebaaaaaa

sen üzülme , ben bu ay ikimizin yerine regl oluyorum....
ben de diyorum niye bu kadar çok...:44:
evdeyim bugün , fizik tedavi seansı sonrası işe gitmedim, durum fenaaa çünkümm

hayırlara çıksın kuzummm, bakalım ne olacak sonrası

evde dinlen guzelce canim bende birazdan cikicam evime gidicem

valla kuzum bundan 5-6 ay oncede yasamistim boyle bi sorun. biturlu sokmemisti onun uzerine sogan kuru yapmistim duzelmisti.
bende anlamadim niye boyle oldu bu ay cok stres yasadim ben ne zaman stresli gunler gecirsem hep boyle oluyor
bunun farkina vardim

canım 5. güne kadar testler yapılabiliyor..doktoruna bi sorsan ne yapman gerektiğini..

canım 5. güne kadar testler yapılabiliyor..doktoruna bi sorsan ne yapman gerektiğini..

canim ben adet olmadim ki oldum sandim fakat dun sabah o azicik kanamayla kaldi. doktorumu daha dogrusu asistanini aradim pazartesi olan randevum iptal.
egerki arkasi gelirse hemen tekrar randevu verilecek bende pazartesi sabahi kan aldirmaya gidicem.

iste boyle canim anliycagin bu ay benim isler karman corman oldu.

selam, 41 yaşındayım, amh yumurta rezervim geçen sene 0,1 çıkmıştı, 2. tüp bebek denememin ardından bir de üstünü üstlük haşimato hastalığı çıktı, ama 4. deneme 3. transfer sonrasında hamile kaldım, Allah'a şükür şu anda 6 aylık hamileyim. Deneyimlerimi Endokrinoloji /Haşimato hastalığına tutuldum başlığında özetledim. İnşallah her isteyen bebeğine kavuşur.

ara kanaması gibi bişeymi oldu canım..vardır bundada bi hayır..çok stres yapma..kendini rahatlat..hayırlı haberlerini seninde bekliyoruz..bu arada gebelik ihtimali olabilirmi..tutunma kanaması olabilirmi bu gelen..işallah öyledir canım yaa

salix selam burdanda yazayım dedim..allah tamamına erdirsin..kucağınada al işallah..allah isteyen herkese nasip etsin..darısı bizlere..:)

Salix, tebrik ederim. Ben de haşimatoluyum ve 8 senedir ilaç kullanıyorum. Eskiden çok inişli çıkışlı olan değerlerim artık daha dengede. Ama 35 yaşımda yumurta rezervimde ani bir düşüşle 15 senedir bebek için çabalıyorum ve şu an yaşım 43. AMH testi hiç yaptırmadım ama zaten sayısız tüp tedavilerimde artık tek yumurta ve tek embriyo elde edilebiliyor. Haşimatolular forumundaki yazılarını okudum, gerçekten gluten ve barsaklarla haşimatonun bağlantısı olduğuna inanıyorum. 2009 yılında bir hafta bir detoks yapmıştım, unlu mamuller ve hayvansal ürünleri yasaktı, meyve sebze suları ve kuruyemişle beslenmiştim. Yıllar sonra ilk defa hamile kaldım o ay ve anti-tpo değerim ilk defa 16'yı görmüştü. Barsaklarımın da bu süreçte tamamen boş olması da bir etkendi. 20 gün önce miyom ameliyatı oldum, ameliyattan sonra dr. rahmimle barsağımın yapışık olduğunu ve yapışıklığı açtığını söyledi. Bir de barsağımın ekstra böyle bir durumu varmış meğer. Ben yıllardır infertilite sorunumu haşimatoya bağladım, herşeyi denedim ama olmadı.
Seni tekrar tebrik ediyorum azminden dolayı. Kolay bir beslenme tarzı değil, hala aynı şekilde sürdürebiliyor musun? Gerçi bebeğin beslenmesi için et, süt, yumurta çok gerekli.

Son düzenleme:

sevgili Salix senin mesajini beni nasil mutlu etti anlatamam. Allah saglikla kucagina almak nasip etsin. bende 41 yasindayim simdilik bir problemim gorunmuyor baslamayan reglimin baslamasini bekliyorum ki kan testi ve yumurta sayimi yapilabilsin.

kucak dolusu sevgiler..

ummucum bende bu isten hic bisey anlamadim inanki dun yine lekelenmem oldu. bu zaman oldu hala baslamadi
ama olurum gibime geliyor bana. ben herseyi strese bagliyorum. bu arada goguslerim bu sabah itibariyle indiler yani heran olurum
diye dusunuyorum.

beklenilen regl dun itibariyle baslamistir DUYURULUR

beklenilen regl dun itibariyle baslamistir DUYURULUR

hayır olsun canım..bende adet oldum pazartesi kontrol var..işallah allahım hepimizi başarılı kılsın yardımcımız olsun..sen ne zanab gidiceksin yumoş baktırmaya..işallah güzel güzel yumoşlarımız olurda hamiş kalırız..allahım tüm isteyenlere versin hayırla sağlıkla..

amin canim insallah. ben yarin sabah kan vermeye gidicem arkadasim yumurta sayimi icinde yarin randevu vericekler. buyuk bi ihtimalle persembe olur insallah yer vardir da. cunku persembe gunu kendi doktorum var. hayirlisi olsun bakalim.

ama kuzum bidaha stres yapmamaya soz verdim kendime ben. bu stres olacagi varsa da engelliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…