Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Ayy bebeği olsa benimki bana bırakmaz ki çocuğu, herşeyini o halleder. Emekli kendisi "çalışmazsam ben, çalışırsam bakıcı bakar seni yormam" diyor sağolsun. Ama dün yeni bir işe başladı

Boş bakışı ümitsizliktendi, yoksa TV delisi olmasından değil.

ALLAH' binlerce kez şüküler olsun, 2,5 yıllık evliyiz hala sarmaş dolaş vaziyette TV izleriz biz.

Bazen kaza namazı veya dualar okuyorum namazın arkasına odanın kapısına gelip bakıyor nerde kaldım diye :16:

Canım benim, allah nazarlardan saklasın.... bozmasın bu mutluluğunuzu arttırsın, çocukla bereketlendirsin inşallahhhh... hem sen testini yaptırırsan belki de bereketlendiğini göreceksin... hadi bugün yaptır artık...:49::49::49::49: hepimiz bayram edlim.... inşallahhhh....

ha bir de bu sarmaş dolaş tv izleme hali bize de bulaşsın inşallahhhh:52::52::52: yoksa :47::47::47::47::47: savaş çıkacak savaş...

Amiiiinn.... amiiiiin....evet bence de bu yapmurun bereketi çocukla sonuçlanacakkk.... vallahi canım benim ben bu tedavinden bebeği bekliyorum inşallahhh. içime doğuyor ne bileyim.... bu arad biz evlenirken de her taraf bembeyazdı. 2 sene önce... kuaförden eve zor geldim, kına gecem kardan dolayı bir saat sürdü, misafirler dağılmak zorunda kaldı yoksa hepsi yatıya kalacaktı kardan dolayı... gelin almama 2 araba gelebildi tepede oturuyorduk mahsur kalmasınlar diye diğer arabalar gelmedi... arkadaşım bana da bereket gözüküyor o zman değil mi:52::52::52::52::52:...

:))) canım senikii duble bereket.. demekki ikizlerinnnnn olacak:)) inşallah canım gönlünden geçen ne varsa kavuşursun.. :16::16:

tek tek yumurta peşindeyiz biz...

Bakın aylardır birbirimizi takip ediyoruz.. Ümmücüm ve Alişçim iki yumurta biriktirdiler ve inşallah da gerisi gelir..

Yani herbir yumurtamız o kadar değerli ki!!

uf yaa neyse.. ha sakın size kızdım sanmayın!!! kendi kendime dellendim işte...ben bir yumurtamın bile boşa girmesini istemiyorum arkadaş!!

Cmascigm aynen. Haklisin.
1.5 yilda 6 yumi birikti ve 1.ci transferde endo bile kalinlasmadi herseyi goze alip tranfer oldum. 3 emb. Gitti.
2.ci de kiyamadim 1 tane koyuldu. Simdi 3cuye korkudan transger olmuyorum.
Yani kendi doktorun olucan. Duovanin dedigi gibi sorularini bildigini fazla belli etmeyecegiz. Onlarin programina uymamak kafalarini bozuyor mutlaka.

Ben biraz daha rahatim sanirim. Birlikte karar veryoruz herseye. Mesela dun buyuk gecen aydan kalan yumi alindi bos cikti. Ben doktora uzulmeyelim denedik gorduk dedim.

Sen semra hn dusun bakalim o nasil yaklasacak. Pufy de onda bebegine kavustu. Senin degerlerin guzel. Seni kacirmak istemez. Yine konusuruz. Insallah gerek kalmaz:53:

anlı selam alisim.... canım nasılsın... maşallah bir mucizeye doğru gidiyormuşsun... arkadaşım gönlünden geçeni rabbim hakkında hayılrlı etsin ve obebişi sana bu yumiyle nasip etsin inşallahhh... Ol desin rabbim... senin içinden geçen hisler bana da doğru geliyor... hep birlikte bir mucizeye tanıklık edeceğiz inşallahhhh... hadi tüm dualarımız seninle arkadaşımmmm

Cmascigm aynen. Haklisin.
1.5 yilda 6 yumi birikti ve 1.ci transferde endo bile kalinlasmadi herseyi goze alip tranfer oldum. 3 emb. Gitti.
2.ci de kiyamadim 1 tane koyuldu. Simdi 3cuye korkudan transger olmuyorum.
Yani kendi doktorun olucan. Duovanin dedigi gibi sorularini bildigini fazla belli etmeyecegiz. Onlarin programina uymamak kafalarini bozuyor mutlaka.

Ben biraz daha rahatim sanirim. Birlikte karar veryoruz herseye. Mesela dun buyuk gecen aydan kalan yumi alindi bos cikti. Ben doktora uzulmeyelim denedik gorduk dedim.

Sen semra hn dusun bakalim o nasil yaklasacak. Pufy de onda bebegine kavustu. Senin degerlerin guzel. Seni kacirmak istemez. Yine konusuruz. Insallah gerek kalmaz:53:

nasip arkadaşım, ben o yumiden ümitliydim... neyse geçelimmm. yeni yumilere bakalım... aliscim ben senin doktorunu çoook beğeniyorummm... ve sana bebeğin için onun vesile olacağına yürekten inanıyorum....

çıtırlarım..... canım arkadaşlarım hepinize tünaydınnn... güne erken başladım aslında geceyi yaşadım dünden beri ama ancak yazabiliyorumm.. önce yazdıklarınzı okudum çünkü...

ben dün rahim filmi çektirdim. önceleri iyiydim. ama saat dört gibi kasıklarıma öyle ağrılar girdiki ölüyorum sandım.. benim de hemen doktora gitmek gibi adetim yoktur ne yazık ki. eve geldim. biraz yatayım geçer dedim. ama ne geçmesi bir sıtmlandım ölüyorum... eşim geldi acile götürdü. enfeksiyondan şüphelendik doktor narkozdan olabilir dedi. serum taktılar, iğne yaptılar.. gece eve geldik ve hep yattım.. bir de eşimle tartıştık) bütün gecem zehir oldu. küsüs şimdi üstün körü konuşuyoruz. ben onu anlamıyorum o beni anlamıyor... ne biçim hayat bu...

şu anda da sıtmam geçti ama karnımın içinde sanki bir yara var gibi hissediyorum ve kıpırdayamıyorum doğru düzgün.. enfeksiyon mu oldun acaba siz ne dersiniz. birazdan doktora gideceğim hem film sonucunu konuşacağım hem de halimi anlatacağım...

sizler nasılsınız...:54::54::54::54::54::54::54:

Canımm büyük geçmiş olsun.

Ben çektirmedim ama her çektiren farklı bir yorum yapıyor rahim filmi için.

Öldüm öldüm dirildim diyen de var, hiç bir şey hisetmedim çok basitti diyende.

Ben geçen ay bir aşılama yaptırdım öyle bir acıdı ki, dr.uma " böyle olduğunu bilsem yaptırmazdım" dedim oysa ki herkes çok basit bir işlem demişti.

Ayy bebeği olsa benimki bana bırakmaz ki çocuğu, herşeyini o halleder. Emekli kendisi "çalışmazsam ben, çalışırsam bakıcı bakar seni yormam" diyor sağolsun. Ama dün yeni bir işe başladı

Boş bakışı ümitsizliktendi, yoksa TV delisi olmasından değil.

ALLAH' binlerce kez şüküler olsun, 2,5 yıllık evliyiz hala sarmaş dolaş vaziyette TV izleriz biz.

Bazen kaza namazı veya dualar okuyorum namazın arkasına odanın kapısına gelip bakıyor nerde kaldım diye :16:

Maşallah, Allah bozmasın. 6,5 yıl oldu biz evleneli. Bazen kaynanama geri vermek istiyorum defolu çıktı bu diye. Biz beceremedik bu evlilik işini. Neyse ki yalnız yaşamaya alışığım. Yoksa dayanılmaz bu hayata. Çalışıyordum, istemediği için işi de bıraktım. Anlatırken daraldım yine. Ben bi gidip döviym şu herifi :27:

:))) canım senikii duble bereket.. demekki ikizlerinnnnn olacak:)) inşallah canım gönlünden geçen ne varsa kavuşursun.. :16::16:

arkadaşım allah söyletmiş olsunnnn... kocaman aaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn...:21::1::1::1::1::1::1::1::1: ama ben yalnız hamişlik istemem.... hepimiz :49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49: böyle olalım....

Canım benim, allah nazarlardan saklasın.... bozmasın bu mutluluğunuzu arttırsın, çocukla bereketlendirsin inşallahhhh... hem sen testini yaptırırsan belki de bereketlendiğini göreceksin... hadi bugün yaptır artık...:49::49::49::49: hepimiz bayram edlim.... inşallahhhh....

ha bir de bu sarmaş dolaş tv izleme hali bize de bulaşsın inşallahhhh:52::52::52: yoksa :47::47::47::47::47: savaş çıkacak savaş...

Aminn güzel arkadaşım, dileklerin için teşekkür ederim.

Hepinize bulaşsın diye yazdım zaten ,hepiniz iyi niyetlisiniz, nazarınız değmeyeceğine inanıyorum ben.

Savaşma se......... :1: diye bir slogan vardı hatırlarsan

demek benim sorularım yüzünden dr.um bana artık tüp yapma dedi...sormamalı mıydım? Suçlu benim yani!!!

herbir tüp için en az 5000 tl ödüyoruz.. İlaçlar testler yol masrafları diğer oparasyonlar derken 10.000 tl bile oluyor rakam.. Ama muayeneye girip çıkmak 5 dakika bile değil.. Ve toplamda ortalama 5 kere gidiyoruz yanlarına toplam 25 dakika yapar.. hadi opu 10 dakika olsun..hadi 20 dakika olsun..Toplamda bir saat bile değil bize ayırdıkları..öyle saatler süren opumuz mu var?.. tek tek yumurta peşindeyiz biz...

Bakın aylardır birbirimizi takip ediyoruz.. Ümmücüm ve Alişçim iki yumurta biriktirdiler ve inşallah da gerisi gelir..

Ben dr.a tabii sorarım benim toplanan yumurtalarımdan efendim üçü uygun bulunmuşmuşş.. evet sorarım diğer yumurtam neden uygun değil?

.. madem yeterli büyüklükte değil o zaman opuda almayın onu.. (eğer tıbben mümkünse tabi) almayın boşa gitmesin.. büyüsün.. sonra alın...

ha alındı o zaman onu dışarda büyütme yöntemi varmış.. tıbben mümkünse dışarda büyütün yapın derim tabi... ben yaratın demiyorum ya!!! duyduklarımın aslı astarı var mı diye öğrenmeye çalışıyorum...

eğer ki yumurtalarımız eşit büyüklükte değilse ayrı ayrı opu yapmaya güçleri yetmiyorsa,, ya da dışarda olgunlaştırmaya güçleri yetmiyorsa o zaman başka birşey daha var onu dedim ben: uzun protokolle önce yum.ların hepsi baskılanıyor sonra hepsi aynı büyüklükte oluyormuş! cevabı neydi biliyor musunuz? uzun protokol eskilerde kalmış bir yöntemmiş.. peki o halde dünya preimplantasyon genetik tanı merkezi başkanı semra kahraman neden uzun protokol uyguluyor?..o da şişli memorialde.. cem bey ise ataşehir memorialde..

uf yaa neyse.. ha sakın size kızdım sanmayın!!! kendi kendime dellendim işte...ben bir yumurtamın bile boşa girmesini istemiyorum arkadaş!!

Maşallah, Allah bozmasın. 6,5 yıl oldu biz evleneli. Bazen kaynanama geri vermek istiyorum defolu çıktı bu diye. Biz beceremedik bu evlilik işini. Neyse ki yalnız yaşamaya alışığım. Yoksa dayanılmaz bu hayata. Çalışıyordum, istemediği için işi de bıraktım. Anlatırken daraldım yine. Ben bi gidip döviym şu herifi :27:

Fazla hirpalama sekerim. Lazim olur arada

Ayy bu kız beni gülmekten öldürecek bir gün yaa ......... Neyse :9:

Canımm büyük geçmiş olsun.

Ben çektirmedim ama her çektiren farklı bir yorum yapıyor rahim filmi için.

Öldüm öldüm dirildim diyen de var, hiç bir şey hisetmedim çok basitti diyende.

Ben geçen ay bir aşılama yaptırdım öyle bir acıdı ki, dr.uma " böyle olduğunu bilsem yaptırmazdım" dedim oysa ki herkes çok basit bir işlem demişti.

sağol canım yaaa... ben de çok tedirgin olarak çektirdim... resmen korkudan kaç gece uyumadfım.. aklıma gelen başıma geldi... sanki karnım yarılıyor... birazdan gideceğim doktora... eşimde çok kızgın... bulunduğum şehrin en iyi hastanesine yaptırdım ama ne yazık ki şartları saçma sapandı.. o şartları da odaya girince görüyosun ödemeni yapmışsın, hazırlanmışsın çıkacak halin yokkk. ama hiç hoşuma gitmemişti baştandan... ne yapalım artık inşallah kaş yapayım derken göz çıkartmamışızdır. en çok ondan korkuyorummm.. ya bu enfeksiyon olumsuzluklar çıkarırsa başıma... canım her işlem için doğru yer çook önemli, hastane çok önemli ... ama küçük şehirlerde çok alternatif yok... allah korusun sadece...

Benim bu adamı ailem istemedi üstelik, gitmiyorum anneme de kardeşlerime de bu yüzden.

Kuzenlerim filan hep arıyor tlfla evime gelenlerde oldu ( başka şehirdeyiz ) anlatmışlar bizimkilere de sus-pus dinlemişler mutluluğumu

sağol canım yaaa... ben de çok tedirgin olarak çektirdim... resmen korkudan kaç gece uyumadfım.. aklıma gelen başıma geldi... sanki karnım yarılıyor... birazdan gideceğim doktora... eşimde çok kızgın... bulunduğum şehrin en iyi hastanesine yaptırdım ama ne yazık ki şartları saçma sapandı.. o şartları da odaya girince görüyosun ödemeni yapmışsın, hazırlanmışsın çıkacak halin yokkk. ama hiç hoşuma gitmemişti baştandan... ne yapalım artık inşallah kaş yapayım derken göz çıkartmamışızdır. en çok ondan korkuyorummm.. ya bu enfeksiyon olumsuzluklar çıkarırsa başıma... canım her işlem için doğru yer çook önemli, hastane çok önemli ... ama küçük şehirlerde çok alternatif yok... allah korusun sadece...

Çok haklısın bende küçük bir ilde yaşıyorum, buranın en iyisine gittim. Gerçi her malzeme güzeldi de, dr.umu da çok seviyorum. Ama çok acı çektim yaaa

Bende yeni arkadaşlara Hoşgeldiniz diyorum...
Her geçen gün yeni katılan arkadaşlar oluyo,birebir cevap yazamasamda hepinizi takip etmeye çalışıyorum,biran evvel hayırlısıyla bebeklerinizi kucağınıza almanız dileğimle...

Canim Rabbim utandırmasin inşallah güzel haberlerini bekliyorum.

Canim benim teslim 131.10 du heves edip idrarda bakayım dedim.cikmadi düşün artık.

Kuzum çok geçmiş olsun sadakan olsun inş

Çok çok haklısın eğer Dr beni rahatlatır bana bunların cevabını vermeyecekse tercih etmem asla.aylar evvel Erbil beye gitmiştim kontrol için 45 dk sorularına cevap verdi 3 girişimde de ki ben tedaviye başlamak için gitmedim.ilk Dr um Aysun hanim da öyleydi allah vicdanlilarla karsilastirsin.

mirandacım selamlar... bende henüz doktor araştırırken yarım saatten fazla telde konuşmuştum erbil beyle... kendisi aramıştı.... kendi doktorumla vallahi o kadar uzun konuşmamışımdır bir ay toplamında... onu her aradığımda kapatmak için sanki fırsat kollardı...

bu arada canım sen nasılsın, neler yapıyorsun, bebişine ne zaman kardeş yapacaksın... hadi bizim peşimize sen de takıl...

Benim bu adamı ailem istemedi üstelik, gitmiyorum anneme de kardeşlerime de bu yüzden.

Kuzenlerim filan hep arıyor tlfla evime gelenlerde oldu ( başka şehirdeyiz ) anlatmışlar bizimkilere de sus-pus dinlemişler mutluluğumu

bu devirde böyle şey mi olurmuş... tövbe tövbe...

bitanem büyüklük sende kalsın al kocanı ve ailenin yanına git. küslüğü bitir, onların da hayır dualarını al... bu yol dua yolu canım... ananın babanın duası hayırlıdır... onlara yanlış yaptıklarını göster, görsünler mutluluğunu ve seni üzdükleri için onlarda pişman olsunlar... sonra güzel dualarla gelsin bebek mevlütleri.....

bu devirde böyle şey mi olurmuş... tövbe tövbe...

bitanem büyüklük sende kalsın al kocanı ve ailenin yanına git. küslüğü bitir, onların da hayır dualarını al... bu yol dua yolu canım... ananın babanın duası hayırlıdır... onlara yanlış yaptıklarını göster, görsünler mutluluğunu ve seni üzdükleri için onlarda pişman olsunlar... sonra güzel dualarla gelsin bebek mevlütleri.....

Babamı Mayıs ayında kaybettim maalesef.

Hastahaneye yatırıldığını bile bir başkası arayıp haber verdi, hemen gittim. Çok ağladı öptüm elini yüzünü, 6 gün sonra da vefat etti. Her gün gidiş geliş yaptık cenaze için 1 hafta boyunca , yatmadık orda.

Eşim 1 haftanın sonunda "ben gitmem artık o eve, sen istersen götürüp kapıdan bırakırım-ararsın gelir alırım" dedi. " Ama gelmek isterlerse buyursunlar gelsinler" dedi. Ne gelen var ne de giden..

Benim yerimde olsan sen ne yaparsın ?

Son düzenleme:
demek benim sorularım yüzünden dr.um bana artık tüp yapma dedi...sormamalı mıydım? Suçlu benim yani!!!

herbir tüp için en az 5000 tl ödüyoruz.. İlaçlar testler yol masrafları diğer oparasyonlar derken 10.000 tl bile oluyor rakam.. Ama muayeneye girip çıkmak 5 dakika bile değil.. Ve toplamda ortalama 5 kere gidiyoruz yanlarına toplam 25 dakika yapar.. hadi opu 10 dakika olsun..hadi 20 dakika olsun..Toplamda bir saat bile değil bize ayırdıkları..öyle saatler süren opumuz mu var?.. tek tek yumurta peşindeyiz biz...

Ben dr.a tabii sorarım benim toplanan yumurtalarımdan efendim üçü uygun bulunmuşmuşş.. evet sorarım diğer yumurtam neden uygun değil?

.. madem yeterli büyüklükte değil o zaman opuda almayın onu.. (eğer tıbben mümkünse tabi) almayın boşa gitmesin.. büyüsün.. sonra alın...

ha alındı o zaman onu dışarda büyütme yöntemi varmış.. tıbben mümkünse dışarda büyütün yapın derim tabi... ben yaratın demiyorum ya!!! duyduklarımın aslı astarı var mı diye öğrenmeye çalışıyorum...

eğer ki yumurtalarımız eşit büyüklükte değilse ayrı ayrı opu yapmaya güçleri yetmiyorsa,, ya da dışarda olgunlaştırmaya güçleri yetmiyorsa o zaman başka birşey daha var onu dedim ben: uzun protokolle önce yum.ların hepsi baskılanıyor sonra hepsi aynı büyüklükte oluyormuş! cevabı neydi biliyor musunuz? uzun protokol eskilerde kalmış bir yöntemmiş.. peki o halde dünya preimplantasyon genetik tanı merkezi başkanı semra kahraman neden uzun protokol uyguluyor?..o da şişli memorialde.. cem bey ise ataşehir memorialde..

boş ver artık sen o doktoru canımmm benimmm... sen bebişini bak... onu özlediysen git arkadaşına bir bak bebişine... (bana bakk. ben hamiş olunca da gideriz arkadaşına değil mi...:26::26::26::26::26::26::26: ben de çok meraklıyım şimdiden çook özlüyorum onu...:39::39::39::39::39:) seni bennnnnnn.. anladın sen onu:54::54::54::54::54::54:

Babamı Mayıs ayında kaybettim maalesef.

Hastahaneye yatırıldığını bile bir başkası arayıp haber verdi, hemen gittim. Çok ağladı öptüm elini yüzünü, 6 gün sonra da vefat etti. Her gün gidiş geliş yaptık cenaze için 1 hafta boyunca , yatmadık orda.

Eşim 1 haftanın sonunda "ben gitmem artık o eve, sen istersen götürüp kapıdan bırakırım-ararsın gelir alırım" dedi. " Ama gelmek isterlerse buyursunlar gelsinler" dedi. Ne gelen var ne de giden..

Benim yerimde olsan sen ne yaparsın ?

canım benim öncelikle allah babanın mekanını cennet etsin... onu affetsin.. geride kalanlara hem sabır hem de akıl versin... çok zor bir süreçten geçiyorsun ama eşinle ailenin arasını bulmak sana düşüyor sanırım... eşine yanlış yaklaşımlarda bulunmuş olabilirler demek ki cenaze sırasında onu kırdılar.. ama senin arayı yapman lazım, annenle kardeşlerinle öncelikle telefonla görüş, sen suçlu değilsin ki... yaptıklarının yanlış olduğunu anlat. direk görüşmek istemiyorsan araya aile büyüklerinden, hatır saydıkları insanlardan birilerini koy.. ölümlü dünya yarın öbürgün anacığına da birşey olmasın.. herkesin yeri ayrı... ne eşine saygısızlık ettir, ne aileni ez...

hep dua edeceğim bunun içinde... allah küslüğü sevmez... hele aile arasında.. allah yardımcın olsun güzel haberlerini bekliyorum bu konuda da inşallahhh...

Back