• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

herkese merhaba.....:17:
beni de eklermisiniz.7 defa tüp bebek denedim .negatif.çoçuk yok .39 yaş..tedaviye 26 yaşında başladım bazen ara verdim.sebepsiz infertilite.ankara tüp bebek merkezinde başlamayı düşünüyorum
herkese iyi şanslar.:nazar:

Hayırlı olsun. Ankara sağlık konusunda daha duyarlı olduğuna inandığım bir şehir. Nedense öyle bir inancım var. Eşimin tayin durumu olmasaydı bir kaç yıl önce ben de istiyordum Ankara' yı. İnşallah bu defa sonuç alırsın. Hangi merkezi düşünüyorsun?

Kendim gibi üzüldüm arkadaşım. Hepimiz çok ümitliydik. Bunda da vardır bir hayır. Rabbim, çok fazla bekletip aratmasın...
Ama uzak kalma bizden. Buradan aldığımız destek ve moralle hepimiz her şeyin üstesinden geliriz evelallah.

Yokk canım uzak kalmam. Bu topiğin uğuruna inaniyorum. Şu an olmamış olabilir, Ama bu olmayacağı anlamına gelmez.. Kendimi toparlıyorum. Diyete başlıyorum pazartesiden itibaren ve spor Buradaki herkese çok teşekkür ediyorum . Biraz sağlıklı yaşam ve yine araştırmalara başlarım . Buradaki herkesin hamileyim demesini ve sonra da 40 yaş üzeri anneler topiğine transfer edebiliriz kendimizi

soğan suyu gerçek mi? bu ara çok kişiden duydum. denerim tabii. Artık ne olsa...:)
Dün itibariyle 42 yaşındayım da..

Geçmiş doğum günün kutlu olsun. Soğan suyu kürünün kistlere iyi geldiğini biliyorum kendimden. Düzenli ve yeterli süre kullandığında etkisi çok uzun süre devam ediyor. Ben kist için 4 -5 yıl önce yapmıştım. Ocak ayında verdikleri adet düzenleyiciye kadar da tekrarlamamıştı. Yumurta için 1 kase yoğurt, 1 tatlı kaşığı çörekotu yağı, 2-3 kaşık bal karıştır. Her öğün aç karnına ye. Çörekotu yağını salatalara, zeytinin üzerine, kahvaltılık salçalı sos türü yiyeceklere ekleyebilirsin ama hemen tüketmek kaydıyla. Rahmi kuvvetlendirmek için de 2 tatlı kaşığı bal, çeyrek çay kaşığı tarçınla karıştır, şekersiz sakızı bu karışıma batırıp çiğne. 1,5 ayda çok güzel yumurtalarım olmuştu benim. Bu arada bu kürleri yaptığım sürece kırmızı et, şarküteri ürünleri, şeker (çay, kahve) mercimek çorbası, tarhana çorbası vs. mayalı besinleri, hamur işlerini hafta 1 gün tüketmiştim. Haftanın 6 günü yoğurt ve bal dışında hiç bir hayvansal gıdaya dokunmadım. Son 15- 20 gündür falan yine yapıyorum aynı perhizi. Şimdiden sonuç almaya başlamışım. İlk periyodumla kısmetse tedaviye başlayacağım. Devamını da paylaşırım :34:

Geçmiş doğum günün kutlu olsun. Soğan suyu kürünün kistlere iyi geldiğini biliyorum kendimden. Düzenli ve yeterli süre kullandığında etkisi çok uzun süre devam ediyor. Ben kist için 4 -5 yıl önce yapmıştım. Ocak ayında verdikleri adet düzenleyiciye kadar da tekrarlamamıştı. Yumurta için 1 kase yoğurt, 1 tatlı kaşığı çörekotu yağı, 2-3 kaşık bal karıştır. Her öğün aç karnına ye. Çörekotu yağını salatalara, zeytinin üzerine, kahvaltılık salçalı sos türü yiyeceklere ekleyebilirsin ama hemen tüketmek kaydıyla. Rahmi kuvvetlendirmek için de 2 tatlı kaşığı bal, çeyrek çay kaşığı tarçınla karıştır, şekersiz sakızı bu karışıma batırıp çiğne. 1,5 ayda çok güzel yumurtalarım olmuştu benim. Bu arada bu kürleri yaptığım sürece kırmızı et, şarküteri ürünleri, şeker (çay, kahve) mercimek çorbası, tarhana çorbası vs. mayalı besinleri, hamur işlerini hafta 1 gün tüketmiştim. Haftanın 6 günü yoğurt ve bal dışında hiç bir hayvansal gıdaya dokunmadım. Son 15- 20 gündür falan yine yapıyorum aynı perhizi. Şimdiden sonuç almaya başlamışım. İlk periyodumla kısmetse tedaviye başlayacağım. Devamını da paylaşırım :34:

Ayni seyleri bende yapmayi dusunuyorum

Kızlar desteğinize çok teşekkür ediyorum,inşallah hepimizin işleri rast gitsin!Allah gönlümüze göre versin...
Seviyorum sizi...

Hayırlı olsun. Ankara sağlık konusunda daha duyarlı olduğuna inandığım bir şehir. Nedense öyle bir inancım var. Eşimin tayin durumu olmasaydı bir kaç yıl önce ben de istiyordum Ankara' yı. İnşallah bu defa sonuç alırsın. Hangi merkezi düşünüyorsun?

ANKARADA yaptırdıgım merkezleri yazsam daha iyi olur .2 defa anatolia tüp bebek merkezi,2 defa gazi universitesi ,1 defa genart ,1 defa memorial tüp bebek istanbul,1 defada ankara tüp bebek merkezi.. en son yaptırdığım yerde embrio larım 6-7 hücreliydi kalitesi iyi dendi ama fregmantasyon lar vardı.şimdi kararsızım .çok merkez denedim.çok yıprandım .olumsuz sonuçtan sonra artık denemiyecegim diyorum .çektigim acı ve sıkıntıları unutunca yine denemek istiyorum.2 defa histeroskopi yaptırdım hiç birşey çıkmadı.şu anda timur gürganı araştırıyorum.bu hafta randevu alamadım bizim için labavatuar önemli..

Betahcg degerim cok az yukseliyor dr tedavimi kesti cuma tekrar tahlil var ne olur dua edin...:43:

Ben sana sıkı tut yeğenimi demedim mi? Ama tutunduysa bir şekilde toparlar kendini inşallah. Komşum ufak bir kaza geçirip parmağını sakatlamış yıllar önce. Parmağından ameliyat olmak için gün aldığında 1 hafta kadar geciktiğini farketmiş. Tedbir amaçlı gebelik testi yapılmış, çıkmamış. Adet söktürücü kullanmış, adet te olmamış. Tekrar sağlık ocağına gittiğinde hemşire yüzünde hamilelik var deyip zorla kan almış ve hamile olduğunu öyle öğrenmiş. O kadar röntgen, ilaç vs. korkuyla doktora gitmiş, aldırmak için. Doktor bir şey olmaz demiş. Tutunduysa gelir. Bir sorun olursa düşer zaten. Beni günaha sokma demiş göndermiş kızı. Oğlu 16 yaşında şimdi. Haberin çok iç açıcı değil ama, olmaz diye bir şey de yok. İnşallah görmezsin o kanamayı, inşallah bebeğin sana sağlamca tutunur, inşallah bir mucize de sen olursun.
Ey kadınlar Kulübü yöneticileri: Neden 'Amin' diyen gülen yüz yok? Varsa neden gözümün göreceği yerde değil?

soğan suyu gerçek mi? bu ara çok kişiden duydum. denerim tabii. Artık ne olsa...:)
Dün itibariyle 42 yaşındayım da..

Mutlu yıllar !!! Yeni yaşında bebeğine kavuşman dileğimle...
Soğan suyunu çok met ediyorlar,ben geçen aylarda bir kere yaptım,öyle sandığım kadarda kötü değildi tadı,önümüzdeki günlerde bende tekrarlamayı düşünüyorum,hepimize şifa olsun :))

Günaydın, Paylaşalım o güzellikleri :34:

inşallah canım güzellikler gelsinde paylaşması kolay :34::34::34::34::34::34::34:

Arkadaşlar bu sabah evden çıkmadan test yaptım.

34. gün.

Maalesef yine tek çizgi...

Bir süre topikten uzak durmak istiyorum. Beni anlayacağınızı umuyorum.

Hepinizi çok seviyorum.....

seni çok iyi anlıyorum arkadaşım kafa dinle moral depola ama bizden buradan uzak kalma

bu topiği okudukça ben umutlanıyorum yazılanlardan hem bişeyler öğrenip hem kendimi buluyorum bazen

bizi bizden iyi anlayan yok inan birbirizmize vereceğimiz destek çok önemli çok değerli

Ben sana sıkı tut yeğenimi demedim mi? Ama tutunduysa bir şekilde toparlar kendini inşallah. Komşum ufak bir kaza geçirip parmağını sakatlamış yıllar önce. Parmağından ameliyat olmak için gün aldığında 1 hafta kadar geciktiğini farketmiş. Tedbir amaçlı gebelik testi yapılmış, çıkmamış. Adet söktürücü kullanmış, adet te olmamış. Tekrar sağlık ocağına gittiğinde hemşire yüzünde hamilelik var deyip zorla kan almış ve hamile olduğunu öyle öğrenmiş. O kadar röntgen, ilaç vs. korkuyla doktora gitmiş, aldırmak için. Doktor bir şey olmaz demiş. Tutunduysa gelir. Bir sorun olursa düşer zaten. Beni günaha sokma demiş göndermiş kızı. Oğlu 16 yaşında şimdi. Haberin çok iç açıcı değil ama, olmaz diye bir şey de yok. İnşallah görmezsin o kanamayı, inşallah bebeğin sana sağlamca tutunur, inşallah bir mucize de sen olursun.
Ey kadınlar Kulübü yöneticileri: Neden 'Amin' diyen gülen yüz yok? Varsa neden gözümün göreceği yerde değil?

buna benzer bi bir hikayede benim daha önce yazıştığım bir topikte yaşandı

kızın günü geçmiş regl olmamış doktora gitmiş test yapmışlar sonuç negatif hemde kanda bakmışlar üzerinden yirmi gün geçmiş regl olmamış yine doktora gitmiş test yapmış ultrasonla bakılmış sonuç negatif doktor söktürücü vermiş kız beş gün içmiş bi gün kanama olmuş regl oluyorum sanmış ama devamı gelmemiş bi hafta sonra bi daha doktora gitmişki hamile ve şimdi kızını kucağına aldı demem o ki

Rabbim Ol dedikten sonra gerisi hikaye

soğan kürünü bende duydum hatta araştırdım çok iyi olduğu söyleniyo biliniyo ama benim midemde gastrit var mideme zararlı olurmuki soğan kürünü yapsam

Evet arkadaşlar.. Sonuç negatif... hayret erken aradılar.Hayırlısı Allah'tan .. Yapacak birşey yok.. o yüzden isyan etmiyorum

Pozitif haberin hepimizi cok mutlu edecekti, hakkinda hayirlisi böyledir belkide, dilerim bu son negatifin olsun bebeklerin seni daha cok bekletmeden gelsin.
Arkadaşlar bu sabah evden çıkmadan test yaptım.

34. gün.

Maalesef yine tek çizgi...

Bir süre topikten uzak durmak istiyorum. Beni anlayacağınızı umuyorum.

Hepinizi çok seviyorum.....

Keske pozitif haber alsaydikta topigimiz senlenseydi, dogal yoldan hamile kalan 4. arkadasimiz sen olacaktin. umutlarimiz hala devam ediyor, cok gecmeden bebegini kucagina almani diliyorum. arada gel ama tamamen kopma topikten merak ederiz.

Bunu rahmi kuvvetlendirmek icinmi yapiyorsun? cörek otz yagi bulursam bende deneyeyim. yanliz hazir yogurt cok yiyemiyorum evde kendim denedim tam katilasmadi, maya ve süt hazir olunca kasikla beraber sünen bir yogurt oldu.

soğan kürünü bende duydum hatta araştırdım çok iyi olduğu söyleniyo biliniyo ama benim midemde gastrit var mideme zararlı olurmuki soğan kürünü yapsam

Doktorun sana yeme dedigi seyler vardir. sogan suyuda bu yemeyecegin seylere yakinsa, sorun yasayabilirsin veya bir iki gün dene, günde iki defa yemekten evvel sorun yasamazsan devam edersin.

ben de çok umutluydum.. Ama anlıyorum ki embriyo kromozom durumunda sıkıntı var galiba..Desteğin ve ilgin için çok tşk ederim ,siz de gecenin 2 si oldu ... hiçbirinizi tanımıyorum ama hepinizi çok seviyorum..

canimmmm cokk uzuldummm sonucunaa..
yazacakk birseyy bulamiyorumm.. :((( cokk geccmiss olsunnn hayatimmm... insallah bir dahaki denemende kucagina alacaksinnnn.. tanimak onemli degilki cnm bazen tanidik bile bukadar ortak yasanmisliklarla kalbe dokunamiyor...

Doktorun sana yeme dedigi seyler vardir. sogan suyuda bu yemeyecegin seylere yakinsa, sorun yasayabilirsin veya bir iki gün dene, günde iki defa yemekten evvel sorun yasamazsan devam edersin.

soğanı yemeklerde kullanırım çiğ olarakda yerim hele yeşil soğana bayılıyorum aşırıya kaçmazsam mideme dokunmuyo ama suyunu içmek konusunda tereddütde kaldım

birde bişey soracam sadece rahiminde miyom kist gibi sorunu olanlarmı uygulamalı soğan kürünü rahiminde sorun olmayanlarda uygulamalı mı :44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:

Tedaviyi doktorun deger düsük diye kesmis ama, ya hizla yükselmeye devam ederse böyle olan vardir belkide,ben dün yazdinmi okumadim ama dün tekrar test yapildi, ve deger cok düsükse bilemiyorum.hakkindan hayirlisi olsun diliyorum.

Son düzenleme:
soğanı yemeklerde kullanırım çiğ olarakda yerim hele yeşil soğana bayılıyorum aşırıya kaçmazsam mideme dokunmuyo ama suyunu içmek konusunda tereddütde kaldım

birde bişey soracam sadece rahiminde miyom kist gibi sorunu olanlarmı uygulamalı soğan kürünü rahiminde sorun olmayanlarda uygulamalı mı :44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:

Altarnatif tipla ilgili topiklerde hem kiste iyi geldigi, hemde sogani ictikleri ay yogun bir sekilde ovulasyonu yumurtlamayi hissettiklerini yazmislardi.hamile kalmak icinde kullananlar var, yumurtlamada ne gibi etkisi var bilmiyorum belki kalitesinde ve yumuta sayisinda olabilir. birde miyom cok büyükse soganla gecmeyebilir kücük kistlerde etkili olabilir, bir iki gün dene sorun olursa birakirsin bende yazin deneyecegim.

Altarnatif tipla ilgili topiklerde hem kiste iyi geldigi, hemde sogani ictikleri ay yogun bir sekilde ovulasyonu yumurtlamayi hissettiklerini yazmislardi.hamile kalmak icinde kullananlar var, yumurtlamada ne gibi etkisi var bilmiyorum belki kalitesinde ve yumuta sayisinda olabilir. birde miyom cok büyükse soganla gecmeyebilir kücük kistlerde etkili olabilir, bir iki gün dene sorun olursa birakirsin bende yazin deneyecegim.

cevapladığın için sağol arkadaşım haklısın bir iki gün denemeden bir zarar gelmez hem bekleyecek erteleyecek lüksümüzde yok ama ben histereskopi yaptırmıştım bi sorun çıkmamıştı yinede denemekte fayda vardır belki

Back