Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Tuzlu Su Mucizesi !

Denize girdikten sonraki dinlenmişlik ve arınmışlık halini hepimiz biliriz. Havuza girdiğimizde ise bunu hissetmeyiz. Sebebi sudaki tuzdur.

Tuzlu su bedende birikmiş negatif elektriği iletkenliği sayesinde sizden alır götürür. Sizler de akşam eve geldiğinizde bütün günün üzerinizde bıraktığı ağır etkiler ve stresten kurtulmak için yada toplantı, sınav gibi üzerinizde gerilim yaratan durumlardan önce ellerinizi bir miktar ( 1 litre suya iki çorba kaşığı tuz yeterli ) tuzlu suyla yıkadığınızda bu birikmiş olan negatif elektrikten kurtulur ve arınırsınız.

Her akşam eve geldiğinizde ellerinizi sabunlamadan önce, banyonuzda lavabo başında önceden hazırlayıp bıraktığınız bir miktar tuzlu su ile yıkayın. REİKİ ve şifa ile uğraşan kişilerin de seans öncesi ve sonrası bunu uygulamaları kendilerini ve uygulatıcıyı korumada büyük yarar sağlıyor. Duş alırken de arada tuzlu suyu başınızdan aşağıya dökerseniz tam ve net sonuçlar alırsınız. İş dönüşü ayaklarınızı tuzlu suyla yıkamak tahmin ettiğinizin ötesinde bir yarar sağlar.

Kulak Masajı:

Kulak ceninin ana rahmindeki duruşunun şematik olarak aynısıdır. Ve tüm akupunktur noktaları kulak üzerinde bu esasa göre yer almıştır. Şimdii... başınız, boynununz, beliniz, sırtınız, bacaklarınız, kalçanız, ayaklarınız, omzunuz ağrıdığında yapacağınız tek şey kulaklarınıza masaj yapmak. Kulağınızı baş ve işaret parmaklarınızın arsına alarak kulak kepçesinden başlayarak, dayanabildiğiniz kadar güçlü ve sıkarak masaj yapın.

İlk anda bazı noktalar acıyacaktır (bunlar bedendeki ağrıyan bölgelerin kulaktaki refleks noktalarıdır). Kısa bir süre sonra bu ağrılar kaybolacaktır. 2 -3 dakika bu masajı yapmanız yeterli olur. İsterseniz uzatabilirsiniz de. Zaten masajın sonuna doğru bedeninize bir sıcaklıklığın yayıldığını hissedeceksiniz. Bunun ardından ağrılarınızın azaldığını ve kaybolduğunu da...

Hiç bir yan etkisi olmayan bu uygulamayı herzaman her yerde kendinize ve ağrısı olan yakınlarınıza uygulayabilirsiniz. Yorulduğunuzda, uzun otobüs yada araba yolculuklarında oturmaktan ağrılara maruz kaldığınızda, çok üşüdüğünüzde ve bedeninizi dengeye kavuşturmak için mucize benzeri bu uygulamayı kullanabilirsiniz.

Önemli olan kulağın her noktasına dokunun. Kulağınız size hemen yanıt verecektir. Kulaklar bedeni hisseder, görür ve duyar. Siz de şefkatli ellerinizi esirgemeyin.

Son düzenleme:

canım haber geldimi çook merak ediyorum inş 6 yumoşta dölenmiştir...bizleri habersiz bırakma aret bey emriyoları fazla bekletmeden hemen transfer yapıyo...inş yumoşlar emriyo olmuştur yarın kesin transferini yapar canım...3 emriyo ya kadar transfer yapabiliyor birde..benim transferimde yanımda 37 yaşında bir bayan vardı onunda 8 tüp bebek denemesiymiş ona 3 emriyo transfer etmişti canım..onların sorunuda azospermdi...

Sevgili wishduygu ,

şu anki koca göbüşümle gelip seni büyük bir keyifle ittirebilirim, yeter ki bir haber var

Hatta Elifim de o minicik ayağıyla bana yardım eder

ilk başladığım zamandan , geldiğim bugünler , benim için gerçekten mucizenin oluşuna an be an tanık olduğum günler oldu...
Dilerim sizler de yaşarsınız bu zamanları...

Kızımla başından beri yaşadığımız onca testin , tahlilin sonuçlarını şükürler olsun ki hep çok iyi olarak aldık.Yaşımız başımız almış başını gitmiş belki ama hala başarabildiğimiz bir şeyler var...
Tıp ve tüp dünyası , bizim yaş ortalamamızdaki kadınları gördükçe ellerini ovuştursa da , önce Rabbimin izniyle sonrada dualarımız ve dualarınızla evlatlarımıza kavuşuyoruz , kavuşacağız.

Çekirdek çitleyenler çetesinin sayıca artması için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz.

tü tü tüüü herbirimize Maşallah Subhanallah

teşekkür ederim sevgili volin ,

hiç bir şey yapmadım , yapmadık... ben buradaki arkadaşlarımın , kader ortaklarımın dualarına , buranın enerjisine ve uğuruna ve elbette öncelikle Rabbimin mucizesiyle kavuşacağım bebeğime...

eşimin ilk evliliğinden ikiz kızlarım var... hal böyle olunca bütün çalışmalar benim üzerime yapıldı ama benimde şükürler olsun ki bir sorunum yoktu.

zamanı geldi,Rabbimin olsun dediği zaman ve Elifim canımda can bulmaya başladı...Nasipse 3 nisana kadar da kucağımda olacak.

kendimiz için özel hiç bir şey yapmadık ama bebeğimin sağlığıyla ilgili hiç bir şeyi atlamadım. tüm testlerini yaptırdım, amniyonsentez dahil ...
kendime çok dikkat ettim , öncesinde de sonrasında da... 2 yıldan fazla oldu artık önce sigarayı bıraktım. kızımı mümkün olan en sağlıklı ortamda büyütmek için yediğim her şeye dikkat ettim , hala ediyorum...

dilerim sizler de elinizden geleni yaptığınız bu günlerin meyvesini en kısa zamanda canınızda hissedersiniz.

Breezey Elif ne guzel bir isim... insallah kizcen ismi ile gelir... saglikli huzurlu mutlu guzelliklerle dolu bir omru olsun....

Kızımın adını babası istedi zeytunumm...

çok güzel ve anlamlı bir isim biliyorum...

aminn duaların içinn ve dilerim ki daha güzelleri sizlerin olsun.

tatli dillim guler yuzlum ey ceylan gozlum
gonlum hep seni ariyor neredesin seeennnn...

umutlu Selcanım , duoavam isviçreli çikolatam, alisim kumrum , ummucum örtmenim , lejenam komşu kuzum ,puffyim idolüm, Mirandam kuzum ...
çok uzun zamandır giremediğim için isimlerini yazmakta zorlandığım topiğimizin gülleri ve yeni gelen güller...

bugün bir kere daha anladım ki , anne olmaya giden süreçte yaşadığımız her an çok özel, çok değerli...
size muhtaç ama varlığıyla sizi dünyanın en güçlü insanı yapan , 40 hafta canımızda can bulan , sonrasında kucağımızda koynumuzda büyüttüğümüz evlatlarımız...

Rabbimin kimseyi sınamasını istemem evlat sahibi olma yolunda...

onun canınızda bedeninizdeki her anı kıymetli... sonrası elbet daha kıymetli...
gözlerinizin içine bakan , sizden , sevdiğinizden bir parça...

cennet kokusuyla evleriniz şenlendiren , kendisi minnacık ama bize kocaman mutluluklar yaşatan evlatlarımız.

Rabbim hepsini korusun kollasın... Annesinin göbüşünde olanı da , kucağında koynunda olanı da...

Rabbimin mucizesi sizleri de şenlendirsin.

arkadasim 7 hafta bazen erken olabiliyor kalp atisini duymak icin. benim 8+4 de ilk ultrasona gittigimizde tipki sana soylediklerini soylediler futus var fakat kalp atisi yok diye. fakat bende ki fark hem surekli kanamam olmasi hem de hic bir hamilelik belirtimin kalmamasiydi. sen midenin siddetli bi sekilde bulandigini belirtmissin. bu cok ama cok onemli. burda 10 haftaya kadar sure veriyorlar kalp atisi icin. yani diycegim o ki insallah kalp atisini duyucaksin sen.

ben karistirdim o zaman arkadasim. ama seni cok iyi hatirliyorum. bu arada yasini merak ettim:44:

profilimde albumu gorebilirsiniz canlar. silicem yakinda ummuya sozum vardi yerine getirdigimi dusunuyorum

İnşallah canım ya dediklerinde haklısın şu an bile midem bulanıyor yemek yemek istemiyorum ağzımın tadı yok sürekli bulantı hali canlanmasa böyle olurmu ki?

işte geldim burdayımm güzel yürekli selcanım

ne iyi ettin geldin kuzum h.geldin sefa geldin. hazir seni bulmusken sorayim
canim ya ben cok fena bas agrisi cekiyorum tansiyon seker normal cikiyor hormonlardan dolayi olabilir dediler.
sende de olmus muydu bas agrisi

İnşallah canım ya dediklerinde haklısın şu an bile midem bulanıyor yemek yemek istemiyorum ağzımın tadı yok sürekli bulantı hali canlanmasa böyle olurmu ki?

Allah bilir kuzum da sen sakin olmaya calis olacak olana zaten bisey yapamayiz. benim tecrubem kalp atisi olmayinca hamilelik belirtileri hizla kayboluyor. insallah bugun veya gelecek gunlerde kalp atisini goreceksin.

Sevgili cedrus ,

kendine sıkıntı verme bence canım arkadaşım... bu öğleden sonra tekrar muayene ol , gerekirse bir başka doktora daha hatta...

benim hamileliğimin başında , üstelik bayramın 2. günü dayanamayıp , özel bir hastanenin usg sinde görmeye çalıştığım kızçem için , doktorun bozuk gözleri yüzünden , bozuk kese ve kalp atışı yok demişti ... o günleri bir daha yaşamak istemem ... dilerim sen de benim yaşadığım mutluluğu yaşarsın sonunda...
zeynep kamil de kalp atışını duyduğumda ki mutluluğun kat be kat fazlasını sana nasip etsin.

canim ya ben cok fena bas agrisi cekiyorum tansiyon seker normal cikiyor hormonlardan dolayi olabilir dediler.

hoşbuldum tekrar kuzum

benim de ilk başlarda oldu ama şiddetli değildi kuzum... dedikleri gibi hormonların dalgalanması yüzünden oluyor bu baş ağrıları.
özellikle östrojen artışı yapıyor.
avuç içlerine bak bir zaman sonra - eğer hala olmadıysa - pespembe olacak içleri hatta akşamlar neredeyse kırmızıya yakın. yani benim öyle oldu , hala da öyle...

offf ben neler cekiyorum bas agrisindan yeterki bebek saglikli olsunda herseye katlanmaya raziyim..

avuc icine gelince hic duymamistim dikkat edicem bundan sonra..

kendine ve elif bebise cok cici bak sizi cok opuyooossss biiizzzz

Acil kocakar geldiiiiii
Sol burun deliğini tıka, en az 5 dakika sağ burun deliğinden nefes al - ver. Bir de kulaklarına masaj yap sık sık. Kulak masajını yeni okudum hatta paylaştım ama burun işini önceden biliyorum. Denedim,, etkilendim. Tavsiye ederim...

offf ben neler cekiyorum bas agrisindan yeterki bebek saglikli olsunda herseye katlanmaya raziyim..

avuc icine gelince hic duymamistim dikkat edicem bundan sonra..

kendine ve elif bebise cok cici bak sizi cok opuyooossss biiizzzz

biz de sizi öpüyoruz... bakıyoruz merak etme...siz de kendinize iyi bakın...
yaparsın sen ama suyunu bol bol iç , hiç ihmal etme... benim az kilo alışımın sebeplerinden biri bu bence.tansiyon ve şekerimin olmamasının da...yoğurt ve sütünü bol bol iç ve ye, meyveyi de...

Kızlar hastaneye gittim ve sartlarin cok kötü oldugunu ve cok sira beklemem gerektigini gorunce komsu ildeki özel doktordan randevu aldim 15:30 da inşaallah güzel haberlerle donerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…