- 27 Temmuz 2011
- 2.367
- 1.002
- 248
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #1.441
arkadaslar bisey soyluycem size ama lutfen dalga neyin gecmeyin benimle
ben bebek araba sandelyesi aldim yani ilk dogdugunda kullanmak icin. cok guzel bisey gorunce dayanamadim aldim
eve getirdik o minik oturak bile evin havasini degistirdi esim bile etkisinde kaldi bunu burdan hic kaldirmiyalim diyor
herkeslere gunaydin,
bugun dini bayram sebebiyle herkesler tatil bende dahil olmak uzereyani beni goremezseniz merak etmeyin ben disarlarda gesiyom
ummucum insallah bu ay hersey daha guzel olucak sen de doktorundan guzel haberlerle donersin
ben bebek araba sandelyesi aldim yani ilk dogdugunda kullanmak icin. cok guzel bisey gorunce dayanamadim aldim
eve getirdik o minik oturak bile evin havasini degistirdi esim bile etkisinde kaldi bunu burdan hic kaldirmiyalim diyor
nzn_nln
nerelerdesin?...çarşamba randevun vardı bahçecide ...
neler oldu çok merak ediyorum
umarım iyi haberler almışsındır..
bizi merakta bırakma..
çok öpüyorum..
merhaba..doktordan geldim tek yumoş gözüktü..femara protokolü uyguluyacak..5 gün içicem salı günü muayene....canım işte böyle...pazartesi senin hbaerlerini bekliyoruz canım..
femara ne ilaç adı mı , uyguladığı yöntem mi ? ben pek bilgili sayılmam bu protokoller konusunda da kuzum...:44:
tek yumoş altın yumoş olsun dilerim Rabbimden .
ben de ovulasyon takibi yaptıracağım , pazartesi benim de ilk kontrolüm var. bakalım neler olacak.
ama tüp bebek denemesini düşünmüyorum bir kaç ay daha...bu doktorumla bir şeyler olacak gibi bir his var içimde çünkü.
dilerim senin içinde mutlu ve umutlu gelişmeler olur kuzum...
merhaba..doktordan geldim tek yumoş gözüktü..femara protokolü uyguluyacak..5 gün içicem salı günü muayene....canım işte böyle...pazartesi senin hbaerlerini bekliyoruz canım..
femara ne ilaç adı mı , uyguladığı yöntem mi ? ben pek bilgili sayılmam bu protokoller konusunda da kuzum...:44:
tek yumoş altın yumoş olsun dilerim Rabbimden .
ben de ovulasyon takibi yaptıracağım , pazartesi benim de ilk kontrolüm var. bakalım neler olacak.
ama tüp bebek denemesini düşünmüyorum bir kaç ay daha...bu doktorumla bir şeyler olacak gibi bir his var içimde çünkü.
dilerim senin içinde mutlu ve umutlu gelişmeler olur kuzum...
bendede aynı protokol uygulandı arkadasım.sen nerdesın yasın kac belkı okudum ama unuttum
Canım hayırlı uğurlu olsun...
tedavin başarılı geçsin..
ne heyecanlı süreçler yaa...herkes nasıl koşturuyor..
canım bol şanslar diliyorum...
sevgiler...
selam canım beni merak ettiğiniz için tşk ederim :))
Dün Mustafa Bahçeciye muayene oldum. Malum yaş 40 olunca yumurtaların durumuna baktı. bide yeniden HSG istedi FSH.a bakılcak elimdeki tahliler 6 ayı geçtiği için yenisini istedi doktor bey bakalım ama sevdim ya ısındım yani :))
adetlerimi sordu düzenli dedim yani menapoz durumu yokmuş yaş dolayısıyla yumurtalar az bu kritik olan şeymiş ama elimizden geleni yapıcaz dedi. Bakalım kızlar hayırlısı
aynen canım koşturup duruyoruz allahım yüzümüzü güldürsün..seninde hamileliğin tamamına edirsin kucağınada aldığın günleri görürür duyarız işallah..
femara normalde kanser hastalarına verilen bi laçmış ama yumurta gelştirici etkisi olduğuda saptanınca..tüp bebek tedavilerinde rezerv az olan bayanlara veriliyor..bende ilk defa kullanıcam..umarım faydası olur..allah emeklerimizin karşılığını hayırla versin..senin yumurta takip gününe ne kadar kaldı..ayy işalllah bu ay bizlere uğur getirsin bol bebişli olsun..zaten o umut değilmi bizi böyle koşturan..:))işallah allahım yüzümüzü güldürsün..
femarayı 5 gun kullanılıyor arkadasım aksam sabah tok karnına sonra bırakıyorsun.gonalofa gecıyorsun.bu femara yumurtayı besleyen bır ılacmıs
selam canım beni merak ettiğiniz için tşk ederim :))
Dün Mustafa Bahçeciye muayene oldum. Malum yaş 40 olunca yumurtaların durumuna baktı. bide yeniden HSG istedi FSH.a bakılcak elimdeki tahliler 6 ayı geçtiği için yenisini istedi doktor bey bakalım ama sevdim ya ısındım yani :))
adetlerimi sordu düzenli dedim yani menapoz durumu yokmuş yaş dolayısıyla yumurtalar az bu kritik olan şeymiş ama elimizden geleni yapıcaz dedi. Bakalım kızlar hayırlısı
canım yaş 42 rezerv azlığı var..peki sende nasıl etkisi oldu ilacın biraz aydınlatırmısın ben ilk defa kullanıcam..5 günden sonra gelişime göre iğne vercekmiş doktor..ben adanadayım
sevgili kader ortaklarim cok acil girdim yazdiklariniz tek tek okudum
tedaviye baslayanlara bol sans; hamile arkadaslarimin saglikla bebeklerini kucaklarina almasini diliyorum hepinizi kocaman kocaman sapur supur opuyorum.
sizi seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?