- 5 Ekim 2012
- 683
- 222
- 83
- Konu Sahibi akideciknane
- #1.821
senden nbr arkadasim Turkiye nasildi? donasyon mu son kez tupbebek mi karar verebildiniz mi?
canim benim gecen hafta carsamba geldim. türkiye güzel ve sicakti. cok yoruldum fuarda ama ailemi görmek iyi geldi. istanbul'un 32 derecesinden geldik almanya'nin 10 derecesine. hic düzelme de göstermedi hava. 2 gündür acayip grip durumundayim. allah sonumu hayretsin. esim önce donasyon sonra son kez tüp deneriz dedi. acikcasi en pek e mursamiyorum su siralar. Agustos tatilinden sonra yapacagiz ne de olsa diye. aslinda bir donasyon demekte fayda var diye düsünüyorum. 3 kere denedim benimkilerle olmadi. hem kafaca hem de bedenen yoruldum. kismet artik bakalim.senden güzel haberler bekliyoruz en kisa zamanda :)
kızlarrrrrr
kabul ediyorum acık moralim bozuk.
o yüzden hepinize tek tek cevap yazamıyorum , hepinizi okudum ama bunu bilin.
yarın sabah 10.00 da kolposki yapılacak, bugün zeynep kamile gittim ve kan verdim.
aç karnına gideceğim ve sonrasında yaklaşık 1 hafta sonucu bekleyeceğim...:18:
bu arada doktoruma , hamilelik olursa ne olur dedim...:44:
eğer kolposkinin sonucu kötü çıkarsa ve rahimden parça alınarak temizlenmesi gerekirse , gebeliği sonlandırırlarmış.
hayırlısı hakkımda diyorum ve sizi öpüyorum kocaman...
benden bugünlük bu kadar.
dedim ya acık moralim bozuk
canim benim bozma moralini hersey olacagina varir. olumlu düsün olumlu olsun. insallah güzel haberler alirsin.
ama ben yinede yazayim.
arkadaslar bu ay da olmadi galiba. galibasi yok olmadi maalesef
benim adet belirtiler full baslamis durumda
bebegim üzüldügün seye bak. bak iste tam gaz denemelere devam etmek icin büyük firsat. keyfini cikart :) bu sefer degilse gelecek sefere olacaktir
selcancım, hayırlısı olsun, zamanı değilmiş demekki.
ben de dün opu oldum, 2 yumoş vardı, 1 olgun yumurta çıktı, ve bugün döllenmiş..... son durum bu yani.
hayirli olsun canim benim. güzel haber. insallah altin yumurtan sana nurtopu gibi bir bebis olur. transfer ne zaman?