• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

arkadasım benım 12 cı gunum 3 embrıom olustu.cok ıyı dedıler 5 cı gune gıdeceklermıs.banada femarayı verdıler.5 gun kullandım .sonra gonalofa gectım.vucudum ıyı tepkı vermıs ılaclara.su anda beklemedeyım.cumartesı transferım olacak sanırım.bakalım hayırlısı.sen nerde yaptırıyorsun.yumurta rezervı az olanlara verıyolar bunu.

3 embriyo... süper süper süper :nazar::nazar::nazar:
hayırlısı elbette:16:
:21::21::21:

arkadasım benım 12 cı gunum 3 embrıom olustu.cok ıyı dedıler 5 cı gune gıdeceklermıs.banada femarayı verdıler.5 gun kullandım .sonra gonalofa gectım.vucudum ıyı tepkı vermıs ılaclara.su anda beklemedeyım.cumartesı transferım olacak sanırım.bakalım hayırlısı.sen nerde yaptırıyorsun.yumurta rezervı az olanlara verıyolar bunu.

bendede yumurta rezerv azlığı var..doktor femara ile başlayalım 5 gün sonra gelişime göre iğneye geçicekmiş..işallah benimde güzel tepki verir..allah hepimizin yardımcısı olsun..ben adanadayım canım..adanada turan çetin diye özel bi merkez de yaptırıyprum..geçen ay yarım kaldı 3 folikül görülmüştü ve sadece 1 tane büyümüştü ..bu seferde 1 folikül gözüktü femarayı ilk defa kullanıcam yani kullanmaya başladım..:))işallah embriyoların sana bebiş olarak dönsün seni hiç bırakmasın..isteyen herkese allahım versin ganiy ganiy...

3 embriyo... süper süper süper :nazar::nazar::nazar:
hayırlısı elbette:16:
:21::21::21:

sagol brezzy .bana bu yolda hep destek oldunuz.bu benım 2 cı evlılıgım.esımın bır oglu var.ve esım ogluna asırı düskün.ben hep onun gölgesınde kaldım.psıkolojım cok bozuldu.esımede hak verıyorum .bır tek cocugu var ama ogluna benı hep ezddırdı yada ezmesıne ızın verdı dıyeyım.evlılıgımın ılk yıllarında.sımdı daha ıyıyım ve esım bana karsıda daha ıyı.belkıde ondan dolayı cok ıstıyorum bır cocugum olsun.kendımı yanlız hıssedıyorum.kardeslerım akrabalarım esım var ama yıne yanlızım dıyorum.ve esımın oglunun hanımıda hamıle .bu bıle benı etkılıyor.esım bu kadar cok düskün olmasaydı veya benı dogru durust tutsaydı böyle hıssetmezdım.sımdı rabbımden canı gönülden ıstıyorumkı benı tamamlasın bu ezıklıgıme bu yanlızlıgıma bır son versın. sana hatta özelden cok uzun bır yazı yazmıstım ama gönderemedım sılındı vs. sımdı bıdaha buraya yazmak nasıp oldu.nedenmı sana yazdım senınde esının kızları var ve sen onları benımsemıssın.belkıde esın sana benım esımın bana yasattıklarını yasatmadı ondandır.sımdı dua edıyorum bebıslerım ınsaallah 5 cı gune bu sekılde gıderler .arayan bayan cok olumlu konustu.hepsı ıyı a kalıta dedı.ve 3 nude transfer ederler.kendıme kuru sıyah kayısı.ananas suyu.kabak cekırdegı aldım.daha sonra dut kurusu cekırdeklı sıyah uzum bogurtlen yapragı cayı alacagım yemek ıcın.

Bugün Tr'ye önce kayinvalideme gidiyoruz orada internet yok arada girmeye calisirim merak etmeyin.

Selcan,bebek araban hayirli olsun. umarim bebegin cok bekletmeden gelsin. teste gittiginde neler oldu yazarsin ben inteernete girdigimde okurum.

ümmüseleme,umarim görünen bir folikülün altin yumurtan olsun.

brezzey.yumurta takibinden basariyla cikacaksin senden umudum var benim.

hepinizi öpüyorum arkadaslar kendinize iyi bakin hoscakalin.

Son düzenleme:
Ummuseleme tekde olsa yumurtan hayirli olsun sen femaraya basla arkadan glen olur insallah.
Benim ilk denememde femara protokolü uygulamislardi femara adedi arttırmaktan cok kaliteyi yükseltmek icin 4 yumurtam ve 4 birinci kalite embryonun oluşmuştu o zaman :)
İnsallah bu denemed her sey yolunda gider Rabbim yardimcin olsun :)

sagol brezzy .bana bu yolda hep destek oldunuz.bu benım 2 cı evlılıgım.esımın bır oglu var.ve esım ogluna asırı düskün.ben hep onun gölgesınde kaldım.psıkolojım cok bozuldu.esımede hak verıyorum .bır tek cocugu var ama ogluna benı hep ezddırdı yada ezmesıne ızın verdı dıyeyım.evlılıgımın ılk yıllarında.sımdı daha ıyıyım ve esım bana karsıda daha ıyı.belkıde ondan dolayı cok ıstıyorum bır cocugum olsun.kendımı yanlız hıssedıyorum.kardeslerım akrabalarım esım var ama yıne yanlızım dıyorum.ve esımın oglunun hanımıda hamıle .bu bıle benı etkılıyor.esım bu kadar cok düskün olmasaydı veya benı dogru durust tutsaydı böyle hıssetmezdım.sımdı rabbımden canı gönülden ıstıyorumkı benı tamamlasın bu ezıklıgıme bu yanlızlıgıma bır son versın. sana hatta özelden cok uzun bır yazı yazmıstım ama gönderemedım sılındı vs. sımdı bıdaha buraya yazmak nasıp oldu.nedenmı sana yazdım senınde esının kızları var ve sen onları benımsemıssın.belkıde esın sana benım esımın bana yasattıklarını yasatmadı ondandır.sımdı dua edıyorum bebıslerım ınsaallah 5 cı gune bu sekılde gıderler .arayan bayan cok olumlu konustu.hepsı ıyı a kalıta dedı.ve 3 nude transfer ederler.kendıme kuru sıyah kayısı.ananas suyu.kabak cekırdegı aldım.daha sonra dut kurusu cekırdeklı sıyah uzum bogurtlen yapragı cayı alacagım yemek ıcın.

canım arkadaşım...
öncelikle dünden beri yaşadığın mutluluğunun ve olumlu gelişmelerin artarak devam etmesini dilerim.

yaşadıkların , duygusal anlamda kolay şeyler değil...tahmin edebiliyorum. sana bunların birebir yansıması seni oldukça yıpratmıştır.
ben , eşimin ilk evliliğinden olan çocuklarıyla çok büyük sorunlar yaşamadım... en azından ortada sorun varsa bile eşim bunları bana yansıtmadı. çünkü mümkün değil sıfır problemle , bu tür ilişkileri yaşamak.
zaman geçtikçe , ben yaptıklarımının ödülünü aldım , olan bu benim adıma.
kızlarımdan birisi (ikizler biliyorsun) , evliliğimizin ilk günlerinde , ben babamı seninle paylaşırım ama bir çocukla paylaşamam,sakın çocuk sahibi olmayı düşünmeyin dedi...

bugün geldiğimiz noktada... benden daha çok istiyorlar çocuk sahibi olmamı...kardeşlerinin olmasını... sen çok güzel bir anne olursun , bunu hakediyorsun diyorlar...

konu ben değilim aslında... sadece kendime ait olanı paylaşmak istedim seninle ve herkesle...

ama sen dilerim ki yaşadığın o üzüntülerin ödülünü bu sefer alırsın... bebeklerin tutunur sana ve çok sağlıklı büyürler. sonrası da hep sağlıkla huzurla ve mutlulukla devam eder...

önce psikolojine sonra fizyolojine dikkat et bu süreçte... senden önce psikolojik sonra fizyolojik olarak beslenecek , ufacık bedenlerin sahibi olmak üzeresin.

Rabbimin sana bahşettiği maddi ve manevi güzelliklerin kıymetini bilerek yaşa... sen kalbinden güzel ve iyi duygular geçir ve onları paylaş... Rabbim elbet ödülünü verecektir , mucizesini sana da gönderecektir kuzum benim...

merhaba belki37, seni anlıyorum demem için yaşadıklarını yaşamam lazım ama tahmin edebiliyorum sadece. çünkü benimde çok kolay hayatım yoktu. Seni sadece yalnızlık konusunda anlayabiliyorum çünkü bende kendimi o kadar yalnız hissettiğim günler olduki buna ilk zamanlar ailem, sonrada eşim bile çare olamadı... Ama şunu söyleyebilirim rahatlıkla Rabbim dermansız dert vermesin. Ben meme kanseri olduğumda bile çok şükür kan kanseri, akciğer kanseri değilim diyodum diğerlerine göre atlatılması daha kolaydı.

Şimdi psikologum var onunla konuşuyorum bazen telefonda arıyorum :)) belki çözüm değil ama iyi geliyor bana..

A kalite olan yumurtaların güzel güzel bebeklere dönüşür inşallah..

Duova iyi yolculuklar :)

Breezy , Selcan kerem , Lejana diger Kizlar guzel bir gun olsun :)

Selam puffyim kuzum , nasılsınız bakalım ailecekk:38:

Bugün Tr'ye önce kayinvalideme gidiyoruz orada internet yok arada girmeye calisirim merak etmeyin.

canım duovamm :38:

iyi yolculuklar , yolun açık olsun.dilerim güzel zamanlar geçirir ve sürprizlerle dönersin TR den...
TR' ye hoş geldinnn bu arada :3::38:

dilerim kuzumm, bana ait umudun gerçek olur.
hayatımda büyük bir sürpriz olacağına kuvvetli bir inancım var bugünlerde...kendime olan güvenim de yüksek...
ben bu duyguyu , eşimle tanışmadan önce de yaşamıştım,iyi biliyorum... ama bakalım neler olacak.
Rabbim hayırlısıysa nasip etsin...

senin için de her şey çok güzel gelişsin... Rabbim sana da mucizesini göndersin kuzum...
öpüyor ve kucaklıyorum...kendine çok iyi bak...:38:

Selcan,bebek araban hayirli olsun. umarim bebegin cok bekletmeden gelsin. teste gittiginde neler oldu yazarsin ben inteernete girdigimde okurum.

ümmüseleme,umarim görünen bir folikülün altin yumurtan olsun.

duova hayirli yolculuklar iyi tatiller diliyorum. kafani bi guzel dagit gel oralarda ailenle gecirdiginiz zamanin keyfini cikarin.

ben tabiiki mutlaka buraya yazicagim benimle ilgili gelismeleri.

seni ozluycegiz.

hollanda da tatiller yasaklansınnnnn:kkk:
ne bu yahuuuu...,:37:
özledimmmmmmm hepinizii Hollandalı yurttaşlarımmm:43::ssz::7::27::9:

:)) sorma canim bu aralar tatiller cok. tahmin ettigin gibi bugunde tatil birde haftaya pazartesi tatilimiz sonra bitti gittiiii:52:

senin randevun yarin saat kactaydi kuzum?

hayat hikayen beni uzdu canim ama bundan sonra Allah yuzunu guldursun minik mink bebeklerine kavustursun insallah.

hava kapalı ama güzel bir gün..

arka bahçede kuşlar cıvıldıyor, kediler mırıldıyo..

karı koca karga, yeni doğmuş 3 yavrusunu sırayla besliyo.. :)

onları izleyince ben de mutlu oluyorum :)

keyifliyim yani..

sen nasılsın?

canımmm...:38:
teşekkürler ben de iyiyimmm...:37:
hava burada da kapalı...:31:

çok güzeldir , doğada olup biteni zilemek , keyifsiz de olsan , izledikten sonra hiç bir şeyin kalmaz... ne güzel..:16:
işteyimmm benn.. çalışıyorum.. :31:
burası Holland değil ya , tatil neyin yokk... ayyy yazık banaaaaaa:53::30::1:

:)) sorma canim bu aralar tatiller cok. tahmin ettigin gibi bugunde tatil birde haftaya pazartesi tatilimiz sonra bitti gittiiii:52:

senin randevun yarin saat kactaydi kuzum?

hımmm piki kuzummmm:31::38:
benim randevum yarın değil ki...:51:
pazartesi ... saat 09.00 da check up için bir başka hastaneye gideceğim. öğleden sonra da jinekoloğuma gideceğim.:51:
yumurtladım mı ona bakacak:30::9:

napıyosun bakiimmm , nasılsın bugünn...:38:

kızlar nasılsınız umarım ıyısınızdır.sabah hastaneyı aradım bayan bana su anda baktık ama tam karar veremedık dedı bugunmu yarınmı transfer yapalım adına.sız onun ıcın saat 12 -1 arası arayıp sorun dedı tam anlamı ıle bakıp soyleyebılırız dedı.az once aradık zafer bey adında bır bey bana 3 embrıomunda ıyı oldugunu hatta ıkısının onden gıttıgını dıgerının bıraz arkadan takıp ettıgını soyledı.ve buna ıstınaden bızde karar verdık dedı yarın adına transferınız gerceklesecek dedı .yanı anlayacagınız yarın transferım gerceklesecek.ögleden sonra.bakalım hayırısı ama sımdıye kadar olan gelısmeler ıyı.sadece kafama takılan salı sabahı ucacak olmamız.gercı doktorlar gıdebılırsınız dıyorlar.ama aılem yakınlar gıtme yat dıyorlar benım ıcımdende gecen kalmak ama vızemde ayın 21 de bıtıyor ve esımde bısey olmaz yavas yavas gıdersın dıyor.hatta havaalanından ayarladık tekerleklı sandalye ıle ucaga götürecekler benı.ıste ne bılım adetım 4 gün gcekmeseydı böyle olazdı gecıkınce sona kaldım.3 gün falan yatmıs olacagım.bırde dayımın evı 3 ü katta ve merdıvenler donmelı.oda kafama takılıyor tek tek merdıvenlerı cıkmam gerekıyor.yada dayıma takılıyorum sandalyeye oturayım sen benı yukarı cıkart dıyorum.ayrıca dayım astım hastası ve 70 yasında

canımmm...:38:
teşekkürler ben de iyiyimmm...:37:
hava burada da kapalı...:31:

çok güzeldir , doğada olup biteni zilemek , keyifsiz de olsan , izledikten sonra hiç bir şeyin kalmaz... ne güzel..:16:
işteyimmm benn.. çalışıyorum.. :31:
burası Holland değil ya , tatil neyin yokk... ayyy yazık banaaaaaa:53::30::1:

hımmm piki kuzummmm:31::38:
benim randevum yarın değil ki...:51:
pazartesi ... saat 09.00 da check up için bir başka hastaneye gideceğim. öğleden sonra da jinekoloğuma gideceğim.:51:
yumurtladım mı ona bakacak:30::9:

napıyosun bakiimmm , nasılsın bugünn...:38:

iyim gulum evdeyim yine bildigin gibi :34: gecte kalktik kahvaltimizda gecikti haliyle.
yarin nerden cikti yahu kafam karisti yine benim bu tatiller ritmimi bozde:52:
pazartesi diycektim hmm demekki ancak pazartesi aksam alicaz haberlerini. kuzum adet sonrasi hemen gorunuyormu yumurtlama durumu ummuseleme de yazmis ama daha yeni regl olmus:44: boylemi bu isler?
o zaman pazartesi benim durumum da hemen gorulur yani yumurta var mi yok mu diye dimi?

Son düzenleme:
iyim gulum evdeyim yine bildigin gibi :34: gecte kalktik kahvaltimizda gecikti haliyle.
yarin nerden cikti yahu kafam karisti yine benim bu tatiller ritmimi bozde:52:
pazartesi diycektim hmm demekki ancak pazartesi aksam alicaz haberlerini. kuzum adet sonrasi hemen gorunuyormu yumurtlama durumu ummuseleme de yazmis ama daha yeni regl olmus:44: boylemi bu isler?
o zaman pazartesi benim durumum da hemen gorulur yani yumurta var mi yok mu diye dimi?

sana tatil yaramamış, evet kesin bu.. çabuk işinin başına kuzumm ,çabukkkk:31:

regl daha bitmeden , rahim folikül bile oluşturuyor.
her ay hamile kalacakmış gibi hazırlıyor rahim kendini kuzum, anlayacağın.
olmasını istediğimiz şey , pazartesi kontrolde yumurta görmek zaten.
hem adet sonrası olmuyor ki , pazartesi 10.gün. bayağı bir zaman demek kuzum.
sen de muayene olursan sen de göreceksin , evett..:31:
ondan sonra da benim doktorum 2 yada 3 gün aralıkla beni takibe devam edecek.planladığımız bu ...:51:
yani bu ay mesaiyi jinekolog yazıcak kuzummm:1:

kızlar nasılsınız umarım ıyısınızdır.sabah hastaneyı aradım bayan bana su anda baktık ama tam karar veremedık dedı bugunmu yarınmı transfer yapalım adına.sız onun ıcın saat 12 -1 arası arayıp sorun dedı tam anlamı ıle bakıp soyleyebılırız dedı.az once aradık zafer bey adında bır bey bana 3 embrıomunda ıyı oldugunu hatta ıkısının onden gıttıgını dıgerının bıraz arkadan takıp ettıgını soyledı.ve buna ıstınaden bızde karar verdık dedı yarın adına transferınız gerceklesecek dedı .yanı anlayacagınız yarın transferım gerceklesecek.ögleden sonra.bakalım hayırısı ama sımdıye kadar olan gelısmeler ıyı.sadece kafama takılan salı sabahı ucacak olmamız.gercı doktorlar gıdebılırsınız dıyorlar.ama aılem yakınlar gıtme yat dıyorlar benım ıcımdende gecen kalmak ama vızemde ayın 21 de bıtıyor ve esımde bısey olmaz yavas yavas gıdersın dıyor.hatta havaalanından ayarladık tekerleklı sandalye ıle ucaga götürecekler benı.ıste ne bılım adetım 4 gün gcekmeseydı böyle olazdı gecıkınce sona kaldım.3 gün falan yatmıs olacagım.bırde dayımın evı 3 ü katta ve merdıvenler donmelı.oda kafama takılıyor tek tek merdıvenlerı cıkmam gerekıyor.yada dayıma takılıyorum sandalyeye oturayım sen benı yukarı cıkart dıyorum.ayrıca dayım astım hastası ve 70 yasında

canım arkadaşım ,bu güzel gelişme için senin adına bir kez daha mutlu oldum , çok şükür.
yurt dışına gidişin ve gidene kadar geçireceğin zamanla ilgili endişelerini doktorunla paylaş bence.
en doğru bilgiyi sana o verir.
merdiven çıkma konusunda benim doktorum yasak koymuştu.senin ki ne diyecek bak bakalım.

hem gecikene , gelene gelmeyene takma kafayı artık.olana bak kuzum ne olursun.
çok şükür , a kalite gelişen ebriyoların var... bebiş onlar beeee ne embriyosu :16:

Back