- 14 Eylül 2010
- 5.771
- 4.993
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #10.101
herkese merhaba.....
beni de eklermisiniz.7 defa tüp bebek denedim .negatif.çoçuk yok .39 yaş..tedaviye 26 yaşında başladım bazen ara verdim.sebepsiz infertilite.ankara tüp bebek merkezinde başlamayı düşünüyorum
herkese iyi şanslar.
Kendim gibi üzüldüm arkadaşım. Hepimiz çok ümitliydik. Bunda da vardır bir hayır. Rabbim, çok fazla bekletip aratmasın...
Ama uzak kalma bizden. Buradan aldığımız destek ve moralle hepimiz her şeyin üstesinden geliriz evelallah.
Evet arkadaşlar.. Sonuç negatif... hayret erken aradılar.Hayırlısı Allah'tan .. Yapacak birşey yok.. o yüzden isyan etmiyorum
Hayırlısı olsun arkadaşım,biz elimizden geleni yapıyoruz,ama demekki var daha zamanı...
Çok sevgiler...
soğan suyu gerçek mi? bu ara çok kişiden duydum. denerim tabii. Artık ne olsa...:)
Dün itibariyle 42 yaşındayım da..
Geçmiş doğum günün kutlu olsun. Soğan suyu kürünün kistlere iyi geldiğini biliyorum kendimden. Düzenli ve yeterli süre kullandığında etkisi çok uzun süre devam ediyor. Ben kist için 4 -5 yıl önce yapmıştım. Ocak ayında verdikleri adet düzenleyiciye kadar da tekrarlamamıştı. Yumurta için 1 kase yoğurt, 1 tatlı kaşığı çörekotu yağı, 2-3 kaşık bal karıştır. Her öğün aç karnına ye. Çörekotu yağını salatalara, zeytinin üzerine, kahvaltılık salçalı sos türü yiyeceklere ekleyebilirsin ama hemen tüketmek kaydıyla. Rahmi kuvvetlendirmek için de 2 tatlı kaşığı bal, çeyrek çay kaşığı tarçınla karıştır, şekersiz sakızı bu karışıma batırıp çiğne. 1,5 ayda çok güzel yumurtalarım olmuştu benim. Bu arada bu kürleri yaptığım sürece kırmızı et, şarküteri ürünleri, şeker (çay, kahve) mercimek çorbası, tarhana çorbası vs. mayalı besinleri, hamur işlerini hafta 1 gün tüketmiştim. Haftanın 6 günü yoğurt ve bal dışında hiç bir hayvansal gıdaya dokunmadım. Son 15- 20 gündür falan yine yapıyorum aynı perhizi. Şimdiden sonuç almaya başlamışım. İlk periyodumla kısmetse tedaviye başlayacağım. Devamını da paylaşırım
Hayırlı olsun. Ankara sağlık konusunda daha duyarlı olduğuna inandığım bir şehir. Nedense öyle bir inancım var. Eşimin tayin durumu olmasaydı bir kaç yıl önce ben de istiyordum Ankara' yı. İnşallah bu defa sonuç alırsın. Hangi merkezi düşünüyorsun?
Betahcg degerim cok az yukseliyor dr tedavimi kesti cuma tekrar tahlil var ne olur dua edin...
Betahcg degerim cok az yukseliyor dr tedavimi kesti cuma tekrar tahlil var ne olur dua edin...
soğan suyu gerçek mi? bu ara çok kişiden duydum. denerim tabii. Artık ne olsa...:)
Dün itibariyle 42 yaşındayım da..
Günaydın, Paylaşalım o güzellikleri
Arkadaşlar bu sabah evden çıkmadan test yaptım.
34. gün.
Maalesef yine tek çizgi...
Bir süre topikten uzak durmak istiyorum. Beni anlayacağınızı umuyorum.
Hepinizi çok seviyorum.....
Ben sana sıkı tut yeğenimi demedim mi? Ama tutunduysa bir şekilde toparlar kendini inşallah. Komşum ufak bir kaza geçirip parmağını sakatlamış yıllar önce. Parmağından ameliyat olmak için gün aldığında 1 hafta kadar geciktiğini farketmiş. Tedbir amaçlı gebelik testi yapılmış, çıkmamış. Adet söktürücü kullanmış, adet te olmamış. Tekrar sağlık ocağına gittiğinde hemşire yüzünde hamilelik var deyip zorla kan almış ve hamile olduğunu öyle öğrenmiş. O kadar röntgen, ilaç vs. korkuyla doktora gitmiş, aldırmak için. Doktor bir şey olmaz demiş. Tutunduysa gelir. Bir sorun olursa düşer zaten. Beni günaha sokma demiş göndermiş kızı. Oğlu 16 yaşında şimdi. Haberin çok iç açıcı değil ama, olmaz diye bir şey de yok. İnşallah görmezsin o kanamayı, inşallah bebeğin sana sağlamca tutunur, inşallah bir mucize de sen olursun.
Ey kadınlar Kulübü yöneticileri: Neden 'Amin' diyen gülen yüz yok? Varsa neden gözümün göreceği yerde değil?
Evet arkadaşlar.. Sonuç negatif... hayret erken aradılar.Hayırlısı Allah'tan .. Yapacak birşey yok.. o yüzden isyan etmiyorum
Arkadaşlar bu sabah evden çıkmadan test yaptım.
34. gün.
Maalesef yine tek çizgi...
Bir süre topikten uzak durmak istiyorum. Beni anlayacağınızı umuyorum.
Hepinizi çok seviyorum.....
Geçmiş doğum günün kutlu olsun. Soğan suyu kürünün kistlere iyi geldiğini biliyorum kendimden. Düzenli ve yeterli süre kullandığında etkisi çok uzun süre devam ediyor. Ben kist için 4 -5 yıl önce yapmıştım. Ocak ayında verdikleri adet düzenleyiciye kadar da tekrarlamamıştı. Yumurta için 1 kase yoğurt, 1 tatlı kaşığı çörekotu yağı, 2-3 kaşık bal karıştır. Her öğün aç karnına ye. Çörekotu yağını salatalara, zeytinin üzerine, kahvaltılık salçalı sos türü yiyeceklere ekleyebilirsin ama hemen tüketmek kaydıyla. Rahmi kuvvetlendirmek için de 2 tatlı kaşığı bal, çeyrek çay kaşığı tarçınla karıştır, şekersiz sakızı bu karışıma batırıp çiğne. 1,5 ayda çok güzel yumurtalarım olmuştu benim. Bu arada bu kürleri yaptığım sürece kırmızı et, şarküteri ürünleri, şeker (çay, kahve) mercimek çorbası, tarhana çorbası vs. mayalı besinleri, hamur işlerini hafta 1 gün tüketmiştim. Haftanın 6 günü yoğurt ve bal dışında hiç bir hayvansal gıdaya dokunmadım. Son 15- 20 gündür falan yine yapıyorum aynı perhizi. Şimdiden sonuç almaya başlamışım. İlk periyodumla kısmetse tedaviye başlayacağım. Devamını da paylaşırım
soğan kürünü bende duydum hatta araştırdım çok iyi olduğu söyleniyo biliniyo ama benim midemde gastrit var mideme zararlı olurmuki soğan kürünü yapsam
ben de çok umutluydum.. Ama anlıyorum ki embriyo kromozom durumunda sıkıntı var galiba..Desteğin ve ilgin için çok tşk ederim ,siz de gecenin 2 si oldu ... hiçbirinizi tanımıyorum ama hepinizi çok seviyorum..
Doktorun sana yeme dedigi seyler vardir. sogan suyuda bu yemeyecegin seylere yakinsa, sorun yasayabilirsin veya bir iki gün dene, günde iki defa yemekten evvel sorun yasamazsan devam edersin.
soğanı yemeklerde kullanırım çiğ olarakda yerim hele yeşil soğana bayılıyorum aşırıya kaçmazsam mideme dokunmuyo ama suyunu içmek konusunda tereddütde kaldım
birde bişey soracam sadece rahiminde miyom kist gibi sorunu olanlarmı uygulamalı soğan kürünü rahiminde sorun olmayanlarda uygulamalı mı :44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:
Altarnatif tipla ilgili topiklerde hem kiste iyi geldigi, hemde sogani ictikleri ay yogun bir sekilde ovulasyonu yumurtlamayi hissettiklerini yazmislardi.hamile kalmak icinde kullananlar var, yumurtlamada ne gibi etkisi var bilmiyorum belki kalitesinde ve yumuta sayisinda olabilir. birde miyom cok büyükse soganla gecmeyebilir kücük kistlerde etkili olabilir, bir iki gün dene sorun olursa birakirsin bende yazin deneyecegim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?