- Konu Sahibi akideciknane
-
- #1.421
Bütün bu hikayeleri dinleyince,
doktorlar da üzerimizde deneyerek öğreniyolar bazı şeyleri diye düşünmeden edemiyorum...
senin tam tersine benim hatam da 4 denemeyi de aynı doktorla yapmak olmuştu :)
bende onu merak edıyorum arkadasım murat beyın bana dedıgı götürebıldıgımız kadar ılerıye götürmeye calısacagız dedı.ama benım 3 embrıom var.ve cok korkuyorum
asıl biz onların sayesinde uzman olduk hatta prof olduk yahuu...
biz olmasak o okudukları onlarca yıl boşuna kuzummm boşuna...
tıp fakültesinde teoride öğreniyorlar , pratiğide bizdeee...
selcanım kuzumun da dediği gibi bir yeminimiz eksikti..
ben ettim yemini... o eksiğim de kalmadı çok şükür...
doktora spermiyogram iste diyen ben..
rahim filmi de çektirsek nasıl olur diyen ben...
ultrasonla yumurta takibi yapsk ne olur en azından diyen ben...
en son hormon testim kasım 2012 de yapıldı.. madem kririk yaştayız.. testleri yenileyeyim boşamı uğraşıyorz diyen de benn..
neden onların adı doktor da benimki sadece breezey ..senin ki sadece lejena..
de bakimm hadiii
aynen breezey canım yaa acaba bu bizim yaşa özel bi durummu demeden edemiyorum yeteri kadar ciddiye alınmıyormuyuz bende anlamıyorum herşeyi hatırlatmak zorundayız gibi..bende inan yazdım bi kağıda şu ana kadar olan tedavilerimi kullandığım ilaçları yarın göstercem..bakalım ne olcak..içime sıkıntılar bastı..seninde canım bu e2 değerine dikkat et ..takibini mutlaka yaptır canım..ay yaa işallah doğal hamiş kalırsında ..hepsinden kurtulursun canım
çok geçmiş olsun..işallah diğer bebğini sağlıkla kucağına alırsın..allah hepimizin yardımcısı olsun..hamişlerin tamamına erdirsin..isteyen herkese sağlıklı bebişler versin..kaç ay oldu lejana..bebğin büyüormu..
sevgili arkadaşlar
bir iki siteden baktım bu rahim filmi meselesine....neden hemen her gelene çekilmediği hakkında bir iki ipucu edindim..
birincisi rahim içine sıvı veriliyor ve o sıvı daha sonra karın boşluğuna dağılıp yokoluyor
regl sonrası yapılan bu işlem rahimdeki ya da kanallardaki enfeksiyonu nadiren de olsa yayabiliyor olması...
eğer enfeksiyon varsa ertelemek gerekirmiş...
ve ikincisi ; nadiren de olsa aynen tomografi çektirenlerdeki gibi verilen ilacın allerji yapabilmesi olabilir...
sanırım bunlar yüzünden hemen ilk akla gelecek bir yol değil...
ben uzun uzun yazmayayım aslında linki vereyim ...herkes faydalansın...
Tp Bebek tedavi portal, Infertilite,Ksrlk,ivf, hamile kalmak,ocuk bebek sahibi olmak
işallah güzel sonuçlanır..rahim filminde anestezi yapılıyormu sizin orda ..öyle bir şey varsa hafif alabilirsin..bende aynı sen gibiydim :))çok iyi anlıyorum..ama alıştımbenimde yarın randevum var bakalım bu ay nasıl cevap verecek yumoşlar..:)
sanada yarin icin bol sans diliyorum tatlim bizimlede paylasirsin artik son durumlari da sen adet gordun mu? sanki cok kisa sure once adet gordun gibi hatirliyorum ben :44:
Ummu , Duova, Selcan , Breezy , Lejana , aklima gelmeyen atladigim topiktaslarim gunaydinnnnnnnn
Guzel bir gun olsun hepimize
Ummu dualarim seninle hadi bakalim sende guzel haberlerle gel insallah
Beni soracak olursanız tembellik coktu bu aralar , pinekleyip duruyorum :))
merhaba arkadaslar merhaba puffy.az önce hastaneden aradılar.3 gelısen embrıomun güzel bır sekılde saatıne zamanına uygun gelıstıgını.bugun 3 cü gunlerı oldugunu fakat transfer ıcın beklıyeceklerınısöyledıler.hepsı a kalıteymıs.sasırdım bu kadar güzel bır haber.sımdı cumartesı transferım olacak sanırım.lakın benı korkutan.cumartesı transferım olur ıse salı sabahı 8.30 ucagımız kalkıyo.napıcam yeterlımı 2 gün yatmak.endıselendım bır an.cok güzel bır haber.nasıl 3 embrıonun 3 de a kalıte .buyuk bır sans bu.5 cı gun embrıosu olacak hepsı sanırım ve a kalıte ınsaallah[/QUOTE
merhaba canım..
yaşasın ne kadar güzel bir haber..çok sevindim.. :)
umarım herşey yolunda gider...mutlu sona ulaşırsın..
canım sabah transfer olsa salı sabahına kadar yaklaşık 3 gün eder.
gayet yeterli görünüyor..yine de endişen varsa telefon edip danışmana ya da hemşireye bir sor.
biz ne desek boş...senin içinin rahat etmesi önemli.. :)
heyecanla bekliycez sonucu ...bizi habersiz bırakma..
çok öpüyorum...
Sevgiler
Nasılsınız bayanlar,
Benden son haberleri iletiyorum :)) Haftaya günübirlik Kıbrısa Halil ibrahim tekine muayeneye gitcez eşimle. Donasyon için görüşcez.
Bide psikologa gitmeye başladım şimdi seanstan geldim bu 2. seanstı doktoru sevdim genç bi bayan çok sakin güzel güzel dinliyor bide ilaç verdi ama düşük dozda kendimi biraz daha sakin hissediyorum yani şimdilik :))
Nasılsınız bayanlar,
Benden son haberleri iletiyorum :)) Haftaya günübirlik Kıbrısa Halil ibrahim tekine muayeneye gitcez eşimle. Donasyon için görüşcez.
Bide psikologa gitmeye başladım şimdi seanstan geldim bu 2. seanstı doktoru sevdim genç bi bayan çok sakin güzel güzel dinliyor bide ilaç verdi ama düşük dozda kendimi biraz daha sakin hissediyorum yani şimdilik :))
merhaba arkadaslar merhaba puffy.az önce hastaneden aradılar.3 gelısen embrıomun güzel bır sekılde saatıne zamanına uygun gelıstıgını.bugun 3 cü gunlerı oldugunu fakat transfer ıcın beklıyeceklerınısöyledıler.hepsı a kalıteymıs.sasırdım bu kadar güzel bır haber.sımdı cumartesı transferım olacak sanırım.lakın benı korkutan.cumartesı transferım olur ıse salı sabahı 8.30 ucagımız kalkıyo.napıcam yeterlımı 2 gün yatmak.endıselendım bır an.cok güzel bır haber.nasıl 3 embrıonun 3 de a kalıte .buyuk bır sans bu.5 cı gun embrıosu olacak hepsı sanırım ve a kalıte ınsaallah
nzn_nln
nerelerdesin?...çarşamba randevun vardı bahçecide ...
neler oldu çok merak ediyorum
umarım iyi haberler almışsındır..
bizi merakta bırakma..
çok öpüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?