- Konu Sahibi akideciknane
-
- #1.841
cnm çok geçmiş olsun...hayırlı haberler olsun.....senin adet için gününmüydü...çünkü benimde biyopsi olduktan sonra adet kanaması gibi kanmamam oldu..benim günüm değildi...ondan sordum....
geçmiş olsun brezey cim. seni merak ederken burda buldum izini:))
topiğinize misafir geldim.
inşallah sonuçların iyi çıkar canım.görüşmek üzere.
cok gecmis olsun kuzum. valla senin gebelik testinin negatif cikmasina bende sevindim ne yalan soyleyim aksi halde cok cok uzulurdum. Rabbim herseyin en iyisini en hayirlisini biliyor.
tatlim benimde reglim biraz once basladi. masallah saat gibim isliyor benimkide
17 mayista yaptigim ilk ovulasyon testinde ikinci cizgi az silik cikmisti 16 mayista ovulasyon gerceklesmis diye tahmin etmistim ve tahminim dogru cikti
yarin ogleden sonra kan testi icin kan vericem. bana ac veya tok gel demediler. fsh ve e2 hormonlarina bakilacak.
yumurta sayimi icinde pazartesiye randevu alicam yer varsa tabii.
aman tatlim ya kaderimizde neyse onu yasiycaz artik. herseyim hayirlisi dimi
tek yumurta ikizleri canim.
kargaya yavrusu sahin gorunurmus hesabi benim ogullarim cok tatli ablasi valla. gittikleri heryerde cok dikkat cekiyorlar
Allahim herkesin evladini korusun icinde de benim evlatlarimi amin.
teşekkür ederim sevgili arkadaşım
biyopsiden sonra kanamam oldu benimde .. ama bu başlayan adet kanaması,zaten günüm gelmişti...
bir de ben bu kanamayı nerede olsa tanırımmalıştım 30 yıldır
kuzum alısım, Rabbim neyi bahane ederse etsin , bir an önce bebeklerimize kavuştursun bizi , eğer bizim için hayırlı olacaksa.
Benim bebek şimdilik başka bahara kaldı ama dilerim senin yumoşların bir an önce sana bebişler olarak döner...
Bu smear sonucuna göre 3 ay hamilelik yasak da bana , o yüzden başka bahar dedim bu arada.Hayırlısı elbette.
canım umuts, hoşgeldin o zaman
inşallah iyi çıkacak canım sonucum , kolposkopun dediğinden ben de kötü olacağını düşünmüyorum ama yine de Rabbim bilir , bekleyeceğiz , sadece 3 haftacıkk:18:
sen nasılsın , buluşamayalı , de bakalımmm
öncelikle elbette her şeyin hayırlısı kuzum , elbette...
dedim ya ben de hiç üzülmedim bu ay olmamasına... düşünsene aksi olsaydııııı
Amann Allahımmm
maşallah kuzum , şaşmasın saati falan.daha işimiz var ... bebek sahibi olacağız.
senin kocancının sonuçları da iyi çıkmış , aferim onaaaa
fsh ve e2 için açlık farketmiyor.bu yüzden tok git daha iyi kuzum... eğer prolaktin ve tsh bakılacaksa aç karnına gitmen gerekiyor yani en azından TR de böyle
inşallah erkenden randevu saati bulursun canım da , bunca zamanın beklemenin ödülünü artık alırsın. ne durumdasın tastamam öğrenirsin güzelce.
kesinlikle öyledir bir kereee kuzumm... sen karga mısın ki oğulların sankim şahin olsun...
kuzummm kuğummm , tavuskuşummm , bülbülüm gülümmm
3 ay nedir ki hemencecik gecer
pazartesiye randevumu aldim. sabah saat 11.20 de fakat benim kendi doktorum tatildeymis onun yerine baska bi doktor bakicak
bu hic iyi olmadi neden derseniz bunun cinsiyeti erkekbenim ki duydugu andan itibaren siyirmis durumda valla yapicak bisey yok
o yumurtalar mecbur sayilacak yani
ayyy allahımm yaaa... bir de bununla uğraş şimdi...
o yumurtalar sayılacak o kadar kuzum bence de...
hem bebek istiyor hem de doktorun cinsiyetine takılıyor...
doktor göre göre bizden olmuştur zaten merak etmesin söyle...
tek yumurta ikizleri canim.
kargaya yavrusu sahin gorunurmus hesabi benim ogullarim cok tatli ablasi valla. gittikleri heryerde cok dikkat cekiyorlar
Allahim herkesin evladini korusun icinde de benim evlatlarimi amin.
ayy ne güzel maşşallah..:)) allahım tekrar tatdırsın işallah..pazartesi test sonuclarını bekliyoruz canım...
amin Allah isteyen herkese hayirli evlatlar versin insallah.
kuzum benim guya bugun reglimin 2.gunu olucakti ve kan vermeye gidicektim. ama benim bunye benimle biraz oynuyor galiba
dun sabah adet oldum sandim kanamam baslamisti fakat arkasi gelmedi. daha sonra az bisey tekrar lekenlenmem oldu.
bugunde hala bi sey yok sonu hayir olsun bakalim.
kuzum selcanımmmm Melebaaaaaa
sen üzülme , ben bu ay ikimizin yerine regl oluyorum....
ben de diyorum niye bu kadar çok...:44:
evdeyim bugün , fizik tedavi seansı sonrası işe gitmedim, durum fenaaa çünkümm
hayırlara çıksın kuzummm, bakalım ne olacak sonrası
amin Allah isteyen herkese hayirli evlatlar versin insallah.
kuzum benim guya bugun reglimin 2.gunu olucakti ve kan vermeye gidicektim. ama benim bunye benimle biraz oynuyor galiba
dun sabah adet oldum sandim kanamam baslamisti fakat arkasi gelmedi. daha sonra az bisey tekrar lekenlenmem oldu.
bugunde hala bi sey yok sonu hayir olsun bakalim.
canım 5. güne kadar testler yapılabiliyor..doktoruna bi sorsan ne yapman gerektiğini..
canim ben adet olmadim ki oldum sandim fakat dun sabah o azicik kanamayla kaldi. doktorumu daha dogrusu asistanini aradim pazartesi olan randevum iptal.
egerki arkasi gelirse hemen tekrar randevu verilecek bende pazartesi sabahi kan aldirmaya gidicem.
iste boyle canim anliycagin bu ay benim isler karman corman oldu.
selam, 41 yaşındayım, amh yumurta rezervim geçen sene 0,1 çıkmıştı, 2. tüp bebek denememin ardından bir de üstünü üstlük haşimato hastalığı çıktı, ama 4. deneme 3. transfer sonrasında hamile kaldım, Allah'a şükür şu anda 6 aylık hamileyim. Deneyimlerimi Endokrinoloji /Haşimato hastalığına tutuldum başlığında özetledim. İnşallah her isteyen bebeğine kavuşur.
selam, 41 yaşındayım, amh yumurta rezervim geçen sene 0,1 çıkmıştı, 2. tüp bebek denememin ardından bir de üstünü üstlük haşimato hastalığı çıktı, ama 4. deneme 3. transfer sonrasında hamile kaldım, Allah'a şükür şu anda 6 aylık hamileyim. Deneyimlerimi Endokrinoloji /Haşimato hastalığına tutuldum başlığında özetledim. İnşallah her isteyen bebeğine kavuşur.
ara kanaması gibi bişeymi oldu canım..vardır bundada bi hayır..çok stres yapma..kendini rahatlat..hayırlı haberlerini seninde bekliyoruz..bu arada gebelik ihtimali olabilirmi..tutunma kanaması olabilirmi bu gelen..işallah öyledir canım yaa
ummucum bende bu isten hic bisey anlamadim inanki dun yine lekelenmem oldu. bu zaman oldu hala baslamadi
ama olurum gibime geliyor bana. ben herseyi strese bagliyorum. bu arada goguslerim bu sabah itibariyle indiler yani heran olurum
diye dusunuyorum.
beklenilen regl dun itibariyle baslamistir DUYURULUR
hayır olsun canım..bende adet oldum pazartesi kontrol var..işallah allahım hepimizi başarılı kılsın yardımcımız olsun..sen ne zanab gidiceksin yumoş baktırmaya..işallah güzel güzel yumoşlarımız olurda hamiş kalırız..allahım tüm isteyenlere versin hayırla sağlıkla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?