• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Bütün bu hikayeleri dinleyince,

doktorlar da üzerimizde deneyerek öğreniyolar bazı şeyleri diye düşünmeden edemiyorum...

senin tam tersine benim hatam da 4 denemeyi de aynı doktorla yapmak olmuştu :)

asıl biz onların sayesinde uzman olduk hatta prof olduk yahuu...:37:

biz olmasak o okudukları onlarca yıl boşuna kuzummm boşuna...:31:
tıp fakültesinde teoride öğreniyorlar , pratiğide bizdeee...:1:

selcanım kuzumun da dediği gibi bir yeminimiz eksikti..:51:

ben ettim yemini... o eksiğim de kalmadı çok şükür...:37::9:

doktora spermiyogram iste diyen ben..
rahim filmi de çektirsek nasıl olur diyen ben...
ultrasonla yumurta takibi yapsk ne olur en azından diyen ben...
en son hormon testim kasım 2012 de yapıldı.. madem kririk yaştayız.. testleri yenileyeyim boşamı uğraşıyorz diyen de benn..

neden onların adı doktor da benimki sadece breezey ..senin ki sadece lejena..:31:
de bakimm hadiii :51:

bende onu merak edıyorum arkadasım murat beyın bana dedıgı götürebıldıgımız kadar ılerıye götürmeye calısacagız dedı.ama benım 3 embrıom var.ve cok korkuyorum

işallah 5.güne giden embriyoların tutunma şansı çok yüksekmiş..seninde öyle olur işallah...hayırlı haberlerini bekliyoruz..labaratuar şartlarıda iyiyse hiç korkma..işallah sana bebiş olarak dönsünler..:16::49:

asıl biz onların sayesinde uzman olduk hatta prof olduk yahuu...:37:

biz olmasak o okudukları onlarca yıl boşuna kuzummm boşuna...:31:
tıp fakültesinde teoride öğreniyorlar , pratiğide bizdeee...:1:

selcanım kuzumun da dediği gibi bir yeminimiz eksikti..:51:

ben ettim yemini... o eksiğim de kalmadı çok şükür...:37::9:

doktora spermiyogram iste diyen ben..
rahim filmi de çektirsek nasıl olur diyen ben...
ultrasonla yumurta takibi yapsk ne olur en azından diyen ben...
en son hormon testim kasım 2012 de yapıldı.. madem kririk yaştayız.. testleri yenileyeyim boşamı uğraşıyorz diyen de benn..

neden onların adı doktor da benimki sadece breezey ..senin ki sadece lejena..:31:
de bakimm hadiii :51:

aynen breezey canım yaa acaba bu bizim yaşa özel bi durummu demeden edemiyorum yeteri kadar ciddiye alınmıyormuyuz bende anlamıyorum herşeyi hatırlatmak zorundayız gibi..bende inan yazdım bi kağıda şu ana kadar olan tedavilerimi kullandığım ilaçları yarın göstercem..bakalım ne olcak..içime sıkıntılar bastı..seninde canım bu e2 değerine dikkat et ..takibini mutlaka yaptır canım..ay yaa işallah doğal hamiş kalırsında ..hepsinden kurtulursun canım

aynen breezey canım yaa acaba bu bizim yaşa özel bi durummu demeden edemiyorum yeteri kadar ciddiye alınmıyormuyuz bende anlamıyorum herşeyi hatırlatmak zorundayız gibi..bende inan yazdım bi kağıda şu ana kadar olan tedavilerimi kullandığım ilaçları yarın göstercem..bakalım ne olcak..içime sıkıntılar bastı..seninde canım bu e2 değerine dikkat et ..takibini mutlaka yaptır canım..ay yaa işallah doğal hamiş kalırsında ..hepsinden kurtulursun canım

e2 sanırım bakteri yüzünden yüksek çıktı , bir arkadaşım öyle olabilir demişti.
doktorum üstünde durmadığına göre önemli değil gibi sanki.
pazartesi gittiğimde ayrıca sorarım..
tüp bebekte e2 yüksekse problem oluyor biliyorum ama ben hormonsuz bebek olayına girdim ya..:37: o yüzden takılmıyorum fazla. yaş da artık 42 yi geçmeye başladı... yaşla alakalı da olabilir.:26:

bakalım pazartesi doktorum ne diyecek..
ilgin için teşekürler canımm benimmm:38:

aminn inşallah ...hepimizzz:16:

çok geçmiş olsun..işallah diğer bebğini sağlıkla kucağına alırsın..allah hepimizin yardımcısı olsun..hamişlerin tamamına erdirsin..isteyen herkese sağlıklı bebişler versin..kaç ay oldu lejana..bebğin büyüormu..

canım çok sağol

hepimiz bebeklerimize sağlıkla kavuşacağız umarım..

doktor diğer bebeğin durumu şimdilik iyi dedi..

bakalım yüreğimiz ağzımızda bekliyoz..

canım henüz 8+2 gün lük , 1.5 cm lik sıpa bizi peşinden süründürüyor işte... :)

sana da bol şanslar...

sevgiler

sevgili arkadaşlar

bir iki siteden baktım bu rahim filmi meselesine....neden hemen her gelene çekilmediği hakkında bir iki ipucu edindim..

birincisi rahim içine sıvı veriliyor ve o sıvı daha sonra karın boşluğuna dağılıp yokoluyor

regl sonrası yapılan bu işlem rahimdeki ya da kanallardaki enfeksiyonu nadiren de olsa yayabiliyor olması...

eğer enfeksiyon varsa ertelemek gerekirmiş...

ve ikincisi ; nadiren de olsa aynen tomografi çektirenlerdeki gibi verilen ilacın allerji yapabilmesi olabilir...

sanırım bunlar yüzünden hemen ilk akla gelecek bir yol değil...

ben uzun uzun yazmayayım aslında linki vereyim ...herkes faydalansın...

Tp Bebek tedavi portal, Infertilite,Ksrlk,ivf, hamile kalmak,ocuk bebek sahibi olmak

paylasimini simdi okudum canim sagol ay bizim isimiz ne kadar zormus Allah hepimizin yardimcisi olsun insallah hele ki benim gibi tirsak kadinlar icin :53:

işallah güzel sonuçlanır..rahim filminde anestezi yapılıyormu sizin orda ..öyle bir şey varsa hafif alabilirsin..bende aynı sen gibiydim :))çok iyi anlıyorum..ama alıştım :9:benimde yarın randevum var bakalım bu ay nasıl cevap verecek yumoşlar..:)

sanada yarin icin bol sans diliyorum tatlim bizimlede paylasirsin artik son durumlari da sen adet gordun mu? sanki cok kisa sure once adet gordun gibi hatirliyorum ben :44:

Son düzenleme:
Ben ve davsanim iyiyiz Rabb'ime cok sukur :nazar::nazar::nazar:

Ummuseleme cok cok gecmis olsun kendine dikkat et , yarin ki kontroldede iyi sonuc alırsın insallah

,Lejana canim insallah bu gunleri güzelce atlatirsin , iki bebegini de rabbim bagislasin sana :))

sanada yarin icin bol sans diliyorum tatlim bizimlede paylasirsin artik son durumlari da sen adet gordun mu? sanki cok kisa sure once adet gordun gibi hatirliyorum ben :44:

aynen canım kısa sürdü..20. günde hasta olmuş oluyorum..zaten bi değişiklik vardı bu ay bende ayaklarımda baya sıcaklıkta hissettim..şimdi azaldı ama hayırlısı bakalım fsh yükseliyor olabilir..yarın muayenem var..bakalım neler olacak..herşeyin hayırlısı..allahım çok bekletmez işallah..hepimizin meleklerini gönderir..:):16:selcankerem seninde baya az kaldı..testlerin muayenen yapılacak..işallah bu ay bizim ayımızdır diyelim..umut dünyası..:16:

Ummu , Duova, Selcan , Breezy , Lejana , aklima gelmeyen atladigim topiktaslarim gunaydinnnnnnnn

Guzel bir gun olsun hepimize

Ummu dualarim seninle hadi bakalim sende guzel haberlerle gel insallah

Beni soracak olursanız tembellik coktu bu aralar , pinekleyip duruyorum :))

Ummu , Duova, Selcan , Breezy , Lejana , aklima gelmeyen atladigim topiktaslarim gunaydinnnnnnnn

Guzel bir gun olsun hepimize

Ummu dualarim seninle hadi bakalim sende guzel haberlerle gel insallah

Beni soracak olursanız tembellik coktu bu aralar , pinekleyip duruyorum :))

günaydın puffyim kuzum ve zıp zıp şehzademiz:38:

dilerim çok çok iyisinizidr ve keyiflisinizdir.

bennn ise .. her zamanki gibiii:37:

:21::24::1:

herkeslere gunaydin,

bugun dini bayram sebebiyle herkesler tatil bende dahil olmak uzere:51: yani beni goremezseniz merak etmeyin ben disarlarda gesiyom:34:

ummucum insallah bu ay hersey daha guzel olucak sen de doktorundan guzel haberlerle donersin :46:

Nasılsınız bayanlar,

Benden son haberleri iletiyorum :)) Haftaya günübirlik Kıbrısa Halil ibrahim tekine muayeneye gitcez eşimle. Donasyon için görüşcez.

Bide psikologa gitmeye başladım şimdi seanstan geldim bu 2. seanstı doktoru sevdim genç bi bayan çok sakin güzel güzel dinliyor bide ilaç verdi ama düşük dozda kendimi biraz daha sakin hissediyorum yani şimdilik :))

merhaba arkadaslar merhaba puffy.az önce hastaneden aradılar.3 gelısen embrıomun güzel bır sekılde saatıne zamanına uygun gelıstıgını.bugun 3 cü gunlerı oldugunu fakat transfer ıcın beklıyeceklerınısöyledıler.hepsı a kalıteymıs.sasırdım bu kadar güzel bır haber.sımdı cumartesı transferım olacak sanırım.lakın benı korkutan.cumartesı transferım olur ıse salı sabahı 8.30 ucagımız kalkıyo.napıcam yeterlımı 2 gün yatmak.endıselendım bır an.cok güzel bır haber.nasıl 3 embrıonun 3 de a kalıte .buyuk bır sans bu.5 cı gun embrıosu olacak hepsı sanırım ve a kalıte ınsaallah

merhaba arkadaslar merhaba puffy.az önce hastaneden aradılar.3 gelısen embrıomun güzel bır sekılde saatıne zamanına uygun gelıstıgını.bugun 3 cü gunlerı oldugunu fakat transfer ıcın beklıyeceklerınısöyledıler.hepsı a kalıteymıs.sasırdım bu kadar güzel bır haber.sımdı cumartesı transferım olacak sanırım.lakın benı korkutan.cumartesı transferım olur ıse salı sabahı 8.30 ucagımız kalkıyo.napıcam yeterlımı 2 gün yatmak.endıselendım bır an.cok güzel bır haber.nasıl 3 embrıonun 3 de a kalıte .buyuk bır sans bu.5 cı gun embrıosu olacak hepsı sanırım ve a kalıte ınsaallah[/QUOTE

merhaba canım..

yaşasın ne kadar güzel bir haber..çok sevindim.. :)

umarım herşey yolunda gider...mutlu sona ulaşırsın..

canım sabah transfer olsa salı sabahına kadar yaklaşık 3 gün eder.

gayet yeterli görünüyor..yine de endişen varsa telefon edip danışmana ya da hemşireye bir sor.

biz ne desek boş...senin içinin rahat etmesi önemli.. :)

heyecanla bekliycez sonucu ...bizi habersiz bırakma..

çok öpüyorum...

Sevgiler

Nasılsınız bayanlar,

Benden son haberleri iletiyorum :)) Haftaya günübirlik Kıbrısa Halil ibrahim tekine muayeneye gitcez eşimle. Donasyon için görüşcez.

Bide psikologa gitmeye başladım şimdi seanstan geldim bu 2. seanstı doktoru sevdim genç bi bayan çok sakin güzel güzel dinliyor bide ilaç verdi ama düşük dozda kendimi biraz daha sakin hissediyorum yani şimdilik :))

Canım merhaba

oh.oh..pek sevindim...önünüzde bir takvim olması iyidir...işler yoluna girmiş..

psikologun çok faydası olacağına da eminim...şanslısın kimyanız tutmuş... :)

haberleri bize de ilet..merakta bırakma...

bol şanslar..

çok öpüyorum...

nzn_nln

nerelerdesin?...çarşamba randevun vardı bahçecide ...

neler oldu çok merak ediyorum

umarım iyi haberler almışsındır..

bizi merakta bırakma..

çok öpüyorum..

Nasılsınız bayanlar,

canim enerjin moralin inan yazina bile yansimis seni boyle iyi neseli gormek beni de mutlu etti.

sansin bol olsun kuzum hersey gonlunce olsun.

merhaba arkadaslar merhaba puffy.az önce hastaneden aradılar.3 gelısen embrıomun güzel bır sekılde saatıne zamanına uygun gelıstıgını.bugun 3 cü gunlerı oldugunu fakat transfer ıcın beklıyeceklerınısöyledıler.hepsı a kalıteymıs.sasırdım bu kadar güzel bır haber.sımdı cumartesı transferım olacak sanırım.lakın benı korkutan.cumartesı transferım olur ıse salı sabahı 8.30 ucagımız kalkıyo.napıcam yeterlımı 2 gün yatmak.endıselendım bır an.cok güzel bır haber.nasıl 3 embrıonun 3 de a kalıte .buyuk bır sans bu.5 cı gun embrıosu olacak hepsı sanırım ve a kalıte ınsaallah

harika harika harika insallah cok iyi sonuclanicak ve sen hamis olarak almanya ya doneceksin kuzum:49:

Back