- 14 Eylül 2010
- 5.771
- 4.993
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
- #10.441
günaydın kızlaaaaaaaaaaar
herkes için güneşli ve güzel bir gün olsun
Günaydın, neşen daim olsun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlaaaaaaaaaaar
herkes için güneşli ve güzel bir gün olsun
çok sevdim bu sözü sen çok cana yakın birisin en azından bana öyle hissettiriyosun biliyomusun![]()
İnşallah kızlar ya sağolun dualarınız için geceyi nasıl geçirdim bir bilseniz hiç bir açıklama da yapmadı ama benim bulantılarım son hız devam ediyor sabah yine içim dışıma çıktı acaba bebek canlanmasa belirtiler devam eder mi?
Dualarımız seninle. Gönül rahatlığıyla kontrolünü yaptır. hayırlı güzel haberlerle bizi de sevindir. Devlet hastanelerinde doktor çok iyi olsa, alet edevat eski, onlar yeni olsa, tüp bebekteki gibi hassas gelişim takibi yapmaları zor. İçini ferah tut. Bebeğin seninledir Allah' ın izniyle.
biliyorum canım kardeşim...sen hep yanımdasın zaten...Canimm geçmiş olsun bebeğim ulaşamadım. Sana biz zaten hayırlısı istemiştik canım hayırlısı böyleymis. Sen normal hamile kalacaksın inşallah bedenin dinlensin bakalım Rabbim. Neylerse güzel eyler.oglusunu çok ama çok öp benim.icin .koca yürekli bir minik o.
çok ilginç az önce bülent tıraşın asistanı murat kaya aradı..ben geçen cuma günü ''çider''e üye oldum form doldurdum..birçok hastane ile anlaşması var. güzbahardan duymuştum biraz indirim de yapıyorlarmış üyelere..neyse bir sayfası vardı soruları cevaplamak için o formu doldurmuştum... sorularınız cevaplamak için aradım dedi....çok sevindim..istediğiniz zaman 24 saat arayabilirsiniz dedi...cep telefonunu verdi...canım Taner Toprağı'da araştıracağım çok teşekkür ederim..Merhaba arkadasım
Sana Taner Toprak'ı tavsiye ederim sanırım eurofertilde çalısıyor kendısı. Bende onumuzdeki donemlerde kendisiyle baslamayı dusunuyorum. Googleda adı ve soyadı olarak arattıgında web sıtesı cıkar orda ıletısım bılgılerı bolumunde kendısıne cep no.ile ulasabılırsın saatlerce soru sorarsın cvp verır cok sabırlı ve anlayıslı biri![]()
Ben aktardan tohum aldım ..daha bir bardak içmiştim.. üzerine sıcak su koydum 5 dk. sonra içtim..tohumları da içinde.. çıtır çıtır yedim ağzıma geldikçe...Merhaba arkadaslar bu hayit otu kapsulu simdi kargo ile geldi fakat kapsul denen sey bildigimiz ilac kapsulu seklinde ama tek farki bildigimiz naylon bunu icinede kurutulmus bitki koymuslar birazda keskin bir kokusu var .sifa marketten geldi size gelende boylemi nasil kullandiniz yazarsaniz sevinirim ben tam ilac kapsulu beklerken sanki dozu kapsullerle ayarlanmis bir bitku geldi .acaba dogru bitkimi aciksasi korktum.uzerinde lila rengi cicekler var
hayırlı olsun acmilacım..güzel haberlerle gelesin inşallah!Citir kizlar slm.
kizlar hic okumadim herkesi opuyorum sadece camas canim yilmak yok yol devam olcak insalah
tedavim iyi gidiyor persembe alacaklar yumileri hayirlisi bakalim birde ben doktorumdan cok memlunum yol uzak ima isteyerek gidiyoruz tavsiye ederim selman lacin
acele yaziyorum kusura bakmayin nolur hepinizi cokkk optum miranda canim mutlaka ugra doktora yada ara kizlari sor optum herkesi
bugün iş çıkışı d&r a gidiyorum o halde...mirandamın tavsiye ettiğini de alamadım daha...teşekkürler...ama bak ne diycem bana kızma da benim bilinçaltım o bebeği öldürmedi!!! bilinçaltım fazlasıyla yaşamasını istiyordu bilinçüstüm ise sadece tüm verileri topluyordu ama o bile bir değerlendirmeye varmamıştı...ve o veriler içinde bile pozitifler daha çoktu....Cmas cim kuzum azicik cilgin deli prof'um... zor bir surec yasadin ancak hemen toparlandin...masallah diyorum sana... hepimizin hayranligini topluyorsun... inan cok guclusun... cok azimlisin.... izin ver kendine olacak bu is.... tum arkadaslarima oneriyorum ancak senin mutlaka okumani istedigim bir kitap var...joseph murphy bilincaltinin gucu... rica etsem hemen alip okurmusun... uzerine konusuruz... ha birde okumadi isen sol ayagim...
....
harika!
hay Allah tam da çekirdek çitliyodum ha! (kabak çekirdeği-)... Nazarsız kalın(maşallah için tü tüüüü kısmını halledersiniz artık)
"Puuuu" çekirdek çitleyenler için bir sürü bebek lazım :)
Sevgiler![]()
aynen canımcığımm... İstanbuldaki herkeze tavsiye ederim.. çokda temizz..
canım benim sağol...tabloyu da düzenlemişsin sağol.... hadi beraber başlayalım nisanda! çok mu erken olur senin için?Size ne yazacagimi bilemedim arkadaslar, dilerim bu yasadiginiz son üzüntünüz olur, saglikla bebeginizin gelmesini diliyorum.
İnşallah canım haklısın zaten doktora pek ısınamadım ne dediğini de anlamadım bir ara çoooook hafif bir şey alıyorum gibi bişey dedi arkasından radyoloji baksın dedi komşumda vardı yanımda işte bu çoooook hafif sözcüğü umutlandırıyor beni belki vajinal ultrason olsaydı daha iyi olurdu neyse nasipte ne varsa o artık
İnşallah canım haklısın zaten doktora pek ısınamadım ne dediğini de anlamadım bir ara çoooook hafif bir şey alıyorum gibi bişey dedi arkasından radyoloji baksın dedi komşumda vardı yanımda işte bu çoooook hafif sözcüğü umutlandırıyor beni belki vajinal ultrason olsaydı daha iyi olurdu neyse nasipte ne varsa o artık
Kizlar moralim çok bozuk bugün ilaclarimi yazdirmak için devlet hastanesine gittim gitmisken de doktor üstten bakti kese var fetus var ama kalp atisi yok dedi baslamamis da olabilir dedi bugün tam 7+0 oldu bebeğim ama canım çok sıkıldı yarin radyoloji uzmani baksin dedi bana duâ edin ne olur bebisim canlansin
çok sevindim canım döllenme sonrası PGT yaptırmayı düşünüyormusun
canım inş bütün yumoşlar en kaliteli bir şekilde dölenir..yarın sabah 11:30 veya 12:30 gibi ararlar canım beni hep o saatlerde aradılar...opu öncesi kahve içirdinmi eşine canım...inş yarın güzel haberlerle gelirsin..bizleride unutma ve habersiz bırakma canım...
Kız sana misafirliğe gelinmez valla. Ben kapıdan girerken 3 gün sonra gelecek başka misafirler için temizlik yapmaya başlarsın. Bu ne acele? Bi dur...![]()
Düşün şimdi, şu anda senin yumoşlar, kocacığının spermlerine mendil sallayıp göz kırpıyor. Yok, gece yarısı olmuş, nikahı kıymışlardır artık.Sen uyurken, onlar bölünüp çoğalıyor olacak. Güneş doğarken, eşinle senden gelip birleşen, gece boyunca çalışan mucizeleriniz esneyip gerinecek, canla başla yeterli sayıda bölünüp sana yakışır duruma gelmek için uğraşacaklar. Sonra uygun bir zamanda müsadenle bir süreliğine sana yatılı misafir olacaklar. Yerlerini beğenirlerse, sen de edepsizlik edip kovmaya çalışmazsan, 9 aycık sürecek beraberliğiniz başlayacak. Geldiklerinden 12 gün sonra, sen kapılarını tıklatıp, bir ihtiyaçları var mı diye soracaksın. Sonrası... 12 gün sonra
![]()
Dualarımız seninle. Gönül rahatlığıyla kontrolünü yaptır. hayırlı güzel haberlerle bizi de sevindir. Devlet hastanelerinde doktor çok iyi olsa, alet edevat eski, onlar yeni olsa, tüp bebekteki gibi hassas gelişim takibi yapmaları zor. İçini ferah tut. Bebeğin seninledir Allah' ın izniyle.
İnşallah kızlar ya sağolun dualarınız için geceyi nasıl geçirdim bir bilseniz hiç bir açıklama da yapmadı ama benim bulantılarım son hız devam ediyor sabah yine içim dışıma çıktı acaba bebek canlanmasa belirtiler devam eder mi?
Kizlar moralim çok bozuk bugün ilaclarimi yazdirmak için devlet hastanesine gittim gitmisken de doktor üstten bakti kese var fetus var ama kalp atisi yok dedi baslamamis da olabilir dedi bugün tam 7+0 oldu bebeğim ama canım çok sıkıldı yarin radyoloji uzmani baksin dedi bana duâ edin ne olur bebisim canlansin
Bakın ne diyor:
Zamanınız kısıtlı ! Bu yüzden başka insanların gürültüsünün kendi kalbinizin sesini duymanızı engellemesine izin vermeyin..
Steve Jobs
canımm sen bugün mü gittin? Dün mü yoksa? Peki radyoloji uzmanı da baktı mı? Bence bakan dr.un ultrasonu tam net değil ve o yüzden radyoloji de baksın dedi..hani ben anlatıyorum ya eski dr.um var(oğlumun dr.u) ve bir de radyoloji uzmanı var diye.. bu ikisi aynı hastanedeler ve dr.un ultrasonundan daha iyi görürdü radyoloji uzmanı.. orda renkli dopler var..daha gelişkin cihazı var...yani demem o ki; boşuna moralini bozuyorsun!!! herşey yolunda!!
Canım ben dün gittim ilçalarımı yazdırmaya aslında tam anlamıyla şöyle oldu 15:20 de randevu aldım gittim doktor "5 ten sonra gel yan odadaki ultrasondan bakalım buradaki iyi değil" dedi beni gönderdi. 5 te gittim ama sıkışık gel filan demedi bende şimdi bazı sitelerde sıkışık olmak gerektiğini okuyorum bunu bilmiyordum baktı filan çok net bişey söylemedi yarın 14:30 da gel birde radyoloji uzmanı baksın dedi bugün gideceğim inşallah kalp atışımız vardır sabahtan beri mide bulantısından ölücem bebek yaşamasa böyle olurmu ya?tabii canım yaa! rahatla biraz! dua ediyorum sana..bugün gidebilirsen git o zaman dr.una da için de rahat etsin!!
inşallah canım senin yumilerden ne haber?doktorda çok biliyor.. hiç olumsuz düşünme canımm.. bu seviyeye kadar gelmişsin hiçbirşey olmaz herşey yolundadır Allahın izni ile..
güzel güzell haberlerin gelecek canımm..
Canım ben dün gittim ilçalarımı yazdırmaya aslında tam anlamıyla şöyle oldu 15:20 de randevu aldım gittim doktor "5 ten sonra gel yan odadaki ultrasondan bakalım buradaki iyi değil" dedi beni gönderdi. 5 te gittim ama sıkışık gel filan demedi bende şimdi bazı sitelerde sıkışık olmak gerektiğini okuyorum bunu bilmiyordum baktı filan çok net bişey söylemedi yarın 14:30 da gel birde radyoloji uzmanı baksın dedi bugün gideceğim inşallah kalp atışımız vardır sabahtan beri mide bulantısından ölücem bebek yaşamasa böyle olurmu ya?
inşallah canım senin yumilerden ne haber?
İnşallah canım ya yanımda olduğunu tüm kalbimle hissediyorumAynen dediğin gibi canım boşuna mı mide bulantısı çekiyorsun sen!!! bugün git güzel güzel ben eminim radyologun ekranından daha net göreceksiniz herşeyi... gerçi dediğim gibi sen daha 7 haftayı anca doldurdun...inşallah herşey güzel olacak!!!
hem bu kadar erken, hem vajinal ultrason değil, hem devlet hastanesinin makinalarıyla...duyulması mümkün değil... kalp atışına değil kesenin düzgünlüğüne bakılmalı 7. haftada..bu yoldan 2 kere geçmiş biri ve bir eczacı olarak yazıyorum canım.. sakın canını sıkma.. inşallah bebişin hala seninle
Topigimizin citir fistiklari selamlar..
Hep okuyorum ancak sadece okumaya yetebiliyorum :)))
Yeni katilan arkadaslar hosgeldiniz...
Fatma 2010 arkadasim uzulme ... kaderimizde ne varsa onu yasiyoruz... ne gelirse ''O''ndan ... hepsi basimiz ustune...
Selcan yerim ben o pitipitilari...
Guzbahar gecmis olsun sekerim... tedaviye ne zaman basliyorsun ?
Ummuseleme yeni tedavin hayirli ugurlu olsun insallah...
Ensuece arkadasim opuda kolayliklar diliyorum... insallah tum folikuller doludoludur....
Acmila tedaviye baskamana sevindim... umarim rabbim emeklerini bebis icin vedile kilar....
Cmas cim kuzum azicik cilgin deli prof'um... zor bir surec yasadin ancak hemen toparlandin...masallah diyorum sana... hepimizin hayranligini topluyorsun... inan cok guclusun... cok azimlisin.... izin ver kendine olacak bu is.... tum arkadaslarima oneriyorum ancak senin mutlaka okumani istedigim bir kitap var...joseph murphy bilincaltinin gucu... rica etsem hemen alip okurmusun... uzerine konusuruz... ha birde okumadi isen sol ayagim...
Gullugullu ayni zorluklari sende yasadin.... arkadasim rabbim biz kadinlara oyle bir guc vermis ki... bu guc olmasa butun bunlara nasil katlanilir... rabbim gucune guc katsin... sabirlar versin... umarim tedaviye gerek kalmadan dogal olarak hamis haberini verirsin...
Volin canim insallah yeni evin sana yeni bebek haberini getirir...
Miranda galiba yeni tedaviye badlayacaksin... insallah hayirli ugurlu olur....
Zanork sen bu alemin en cilginisin... sayende yuzumde hep bir tebessum ve hatta bazen kahkaha... sagol arkadasim...
Duovam isvicreli cikolatamiz... ne durumdasin toparladinmi kendini... insallah bahar sana taptaze bebisle gelir...
Alisalisim gecmis olsun... hep var bunda da bir hayir diyelim.... hem esinin durumu hem yumos cikmayisi hem kaza ust uste oldu...kizlar yazmislardi nazar icin tuz sirke vs... sende dene istersen... guzel yurekli arkadasim...
Bu arada bu albumleri siz nereden izliyorsunuz bende izlemek istiyorum yaaa banane banane :)))
Isimlerini unuttugum tum arkadaslarima selamlar gonderiyorum.... hicbir sey icin umitsiz olmayalim.... veren de O alanda O.... bu nedenle bizim yaptiklarimiz sadece arac... kaderimizde varsa o bebek kim ne derse desin gelecek .... rabbim yeterki OL desin... lutfen kimse umidini kaybetmesin... hepnizi optum cok....
canım zaten sayıı az gerek yok genelde sayısı çok olanlarda uygun oluyor.. bende olsa olsa 2 tane döllenme oluyor onlarda zaten transfer ediliyor..
çok sağol hayatım:)) inşallah güzell dileklerin çıkar hayatımmm.. heyecanla bekliyorumm..kahve içirdimm canımm..
:))) ne güzelll yazmışsın canım yaa çok beğendimm çok tatlısınn.. inşallah hepsii çıkar hayatımm..,
heyecanla hastanenin telefonunu bekliyorumm..bakalım nekadar döllenecekk..![]()
3 diyorum. İçimden geldiAllah sağlıklı, hayırlı evlat olanını nasip etsin. Bir de erkek geçti içimden. Bakalım bilebilecek miyim. Bilirsem 3 kuruşa fal açarım buralarda
![]()