Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Iyiyim canim....belirtiler mi? Mmmbiraz gogusler sis...karnim da oyle...elimle gaz hareketlerini hissedip acaba diyorum !!!
Insallah acabadir
Evet arkadaşlar.. Sonuç negatif... hayret erken aradılar.Hayırlısı Allah'tan .. Yapacak birşey yok.. o yüzden isyan etmiyorum
Uzuldum gercekten. Umutluydum. Ama guzel olan bilyoruz ki hayirli olan bu
Ne yapayım canımm,ağlasam ağlayamıyorum bile,tuhaf bir boşluk hissi var

O bosluk yakinda dolacak. Bunu dusun canimmmmmm

Insallah acabadir

Uzuldum gercekten. Umutluydum. Ama guzel olan bilyoruz ki hayirli olan bu

O bosluk yakinda dolacak. Bunu dusun canimmmmmm

ben de çok umutluydum.. Ama anlıyorum ki embriyo kromozom durumunda sıkıntı var galiba..Desteğin ve ilgin için çok tşk ederim ,siz de gecenin 2 si oldu ... hiçbirinizi tanımıyorum ama hepinizi çok seviyorum..

tatlım sonucuna üzüldüm Rabbim sabır versin bazen ne söylesek kelimeler teselli etmeye yetmez bilirim ama elimizden gelen sadece Rabbime sığınmak ve ondan istemek elbet bizide sevindirecek

hoşgeldin canımm.. inşallah bu son denemen olur.. oldukca yıpratıcı bir süreç ama artık bebişine kavuşma zamanı geldi diyelim ve hep beraber güzel haberlerini alalım..

İnşalah çok teşekür ediyorum .Rabbim herkesin gönlüne göre versin..burada güzel şeyler duyunca mutlu oluyorum.

Evet arkadaşlar.. Sonuç negatif... hayret erken aradılar.Hayırlısı Allah'tan .. Yapacak birşey yok.. o yüzden isyan etmiyorum

Kendim gibi üzüldüm arkadaşım. Hepimiz çok ümitliydik. Bunda da vardır bir hayır. Rabbim, çok fazla bekletip aratmasın...
Ama uzak kalma bizden. Buradan aldığımız destek ve moralle hepimiz her şeyin üstesinden geliriz evelallah.

Arkadaşlar bu sabah evden çıkmadan test yaptım.

34. gün.

Maalesef yine tek çizgi...

Bir süre topikten uzak durmak istiyorum. Beni anlayacağınızı umuyorum.

Hepinizi çok seviyorum.....

Arkadaşlar bu sabah evden çıkmadan test yaptım.

34. gün.

Maalesef yine tek çizgi...

Bir süre topikten uzak durmak istiyorum. Beni anlayacağınızı umuyorum.

Hepinizi çok seviyorum.....

Ben seni cok iyi anliyorum arkadasim Allah yardimcin olsun ..biz buradayiz canin ne zaman isterse..
Kendine iyi bak..istedigin hersey hayirlisiyla olsun..sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…