• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

5 yildir dogal deniyorum 2 sene once doktora gittim bir sorun olmadigini soyledi adetinin 2. Gunu gel yumurta takibi yapalim dedi
AMa ben gidmedim simdi pismanim

canimm nekadarr sabirlisin masallah.. ben iki ay hamile kalamayinca direk tup bebek doktoruna gitmistim bizde sorun ne diye.. zamann cokk cabuk akiyor.. uzulme cnm bir dahaki adetinde gidersin..hic ihmal etme..doktorun kimdi..

Volincim dogru mu hatirliyorum 9 saat ileri simdi orasi....o halde persembe ve sabah 8.30 civari...ve sen birazdan dr.a gideceksin test icin....canim insallah pozitif haber verirsin bize....acaba sonucu hemen verirler mi?. Birazdan yatacam ama gece her uyandigimda bakarim yazmis msin diye...

Volincim dogru mu hatirliyorum 9 saat ileri simdi orasi....o halde persembe ve sabah 8.30 civari...ve sen birazdan dr.a gideceksin test icin....canim insallah pozitif haber verirsin bize....acaba sonucu hemen verirler mi?. Birazdan yatacam ama gece her uyandigimda bakarim yazmis msin diye...

Canim dogru simdi kan verdim.eve donuyorum. Telefon ile arayip sonucu verecekler.Burada boyle bekliyorum
I

Valla arkadaşım. Burada sabah kan testi için kan alıyorlar,öğlene sonuç için arıyorlar. Burada öğlen sizde sabaha karşı 3-4 oluyor,siz sbaha kalkınca okursunuz

tamam canım o zaman yatıyorum ben, ancak öğleye doğru görürüm. lütfen sakin ol ve hayırlısı ne ise ona dua et. Allah sana hayırlı sonuç veerecek, bundan hiç şüphen olmasın. inşalah pozitf sonuçla karşılaş ki herkese umut ol. Allah yar ve yardımcın olsun

tamam canım o zaman yatıyorum ben, ancak öğleye doğru görürüm. lütfen sakin ol ve hayırlısı ne ise ona dua et. Allah sana hayırlı sonuç veerecek, bundan hiç şüphen olmasın. inşalah pozitf sonuçla karşılaş ki herkese umut ol. Allah yar ve yardımcın olsun

Amin arkadaşım ben de sürekli dua ediyorum

nasip arkadaşım, ben o yumiden ümitliydim... neyse geçelimmm. yeni yumilere bakalım... aliscim ben senin doktorunu çoook beğeniyorummm... ve sana bebeğin için onun vesile olacağına yürekten inanıyorum....

Yataktayim. Opuyorum dordunuzu. Cmas1.cmas2.volin.volin1 olmak uzere

Evet arkadaşlar.. Sonuç negatif... hayret erken aradılar.Hayırlısı Allah'tan .. Yapacak birşey yok.. o yüzden isyan etmiyorum

Back