• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Selam puffyim kuzum , nasılsınız bakalım ailecekk:38:

canım duovamm :38:

iyi yolculuklar , yolun açık olsun.dilerim güzel zamanlar geçirir ve sürprizlerle dönersin TR den...
TR' ye hoş geldinnn bu arada :3::38:

dilerim kuzumm, bana ait umudun gerçek olur.
hayatımda büyük bir sürpriz olacağına kuvvetli bir inancım var bugünlerde...kendime olan güvenim de yüksek...
ben bu duyguyu , eşimle tanışmadan önce de yaşamıştım,iyi biliyorum... ama bakalım neler olacak.
Rabbim hayırlısıysa nasip etsin...

senin için de her şey çok güzel gelişsin... Rabbim sana da mucizesini göndersin kuzum...
öpüyor ve kucaklıyorum...kendine çok iyi bak...:38:

Maaile iyiyiz canim , dinlenerek sakin gunler geçiriyorum , biraz örgü falan oyalanıyorum :))
Umarim sende ve ailende iyidir :))

günaydın canım...

herkese günaydın...

küçük delikanlıya da :)

Senin küçüklere de benden selam , son durumlar ne sende :))

Maaile iyiyiz canim , dinlenerek sakin gunler geçiriyorum , biraz örgü falan oyalanıyorum :))

puffy sana dıger bölümde yazıp sordum.yanlıs hatırlamıyorsam senın öncekı denemende 4 kalıtelı embrıon olmus lakın tutunmamıs.sana soyledılermı neden tutunmedıgını.bırde evde kac gun yatmıstın wc,yemek ıhtıyacı harıcı

canım sağolasın

maalesef birinin kesesi küçüktü başından beri,

onun kalp atışları azaldı..doktor artık gelişmez dedi..

diğerinin durumu şimdilik iyi..onunla avunuyoruz..salı günü kontrol var..

ama merak etme kendimi toparladım, iyiyim..

sağa sola çok çıkmayayım evde dinleneyim dedim..

bu sefer de çok sıkılıyorum..kendimi nasıl oyalayacağımı şaşırdım.. :)

kitap okumaktan ve yalnızlıktan gına geldi :)

önerilere açığım :)

canım sağolasın

maalesef birinin kesesi küçüktü başından beri,

onun kalp atışları azaldı..doktor artık gelişmez dedi..

diğerinin durumu şimdilik iyi..onunla avunuyoruz..salı günü kontrol var..

ama merak etme kendimi toparladım, iyiyim..

sağa sola çok çıkmayayım evde dinleneyim dedim..

bu sefer de çok sıkılıyorum..kendimi nasıl oyalayacağımı şaşırdım.. :)

kitap okumaktan ve yalnızlıktan gına geldi :)

önerilere açığım :)

Ben hep olmayan seylerde bir hayır vardır diye düşünürüm , Rabb'imin takdiri bazi seyler , kendini toplamana sevindim saglikli ona icin mücadeleye devam , moralinde yuksek tut :)
Ben de evdeyim senin gibi ilk zamanlar yalnızlıktan cok bunaldım ama simdi kendimi oyalıyorum , hamilelik günlüğü tutuyorum , kendimle , bebeke ilgili gelişmeleri ve hissettiklerimi yazıyorum , sonraki guner gecmisi okuyorum o kadar hoşuma gidiyorki ay ben nelere panik yapmisim diye
Saksıda çilek yetiştiriyorum , kendimi cok yormadan kek , tatli , yemek yapıyorum
Bebek battaniyesi örüyorum , internetten bebek malzemeleri bakiyorum
Aiem ve arkadaşlarımla telefon görüşmeleri yapıyorum
Esim bu donemde benden dolayi ise gec gidiyor zaten ögene kadar onla vakit geçiriyorum , aksam uzeri ufaklik okuldan geliyor eim gelene kadar onal ugrasiyorum
Geçip gidiyor zaman hatta simdi bazen yetmiyor

Ben hep olmayan seylerde bir hayır vardır diye düşünürüm , Rabb'imin takdiri bazi seyler , kendini toplamana sevindim saglikli ona icin mücadeleye devam , moralinde yuksek tut :)
Ben de evdeyim senin gibi ilk zamanlar yalnızlıktan cok bunaldım ama simdi kendimi oyalıyorum , hamilelik günlüğü tutuyorum , kendimle , bebeke ilgili gelişmeleri ve hissettiklerimi yazıyorum , sonraki guner gecmisi okuyorum o kadar hoşuma gidiyorki ay ben nelere panik yapmisim diye
Saksıda çilek yetiştiriyorum , kendimi cok yormadan kek , tatli , yemek yapıyorum
Bebek battaniyesi örüyorum , internetten bebek malzemeleri bakiyorum
Aiem ve arkadaşlarımla telefon görüşmeleri yapıyorum
Esim bu donemde benden dolayi ise gec gidiyor zaten ögene kadar onla vakit geçiriyorum , aksam uzeri ufaklik okuldan geliyor eim gelene kadar onal ugrasiyorum
Geçip gidiyor zaman hatta simdi bazen yetmiyor

hımm...ne hoş faaliyetler...şu çilek yetiştirme işi hoşuma gitti valla..

bi bakayım vakti geçmemiştir umarım ben de deneyeyim...

bi de balkona çiçekler ekmek istiyorum...bi süre oyalar beni :)

ben aslında yoğun olarak seramikle uğraşıyorum ama geçen hafta bir toplantıda

kullanılan boya ve sırların nasıl zararlı olduğunu öğrenince

hamileyken yapılacak şey değil dedim..artık gitmeyeceğim..

çok sevdiğim bir uğraştı doğrusu...

bırakmak ta istemiyorum ama...sanırım doğru olan o.

kendime yeni ve daha az zararlı bir şeyler bulmalıyım...

fikirler için sağol arkadaşım..

puffy ve dıger kızlar .sızlerle test gunune kadar görusemıyecegız sanırım.bu netten ve tlf lardan uzak duruluyormus.bılgınız varmı bu konuda ne olur bana dua edın lütfen.sana sorum vardı puffy arkadasım okumadın sanırım.hepınıze tum desteklerınız ıcın tesekkür ederım.hepınızı opüyorum

Puffy68 kullanıcısından alıntı
Ben ilk denememi baska bir klinikte yaptim ve su an hic anlatmak istemediğim bazi aksilikler yasadim , o yuzden cok kızgındim oraya transfer sonrasi hic bir gorusme yapmadim neden tutmadığını bilmiyorum.
Ben transferden sonra 3 gun wc disinda kalkmadan yattim yemeğimi bile yattığım yere getirdi esim , sonra kalktım ama hic is yapmadim , yürüyüş yapmadim , evden 1 kez disinda dışarıya çıkmadım , 12 gun boyunca duş yapmadim sacımı yıkadım arada , vücudumu sildim , evde genelde yarı uzanarak kitap okudum , film seyrettim :)
eeee bravo pekı doktorlar neden tersını soylüyor 1 -2 saat ıstırat dısında günlük yasama donun dıyorlar.bende esımle catısıyorum bu konuda ayın 19 zuna ertelıyeyım dıyorum.hayır dıyor.doktorlar süreklı yat demıyorkı dıyor.kan dolasımı ıcın kötü dıyor.sasırdım kaldım.ne yapacagım.nasıl ıkna etsem bılemıyorum gercı ıgnelerımıde esım vuruyordu.kalır ısem saglık ocagına gıdecegım ve bu 3 katı ınıp cıkacagım.ne yapacagımı sasırdım kaldım

Ben ilk denememi baska bir klinikte yaptim ve su an hic anlatmak istemediğim bazi aksilikler yasadim , o yuzden cok kızgındim oraya transfer sonrasi hic bir gorusme yapmadim neden tutmadığını bilmiyorum.
Ben transferden sonra 3 gun wc disinda kalkmadan yattim yemeğimi bile yattığım yere getirdi esim , sonra kalktım ama hic is yapmadim , yürüyüş yapmadim , evden 1 kez disinda dışarıya çıkmadım , 12 gun boyunca duş yapmadim sacımı yıkadım arada , vücudumu sildim , evde genelde yarı uzanarak kitap okudum , film seyrettim :)
eeee bravo pekı doktorlar neden tersını soylüyor 1 -2 saat ıstırat dısında günlük yasama donun dıyorlar.bende esımle catısıyorum bu konuda ayın 19 zuna ertelıyeyım dıyorum.hayır dıyor.doktorlar süreklı yat demıyorkı dıyor.kan dolasımı ıcın kötü dıyor.sasırdım kaldım.ne yapacagım.nasıl ıkna etsem bılemıyorum gercı ıgnelerımıde esım vuruyordu.kalır ısem saglık ocagına gıdecegım ve bu 3 katı ınıp cıkacagım.ne yapacagımı sasırdım kaldım

Canım

çok fazla stres yapıyorsun. uçak değil bu stres zarar verir.

.şimdi bir kaç tüp bebek sitesine baktım senin için..

ve uçak yolculuğunun sakıncası yoktur diyor..kaldı ki sen 3.gün uçacaksın..

google da ara istersen "transfer sonrası yolculuk" diye.. kendin oku için rahat etsin..

hatta şöyle bir cümle var...transfer sonrası ilk 2-3 günden sonra

işine gücüne devam edenlerde başarı oranı daha yüksekmiş...

merak etme doktorlar kendisinin başarısız olmasını ister mi hiç...sakınca olsa dinlenin derdi..

benim bir arkadaşım aynı gün kayseriden uçakla döndü...ve şimdi 3 aylık bir kızı var :)

hımm...ne hoş faaliyetler...şu çilek yetiştirme işi hoşuma gitti valla..

bi bakayım vakti geçmemiştir umarım ben de deneyeyim...

bi de balkona çiçekler ekmek istiyorum...bi süre oyalar beni :)

ben aslında yoğun olarak seramikle uğraşıyorum ama geçen hafta bir toplantıda

kullanılan boya ve sırların nasıl zararlı olduğunu öğrenince

hamileyken yapılacak şey değil dedim..artık gitmeyeceğim..

çok sevdiğim bir uğraştı doğrusu...

bırakmak ta istemiyorum ama...sanırım doğru olan o.

kendime yeni ve daha az zararlı bir şeyler bulmalıyım...

fikirler için sağol arkadaşım..

Boya ve sırdan kesinlikle uzak dur ben neredeyse çıkarabildigim kadar kimyasalı çıkardım yaşamımdan , kozmetik falan tamamen uzak duruyorum , doktorum çatlak kremi bile vermedi badem yagi kullan dedi .
Çilek fidesi alırken yediveren cinsi olacak , bu cins alirsan kisin bile meyva yeriyor yeri uygunsa , yani dikme vakti yok :)
Ben fideleri internetten alıp kargo ile getirtmistim , Yalova su fidancilik diye bir yerden :)

puffy ve dıger kızlar .sızlerle test gunune kadar görusemıyecegız sanırım.bu netten ve tlf lardan uzak duruluyormus.bılgınız varmı bu konuda ne olur bana dua edın lütfen.sana sorum vardı puffy arkadasım okumadın sanırım.hepınıze tum desteklerınız ıcın tesekkür ederım.hepınızı opüyorum

Belki hayirli olsun transferin seni bebege götürsün insallah dualarim seninle :)
Telefon kullanımı ve internet konusunda bir uyarı almadım ben , cok olmamakla beraber kullandım ama bu konuda secim senin.
Yazını obur taraftan yanıtlamıştım görmüşsün sonra zaten :)
Bu doktorların yatmayın gunluk yasama dönün konusunu cok konuştuk daha once burada :) bu konuda herkesin fikri farkli , banada ayni seyler söylendi ama ben kafama koymuştum bu sefer normal olan hic bir seyi yapmayacağım yatmayın diyorlar ama ben yatacağım , normal yasayın diyorlar ama ben dikkatli oacağım gibi tamamen özgür seçimimde boyle davranmak sanırım psikolojim icin boyle davrandim ama hic yürütmedim degil kan dolaşımı icin evin icinde tür attim :)
Sen icin nasil rahat edecekse oyle davran , doktorlarında konus en doğrusunu onlar bilir

Allah yar ve yardimcin olsun

butun arkadaslarima iyi hafta sonlari diliyorum.
Belki37 kalbim seninle arkadasim hersey yolunda gider ve hic bir aksilikle karsilasmazsin umarim. lutfen iyi haberlerle gel bize.

hepinizi cok opuyorum kucak dolusu sevgiler :16::54::29:

Kizlaar selaam uzun zamandir giremiyorum gorumcem kaynanam burdalar bu arada ben hamile kaldim ve maalesef dusdu geciken adet buymu evde tamirat tadilat ve misafir cok yorgunum pazarrtesisn itibaren hergu yaninizdayimm sevgiler ve bol sanss

kızlar dun saat 2 ıtıbarı ıle transferım oldu.2 tane embrıo koyuldubıtanesı 4AB dıgerı 5 AA .dıger 3 cusu ıse kaydadeger gorulmemıs ve hatta mustafa acete onuda koyun dedım lakın ıse yarar gıbı gorunse zaten koyardık dedı,tamam dedım.2,30 saat yattım odada.1 kez surgu verdıler dıgerınde tuvalete gıdebılırsınız dedıler.sonra 30 dakıkada eve dönduk taksı ıle yavasca ama aradada sallandım.sonra 3 cu kata yavasca cıktım.bıraz moralım bozuktu dun esımle bu ucaga bınme bınmeme konusunda tartıstım hafıf dun sabah.sımdı yatıyorum wc ve yemek dıdında kalkmıyorum.hıcbırsey hıssetmıyorum.gercı ılk gunler.rabbım yuzume bakar ınsaaah

kızlar dun saat 2 ıtıbarı ıle transferım oldu.2 tane embrıo koyuldubıtanesı 4AB dıgerı 5 AA .dıger 3 cusu ıse kaydadeger gorulmemıs ve hatta mustafa acete onuda koyun dedım lakın ıse yarar gıbı gorunse zaten koyardık dedı,tamam dedım.2,30 saat yattım odada.1 kez surgu verdıler dıgerınde tuvalete gıdebılırsınız dedıler.sonra 30 dakıkada eve dönduk taksı ıle yavasca ama aradada sallandım.sonra 3 cu kata yavasca cıktım.bıraz moralım bozuktu dun esımle bu ucaga bınme bınmeme konusunda tartıstım hafıf dun sabah.sımdı yatıyorum wc ve yemek dıdında kalkmıyorum.hıcbırsey hıssetmıyorum.gercı ılk gunler.rabbım yuzume bakar ınsaaah

allah tamamına erdirsin..pozitif haberini duyarız işallah...allah hepimizin yardımcısı olsun..belki sen femarayı 5 gün kullanıp iğneye öylemi geçmiştin..ben şu an sadece femara kullanıyorum..allahım hepimizin yardımcısı olsun..senin embriyolarda sana sımsıkı tutunsun:16::49::49:

Kizlaar selaam uzun zamandir giremiyorum gorumcem kaynanam burdalar bu arada ben hamile kaldim ve maalesef dusdu geciken adet buymu evde tamirat tadilat ve misafir cok yorgunum pazarrtesisn itibaren hergu yaninizdayimm sevgiler ve bol sanss

akideciknane çok geçmiş olsun.. en kısa zamanda bebeğine kavuşman dileğiyle...

uzuldum bende simdi cok uzuldum :( sebebi biliniyor mu neden dusmus? cok gecmis olsun canim Allah insallah en kisa zamanda bebeklerine kavusturur.

Allah tamamina erdirsin kuzum cok stres yapma canim hersey olacagina variyor.

sevgiler

allah tamamına erdirsin..pozitif haberini duyarız işallah...allah hepimizin yardımcısı olsun..belki sen femarayı 5 gün kullanıp iğneye öylemi geçmiştin..ben şu an sadece femara kullanıyorum..allahım hepimizin yardımcısı olsun..senin embriyolarda sana sımsıkı tutunsun:16::49::49:

femara 5 gun kullandım 6 cı gun ıgnelere ectım

Back