- Konu Sahibi akideciknane
- #9.901
demek benim sorularım yüzünden dr.um bana artık tüp yapma dedi...sormamalı mıydım? Suçlu benim yani!!!
herbir tüp için en az 5000 tl ödüyoruz.. İlaçlar testler yol masrafları diğer oparasyonlar derken 10.000 tl bile oluyor rakam.. Ama muayeneye girip çıkmak 5 dakika bile değil.. Ve toplamda ortalama 5 kere gidiyoruz yanlarına toplam 25 dakika yapar.. hadi opu 10 dakika olsun..hadi 20 dakika olsun..Toplamda bir saat bile değil bize ayırdıkları..öyle saatler süren opumuz mu var?.. tek tek yumurta peşindeyiz biz...
Bakın aylardır birbirimizi takip ediyoruz.. Ümmücüm ve Alişçim iki yumurta biriktirdiler ve inşallah da gerisi gelir..
Yani herbir yumurtamız o kadar değerli ki!!
Ben dr.a tabii sorarım benim toplanan yumurtalarımdan efendim üçü uygun bulunmuşmuşş.. evet sorarım diğer yumurtam neden uygun değil?
.. madem yeterli büyüklükte değil o zaman opuda almayın onu.. (eğer tıbben mümkünse tabi) almayın boşa gitmesin.. büyüsün.. sonra alın...
ha alındı o zaman onu dışarda büyütme yöntemi varmış.. tıbben mümkünse dışarda büyütün yapın derim tabi... ben yaratın demiyorum ya!!! duyduklarımın aslı astarı var mı diye öğrenmeye çalışıyorum...
eğer ki yumurtalarımız eşit büyüklükte değilse ayrı ayrı opu yapmaya güçleri yetmiyorsa,, ya da dışarda olgunlaştırmaya güçleri yetmiyorsa o zaman başka birşey daha var onu dedim ben: uzun protokolle önce yum.ların hepsi baskılanıyor sonra hepsi aynı büyüklükte oluyormuş! cevabı neydi biliyor musunuz? uzun protokol eskilerde kalmış bir yöntemmiş.. peki o halde dünya preimplantasyon genetik tanı merkezi başkanı semra kahraman neden uzun protokol uyguluyor?..o da şişli memorialde.. cem bey ise ataşehir memorialde..
uf yaa neyse.. ha sakın size kızdım sanmayın!!! kendi kendime dellendim işte...ben bir yumurtamın bile boşa girmesini istemiyorum arkadaş!!
canimm doktorlar artik cokk yogunlar ve bizi karinca surusu gibi goruyorlar.. arkadasim benim gecen yilki doktorumla anne olmus taaa 10 yil once bana diyorki doktorla oturup bir saat tedavi hakkinda konusurduk sende konus.. ben ayni doktorda ustumu hizla giyip doktora zor yetisiyordum..bes dk dan fazla konusamazdi...ne bizim harcadigimiz para nede cevreden arastirip ogrendiklerimiz umurlarinda olmuyor.. cok soru sordugumuzda sorunlu hasta oluyoruzzz...