Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Valla keyfi bilir, ister anlasın, ister anlamasın. Yormuyorum artık kendimi onun için. 3 alırsam 15 verirdim eskiden. şimdi ne alırsam o kadar iade. Bir de feministlere kızarlar. Heyt uleyn !!!!

Annem, 2 teyzem, dayım, yengem, eniştem ve bir kuzenim öğretmen, birisi öğretmen olacak hayırlısıyla. Seni benden iyi kim anlar

Selam kızlar bugün biraz daha iyiyim sanki çok yazmışsınız hepsini okuyamadim öksürük beni çok zorluyor

Geçmiş olsun. Yok mu sana hasta çorbası yapan. Şöyle limon suyu, yumurta sarısı, bol karabiberle terbiyelenmiş bir şehriye çorbası. Mümkünse tavuk ya da et suyuna ama sade de olur. Şehriye yerine pirinç te olur. Hem öksürüğünü alır, hem kuvvet verir. Balla karabiber de işe yarar. Ben gelip bakayım sana

Hoşgeldin. Geçmiş olsun da o nasıl rahim filmi öyle? Ben iki kere çektirdim, ikisinde de ayıktım. Eşini döveriz merak etme. Havamdayım zaten bugün

Allah bozmasın maşallah. Valla aile falan bir yere kadar. Mutluysan hiç düşünme. Gelene hay hay, gidene bye bye

Allah bozmasın maşallah. Valla aile falan bir yere kadar. Mutluysan hiç düşünme. Gelene hay hay, gidene bye bye

Mutluyum çok şükür canım, geç buldum ama ,benim için en iyi olanı buldum.

"Beni kaybeden üzülsün" dedim bir tanıdığa, o mesaj gitmiştir bence yerine...

Valla keyfi bilir, ister anlasın, ister anlamasın. Yormuyorum artık kendimi onun için. 3 alırsam 15 verirdim eskiden. şimdi ne alırsam o kadar iade. Bir de feministlere kızarlar. Heyt uleyn !!!!

İşte baştan hata yapmışsın sevgili arkadaşım, niye 3'e 15 verdin ?

2 alacaksın 1 vereceksin, bende prensip bu.

Ne kadar ekmek ,o kadar köfteeeee

nasip arkadaşım, ben o yumiden ümitliydim... neyse geçelimmm. yeni yumilere bakalım... aliscim ben senin doktorunu çoook beğeniyorummm... ve sana bebeğin için onun vesile olacağına yürekten inanıyorum....

Sagol canim. Insallah hepimiz anne olacagiz. Ezan okunuyor sahidim oldu bak

Mutluyum çok şükür canım, geç buldum ama ,benim için en iyi olanı buldum.

"Beni kaybeden üzülsün" dedim bir tanıdığa, o mesaj gitmiştir bence yerine...

canimmm cokk iyi yapmissin.. hayat arkadasi cok onemli.. sen istedikten sonra gerisi boss.. ben 23 yasindayken iki yil ciktigim erkek arkadasimi ailem kesinlikle istemedi husran dolu bir ayrilik yasadim sonrasinda dort bes yil kendimi toparlayamadim.. cok agir deprasyonlar gecirdim.. esime bakinca su anda iyiki esimin yanindayim diyorum ama tartismalarimiz olunca acaba dedigimde oluyor:))

Cmas simdi nete girdim telden gecmisi okuyamadim henuz benbu gun son kontrolumu olxum e2 ve p4degerime bakildi persembe Rabbim uygun bkrurse transferimvar sizlerden dua bekliyorum ismini nehuz ezberleyemedigim dostlarim herkese selam

hayırlısı olsun canım,,ne güzel tedavine başlamışsın...ben halen:18:

Arkadaşım Haklısın elbette, ancak buradaki doktorum herşey mükemmel olsa bile embriyo da genetik problem varsa rahime ne yaparsan yap asla kabul etmediğini söyledi.
evet...dogru....bana genetik tani pgt micro array vs yspilmadi ki..yani....

Alışkanlık yaptı değil mi? Endişeliyim bahanesiyle iki günde bir bebeğinden haber alıp özlem gideriyordun. Seni gidi uyanık
evet ama kese resimlerine bakiuorum ben de....

Cmas simdi nete girdim telden gecmisi okuyamadim henuz benbu gun son kontrolumu olxum e2 ve p4degerime bakildi persembe Rabbim uygun bkrurse transferimvar sizlerden dua bekliyorum ismini nehuz ezberleyemedigim dostlarim herkese selam
canim aklimdasin zaten...dua edicem insallah hayirli olsun...

Aile benim için özeldi. Ne bileyim, herkes için öyle sandım. Değilmiş. :44:

Kizlar zanork ismihan...uzulmeyin arkadaslar..ic rahatligi diliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…