sağol canım anladım evet haklısın.. sadece laboratuvarları için bir merkeze gitmeli ve onun haricinde kendi dr.umla irtibat halinde olmam daha iyi belki de..ki kendi dr.um (oğluma hamileliğimde ve doğumumdaki dr.um) beni nerde görse ne duruyorsun hadi birtane daha yap diye beni hep yüreklendirir.. Hem de tanıdığımız zaten..
Onun haricinde size bahsettiğim renkli dopleri olan dr arkadaşım da gerçekten üstad...Çok ince ayrıntısına kadar görür eşim bazen der ki kahve fallarını ona götürün!!
Haklısın canım ..polemiğe girmek istemem.. Hem şu an orada tedavide olanların neden moralini bozayım...
Canım oğlum o bizim sırdaşımız.. Son gelişmeleri ona anlatmadık çünkü biliyorsunuz hep sallantıdaydık onu da bir hayal kırıklığına uğratmak istemediğimiz için hiç pozitifleri söylemiyorduk..ki birşey çıkarsa sonradan üzülmesin diye...Başından beri her dr.a gidişimizde aramızdaki parolamız ''iş görüşmesine gidiyoruz''du .. eğer birileri bizi sorarsa iş görüşmesindeler, toplantıdalar vs diyordu o da! bu cuma gece yarısı yanımıza geldi..zaten çok ihtiyacım vardı ona sarılmaya..sabah uyanınca ilk dediği '' anne ben rüya gördüm..dr gelmiş.. yumurtalar embriyo olmuş bize haber vermeye gelmiş...sonra bize fen dersinde anlatılanların hepsini anlattı...ben bu sefer ümitliyim olacak .!! '' dedi... ben de: '' tamam sen rüyasını görmüşsün madem baharda deneriz olur'' dedim...ve o c.tesi sabahı onu evde bırakıp ama bu sefer ona söylemeden iş görüşmesine gittik..kürtajımı olamaya...