• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Hüzünler, sıkıntılar kırmızı ışıkta dursa..

Umutlar, hayaller, sabırsızlıklar sarı ışıkta beklese...

Ve candan sevdiklerimiz yeşilde çıkıp gelse...

Ne güzel olurdu, hayatın trafiği..

Faceden çaldım. Güzel dememiş mi ama? :34:

çok güzel sözlermiş gerçektende :34::34::34::34::34::34::34:

sağol canım anladım evet haklısın.. sadece laboratuvarları için bir merkeze gitmeli ve onun haricinde kendi dr.umla irtibat halinde olmam daha iyi belki de..ki kendi dr.um (oğluma hamileliğimde ve doğumumdaki dr.um) beni nerde görse ne duruyorsun hadi birtane daha yap diye beni hep yüreklendirir.. Hem de tanıdığımız zaten..

Onun haricinde size bahsettiğim renkli dopleri olan dr arkadaşım da gerçekten üstad...Çok ince ayrıntısına kadar görür eşim bazen der ki kahve fallarını ona götürün!!

Haklısın canım ..polemiğe girmek istemem.. Hem şu an orada tedavide olanların neden moralini bozayım...

Canım oğlum o bizim sırdaşımız.. Son gelişmeleri ona anlatmadık çünkü biliyorsunuz hep sallantıdaydık onu da bir hayal kırıklığına uğratmak istemediğimiz için hiç pozitifleri söylemiyorduk..ki birşey çıkarsa sonradan üzülmesin diye...Başından beri her dr.a gidişimizde aramızdaki parolamız ''iş görüşmesine gidiyoruz''du .. eğer birileri bizi sorarsa iş görüşmesindeler, toplantıdalar vs diyordu o da! bu cuma gece yarısı yanımıza geldi..zaten çok ihtiyacım vardı ona sarılmaya..sabah uyanınca ilk dediği '' anne ben rüya gördüm..dr gelmiş.. yumurtalar embriyo olmuş bize haber vermeye gelmiş...sonra bize fen dersinde anlatılanların hepsini anlattı...ben bu sefer ümitliyim olacak .!! '' dedi... ben de: '' tamam sen rüyasını görmüşsün madem baharda deneriz olur'' dedim...ve o c.tesi sabahı onu evde bırakıp ama bu sefer ona söylemeden iş görüşmesine gittik..kürtajımı olamaya...:14:

Cmascım çok geçmiş olsun. Kısmet böyleymiş.allah herşeyin hayırlısını versin.

Herkese Merhaba, yine bir ara vermek zorunda kaldım...
Sevinçle yazdıklarınızın yanı sıra paylaştığınız üzüntülerinizi de okudum.. İnanç, umut, endişe ve sevinç her aşamada yaşadığımız ortak duygular. İnançlarınız umut, endişeleriniz sevinç olsun..:31:

Hayat belki onlarsız bir eksik ama yine de kahretmeden yola devam etmek, motivasyonu sağlamak lazım.. İstedikleri sonuçları alamayan tümmmm arkadaşlarıma sabır ve umut, istedikleri sonuçlara ulaşanlara da sonuna kadar sağlık ve mutluluk diliyorum..

Acınız acımız, sevinciniz sevincimiz...
Kayıplarınızı, yaşadığınız üzüntülerinizi unutturacak sevinçleriniz tez zamanda olsun :116:

Ben hala dondurulmuşlarımıza ithafen "dördüz annesi" olarak kalmaya devam ediyorum :26: Hala "hadi bu ay transfer edelim" diyemedim, kararsızım... Ki zaten işlerin yoğunluğundan fırsatım da olmadı aslında. Beklemeye devam şimdilik, belki bu ay sizlerden şevkle cesaret ederim.. Aslında çabuk da olmam lazım yeni yılla birlikte 41. kere maşallah yaşındayım :nazar:

Sevgiler :16:

love_give_heart.gif

"cmas1, volin, gullugullu"............

Eklentiler

• $love_give_heart.gif
    $love_give_heart.gif
    9 KB · Görüntüleme: 72
Son düzenleme:
masallah.gif

Yumurta toplamadan transfer gününe, test sonucundan katlanan değerlere, kese görmeden kalbini duymaya, yapılacak tarama testlerinden sağlıkla geçecek haftalara her ne varsa beklediğiniz güzel olsun, iyi geçsin, yüzünüzü güldürsün... İnanmaktan ve iyi düşünmekten vazgeçmeyelim.. İyi düşünelim , iyi OL'sun..

Sizden uzak gibi gorunsemde sizinle birlikteyim sizinle beraber agliyor,seviniyor,umutlaniyorum bazen sizin yerinizde olmak veya olmamak istiyorum
Bu kadar cok cocuk severken cocuksuz kalacagim hic aklima gelmezdi anlatak o kadar cok ilginc hayat hikayem var ki alti yildir siteyi takip ediyorum ve nerdeyse ilk defa yaziyorum benim bir cocugum olsa bana gozun aydin diyecek kisi sayisi bir elin parmaklarini gecmez.hic onemli degil ayrica
k.validem cocuk yapacam diye akli cikiyor cunku oglunun eski evlikiginden cocugu var daha neler neler ama hala umudumu kaybetmedim ins bende cocuk sahibi olacagim.

Sizden uzak gibi gorunsemde sizinle birlikteyim sizinle beraber agliyor,seviniyor,umutlaniyorum bazen sizin yerinizde olmak veya olmamak istiyorum
Bu kadar cok cocuk severken cocuksuz kalacagim hic aklima gelmezdi anlatak o kadar cok ilginc hayat hikayem var ki alti yildir siteyi takip ediyorum ve nerdeyse ilk defa yaziyorum benim bir cocugum olsa bana gozun aydin diyecek kisi sayisi bir elin parmaklarini gecmez.hic onemli degil ayrica
k.validem cocuk yapacam diye akli cikiyor cunku oglunun eski evlikiginden cocugu var daha neler neler ama hala umudumu kaybetmedim ins bende cocuk sahibi olacagim.

canımcığımm hoşgeldinn neden okuyup okuyup yazmıyorsun.. sıkıntılar paylaştıkca hafifler hepimiz aynı durumlardayız içinde ne varsa dışarı att..
hiç tüp tedavisi oldunmu.. doktorun varmı görüştüğün hangi süreçtesin..
inşallah bebişine en kısa sürede kavuşursun cnm..

merhaba arkadaşlar cmas güllgüllü çok geçmiş olsun inşallah bir dahaki hamilelikleriniz sorunsuzca geçsin bebişler gelsin..:49::49:
ensues hayırlı olsun şimdiden tedavin işallah hepside döllensin sana bebiş olsunlar ..benim bir komşum var 17 yıldır uğraşıyorlar eşinde sperm sorunu var o bayanında 4 yumisi olmuş 4 dü de döllenmiş doktoru dondurmuş miyom amaliyatı yapacakmış..inşallah seninde bebişlerin yoldadır..:49::49:
benimde perşembe günü kısmetse kontrolüm var..klomen kullandım bakalım kısmetimizden ne çıkıcak..inşallah yaza kadar bir çok kişi hamile kalsın..:49::49:
alara14 sana sormuştum canım tekrar deniyormusun erbil beydemisin..

canımcığımm hoşgeldinn neden okuyup okuyup yazmıyorsun.. sıkıntılar paylaştıkca hafifler hepimiz aynı durumlardayız içinde ne varsa dışarı att..
hiç tüp tedavisi oldunmu.. doktorun varmı görüştüğün hangi süreçtesin..
inşallah bebişine en kısa sürede kavuşursun cnm..

Yazınızı okuyunca gözlerim doldu.okadar korkar oldum ki sanki k validem yazilarimi gorecek diye.genis capli bir tedavi olamadim hep yarim yarim hic asilama ve tup yaptirmadim bir kac kere dusuk yaptim gecen sene 1,5 sene once histeroskopi oldum minik bir polip vardi onu aldilar tup bebege hazirlik olarak belkide 2 yil oldu tam net hatirlamiyorum gecen ramazan degil ondan onceki ramazandi o gun bugun bekliyorum iste denklestirip gidecegim iki yil bir dr oyalan git gel gizli gizli iki yil bir nisantasinda bir prof somurdu 8 ay e en son burdakileri tecrubeleri ile cd56 testi yaptirdim kendim yuksek cikti kafama gore sizlerin tecrubelerine bakarak diyet yapiyorum hayvansal gida yememege calisiyorum iste gune girdim 1,5 yildir dr halit bey enaz onbin dedi ben 2,5 biriktirdim nisan ayinda gitmeyi dusunuyorum ins

Yazınızı okuyunca gözlerim doldu.okadar korkar oldum ki sanki k validem yazilarimi gorecek diye.genis capli bir tedavi olamadim hep yarim yarim hic asilama ve tup yaptirmadim bir kac kere dusuk yaptim gecen sene 1,5 sene once histeroskopi oldum minik bir polip vardi onu aldilar tup bebege hazirlik olarak belkide 2 yil oldu tam net hatirlamiyorum gecen ramazan degil ondan onceki ramazandi o gun bugun bekliyorum iste denklestirip gidecegim iki yil bir dr oyalan git gel gizli gizli iki yil bir nisantasinda bir prof somurdu 8 ay e en son burdakileri tecrubeleri ile cd56 testi yaptirdim kendim yuksek cikti kafama gore sizlerin tecrubelerine bakarak diyet yapiyorum hayvansal gida yememege calisiyorum iste gune girdim 1,5 yildir dr halit bey enaz onbin dedi ben 2,5 biriktirdim nisan ayinda gitmeyi dusunuyorum ins

canımm kaç yaşındasın.. k.valdenle aynı evdemi oturuyorsun hiç korkma korkunun ecele faydası yok. şartlarını bilmiyorum konuşmak kolay ama lütfen insanların baskılarından kurtul.. yaşlanınca yanında k.valden olmayacak çocuğun olacak..
nişantasında hangi prof. seni sömürdü canım adı ne hangi hastaneye bağlı bizde bilelimde gitmeyiz.. benide murat berksoy sömürdü 6-7 ay.. ben sana şunu diyebilirim halit bey ve murat berksoy grubu ile boşuna uğraşma canım onlara para yetmez 10.000 biriktirsen bir 10.000 daha iisterler.. ben birebir yaşadım, omayra nickli arkadaş var oda yaşadı birebir bunları.. yaşayan daha yüzlerce hasta var.. neymiş hem öyle direk 10.000 istemek sonrada oparayı alınca adam yerine bile koymuyorlar.... çok güzel hastaneler var 5000-6000 e paket fiyatlar uygulayan ilaçlarıda içinde.. cd56 kaç çıktı..

merhaba arkadaşlar cmas güllgüllü çok geçmiş olsun inşallah bir dahaki hamilelikleriniz sorunsuzca geçsin bebişler gelsin..:49::49:
ensues hayırlı olsun şimdiden tedavin işallah hepside döllensin sana bebiş olsunlar ..benim bir komşum var 17 yıldır uğraşıyorlar eşinde sperm sorunu var o bayanında 4 yumisi olmuş 4 dü de döllenmiş doktoru dondurmuş miyom amaliyatı yapacakmış..inşallah seninde bebişlerin yoldadır..:49::49:
benimde perşembe günü kısmetse kontrolüm var..klomen kullandım bakalım kısmetimizden ne çıkıcak..inşallah yaza kadar bir çok kişi hamile kalsın..:49::49:
alara14 sana sormuştum canım tekrar deniyormusun erbil beydemisin..

canım inan içime su serptinn.. komşunun adına çok çok sevindim.. inşallah benimde hepsi döllenir güzel dileklerin için sağol.. hep beraberce canım..
kontrolüne az kalmış inşallah güzel güzel en kalitelisinden yumoşlar gelsin.. :16::16::16::16:

amiin..teşekkür ederim alaracım.

cmascım inan çok üzüldüm, seni özellikle takip ediyorum 1-2 arkadaşımı daha..geçen hafta sende ki değişikleri hissetmemek mümkün değildi...demekki, bu kadar korku belkide hafta sonu geçirdiğin opreasyonnun olduğu içinmiş..oysaki ne kadar çok sevinmiştik, evde eşime senden bahsetmişdim..herşeyin hayırlısı demek den başka bir şey diyemiyorum, en azından oğluşun var..bunada şükür demeli sanırım...kendine dikkat et, fazla yıpratmamaya çalış..

canımm kaç yaşındasın.. k.valdenle aynı evdemi oturuyorsun hiç korkma korkunun ecele faydası yok. şartlarını bilmiyorum konuşmak kolay ama lütfen insanların baskılarından kurtul.. yaşlanınca yanında k.valden olmayacak çocuğun olacak..
nişantasında hangi prof. seni sömürdü canım adı ne hangi hastaneye bağlı bizde bilelimde gitmeyiz.. benide murat berksoy sömürdü 6-7 ay.. ben sana şunu diyebilirim halit bey ve murat berksoy grubu ile boşuna uğraşma canım onlara para yetmez 10.000 biriktirsen bir 10.000 daha iisterler.. ben birebir yaşadım, omayra nickli arkadaş var oda yaşadı birebir bunları.. yaşayan daha yüzlerce hasta var.. neymiş hem öyle direk 10.000 istemek sonrada oparayı alınca adam yerine bile koymuyorlar.... çok güzel hastaneler var 5000-6000 e paket fiyatlar uygulayan ilaçlarıda içinde.. cd56 kaç çıktı..

Ay sok oldum gercek mi ben gittigimde bahcecideydi halit bey dosyam orada yas 40 gecti dr ismini vermek istemiyorum yasli zaten asilama icin gittik tavsiye uzerine gerek gormedi onda iki kere hamile kaldim ver para ver para arastiriyirum diye surekli cagirdi gel bir bakayim diye her gittigimde para aldi bende dayanamayip biraktim ben ya halit beye yada bahceciye gitmeyi dusunuyirum o da gidebilirsem cd56 21.29 cikti gorunuste hicbir problemin yok hic birsey ustelik kac kere hamile kaldim ama bir kere bile 7 -8 haftayi gecmedi.iki yildir ilahiyat okuyorum sirf dusunmemek ucin verdim kendimi derslere derslerim cok iyi yuksek onur belgesi aldim k.validemle artik uzagim ders calisiyorum diye gelmiyor ise gir calis diyor oglunu dusunuyor omrum zaten ac susuz sefil ciplak gecti sikayet etmiyorum rabbim saglik versin esimin eski kazaklarini giyoyorum sirf bir cocuk sahibi olabilmek icin.

Ay sok oldum gercek mi ben gittigimde bahcecideydi halit bey dosyam orada yas 40 gecti dr ismini vermek istemiyorum yasli zaten asilama icin gittik tavsiye uzerine gerek gormedi onda iki kere hamile kaldim ver para ver para arastiriyirum diye surekli cagirdi gel bir bakayim diye her gittigimde para aldi bende dayanamayip biraktim ben ya halit beye yada bahceciye gitmeyi dusunuyirum o da gidebilirsem cd56 21.29 cikti gorunuste hicbir problemin yok hic birsey ustelik kac kere hamile kaldim ama bir kere bile 7 -8 haftayi gecmedi.iki yildir ilahiyat okuyorum sirf dusunmemek ucin verdim kendimi derslere derslerim cok iyi yuksek onur belgesi aldim k.validemle artik uzagim ders calisiyorum diye gelmiyor ise gir calis diyor oglunu dusunuyor omrum zaten ac susuz sefil ciplak gecti sikayet etmiyorum rabbim saglik versin esimin eski kazaklarini giyoyorum sirf bir cocuk sahibi olabilmek icin.

ne güzell doğal yolla gebe kalabiliyorsun.. kan pıhtılaşmasımı var acaba.. cd56 da iyi çıkmış.. yumurta kaliten iyi olmayabilir cnm öyle olunca gebelik ilk haftalarda sonlanıyor.. bendede yumurta kalitesi kötü..
bahceciye gittim 4 defa uygulamalarını tavsiye ederim canım en azından bir kurum ciddiyeti var, gereksiz testler yaptırmıyorlar.. doktorlarıda hep iyi doktorlar...
bu süreçler maddi mahevi çok zor canımcığım içine atma hep yaz topiğe.. ne güzel okulunada vermişsin kendini..
hepimizin hakkında hayırlısı..

ne güzell doğal yolla gebe kalabiliyorsun.. kan pıhtılaşmasımı var acaba.. cd56 da iyi çıkmış.. yumurta kaliten iyi olmayabilir cnm öyle olunca gebelik ilk haftalarda sonlanıyor.. bendede yumurta kalitesi kötü..
bahceciye gittim 4 defa uygulamalarını tavsiye ederim canım en azından bir kurum ciddiyeti var, gereksiz testler yaptırmıyorlar.. doktorlarıda hep iyi doktorlar...
bu süreçler maddi mahevi çok zor canımcığım içine atma hep yaz topiğe.. ne güzel okulunada vermişsin kendini..
hepimizin hakkında hayırlısı..

Hayir kan pihtilasmasi yok sadece ancak tup mekezinde embriyolara ve yumurta kalitesine bakilacak denikdi hersey allahtan ne diyeyim ins nisanda gidebilirim esimi de cok gecimsiz bazen cok iyi bazen cok acimasiz deli annesinin yuzunden onun da psikolojisi bozulmus ben de el bebek gul bebek pispisliyorum keske ulkemizde yumurta dondurma yasak olmasaydi daha evlenmeden dondururdum bu durumu fatma
Sahin`e de yazdim boyle hergun yasi dokmekten artik goz yasim kurudu kimselere de anlatamiyorum sizlerin yazilarini okuyup okuyup care ariyorum

Boyle bebek sekeri yaptiranlari okuyorum diyorum ki ben de yaptirmak isterim ama kime verecegim zaten dogru duzgun kimsem yok daha evliyken bile geri zekali k validem demis ki bu yasta cocuk mu yapacak aklina sasarim kimse layik gormuyor rabbim layik gorsun o da bekliyor ki ben de calisayim da bir ev alalim sanki kendine yukum var ah icim cok dolu neler var neler beni de cok seviyormus oglundan kurtardim diye oglu ile gecinemiyor diye.
Ah nerden ciktiniz ya kendime inanamiyorum bunlari birine anlattigima.

Daha yeni duydum. Nasil oluyor bu simdi? Bizim doktorlar bizi 40'dan sonra ceset ilan ediyor ama? Hemde dogal yolla hamile kalmis. Bilemiyorum artik neye inanayim. Yoksa bize bos hayal veriyor bu meshurlar. Yoksa donor yumurtami? Ne bileyim bayagi cok duyar oldum 47 yasinda gebe olanlari..

Ummuseleme merhabA . Ben 2 ay ara verdim. . Nisan'da tekrar Erbil beye başlamayı düşünüyorum.ama benden ilk iki denemede hiçbir tAhlil istemedi. Ama bu seferde ona gitmeye niyetim var. Sen neler yaptın.

Back