- 14 Eylül 2010
- 5.771
- 4.993
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #10.461
Yok canım ben tedaviye başlamiyorum yaza kadar atraksiyon yok bende :))
canım benim 1-2 taneden çok döllenme 6 yıldır hiç olmuyor.. 1 tane döllense şükrediyorum inan artık.. ilk tedavimde 29 yaşındayken 8 tane nasıl döllenmiş şu anda şaşırıyorum.. bu işte gerçekten yaş çok önemli ne dersek diyelim bu bir gerçek..
kısmet artık herşey bakalım..
breezey nazar değmesinAnnelik için hissedilecek tüm güzel duyguları bol boool yaşatsın sana sevgili minik Elif :)
En büyük abla Alya'dan sonra, kızçe güzelinin biiiiiiiiiiiiiiiiir sürü kardeşi olsun di miYazdıklarınla zaten bir sürü kişinin inancı artıyor, umutları büyüyor... Çok çabuk demoralize olunabiliyor bu süreçte, hızla toparlanmak için umut şart :)
Kahretmeden ama ümidi hiç kaybetmeden, söylenilenlere kulak asmadan ama her zaman araştırarak bilerek, bilinçli ilerlemek lazım bu yolda.. Biraz da aynı süreçten geçenlerin tecrübeleri, cesaretleri ve şevkleri ile daha güçlü olunuyor...
Ben de dondurulmuşların transferi için -halaaa- aksiyon almak için bir itici güç bekliyorum :) O kadar çok işim var ki diyerek işi bahane ediyorum kendimce oysa ki sonu yok bununzorla götürecekler en sonunda :)
Endişelerin daha aza indiği, türlü türlü güzel heyecanını yaşatacak sağlıklı bir hamilelikle devam ediyor takip ettiğim kadarıyla... Sağlıkla gelsin kucağına... Nazarsız kalın(maşallah için tü tüüüü kısmını halledersiniz artık)
"Puuuu" çekirdek çitleyenler için bir sürü bebek lazım :)
Sevgiler
Öncelikle tebrik ediyorum . hepimize umut oluyorsun. Sormak istediğim belki daha önceleri yazmışsındır,ancak kendin ve eşin için doğal hamilelik için özel bir şeyler yaptın mı kullandın mı?Bize ayrıca eşimde ileri yaş mağduru(55)
Breezey Elif ne guzel bir isim... insallah kizcen ismi ile gelir... saglikli huzurlu mutlu guzelliklerle dolu bir omru olsun....
teşekkür ederim sevgili volin ,
hiç bir şey yapmadım , yapmadık... ben buradaki arkadaşlarımın , kader ortaklarımın dualarına , buranın enerjisine ve uğuruna ve elbette öncelikle Rabbimin mucizesiyle kavuşacağım bebeğime...
eşimin ilk evliliğinden ikiz kızlarım var... hal böyle olunca bütün çalışmalar benim üzerime yapıldı ama benimde şükürler olsun ki bir sorunum yoktu.
zamanı geldi,Rabbimin olsun dediği zaman ve Elifim canımda can bulmaya başladı...Nasipse 3 nisana kadar da kucağımda olacak.
kendimiz için özel hiç bir şey yapmadık ama bebeğimin sağlığıyla ilgili hiç bir şeyi atlamadım. tüm testlerini yaptırdım, amniyonsentez dahil ...
kendime çok dikkat ettim , öncesinde de sonrasında da... 2 yıldan fazla oldu artık önce sigarayı bıraktım. kızımı mümkün olan en sağlıklı ortamda büyütmek için yediğim her şeye dikkat ettim , hala ediyorum...
dilerim sizler de elinizden geleni yaptığınız bu günlerin meyvesini en kısa zamanda canınızda hissedersiniz.
Kızımın adını babası istedi zeytunumm...
çok güzel ve anlamlı bir isim biliyorum...
aminn duaların içinn ve dilerim ki daha güzelleri sizlerin olsun.
tatli dillim guler yuzlum ey ceylan gozlum
gonlum hep seni ariyor neredesin seeennnn...
arkadasim 7 hafta bazen erken olabiliyor kalp atisini duymak icin. benim 8+4 de ilk ultrasona gittigimizde tipki sana soylediklerini soylediler futus var fakat kalp atisi yok diye. fakat bende ki fark hem surekli kanamam olmasi hem de hic bir hamilelik belirtimin kalmamasiydi. sen midenin siddetli bi sekilde bulandigini belirtmissin. bu cok ama cok onemli. burda 10 haftaya kadar sure veriyorlar kalp atisi icin. yani diycegim o ki insallah kalp atisini duyucaksin sen.
işte geldim burdayımm güzel yürekli selcanım
İnşallah canım ya dediklerinde haklısın şu an bile midem bulanıyor yemek yemek istemiyorum ağzımın tadı yok sürekli bulantı hali canlanmasa böyle olurmu ki?
İnşallah canım ya dediklerinde haklısın şu an bile midem bulanıyor yemek yemek istemiyorum ağzımın tadı yok sürekli bulantı hali canlanmasa böyle olurmu ki?
ne iyi ettin geldin kuzum h.geldin sefa geldin. hazir seni bulmusken sorayim
canim ya ben cok fena bas agrisi cekiyorumtansiyon seker normal cikiyor hormonlardan dolayi olabilir dediler.
sende de olmus muydu bas agrisi
hoşbuldum tekrar kuzum
benim de ilk başlarda oldu ama şiddetli değildi kuzum... dedikleri gibi hormonların dalgalanması yüzünden oluyor bu baş ağrıları.
özellikle östrojen artışı yapıyor.
avuç içlerine bak bir zaman sonra - eğer hala olmadıysa - pespembe olacak içleri hatta akşamlar neredeyse kırmızıya yakın. yani benim öyle oldu , hala da öyle...
ne iyi ettin geldin kuzum h.geldin sefa geldin. hazir seni bulmusken sorayim
canim ya ben cok fena bas agrisi cekiyorumtansiyon seker normal cikiyor hormonlardan dolayi olabilir dediler.
sende de olmus muydu bas agrisi
offf ben neler cekiyorum bas agrisindan yeterki bebek saglikli olsunda herseye katlanmaya raziyim..
avuc icine gelince hic duymamistim dikkat edicem bundan sonra..
kendine ve elif bebise cok cici bak sizi cok opuyooossss biiizzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?