- Konu Sahibi akideciknane
-
- #10.061
5 yildir dogal deniyorum 2 sene once doktora gittim bir sorun olmadigini soyledi adetinin 2. Gunu gel yumurta takibi yapalim dedi
AMa ben gidmedim simdi pismanim
Betahcg degerim cok az yukseliyor dr tedavimi kesti cuma tekrar tahlil var ne olur dua edin...
Volincim dogru mu hatirliyorum 9 saat ileri simdi orasi....o halde persembe ve sabah 8.30 civari...ve sen birazdan dr.a gideceksin test icin....canim insallah pozitif haber verirsin bize....acaba sonucu hemen verirler mi?. Birazdan yatacam ama gece her uyandigimda bakarim yazmis msin diye...
Canim dogru simdi kan verdim.eve donuyorum. Telefon ile arayip sonucu verecekler.Burada boyle bekliyorum
I
tüp bebekmi yaptırdın canım çoktandır gırmıyorum bende merak ettim
tüp bebekmi yaptırdın canım çoktandır gırmıyorum bende merak ettim
Canim dogru simdi kan verdim.eve donuyorum. Telefon ile arayip sonucu verecekler.Burada boyle bekliyorum
I
Evet canim dondurulmuş transferi yapilmisti.sonuç bekliyorum
Hadi hayirlisi canim..insallah pozitif haberini bekliyorum burda...
volin sonuçunu bekliyoruz, kaçta alırsın, inşallah pozitif diyeceksin
Valla arkadaşım. Burada sabah kan testi için kan alıyorlar,öğlene sonuç için arıyorlar. Burada öğlen sizde sabaha karşı 3-4 oluyor,siz sbaha kalkınca okursunuz
tamam canım o zaman yatıyorum ben, ancak öğleye doğru görürüm. lütfen sakin ol ve hayırlısı ne ise ona dua et. Allah sana hayırlı sonuç veerecek, bundan hiç şüphen olmasın. inşalah pozitf sonuçla karşılaş ki herkese umut ol. Allah yar ve yardımcın olsun
nasip arkadaşım, ben o yumiden ümitliydim... neyse geçelimmm. yeni yumilere bakalım... aliscim ben senin doktorunu çoook beğeniyorummm... ve sana bebeğin için onun vesile olacağına yürekten inanıyorum....
selam cmas1, nasılsın belirtiler vs ne durumda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?