• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

arkadaslar bisey soyluycem size ama lutfen dalga neyin gecmeyin benimle :52:

ben bebek araba sandelyesi aldim yani ilk dogdugunda kullanmak icin. cok guzel bisey gorunce dayanamadim aldim:37:
eve getirdik o minik oturak bile evin havasini degistirdi esim bile etkisinde kaldi bunu burdan hic kaldirmiyalim diyor:52:

Son düzenleme:

ben bebek araba sandelyesi aldim yani ilk dogdugunda kullanmak icin. cok guzel bisey gorunce dayanamadim aldim:37:
eve getirdik o minik oturak bile evin havasini degistirdi esim bile etkisinde kaldi bunu burdan hic kaldirmiyalim diyor:52:

ya niye dalga geçelimmmmm...:20:

içinden almak geçtiyse evren sana bir şey anlatmaya çalışıyor olmalı...:34::31:

hiç kasma kendini kuzum... istemek başarmanın yarısıdır derler... bakarsınn , fazlası gerekir ,şimdiden hazır olsunn :49::37::1:

herkeslere gunaydin,

bugun dini bayram sebebiyle herkesler tatil bende dahil olmak uzere:51: yani beni goremezseniz merak etmeyin ben disarlarda gesiyom:34:

ummucum insallah bu ay hersey daha guzel olucak sen de doktorundan guzel haberlerle donersin :46:

merhaba..doktordan geldim tek yumoş gözüktü..femara protokolü uyguluyacak..5 gün içicem salı günü muayene....canım işte böyle...pazartesi senin hbaerlerini bekliyoruz canım..

sandalyenin sahibide en kısa zamanda gelir işallah :))

nzn_nln

nerelerdesin?...çarşamba randevun vardı bahçecide ...

neler oldu çok merak ediyorum

umarım iyi haberler almışsındır..

bizi merakta bırakma..

çok öpüyorum..

selam canım beni merak ettiğiniz için tşk ederim :))

Dün Mustafa Bahçeciye muayene oldum. Malum yaş 40 olunca yumurtaların durumuna baktı. bide yeniden HSG istedi FSH.a bakılcak elimdeki tahliler 6 ayı geçtiği için yenisini istedi doktor bey bakalım ama sevdim ya ısındım yani :))

adetlerimi sordu düzenli dedim yani menapoz durumu yokmuş yaş dolayısıyla yumurtalar az bu kritik olan şeymiş ama elimizden geleni yapıcaz dedi. Bakalım kızlar hayırlısı

merhaba..doktordan geldim tek yumoş gözüktü..femara protokolü uyguluyacak..5 gün içicem salı günü muayene....canım işte böyle...pazartesi senin hbaerlerini bekliyoruz canım..

femara ne ilaç adı mı , uyguladığı yöntem mi ? ben pek bilgili sayılmam bu protokoller konusunda da kuzum...:44:

tek yumoş altın yumoş olsun dilerim Rabbimden .:16:

ben de ovulasyon takibi yaptıracağım , pazartesi benim de ilk kontrolüm var. bakalım neler olacak.:51:
ama tüp bebek denemesini düşünmüyorum bir kaç ay daha...bu doktorumla bir şeyler olacak gibi bir his var içimde çünkü.:49:

dilerim senin içinde mutlu ve umutlu gelişmeler olur kuzum...:38::16:

femara ne ilaç adı mı , uyguladığı yöntem mi ? ben pek bilgili sayılmam bu protokoller konusunda da kuzum...:44:

ben de ovulasyon takibi yaptıracağım , pazartesi benim de ilk kontrolüm var. bakalım neler olacak.:51:
ama tüp bebek denemesini düşünmüyorum bir kaç ay daha...bu doktorumla bir şeyler olacak gibi bir his var içimde çünkü.:49:

femara normalde kanser hastalarına verilen bi laçmış ama yumurta gelştirici etkisi olduğuda saptanınca..tüp bebek tedavilerinde rezerv az olan bayanlara veriliyor..bende ilk defa kullanıcam..umarım faydası olur..allah emeklerimizin karşılığını hayırla versin..senin yumurta takip gününe ne kadar kaldı..ayy işalllah bu ay bizlere uğur getirsin bol bebişli olsun..:16::16::49::49:zaten o umut değilmi bizi böyle koşturan..:))işallah allahım yüzümüzü güldürsün..

femarayı 5 gun kullanılıyor arkadasım aksam sabah tok karnına sonra bırakıyorsun.gonalofa gecıyorsun.bu femara yumurtayı besleyen bır ılacmıs

bendede aynı protokol uygulandı arkadasım.sen nerdesın yasın kac belkı okudum ama unuttum

canım yaş 42 rezerv azlığı var..peki sende nasıl etkisi oldu ilacın biraz aydınlatırmısın ben ilk defa kullanıcam..5 günden sonra gelişime göre iğne vercekmiş doktor..ben adanadayım

senin bebek..."önce koltuk alınacaaaak...yoksa hiç beklemeyin" diyor herhal :)

Canım hayırlı uğurlu olsun...

tedavin başarılı geçsin..

ne heyecanlı süreçler yaa...herkes nasıl koşturuyor..

canım bol şanslar diliyorum...

sevgiler...

Canım hayırlı uğurlu olsun...

tedavin başarılı geçsin..

ne heyecanlı süreçler yaa...herkes nasıl koşturuyor..

canım bol şanslar diliyorum...

sevgiler...

aynen canım koşturup duruyoruz allahım yüzümüzü güldürsün..seninde hamileliğin tamamına edirsin kucağınada aldığın günleri görürür duyarız işallah..:16:

Dün Mustafa Bahçeciye muayene oldum. Malum yaş 40 olunca yumurtaların durumuna baktı. bide yeniden HSG istedi FSH.a bakılcak elimdeki tahliler 6 ayı geçtiği için yenisini istedi doktor bey bakalım ama sevdim ya ısındım yani :))

adetlerimi sordu düzenli dedim yani menapoz durumu yokmuş yaş dolayısıyla yumurtalar az bu kritik olan şeymiş ama elimizden geleni yapıcaz dedi. Bakalım kızlar hayırlısı

canım hadi hayırlısı..

doktora ısınmış, güvenmiş olman önemli...

kafamız her anlamda rahat olmalı..

takipteyiz anacııım..:)

bol şanslar...

aynen canım koşturup duruyoruz allahım yüzümüzü güldürsün..seninde hamileliğin tamamına edirsin kucağınada aldığın günleri görürür duyarız işallah..:16:

canım sağol..hepimizin bebekleri olsun...

biz de bu topictekiler hepimiz birden önce

" 40 yaşından sonra hamile olanlar",

"sonra da 40 yaşından sonra anne olanlar"

topicleri açalım :)))

femara normalde kanser hastalarına verilen bi laçmış ama yumurta gelştirici etkisi olduğuda saptanınca..tüp bebek tedavilerinde rezerv az olan bayanlara veriliyor..bende ilk defa kullanıcam..umarım faydası olur..allah emeklerimizin karşılığını hayırla versin..senin yumurta takip gününe ne kadar kaldı..ayy işalllah bu ay bizlere uğur getirsin bol bebişli olsun..:16::16::49::49:zaten o umut değilmi bizi böyle koşturan..:))işallah allahım yüzümüzü güldürsün..

femarayı 5 gun kullanılıyor arkadasım aksam sabah tok karnına sonra bırakıyorsun.gonalofa gecıyorsun.bu femara yumurtayı besleyen bır ılacmıs

Allahım ne mucizeler veriyor...
Femera kanser hastalarına umutken , bebek sahibi olmak isteyen kadınlara da çare oluyor.
tüp bebek tedavisinde kullanılan bazı ilaçlar , menapoza girmiş kadınlardan elde edilen materyellerden oluşuyor...

neyseeee...

ben hormonsuz kısmındayım şimdilik..:40:

ummucum , pazartesi gideceğim , bakalım ne diyecek doktorum. ama bana öyle geliyor ki bu ay solda var yumurtam. çünkü 2 gündür sol tarafım da ağrım oluyor.:37:
inşallah güzel gelişir büyür de bebiş olarak döner bana... Rabbim izin verirse bu ay olamadı öbür ay , ilaçsız hamile kaldım desem keşke..:16:

hepimiz hamileyiz haberleri paylaşırız inşallah :16:

söyle ona , iyi baksın..güzel tedavi uygulasın sana..:51:
yaşımız 40 yada bazılarımızın üstü olabilir :37:ama biz onun bildiği hastalara benzemeyiz...:34::31:

güzel haberlerini ve tedavine ait gelişmelerini lütfen bizimle de paylaşmayı unutma:38:

canım yaş 42 rezerv azlığı var..peki sende nasıl etkisi oldu ilacın biraz aydınlatırmısın ben ilk defa kullanıcam..5 günden sonra gelişime göre iğne vercekmiş doktor..ben adanadayım

arkadasım benım 12 cı gunum 3 embrıom olustu.cok ıyı dedıler 5 cı gune gıdeceklermıs.banada femarayı verdıler.5 gun kullandım .sonra gonalofa gectım.vucudum ıyı tepkı vermıs ılaclara.su anda beklemedeyım.cumartesı transferım olacak sanırım.bakalım hayırlısı.sen nerde yaptırıyorsun.yumurta rezervı az olanlara verıyolar bunu.

sevgili kader ortaklarim cok acil girdim yazdiklariniz tek tek okudum :34:
tedaviye baslayanlara bol sans; hamile arkadaslarimin saglikla bebeklerini kucaklarina almasini diliyorum hepinizi kocaman kocaman sapur supur opuyorum.
sizi seviyorum:16::29::nazar:

sevgili kader ortaklarim cok acil girdim yazdiklariniz tek tek okudum :34:
tedaviye baslayanlara bol sans; hamile arkadaslarimin saglikla bebeklerini kucaklarina almasini diliyorum hepinizi kocaman kocaman sapur supur opuyorum.
sizi seviyorum:16::29::nazar:

hollanda da tatiller yasaklansınnnnn:kkk:
ne bu yahuuuu...,:37:
özledimmmmmmm hepinizii Hollandalı yurttaşlarımmm:43::ssz::7::27::9:

Back