Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

canımcığım çok çok sağol.. bende seni merak etmiştim.. biraz olsun toparlanmana sevindim.. tekrardan çok geçmiş olsun..

tatlım diğer topiktede yazdım ama burayada yazayım opun varmış inşallah sorunsuz geçer ve bebeğine kavuşursun

canımcığımm çok sağoll.. diğer topic çok kalabalık bazen kaçırabiliyorum, genelde cepten girdiğim için atladığım mesajlarda olabiliyor kusura kalma....
inşallah diyorum bende canım.. inan opudan çok döllenme konusuna takılıyorum.. döllenme haberleri bir gelse içim rahatlar.. kaç yıldır bu konuda sorun yaşıyorum..
fazla yumurta yok zaten 3-4 tane anca.. şansım düişük.. yarı yolda kalmak istemiyorum daha önceleri transferin yapılamadığı olmuştu..inşallah transfer aşamasına kadar giderim..
güzel dileklerin için sağol hayatım..

adigeecim transferin nasıl geçti? inşallah herşey olunda gitsin .. test günün ne zaman? 10-11 mart gibi senden güzel haberler bekliyorum inşallah..

Nazar hiç anlayamadığım olaylardan oldu benim. Neyse. Kapıyı sildim, evi de tuzladım. Kısa zamanda her şey yoluna girer umarım.
Bir arkadaşım, Edirne - İst. arası gidip gelmemek için, (çalışıyor ve kimseye tüp bebek yaptığını söylemek istemiyor) burada bir kadın doğumcu ile çalıştı. Kist sorunu vardı. Kistleri eritildi, aşılama denendi, filmler vs. herşeyi buradaki doktor yaptı. Tüp bebek için ilaç protokolünü de buradaki doktor hazırladı, İst.' a sadece opu ve transfer için gittiler. Şimdi 2,5 aylık hamile. Eminim her şeyi en ince detayına kadar araştırmışsındır. Ama ne bileyim, paylaşmak istedim.

Hüzünler, sıkıntılar kırmızı ışıkta dursa..

Umutlar, hayaller, sabırsızlıklar sarı ışıkta beklese...

Ve candan sevdiklerimiz yeşilde çıkıp gelse...

Ne güzel olurdu, hayatın trafiği..

Faceden çaldım. Güzel dememiş mi ama?

sağol canım anladım evet haklısın.. sadece laboratuvarları için bir merkeze gitmeli ve onun haricinde kendi dr.umla irtibat halinde olmam daha iyi belki de..ki kendi dr.um (oğluma hamileliğimde ve doğumumdaki dr.um) beni nerde görse ne duruyorsun hadi birtane daha yap diye beni hep yüreklendirir.. Hem de tanıdığımız zaten..

Onun haricinde size bahsettiğim renkli dopleri olan dr arkadaşım da gerçekten üstad...Çok ince ayrıntısına kadar görür eşim bazen der ki kahve fallarını ona götürün!!

tatlım diğer topiktede yazdım ama burayada yazayım opun varmış inşallah sorunsuz geçer ve bebeğine kavuşursun

Geçmiş olsun..Umarım tez zamanda düzelirsin

Sağolun kızlar Allah razı olsun bu hastalık gitsin birdaha gelmesin şikayet etmiyorum ama çekilmez birşey rabbim daha zorlarından esirgesin.

Canım çok güçlü bir kadınsın sana hayran kalıyorum inşallah hamişliğini de konuşacağız burada ben inanıyorum içimde hep pozitif bir düşünce var Rabbim mükafatını verecek inşallah

Oğlun tertemiz yüreğiyle gelmiş sana. Rabbim onun güzel yüreğinin hatırına bir kız kardeş göndersin ona en kısa zamanda (Amin)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…