- Konu Sahibi akideciknane
-
- #10.081
Evet arkadaşlar.. Sonuç negatif... hayret erken aradılar.Hayırlısı Allah'tan .. Yapacak birşey yok.. o yüzden isyan etmiyorum
Evet arkadaşlar.. Sonuç negatif... hayret erken aradılar.Hayırlısı Allah'tan .. Yapacak birşey yok.. o yüzden isyan etmiyorum
Canimmmmmm ...............
Insallah acabadirIyiyim canim....belirtiler mi? Mmmbiraz gogusler sis...karnim da oyle...elimle gaz hareketlerini hissedip acaba diyorum !!!
Uzuldum gercekten. Umutluydum. Ama guzel olan bilyoruz ki hayirli olan buEvet arkadaşlar.. Sonuç negatif... hayret erken aradılar.Hayırlısı Allah'tan .. Yapacak birşey yok.. o yüzden isyan etmiyorum
Ne yapayım canımm,ağlasam ağlayamıyorum bile,tuhaf bir boşluk hissi var
Volincim rakam kac? Deger soylediler mi.?
Cok uzuldum simdi ya. Voli ncim sana sabir diliyorum...insallah insallah en kisa zamanda bebegine kavus birtanem...
Ne yapayım canımm,ağlasam ağlayamıyorum bile,tuhaf bir boşluk hissi var
hCG 0 MIŞ,progestrone 5,5 muş.ilaçları bırakınca 1-2 ,içinde kanamam olacakmış,falan filann canımm.. Gecenin bu saatinde sende yoldaş oldun saol cmas
Olalim hep yoldas olalim...bizi bizden baska daha iyi kim anlar ki....
Insallah acabadir
Uzuldum gercekten. Umutluydum. Ama guzel olan bilyoruz ki hayirli olan bu
O bosluk yakinda dolacak. Bunu dusun canimmmmmm
hoşgeldin canımm.. inşallah bu son denemen olur.. oldukca yıpratıcı bir süreç ama artık bebişine kavuşma zamanı geldi diyelim ve hep beraber güzel haberlerini alalım..
Ediyorum...ya mubdi oku canim...elini karnina koy..surekli tekrarla...insallah saglikli bebeklerimiz olsun...
günaydııııııııın kızlar
kalbinizdeki tüm güzellikler sizi bulsun bugün
Arkadaşlar bu sabah evden çıkmadan test yaptım.
34. gün.
Maalesef yine tek çizgi...
Bir süre topikten uzak durmak istiyorum. Beni anlayacağınızı umuyorum.
Hepinizi çok seviyorum.....
Günaydın, Paylaşalım o güzellikleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?