- Konu Sahibi akideciknane
- #1.841
cnm çok geçmiş olsun...hayırlı haberler olsun.....senin adet için gününmüydü...çünkü benimde biyopsi olduktan sonra adet kanaması gibi kanmamam oldu..benim günüm değildi...ondan sordum....
teşekkür ederim sevgili arkadaşım
biyopsiden sonra kanamam oldu benimde .. ama bu başlayan adet kanaması,zaten günüm gelmişti...
bir de ben bu kanamayı nerede olsa tanırımm alıştım 30 yıldır
kuzum alısım , Rabbim neyi bahane ederse etsin , bir an önce bebeklerimize kavuştursun bizi , eğer bizim için hayırlı olacaksa.
Benim bebek şimdilik başka bahara kaldı ama dilerim senin yumoşların bir an önce sana bebişler olarak döner...
Bu smear sonucuna göre 3 ay hamilelik yasak da bana , o yüzden başka bahar dedim bu arada.Hayırlısı elbette.
geçmiş olsun brezey cim. seni merak ederken burda buldum izini:))
topiğinize misafir geldim.
inşallah sonuçların iyi çıkar canım.görüşmek üzere.
canım umuts , hoşgeldin o zaman
inşallah iyi çıkacak canım sonucum , kolposkopun dediğinden ben de kötü olacağını düşünmüyorum ama yine de Rabbim bilir , bekleyeceğiz , sadece 3 haftacıkk:18:
sen nasılsın , buluşamayalı , de bakalımmm
cok gecmis olsun kuzum. valla senin gebelik testinin negatif cikmasina bende sevindim ne yalan soyleyim aksi halde cok cok uzulurdum. Rabbim herseyin en iyisini en hayirlisini biliyor.
tatlim benimde reglim biraz once basladi. masallah saat gibim isliyor benimkide
17 mayista yaptigim ilk ovulasyon testinde ikinci cizgi az silik cikmisti 16 mayista ovulasyon gerceklesmis diye tahmin etmistim ve tahminim dogru cikti
yarin ogleden sonra kan testi icin kan vericem. bana ac veya tok gel demediler. fsh ve e2 hormonlarina bakilacak.
yumurta sayimi icinde pazartesiye randevu alicam yer varsa tabii.
aman tatlim ya kaderimizde neyse onu yasiycaz artik. herseyim hayirlisi dimi
öncelikle elbette her şeyin hayırlısı kuzum , elbette...
dedim ya ben de hiç üzülmedim bu ay olmamasına... düşünsene aksi olsaydııııı
Amann Allahımmm
maşallah kuzum , şaşmasın saati falan.daha işimiz var ... bebek sahibi olacağız.
senin kocancının sonuçları da iyi çıkmış , aferim onaaaa
fsh ve e2 için açlık farketmiyor.bu yüzden tok git daha iyi kuzum... eğer prolaktin ve tsh bakılacaksa aç karnına gitmen gerekiyor yani en azından TR de böyle
inşallah erkenden randevu saati bulursun canım da , bunca zamanın beklemenin ödülünü artık alırsın. ne durumdasın tastamam öğrenirsin güzelce.
tek yumurta ikizleri canim.
kargaya yavrusu sahin gorunurmus hesabi benim ogullarim cok tatli ablasi valla. gittikleri heryerde cok dikkat cekiyorlar
Allahim herkesin evladini korusun icinde de benim evlatlarimi amin.
kesinlikle öyledir bir kereee kuzumm... sen karga mısın ki oğulların sankim şahin olsun...
kuzummm kuğummm , tavuskuşummm , bülbülüm gülümmm