- Konu Sahibi akideciknane
-
- #1.461
arkadasım benım 12 cı gunum 3 embrıom olustu.cok ıyı dedıler 5 cı gune gıdeceklermıs.banada femarayı verdıler.5 gun kullandım .sonra gonalofa gectım.vucudum ıyı tepkı vermıs ılaclara.su anda beklemedeyım.cumartesı transferım olacak sanırım.bakalım hayırlısı.sen nerde yaptırıyorsun.yumurta rezervı az olanlara verıyolar bunu.
arkadasım benım 12 cı gunum 3 embrıom olustu.cok ıyı dedıler 5 cı gune gıdeceklermıs.banada femarayı verdıler.5 gun kullandım .sonra gonalofa gectım.vucudum ıyı tepkı vermıs ılaclara.su anda beklemedeyım.cumartesı transferım olacak sanırım.bakalım hayırlısı.sen nerde yaptırıyorsun.yumurta rezervı az olanlara verıyolar bunu.
3 embriyo... süper süper süper
hayırlısı elbette
sagol brezzy .bana bu yolda hep destek oldunuz.bu benım 2 cı evlılıgım.esımın bır oglu var.ve esım ogluna asırı düskün.ben hep onun gölgesınde kaldım.psıkolojım cok bozuldu.esımede hak verıyorum .bır tek cocugu var ama ogluna benı hep ezddırdı yada ezmesıne ızın verdı dıyeyım.evlılıgımın ılk yıllarında.sımdı daha ıyıyım ve esım bana karsıda daha ıyı.belkıde ondan dolayı cok ıstıyorum bır cocugum olsun.kendımı yanlız hıssedıyorum.kardeslerım akrabalarım esım var ama yıne yanlızım dıyorum.ve esımın oglunun hanımıda hamıle .bu bıle benı etkılıyor.esım bu kadar cok düskün olmasaydı veya benı dogru durust tutsaydı böyle hıssetmezdım.sımdı rabbımden canı gönülden ıstıyorumkı benı tamamlasın bu ezıklıgıme bu yanlızlıgıma bır son versın. sana hatta özelden cok uzun bır yazı yazmıstım ama gönderemedım sılındı vs. sımdı bıdaha buraya yazmak nasıp oldu.nedenmı sana yazdım senınde esının kızları var ve sen onları benımsemıssın.belkıde esın sana benım esımın bana yasattıklarını yasatmadı ondandır.sımdı dua edıyorum bebıslerım ınsaallah 5 cı gune bu sekılde gıderler .arayan bayan cok olumlu konustu.hepsı ıyı a kalıta dedı.ve 3 nude transfer ederler.kendıme kuru sıyah kayısı.ananas suyu.kabak cekırdegı aldım.daha sonra dut kurusu cekırdeklı sıyah uzum bogurtlen yapragı cayı alacagım yemek ıcın.
sagol brezzy .bana bu yolda hep destek oldunuz.bu benım 2 cı evlılıgım.esımın bır oglu var.ve esım ogluna asırı düskün.ben hep onun gölgesınde kaldım.psıkolojım cok bozuldu.esımede hak verıyorum .bır tek cocugu var ama ogluna benı hep ezddırdı yada ezmesıne ızın verdı dıyeyım.evlılıgımın ılk yıllarında.sımdı daha ıyıyım ve esım bana karsıda daha ıyı.belkıde ondan dolayı cok ıstıyorum bır cocugum olsun.kendımı yanlız hıssedıyorum.kardeslerım akrabalarım esım var ama yıne yanlızım dıyorum.ve esımın oglunun hanımıda hamıle .bu bıle benı etkılıyor.esım bu kadar cok düskün olmasaydı veya benı dogru durust tutsaydı böyle hıssetmezdım.sımdı rabbımden canı gönülden ıstıyorumkı benı tamamlasın bu ezıklıgıme bu yanlızlıgıma bır son versın. sana hatta özelden cok uzun bır yazı yazmıstım ama gönderemedım sılındı vs. sımdı bıdaha buraya yazmak nasıp oldu.nedenmı sana yazdım senınde esının kızları var ve sen onları benımsemıssın.belkıde esın sana benım esımın bana yasattıklarını yasatmadı ondandır.sımdı dua edıyorum bebıslerım ınsaallah 5 cı gune bu sekılde gıderler .arayan bayan cok olumlu konustu.hepsı ıyı a kalıta dedı.ve 3 nude transfer ederler.kendıme kuru sıyah kayısı.ananas suyu.kabak cekırdegı aldım.daha sonra dut kurusu cekırdeklı sıyah uzum bogurtlen yapragı cayı alacagım yemek ıcın.
Duova iyi yolculuklar :)
Breezy , Selcan kerem , Lejana diger Kizlar guzel bir gun olsun :)
Bugün Tr'ye önce kayinvalideme gidiyoruz orada internet yok arada girmeye calisirim merak etmeyin.
brezzey.yumurta takibinden basariyla cikacaksin senden umudum var benim.
hepinizi öpüyorum arkadaslar kendinize iyi bakin hoscakalin.
Duova iyi yolculuklar :)
Breezy , Selcan kerem , Lejana diger Kizlar guzel bir gun olsun :)
günaydın canım...
herkese günaydın...
küçük delikanlıya da :)
Bugün Tr'ye önce kayinvalideme gidiyoruz orada internet yok arada girmeye calisirim merak etmeyin.
Selcan,bebek araban hayirli olsun. umarim bebegin cok bekletmeden gelsin. teste gittiginde neler oldu yazarsin ben inteernete girdigimde okurum.
ümmüseleme,umarim görünen bir folikülün altin yumurtan olsun.
brezzey.yumurta takibinden basariyla cikacaksin senden umudum var benim.
hepinizi öpüyorum arkadaslar kendinize iyi bakin hoscakalin.
Günaydın kuzummm
dilerim iyi ve keyiflisindir
hollanda da tatiller yasaklansınnnnn
ne bu yahuuuu...,
özledimmmmmmm hepinizii Hollandalı yurttaşlarımmm
hava kapalı ama güzel bir gün..
arka bahçede kuşlar cıvıldıyor, kediler mırıldıyo..
karı koca karga, yeni doğmuş 3 yavrusunu sırayla besliyo.. :)
onları izleyince ben de mutlu oluyorum :)
keyifliyim yani..
sen nasılsın?
:)) sorma canim bu aralar tatiller cok. tahmin ettigin gibi bugunde tatil birde haftaya pazartesi tatilimiz sonra bitti gittiiii
senin randevun yarin saat kactaydi kuzum?
canımmm...
teşekkürler ben de iyiyimmm...
hava burada da kapalı...
çok güzeldir , doğada olup biteni zilemek , keyifsiz de olsan , izledikten sonra hiç bir şeyin kalmaz... ne güzel..
işteyimmm benn.. çalışıyorum..
burası Holland değil ya , tatil neyin yokk... ayyy yazık banaaaaaa
hımmm piki kuzummmm
benim randevum yarın değil ki...
pazartesi ... saat 09.00 da check up için bir başka hastaneye gideceğim. öğleden sonra da jinekoloğuma gideceğim.
yumurtladım mı ona bakacak
napıyosun bakiimmm , nasılsın bugünn...
iyim gulum evdeyim yine bildigin gibigecte kalktik kahvaltimizda gecikti haliyle.
yarin nerden cikti yahu kafam karisti yine benim bu tatiller ritmimi bozde
pazartesi diycektim hmm demekki ancak pazartesi aksam alicaz haberlerini. kuzum adet sonrasi hemen gorunuyormu yumurtlama durumu ummuseleme de yazmis ama daha yeni regl olmus:44: boylemi bu isler?
o zaman pazartesi benim durumum da hemen gorulur yani yumurta var mi yok mu diye dimi?
kızlar nasılsınız umarım ıyısınızdır.sabah hastaneyı aradım bayan bana su anda baktık ama tam karar veremedık dedı bugunmu yarınmı transfer yapalım adına.sız onun ıcın saat 12 -1 arası arayıp sorun dedı tam anlamı ıle bakıp soyleyebılırız dedı.az once aradık zafer bey adında bır bey bana 3 embrıomunda ıyı oldugunu hatta ıkısının onden gıttıgını dıgerının bıraz arkadan takıp ettıgını soyledı.ve buna ıstınaden bızde karar verdık dedı yarın adına transferınız gerceklesecek dedı .yanı anlayacagınız yarın transferım gerceklesecek.ögleden sonra.bakalım hayırısı ama sımdıye kadar olan gelısmeler ıyı.sadece kafama takılan salı sabahı ucacak olmamız.gercı doktorlar gıdebılırsınız dıyorlar.ama aılem yakınlar gıtme yat dıyorlar benım ıcımdende gecen kalmak ama vızemde ayın 21 de bıtıyor ve esımde bısey olmaz yavas yavas gıdersın dıyor.hatta havaalanından ayarladık tekerleklı sandalye ıle ucaga götürecekler benı.ıste ne bılım adetım 4 gün gcekmeseydı böyle olazdı gecıkınce sona kaldım.3 gün falan yatmıs olacagım.bırde dayımın evı 3 ü katta ve merdıvenler donmelı.oda kafama takılıyor tek tek merdıvenlerı cıkmam gerekıyor.yada dayıma takılıyorum sandalyeye oturayım sen benı yukarı cıkart dıyorum.ayrıca dayım astım hastası ve 70 yasında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?