Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

ayyyy evet evet... bu ev sanada uğur getirecek inşallahhhhh bizim de bebişlerimiz olmazsa sırayla senin eve taşınırız sonra naqsıl fikir amaaaa

allah razı olsun tatlı hamişim benimmm... ay seni yakaladığıma çoook sevindim... sen nasılsın bebişin nasılll.

uykusuzluk ve yorggunlugu saymazsak iyiyim canim tesekkur ederim. bebegi merak ediyorum birde ultrasona cok var daha.
birde beni goren herkes karnimin cok buyuk oldugunu soyluyor bu iyimi acaba bilmiyorum

Selam kızlar bugün biraz daha iyiyim sanki çok yazmışsınız hepsini okuyamadim öksürük beni çok zorluyor

Allah şifalar versin cedrusum... kendine dikkat et, eşin çoook iyi baksın ikiz anasına... dün okuyunca çoook sevindim bu sürprize.. inşallah bu mucizeyle doğar bebeklerin canım...

allaha emanet ol.... çoook öptümmmm seni ve bebişerini

uykusuzluk ve yorggunlugu saymazsak iyiyim canim tesekkur ederim. bebegi merak ediyorum birde ultrasona cok var daha.
birde beni goren herkes karnimin cok buyuk oldugunu soyluyor bu iyimi acaba bilmiyorum

canım hiç moralini bozma... herkesin vücut yapısı farklı... senin cimcime belki çooook rahat bir yatak istiyordur kendine, ve o yüzden yatağını genişletiyordur... şöyleee bir keyif yapmak için anacığının karnında....

işe devam ediyorsun değil mi hala? yorgunluk ondan mı yoksa hamilelikten mi canım...

canım tedavin başlamış hayılısı olsun... yumilerinde büyüyor sağlıkla ... sorunsuz, sıkıntısız, bol heyecanlı ve ümitli ve sonu bebişli son tedavin olsun, inşallah....

iğnelerini besmeleyle vurdur arkadaşım, ben hastanede vurdurdum hemşireye bile lütfen besmele çekin derdim... (şimdi de artık başlasam diyorum... ama nisan yağmurlarını bekliyorum... bana umut veriyor... öyle hissediyorum kendim için... )

doktorların bizi karınca sürüsü gibi gördüğü doğru, allah içlerine merhamet versin, ne sıkıntılarla bu tedavileri oluyoroz aslında hiçbirinin bildiği yok.. hem maddi en çok da manevi çalkantılar... yol, eş, ilaç, stres, bir sürü sıkıntı .... ama biz hasta değil, sadece dolar işaretiyiz onlar için.. düşünüyorum da ilk tedavimde doktorumla doğru düzgün giç konuşmadık, sadece muayene sırasında beş dakika... muayene odası başka yerdeydi, hemşire direk muayene odasına alırdı, ben hazırlanırdım, doktor gelir muayene eder, ayak üstü bir iki kelime ve son bilgileri hemşireden alırdım... yahu biz hemşireye mi para ödüyoruz diye sorardım içimdennnn....allah bu doktorlardan korusun... allahtan mustafa hocanın muayene bölümü odasının içindeydi de ilk ona dikkat etmiştim.... rabbim bizi hayırlı doktorlarla karşılaştırsın bunlardan bizi uzak etsin....

Deşme kız yaramı. Benimki bunları duymaz pek. Ayrı odalarda yaşıyoruz biz. Birlikte akşam yemeği yerken bilgisayardan dizi izliyoruz (Ya uzaylı falandır ya da katilli falan) Bir de aynı yatakta uyuyoruz. Onun dışında herkes kendi dünyasında. Bizim evde T.V. de yok. O noktada hemfikiriz, izlemiyoruz. Gelen giden için vardı bir tane. Onu da kaldırdım. Boş yere tozunu alıp duruyordum.
Müstakbel baba adayının 'bakmam' demesine aldırma hiç. Benim dedem ne de olsa eskinin kültürüyle büyümüş, hiç kucaklayıp sarılmamış çocuklarına. Uzaktan sevmiş hep. Ben 6 aylık falanken, babam beni koymuş dedemin kucağına, 'annesini çağırayım, ağlayacak bu şimdi' demiş, çıkmış odadan. Annemleri çağırmış. Dedem beni koltuklarımdan kaldırmış agucuk gugucuk yapıp duruyormuş. Bir daha da bırakmadı zaten rahmetli. İlk torunuydum, zaten severdi ama ben hep ayrıydım ötekilerden.
Enişte de alsın kucağına, bak nasıl sevecek. Altını bile değiştirir. Hele bi doğsun

ya arkadaşım.. hemen olumsuza kaptırma kendini.. ne mucizeler okuyoruz... bak rabbimin sevdiği kullarız... çünkü bizlere de mucizeler yaşatacak olan o... benim içimde senin hamiş olduğun duygusu var... bundan sonra diye bir şey yok... 27.sinde testini yapacaksın ve burdan bağıracaksın bize "ben hamileyimmmmmm" diye... lütfen bebişini de üzme, tam anasına sarılmaya çalışırken... sende onu sımsıkı kucakla..

ayyyy evet evet... bu ev sanada uğur getirecek inşallahhhhh bizim de bebişlerimiz olmazsa sırayla senin eve taşınırız sonra naqsıl fikir amaaaa

Ev sahibim mutlu olur
Eve bir de tabela yaparız berekethane diye

Son düzenleyen: Moderatör:

Ah... ah ... inşallahhh... Allah hepimize göstersin o günleri... bizde senden farlı değiliz arkadaşım... ben faceden nefret ederim eşim hastası, bir yemekte bırakır facesini. ama hemen birisi arar.. ya maç izler... bir dernekte başkan faaliyetleri var süreki,toplantı, görüşme, program, telefon... insanlardan nefret ettim artık, akşam hastanedeyiz ben yatıyorum kolumda serum saniye yanımda durmadı, y-gitti namazını kıldı, geldi telefonu çaldı, geldi elinde gazetsi, çıkıyorum dernekten biriyle telle konuşuyor... en son selam söyledi sana dedi, ben de patladım almıyorum selamını, yeter dedim. ve biz koptuk... bu hep böyle.. kıymetimi anlasın diye 2 gün evden yok olayım dedim o da olmadı... rabbim büyük... anlarlar bir gün kıymetimizi...

canımcığım ne güzel yazmışsınn yine tüm pozitif enerjinii karşı tarafa vermişsin.. gonolf kendim vuruyorum menegon hemşire vuruyor o kalçadanmış.. nisanada birşey kalmadı ama bak benim tedavimde berekli geçiyor hava hep yağmurlu canım..

ben yağmurun bereketine çok inanıyorum.. eşimle nişanlıyken eşimin işyeri kapanmıştı düğüne 4 ay vardı ve biz maddi olarak çok sıkıntı yaşamıştık nişanlılık dönemimnde.. herşeyi ben üstlenmiştim mecburen eşim çok üzülüyordu.. düğün günümüzde bir yağmur yağdı yer gök yarıldı sanki kuaförden bile resimciye zor gidebilmiştik.. aşkımaa canım hiç üzülme evliliğimiz çok berekli olacak bu yağmurda evlendikya dedim.. gerçektende rahat bir evliliğimiz oldu eşim kısa süre sonra kendi işyerini açtı ve maddi sorunlarımızdan kurtulduk...

Allahım her konuda hepimize boll bereketli yaşamlar versin.. sağlıkta bebişte parada ailede:))

hoşgeldin canım... burası mucize topic... bu mucizelerden birini sen de bizimle yaşar ve hepimize yaşatırsın umarımmm.... benim eşimde hiç tüp düşünmüyordu hatta kendi kızı olduğu için çocuk istemiyordu ama şimdi allahın izniyle 2. tedavinin ön hazırlıklarını yapıyoruz... rabbimiz izni, buradaki arkadaşlarımın duları sayesinde oldu herşey.... gün doğmadan senin içinde neler doğar belli olmaz... eşine topicten bahset. burada yaşanan mucizelerden yumuşar belki... ben hep bahsedrdim, bir arkadaş hamile, birinin sonucunu bekliyor... artık kendi de soruyur pembe sayfadakiler nasıllar diye....darısı başına....

İnşallah kucağına ver adamcağızın da ona baksın boş boş

Ayy bebeği olsa benimki bana bırakmaz ki çocuğu, herşeyini o halleder. Emekli kendisi "çalışmazsam ben, çalışırsam bakıcı bakar seni yormam" diyor sağolsun. Ama dün yeni bir işe başladı

Boş bakışı ümitsizliktendi, yoksa TV delisi olmasından değil.

ALLAH' binlerce kez şüküler olsun, 2,5 yıllık evliyiz hala sarmaş dolaş vaziyette TV izleriz biz.

Bazen kaza namazı veya dualar okuyorum namazın arkasına odanın kapısına gelip bakıyor nerde kaldım diye

canım resimdekii ikizler senin dimiii... maşallahh çok tatlılarr Allahım nazarlardan korusun..

Kan testi yaptırdın mı? :44: Hiç mi değer çıkmadı?

İleri yaş annelerinin tosuncuk doğurma oranı oldukça yüksekmiş. Dün öyle bir yazı okudum gazetede

Amiiiinn.... amiiiiin....evet bence de bu yapmurun bereketi çocukla sonuçlanacakkk.... vallahi canım benim ben bu tedavinden bebeği bekliyorum inşallahhh. içime doğuyor ne bileyim.... bu arad biz evlenirken de her taraf bembeyazdı. 2 sene önce... kuaförden eve zor geldim, kına gecem kardan dolayı bir saat sürdü, misafirler dağılmak zorunda kaldı yoksa hepsi yatıya kalacaktı kardan dolayı... gelin almama 2 araba gelebildi tepede oturuyorduk mahsur kalmasınlar diye diğer arabalar gelmedi... arkadaşım bana da bereket gözüküyor o zman değil mi...

Bu yaşta doğal yoldan hamile kalmak elbette mümkün. Hatta daha ileri yaşlarda da hamile kalanlar var. Annemin ve teyzelerimin arkadaşlarından çok var emeklilik çocuğu diye doğuran, kazayla kaldım diye aldıran. Komşularım bile günleri geçince eyvah hamile miyim diye test yapmaya gidiyor. Bir kısmı bizlerle yaşıt. Sadece şansımız 20 lik çıtırlara göre biraz daha az. Eğer bir sağlık sorunuz yoksa, kürler uygulayarak, vitamin takviyesi alarak şansını artırabilirsin. Bu arada hoşgeldin

Seni kırdım sanırım. 'Ben' demeye gelmez böyle şeyler ama, kendimi düşündüm senin yerinde, senden çok kendimi teselliye çalıştım, ondan oldu. Kusura bakma.

Zanork'um ben sana kırılmam canım.

Çok kalabalık bir okulda çalışıyorum 1600 öğrencimiz var, şu an tenefüse çıktılar mesela .

Yani demem o ki ,onca çocuğun arasında çocuk isteyen bir insan olarak varım. Hepsini ayrı bir seviyorum.

Bazen koşup odama dalanlar var beni öpmek için. "saçlarım dağıldı düzeltirmisiniz, elim şişti , kafama şişe ile vurdular" diyerek bana koşuyorlar.

Benim imtihanımı sen anla arkadaşım

çokk geçmiş olsun canım.. inşallah tez zamanda iyileşirsin dikkat et emii:))
benim eşinde aynı canıım ben artık onu kendi haline bıraktım daha doğrusu evde 5 gün iyi 2 gün kötü yaşamayı öğrendim.. hangi ara küstük hangi ara barıştık unutmaya başladım.. fazla kinde tutmuyorum artık biliyorumki eninde sonunda yine barışacağız.. ilk evlendiğimizde çok yoğun baskılar yapıyordu hepsini aştım hiç umursamıyorum artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…