- Konu Sahibi akideciknane
-
- #10.321
Evet ya, beni kovdular forumdan. Reklam vermişim. Link vermiştim bir ürün için. Tavsiye niyetiyle. Satıyorum sandılar herhalde
Zanork olarak 4 ay mı ne pasifize etmişler. Alın dedim sizin olsun zanork
Rakamlar daha karizmatik olmuş..4 ay mı....sensiz olur mu ayoll
Cok gecmis olsun cmas cim benimde persembeye kadar adetim gelmezse alcaklar ..
Sizden uzak gibi gorunsemde sizinle birlikteyim sizinle beraber agliyor,seviniyor,umutlaniyorum bazen sizin yerinizde olmak veya olmamak istiyorum
Bu kadar cok cocuk severken cocuksuz kalacagim hic aklima gelmezdi anlatak o kadar cok ilginc hayat hikayem var ki alti yildir siteyi takip ediyorum ve nerdeyse ilk defa yaziyorum benim bir cocugum olsa bana gozun aydin diyecek kisi sayisi bir elin parmaklarini gecmez.hic onemli degil ayrica
k.validem cocuk yapacam diye akli cikiyor cunku oglunun eski evlikiginden cocugu var daha neler neler ama hala umudumu kaybetmedim ins bende cocuk sahibi olacagim.
Daha yeni duydum. Nasil oluyor bu simdi? Bizim doktorlar bizi 40'dan sonra ceset ilan ediyor ama? Hemde dogal yolla hamile kalmis. Bilemiyorum artik neye inanayim. Yoksa bize bos hayal veriyor bu meshurlar. Yoksa donor yumurtami? Ne bileyim bayagi cok duyar oldum 47 yasinda gebe olanlari..
Rakamlar daha karizmatik olmuş..4 ay mı....sensiz olur mu ayoll
Bensiz olmaz di miiii?
Tek karizmatik şeyim nickim zaten başka da bi nanem yok
"Belki hiç birşey yolunda gitmedi;
Ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi!"
Che Guevara
İyi Geceler
2220 :82:
Hayir kan pihtilasmasi yok sadece ancak tup mekezinde embriyolara ve yumurta kalitesine bakilacak denikdi hersey allahtan ne diyeyim ins nisanda gidebilirim esimi de cok gecimsiz bazen cok iyi bazen cok acimasiz deli annesinin yuzunden onun da psikolojisi bozulmus ben de el bebek gul bebek pispisliyorum keske ulkemizde yumurta dondurma yasak olmasaydi daha evlenmeden dondururdum bu durumu fatma
Sahin`e de yazdim boyle hergun yasi dokmekten artik goz yasim kurudu kimselere de anlatamiyorum sizlerin yazilarini okuyup okuyup care ariyorum
Boyle bebek sekeri yaptiranlari okuyorum diyorum ki ben de yaptirmak isterim ama kime verecegim zaten dogru duzgun kimsem yok daha evliyken bile geri zekali k validem demis ki bu yasta cocuk mu yapacak aklina sasarim kimse layik gormuyor rabbim layik gorsun o da bekliyor ki ben de calisayim da bir ev alalim sanki kendine yukum var ah icim cok dolu neler var neler beni de cok seviyormus oglundan kurtardim diye oglu ile gecinemiyor diye.
Ah nerden ciktiniz ya kendime inanamiyorum bunlari birine anlattigima.
Günaydın arkadaşlar
Hastalıklar, kazalar size ulaşmamı engelledi ne yazık ki. Geçen hafta hatırlarsanız bir rahim filmi çektirmiştim. Sonuçlar elhamdülillah güzel, ama ben çoook kötü oldum hala bile sancım var. Yatarken zorlanıyorum 2 doktora gittim sorun yok dediler ama gelsinler bunu vücuduma anlatsınlar bir hafta rapor akmak zorunda kaldım. Anca dün işe başladım.
Bu arada hafta sonu kaza geçirdim. Çok şükür Allah korudu sadece maddi hasar boyutu oldu. Ama aslında çok ciddi bir kazaydı. Allah korumasaydı zincirleme kazaya dönüşmemesine imkan yoktu.Emniyet kemerine hep takarım çok şükür yoksa bilmiyorum . Dün kasko işlemleri falan derken bütün gün koşturdum. Ve ancak bugün aranıza gelebildim kızlar çoook yazamayacağım ne yazık ki, çok doluyum çünkü ( duygusal olarak, yazarken ağlayasım geliyor çünkü işte ağlak vaziyet ne yazık ki hoş olmuyor)
Cmasım canım benim, çoook çoook üzüldüm. Hafta sonu hep sana ulaşmaya çalıştım. İnşallah canım rabbim sesimizi işitir
Güllügüllü canım rabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsin zor bir yolculuktayız ne yazık ki en büyük yoldaşımız ümidimiz Rabbim ümitlerimizi boşa çıkarmasın inşallah
Volin, ismihan sultan bu son negatifleriniz olsun inşallah yılmak yok yola devam bu sene rabbimin izniyle hepimiz anne olacağız ismihancım ne olur bizden uzaklaşma bu dert tek başına çekilmiyor ne yazık ki .
Adigecim, az kaldı inşallah güzel sonuçlarını almaya nasılsın, bebeişlerin göbişinde keyif yapıyorlar inşallah..
Aliscim, inanıyorum ki sen de bize ikinci kayra bebek vakası gibi bir mucize yaşatacaksın bunu çoook arzu ediyorum rabbim çoook büyük .
Cedrus geçmiş olsun canım, kendine ve bebişe çoook dikkat et canım
Ensuance canım hadi bismillah opun hayırlı olsun inşallah yumilerinin hepsi döllensin ve sana bebiş olsun. Amin.
Selcanım seni ve bebişini ayrıca öpüyorum canım ..
Nevsercim, zeytunum, zanork, monkey, sara28, resignation, alara, omeyra, gulneva, ummu ve adını yazmadığım herkes, tüm can yoldaşlarım sizi seviyorum . Sevgi ve dua ile .
Günaydın arkadaşlar
Hastalıklar, kazalar size ulaşmamı engelledi ne yazık ki. Geçen hafta hatırlarsanız bir rahim filmi çektirmiştim. Sonuçlar elhamdülillah güzel, ama ben çoook kötü oldum hala bile sancım var. Yatarken zorlanıyorum 2 doktora gittim sorun yok dediler ama gelsinler bunu vücuduma anlatsınlar bir hafta rapor akmak zorunda kaldım. Anca dün işe başladım.
Bu arada hafta sonu kaza geçirdim. Çok şükür Allah korudu sadece maddi hasar boyutu oldu. Ama aslında çok ciddi bir kazaydı. Allah korumasaydı zincirleme kazaya dönüşmemesine imkan yoktu.Emniyet kemerine hep takarım çok şükür yoksa bilmiyorum . Dün kasko işlemleri falan derken bütün gün koşturdum. Ve ancak bugün aranıza gelebildim kızlar çoook yazamayacağım ne yazık ki, çok doluyum çünkü ( duygusal olarak, yazarken ağlayasım geliyor çünkü işte ağlak vaziyet ne yazık ki hoş olmuyor)
Cmasım canım benim, çoook çoook üzüldüm. Hafta sonu hep sana ulaşmaya çalıştım. İnşallah canım rabbim sesimizi işitir
Güllügüllü canım rabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsin zor bir yolculuktayız ne yazık ki en büyük yoldaşımız ümidimiz Rabbim ümitlerimizi boşa çıkarmasın inşallah
Volin, ismihan sultan bu son negatifleriniz olsun inşallah yılmak yok yola devam bu sene rabbimin izniyle hepimiz anne olacağız ismihancım ne olur bizden uzaklaşma bu dert tek başına çekilmiyor ne yazık ki .
Adigecim, az kaldı inşallah güzel sonuçlarını almaya nasılsın, bebeişlerin göbişinde keyif yapıyorlar inşallah..
Aliscim, inanıyorum ki sen de bize ikinci kayra bebek vakası gibi bir mucize yaşatacaksın bunu çoook arzu ediyorum rabbim çoook büyük .
Cedrus geçmiş olsun canım, kendine ve bebişe çoook dikkat et canım
Ensuance canım hadi bismillah opun hayırlı olsun inşallah yumilerinin hepsi döllensin ve sana bebiş olsun. Amin.
Selcanım seni ve bebişini ayrıca öpüyorum canım ..
Nevsercim, zeytunum, zanork, monkey, sara28, resignation, alara, omeyra, gulneva, ummu ve adını yazmadığım herkes, tüm can yoldaşlarım sizi seviyorum . Sevgi ve dua ile .
Çok geçmiş olsun canım Allah bir daha göstermesin zor bir hafta geçirmişsin o rahim filmini bana hiç hatırlatma ben neler çektim o konuda
sendemi çektin rahim filminden canım ben az kalsın canımdan oluyodum
ben aynı gün 2 defa çektirdim bir sabah bir öğleden sonra (tabi çektirme aşamaları faciaydı keşke il merkezinde özel bir hastanede anesteziyle çektirseydim çok pişmanım) 2. filmden sonra serum taktılar " ben iyiyim seruma ne gerek var" dedim meğer onlar iyi olmayacağımı biliyorlarmış serum bitmeye yakın bir kasık ağrısı bir sancı ölüyorum nefes alamıyorum ilacı atamamış vücudum duvarları tırmalıyorum hemşirelere yalvarıyorum "beni uyutun ne olur yalvarırım beni uyutun bu acıya dayanamıyorum" diyorum ayyyyyyy hatırladıkça tüylerim diken diken oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?