• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

kızlar dun saat 2 ıtıbarı ıle transferım oldu.2 tane embrıo koyuldubıtanesı 4AB dıgerı 5 AA .dıger 3 cusu ıse kaydadeger gorulmemıs ve hatta mustafa acete onuda koyun dedım lakın ıse yarar gıbı gorunse zaten koyardık dedı,tamam dedım.2,30 saat yattım odada.1 kez surgu verdıler dıgerınde tuvalete gıdebılırsınız dedıler.sonra 30 dakıkada eve dönduk taksı ıle yavasca ama aradada sallandım.sonra 3 cu kata yavasca cıktım.bıraz moralım bozuktu dun esımle bu ucaga bınme bınmeme konusunda tartıstım hafıf dun sabah.sımdı yatıyorum wc ve yemek dıdında kalkmıyorum.hıcbırsey hıssetmıyorum.gercı ılk gunler.rabbım yuzume bakar ınsaaah

Canım heyecanla bekliyeceğiz haberlerini...

umarım pozitif haberlerini alacağız...lütfen fazla gerilme ,

kendine oyalanacak bi şeyler bul...bol bol film izle...dergi kitap oku...

eve geveze arkadaşlarını çağır....aklın dağılır :)))

çok hareketsiz kalmak da iyi değil diyolar...

yavaş yavaş gezinebilirsin evin içinde...

hadi bakalım..şansın bol olsun..

Sevgiler

bayanlar bugun transferımın 2 cı gunu ama belırtı beklemek sacmalık olur degılmı

Canım nasılsın?

herşey yolunda mı?

belirtiler için biraz erken ama,

ne kadar doğruluk payı var bilmiyorum da...benim ilk gebeliğimde

transferin üçünü günü falan iğne batmasına benzer batmalar olmuştu..ve bir de tuhaf bir başağrısı..

hiç bir fikrim olmadığından nette araştırmıştım ve bazen embriyo rahme yerleşirken

böyle belirtiler olurmuş...ama herkes hissetmeyebilirmiş diye yazılar okudum...

bu gebelikte ise hiç bir şey hissetmedim...her şey çok hafif ve rahat geçmişti...

12 gün boyunca daha çok regl ağrısına benzer hafif ağrılar hissedeceksin bunlar normal

ve ayırt etmek çok zor...gebelik mi, regl ağrısı mı, operasyonla mı ilgili....

huzurlu ve keyifli bekleyişler sana :)

kızlar dun saat 2 ıtıbarı ıle transferım oldu.2 tane embrıo koyuldubıtanesı 4AB dıgerı 5 AA .dıger 3 cusu ıse kaydadeger gorulmemıs ve hatta mustafa acete onuda koyun dedım lakın ıse yarar gıbı gorunse zaten koyardık dedı,tamam dedım.2,30 saat yattım odada.1 kez surgu verdıler dıgerınde tuvalete gıdebılırsınız dedıler.sonra 30 dakıkada eve dönduk taksı ıle yavasca ama aradada sallandım.sonra 3 cu kata yavasca cıktım.bıraz moralım bozuktu dun esımle bu ucaga bınme bınmeme konusunda tartıstım hafıf dun sabah.sımdı yatıyorum wc ve yemek dıdında kalkmıyorum.hıcbırsey hıssetmıyorum.gercı ılk gunler.rabbım yuzume bakar ınsaaah

Canım hayırlı olsun inşaalah annelerie sımsıkı tutunurlar,2 embriyo kunuldu demişsin bazı merkezlerde 2 enbriyo ve falasında cinsiyet ayarlanuyomuş senindemi öyle oldu

Arkadaşlar kaç kişiyiz diye merak ettim öyle geziniyodum sayfalar arasında

şöyle bi sınıf mevcudunu hem kendim hatırlayayım hem de hatırlatayım istedim...

Atladıklarım olduysa kusura bakmayın..

tabi hemen sonra herkesin son durumunu bir iki cümleyle özetleyeyim dedim..

ama o daha ciddi bir işmiş...bi dahaki sefere :)

bu mücadelede yanlız olmadığımızı bilmek önemli..

bir görünüp bi daha ses çıkmayanlar da var...sürekli takipte olanlar da...

işte sınıfımız :)

akideciknane ;

ALISALIS ;

belki37;

breezey;

celebity ;

duova ;

gokcil ;

hkorkmazz ;

hope73 ;

lejana ;

neseylmz ;

nimse ;

nzn_nln;

puffy68 ;

SelcanKerem ;

ummuseleme ;

Wannabemummy ;

Canım nasılsın?

herşey yolunda mı?

belirtiler için biraz erken ama,

ne kadar doğruluk payı var bilmiyorum da...benim ilk gebeliğimde

transferin üçünü günü falan iğne batmasına benzer batmalar olmuştu..ve bir de tuhaf bir başağrısı..

hiç bir fikrim olmadığından nette araştırmıştım ve bazen embriyo rahme yerleşirken

böyle belirtiler olurmuş...ama herkes hissetmeyebilirmiş diye yazılar okudum...

bu gebelikte ise hiç bir şey hissetmedim...her şey çok hafif ve rahat geçmişti...

12 gün boyunca daha çok regl ağrısına benzer hafif ağrılar hissedeceksin bunlar normal

ve ayırt etmek çok zor...gebelik mi, regl ağrısı mı, operasyonla mı ilgili....

huzurlu ve keyifli bekleyişler sana :)

bende normalım .zaten az ılac aldıgım ıcın vucudumda olagan bırsey yok.sadece her zamankı gögüs sıslıgı var .belırtı aramak ıcın erken ama cokta korkuyorum.esımde sınırlerımı bazan zıplatıyor.5 cı gun embrıosuydu benımkı umarım olumlu sonuc alırım

bende normalım .zaten az ılac aldıgım ıcın vucudumda olagan bırsey yok.sadece her zamankı gögüs sıslıgı var .belırtı aramak ıcın erken ama cokta korkuyorum.esımde sınırlerımı bazan zıplatıyor.5 cı gun embrıosuydu benımkı umarım olumlu sonuc alırım

canım aman dikkat fazla gerilme...

en duyarlı kocaların bile bazı şeyleri anlaması çok zor..

fazla takmamaya çalış

Benim de aynen senin gibi 5.gün embriyolarıydı..

umarım sen de pozitif sonuç alacaksın...

Sevgiler

Selammmmmmmmm sevgili topikdaşlarımmmm:38::3:

herkeşlere iyi haftalar , iyi aylar hatta iyi günner :37:

nasılsınızz bakem , hepiniz iyi ve hoş musunuz :3::49:

çok yoğun ve kalabalık geçen haftasonu trafiğinden fırsat bulupta sizlere 2 satır yazamadığım ve hatta okuyamadığım için kusurama bakmayın..:17:

herkeşlerinnn anneler gününü geç de olsa kutlar... bebişli annelere sağlık mutluluk huzur , bebiş isteyen anne adaylarına da sağlık mutluluk ve huzurla birlikte bebişler dilerim.:16::34:

Gelelim kendimee:18:

jinekoloğumla yaptığımız toplantı neticesinde :1: reglimin 10. günü olan bugün sol tarafımda tam 16 mm çapında yumurta tesbit edildiiii..:30: yaniiii erken yumurtlamışım bu ayy... iyiy ki takipteymişiz yoksa bekle 13. günü falann falann...:19:

yarın bize çaya kahveye ve dahi kısıra gelmek isteyenler:51:
evde yokuss...doktorum reçete yazdı, çalışmamıs lazımmış:9::17:

check up sonuçlarımla ilgili kesin değerlendirmeyi saat 15.45 den sonra alacağım için, şimdilik bu kadar:31:

öpüyorummmm hepinizi ,, şimdi de diğer topiklere gidiyorumm....:3::38:

Son düzenleme:
Selammmmmmmmm sevgili topikdaşlarımmmm:38::3:

herkeşlere iyi haftalar , iyi aylar hatta iyi günner :37:

nasılsınızz bakem , hepiniz iyi ve hoş musunuz :3::49:

çok yoğun ve kalabalık geçen haftasonu trafiğinden fırsat bulupta sizlere 2 satır yazamadığım ve hatta okuyamadığım için kusurama bakmayın..:17:

herkeşlerinnn anneler gününü geç de olsa kutlar... bebişli annelere sağlık mutluluk huzur , bebiş isteyen anne adaylarına da sağlık mutluluk ve huzurla birlikte bebişler dilerim.:16::34:

Gelelim kendimee:18:

jinekoloğumla yaptığımız toplantı neticesinde :1: reglimin 10. günü olan bugün sol tarafımda tam 16 mm çapında yumurta tesbit edildiiii..:30: yaniiii erken yumurtlamışım bu ayy... iyiy ki takipteymişiz yoksa bekle 13. günü falann falann...:19:

yarın bize çaya kahveye ve dahi kısıra gelmek isteyenler:51:
evde yokuss...doktorum reçete yazdı, çalışmamıs lazımmış:9::17:

check up sonuçlarımla ilgili kesin değerlendirmeyi saat 15.45 den sonra alacağım için, şimdilik bu kadar:31:

öpüyorummmm hepinizi ,, şimdi de diğer topiklere gidiyorumm....:3::38:

Breezey,

yaşasıııııın çok sevindim...

bana ne bana ne benim mazeretim var....canım kısır neyim çekiyo.... :)

önerilere açığım :)

önerim var :37:
kısır yap , çay demle...:1:
Her şey güzel olacakkkkkkkk:24:

Kizlaar selaam uzun zamandir giremiyorum gorumcem kaynanam burdalar bu arada ben hamile kaldim ve maalesef dusdu geciken adet buymu evde tamirat tadilat ve misafir cok yorgunum pazarrtesisn itibaren hergu yaninizdayimm sevgiler ve bol sanss

canımmm geçmiş olsun... doğru tahmin etmişiz demek ki.. ama... bir daha ki sefere gelmeye karar vermiş bebişinnn.. Buna da şükür... doğal yollarla oldu değil mi yani yanlış hatırlamıyorsam :44:

güzel haberlerini bekliyoruz canım arkadaşım:38:

Anne adaylarının ,anne olanların , anneliği umutla bekleyen tum topikdaslarimin anneler gununu kutlarım :))

puffyim kuzum:38: , sms mesajını geç gördüm... hem evlat hem anne hem nene olunca , hafta sonum oldukça yoğundu.
annemi aldık cumartesiden , kardiyoloji kontrolleri vardı.çok şükür her şey yolunda sadece tansiyon hapı kullanıyor, hapa devam dedi doktoru.
pazar günü de malum... anneler günü... dışarı çıktık..kahvaltı biraz alış veriş derken...aynı zamanda kocamcımın da doğum günü olduğu içinn , kızlarım geldi , kardeşlerim, damatlar...:21:
çok güzel bir haftasonu geçirdim ama çok yoğun... pc nin kapağını bile açmaya fırsat bulamadım...cep telefonunu ise bulduğumda vakit epey geçti..:17:
zıp zıp bebişimizin annesi ve diğer kuzularının , anneler günün bir kez daha kutlu olsun, kocaman öpüyorum..:38::54:
işlerimi toparlayayaım daha fazla iletişime geçeceğimm:49:

canım arkadaşım hatyırlı uğurlu olsun... dilerim çok güzel geçer ve çok güzel sonuçlar alırsın.
Mutluluk haberlerini bekliyorum.:38:
bayanlar bugun transferımın 2 cı gunu ama belırtı beklemek sacmalık olur degılmı

arama arama ... bekle belirti gelsin seni bulsun.:51:
endişe etme , stres yapma...:20:
transferinden itibaren , artık dünya üzerindeki en değerli ve kıymetli şey sensin...:16:
pozitif haberini alana kadar:34:

Breezey , SelcanKerem

Kızlar nasılsınız,

daha erken ama merak ediyorum..

kontrolleriniz nasıl geçicek diye :)

Bol şanslar

kuzumm yine bennnn:37::1:

Arkadaşlar kaç kişiyiz diye merak ettim öyle geziniyodum sayfalar arasında

şöyle bi sınıf mevcudunu hem kendim hatırlayayım hem de hatırlatayım istedim...

bu mücadelede yanlız olmadığımızı bilmek önemli..

bir görünüp bi daha ses çıkmayanlar da var...sürekli takipte olanlar da...

işte sınıfımız :)

akideciknane ;

ALISALIS ;

belki37;

breezey; burdaaaaaaaaaaaaaaaaaa:3::1:

celebity ;

duova ;

gokcil ;

hkorkmazz ;

hope73 ;

lejana ;

neseylmz ;

nimse ;

nzn_nln;

puffy68 ;

SelcanKerem ;

ummuseleme ;

Wannabemummy ;

Breezey,

yaşasıııııın çok sevindim...

bana ne bana ne benim mazeretim var....canım kısır neyim çekiyo.... :)

evde boş oturup sıkılacağına , kendi kısırını kendin yap:1:

sen gel , yerim ben o reçeteyi kuzummm...:37: kısır ne demekk, neler yaparım sana nelerr:31::38:

breezey yumoşun hayırlı olsun..selcankerem bugün test yaptırcaktın değilmi hbaerlerini bekliyoruz..:)

bende bu sabah gittim doktora arkadaslar cok ama cok iyi bi doktorum var. once bazi sorular sordu bana ve esime sonra alttan hemen bi bakti hersey iyi gorunuyor birde ultrasonla bakalim dedi ultrasonla birlikte baktik rahim ayni zamanda rahimduvari tupler ve diger herseyler diyim oldukca iyi gorunuyor dedi. yalniz yumurta sayimi yapamadi gorunuyorlar ama saymak icin biraz gec olmus dedi. onun icin adetin 2 ile 6. gun arasinda tekrar cagirdi. yumurta sayimi yapilcakmis. adetin 3. gunude kan tahlili yaptircam fsh ve e2 hormonlarina bakicak.
birde benim doktor zaman kaybindan yana degil iki hafta sonra kan tahlili ve yumurta sayimindan sonra tupbebek icin yonlendirecek. cunku tupbebek icinde once bunyem buna elverislimi degil mi degil mi diye bi takim kontorollerden gecmem gerekiyormus. doktorum zamanin cok degerli vakit kaybetmiyelim dedi. bu arada esim icin de sperm analizi istendi haftaya da onu halledicez.

bir deger noktada burda artik kesinlikle hormon ilaci verilmiyormus. bu klomen turu ilaclar yani. biz hic birsekilde bu tur ilaclar artik vermiyoruz dedi.

hic birsey korktugum gibi olmadi doktorum cok nazik ve anlayisli davrandi beni sakinlestirdi lakin gel gorki ben yinede butun bu olanlardan biraz gerildim.

breezey senin yumurtan gorulmus cok sevindim hemen is basina mesain bugunden itibaren baslamistir.

hepinizi cok ama cok opuyorum kucak dolusu sevgiler...

bende bu sabah gittim doktora arkadaslar cok ama cok iyi bi doktorum var. once bazi sorular sordu bana ve esime sonra alttan hemen bi bakti hersey iyi gorunuyor birde ultrasonla bakalim dedi ultrasonla birlikte baktik rahim ayni zamanda rahimduvari tupler ve diger herseyler diyim oldukca iyi gorunuyor dedi. yalniz yumurta sayimi yapamadi gorunuyorlar ama saymak icin biraz gec olmus dedi. onun icin adetin 2 ile 6. gun arasinda tekrar cagirdi. yumurta sayimi yapilcakmis. adetin 3. gunude kan tahlili yaptircam fsh ve e2 hormonlarina bakicak.
birde benim doktor zaman kaybindan yana degil iki hafta sonra kan tahlili ve yumurta sayimindan sonra tupbebek icin yonlendirecek. cunku tupbebek icinde once bunyem buna elverislimi degil mi degil mi diye bi takim kontorollerden gecmem gerekiyormus. doktorum zamanin cok degerli vakit kaybetmiyelim dedi. bu arada esim icin de sperm analizi istendi haftaya da onu halledicez.

bir deger noktada burda artik kesinlikle hormon ilaci verilmiyormus. bu klomen turu ilaclar yani. biz hic birsekilde bu tur ilaclar artik vermiyoruz dedi.

hic birsey korktugum gibi olmadi doktorum cok nazik ve anlayisli davrandi beni sakinlestirdi lakin gel gorki ben yinede butun bu olanlardan biraz gerildim.

breezey senin yumurtan gorulmus cok sevindim hemen is basina mesain bugunden itibaren baslamistir.

oh..oh...güzel haberler arka arkaya...

çok sevindim arkadaşım..

bak kaygılarının çoğu boşa çıktı...

iyi haberleri kutlamak için

breezey de çay ve kısır partisindeyiz unutmaaaaa.. :)

herşey normol çıkması çok güzel canım işallah testlerinde güzel normal çıkar..ohh ne güzel miss:) hormon ilacı vermiyolar mış peki ne veriyorlarmış canım..tüp bebektede iğneler aynı şekilde..:53:

önerim var :37:
kısır yap , çay demle...:1:
Her şey güzel olacakkkkkkkk:24:

evde boş oturup sıkılacağına , kendi kısırını kendin yap:1:

sen gel , yerim ben o reçeteyi kuzummm...:37: kısır ne demekk, neler yaparım sana nelerr:31::38:

çok duygulandım..

sağol arkadaşım.... :)

sen bi pozitif haberleri ver..bak ben sana neler yaparım o zaman :)

Back