• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Kizlar moralim çok bozuk bugün ilaclarimi yazdirmak için devlet hastanesine gittim gitmisken de doktor üstten bakti kese var fetus var ama kalp atisi yok dedi baslamamis da olabilir dedi bugün tam 7+0 oldu bebeğim ama canım çok sıkıldı yarin radyoloji uzmani baksin dedi bana duâ edin ne olur bebisim canlansin

Kizlar moralim çok bozuk bugün ilaclarimi yazdirmak için devlet hastanesine gittim gitmisken de doktor üstten bakti kese var fetus var ama kalp atisi yok dedi baslamamis da olabilir dedi bugün tam 7+0 oldu bebeğim ama canım çok sıkıldı yarin radyoloji uzmani baksin dedi bana duâ edin ne olur bebisim canlansin

kalbini ferah tut inşallah yarın hayırlı haberlerle geleceksin canım

Guzel dusun olumlu olsun canim. Bebis hisseder lutfen uzulme. Dualarim bu gece sana olacak

Zanork selam... bisey soracagim senin verdigin bi tarif vardi yogurt bal ve coretotu yagi tarifi... bunu yaparken hayvansal gida yenilmeyecek demissin ya... yumurta da yasakmi ????

Breezey Elif ne guzel bir isim... insallah kizcen ismi ile gelir... saglikli huzurlu mutlu guzelliklerle dolu bir omru olsun....

Selam arkadaşım. Ben sadece haftada 1 gün her şeyi yiyordum. Onun dışında yememiştim. Ama günde 1, kayısı kıvamında haşlanmış yumurtanın sakıncası olmaz...

Sana dua ediyorum arkadasım.inşallah kalp atışını duyarsın

kızlarrr ben geldim.. biraz sıkıntılı bi gündü.. çok heyecan yaptım galiba birde şu toplama masasına hiç alışamadım çok kötü bir psikoloji..
6 tane yumurta toplandıı canlarım.. toplama önceside muayene ettiler 4 tanesi doktorun istediği gelişim seviyesine gelmiş 2 tanesi tam istediğimiz gibi değil ama bellide olmaz dediler..
yarın bakalım kaç tane döllenme olacak.. kısmet artık gerisi..

çok sevindim canım döllenme sonrası PGT yaptırmayı düşünüyormusun

kızlarrr ben geldim.. biraz sıkıntılı bi gündü.. çok heyecan yaptım galiba birde şu toplama masasına hiç alışamadım çok kötü bir psikoloji..
6 tane yumurta toplandıı canlarım.. toplama önceside muayene ettiler 4 tanesi doktorun istediği gelişim seviyesine gelmiş 2 tanesi tam istediğimiz gibi değil ama bellide olmaz dediler..
yarın bakalım kaç tane döllenme olacak.. kısmet artık gerisi..

canım inş bütün yumoşlar en kaliteli bir şekilde dölenir..yarın sabah 11:30 veya 12:30 gibi ararlar canım beni hep o saatlerde aradılar...opu öncesi kahve içirdinmi eşine canım...inş yarın güzel haberlerle gelirsin..bizleride unutma ve habersiz bırakma canım...

kısmet ya canımm inan transferden sonra tutmazsada üzülmeyeceğim demekki hayırlısı buymuş diyeceğim.. ve hemen 7. tedaviye başlayacağım:)

arada mesajını kaçırdığım varsa kusura bakmayın arkadaşlar.. eşim evden çıkınca hemen bilg. başına geçiyorum.. evde olunca sorun yaratmaya başladı radyasyon olurmuş bebek tutmazmış sanki transfer oldudaa hem zaten olan oldu yıllardır işyerlerinde 7/24 bilg. başındayız..

Kız sana misafirliğe gelinmez valla. Ben kapıdan girerken 3 gün sonra gelecek başka misafirler için temizlik yapmaya başlarsın. Bu ne acele? Bi dur... :20:
Düşün şimdi, şu anda senin yumoşlar, kocacığının spermlerine mendil sallayıp göz kırpıyor. Yok, gece yarısı olmuş, nikahı kıymışlardır artık. :34: Sen uyurken, onlar bölünüp çoğalıyor olacak. Güneş doğarken, eşinle senden gelip birleşen, gece boyunca çalışan mucizeleriniz esneyip gerinecek, canla başla yeterli sayıda bölünüp sana yakışır duruma gelmek için uğraşacaklar. Sonra uygun bir zamanda müsadenle bir süreliğine sana yatılı misafir olacaklar. Yerlerini beğenirlerse, sen de edepsizlik edip kovmaya çalışmazsan, 9 aycık sürecek beraberliğiniz başlayacak. Geldiklerinden 12 gün sonra, sen kapılarını tıklatıp, bir ihtiyaçları var mı diye soracaksın. Sonrası... 12 gün sonra :16:

Teşekkür ederim arkadaşım.:49:

hep dilediğim gibi , daha güzelleri sizlerin olsun.
Rabbim mucizesi ile şenlendirsin , önce göbüşlerinizi sonra evlerinizi.:16:

Öncelikle tebrik ediyorum . hepimize umut oluyorsun. Sormak istediğim belki daha önceleri yazmışsındır,ancak kendin ve eşin için doğal hamilelik için özel bir şeyler yaptın mı kullandın mı?Bize ayrıca eşimde ileri yaş mağduru(55):9:

canım Allahın izniyle o pıt pıtları duyucan inş...üzülme dualarımız seninle canım...

Moralini bozma. Kritik dönemlerde, özel durumlara yabancı doktorları dinliyoruz ama çok ciddiye alıp üzülmüyoruz. Çünkü genellikle ultrason okumada, özen isteyen bazı durumlarda gözlerine girmeyen şeyi göremeyebiliyorlar. Ayrıca her muayenende, onların da döner sermayeden alacakları rakam artıyor. Seni hastanede ne kadar gezdirirse, o kadar çok kazanıyor. Çok üzme kendini. Ama kontrolüne git. Biz her zaman birbirimize duacıyız. Gönlünü ferah tut. :54:

Kız sana misafirliğe gelinmez valla. Ben kapıdan girerken 3 gün sonra gelecek başka misafirler için temizlik yapmaya başlarsın. Bu ne acele? Bi dur... :20:
Düşün şimdi, şu anda senin yumoşlar, kocacığının spermlerine mendil sallayıp göz kırpıyor. Yok, gece yarısı olmuş, nikahı kıymışlardır artık. :34: Sen uyurken, onlar bölünüp çoğalıyor olacak. Güneş doğarken, eşinle senden gelip birleşen, gece boyunca çalışan mucizeleriniz esneyip gerinecek, canla başla yeterli sayıda bölünüp sana yakışır duruma gelmek için uğraşacaklar. Sonra uygun bir zamanda müsadenle bir süreliğine sana yatılı misafir olacaklar. Yerlerini beğenirlerse, sen de edepsizlik edip kovmaya çalışmazsan, 9 aycık sürecek beraberliğiniz başlayacak. Geldiklerinden 12 gün sonra, sen kapılarını tıklatıp, bir ihtiyaçları var mı diye soracaksın. Sonrası... 12 gün sonra :16:

canım ne kadar hayat dolusun nerden buluyosun bu sözleri...gerçekten okurken çook güldüm aynen yazdığın gibi bu yaramaz böcükler üzmiycek arkadaşımızı...

Canim hemen moralini bozup umidini yitirme ne zaman ne olacagi hic belli olmuyor belki doktorun beceriksizligi tuttu iyi dusun iyi olsun insallah guzel haberler alacaksin ve bebegin saglikla sana sikica tutunacak

Bakın ne diyor:

Zamanınız kısıtlı ! Bu yüzden başka insanların gürültüsünün kendi kalbinizin sesini duymanızı engellemesine izin vermeyin..

Steve Jobs

Canım moralini bozma. Devlet hastanesi Dr ları pek birşey Anlamıyor. Bugün kendi Dr git. En güzel şekilde bebişinin kalp atışını duyarsın. Dualarımız seninle. Senden haber bekliyecez. Güzel haber için bizi fazla bekletme

Bakın ne diyor:

Zamanınız kısıtlı ! Bu yüzden başka insanların gürültüsünün kendi kalbinizin sesini duymanızı engellemesine izin vermeyin..

Steve Jobs

çok sevdim bu sözü sen çok cana yakın birisin en azından bana öyle hissettiriyosun biliyomusun:34::34::34::34::34::34::34:

cedrus herşeyin hayırlısı canım inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz ..belli olmaz bazen geç canlanabiliyormuş ..umutsuzluk stres yok inşallah..:49:

kalbini ferah tut inşallah yarın hayırlı haberlerle geleceksin canım

Guzel dusun olumlu olsun canim. Bebis hisseder lutfen uzulme. Dualarim bu gece sana olacak

Sana dua ediyorum arkadasım.inşallah kalp atışını duyarsın

canım Allahın izniyle o pıt pıtları duyucan inş...üzülme dualarımız seninle canım...

Canım moralini bozma. Devlet hastanesi Dr ları pek birşey Anlamıyor. Bugün kendi Dr git. En güzel şekilde bebişinin kalp atışını duyarsın. Dualarımız seninle. Senden haber bekliyecez. Güzel haber için bizi fazla bekletme

cedrus herşeyin hayırlısı canım inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz ..belli olmaz bazen geç canlanabiliyormuş ..umutsuzluk stres yok inşallah..:49:

İnşallah kızlar ya sağolun dualarınız için geceyi nasıl geçirdim bir bilseniz hiç bir açıklama da yapmadı ama benim bulantılarım son hız devam ediyor sabah yine içim dışıma çıktı acaba bebek canlanmasa belirtiler devam eder mi?

Back