- Konu Sahibi akideciknane
-
- #9.961
Bende yeni arkadaşlara Hoşgeldiniz diyorum...
Her geçen gün yeni katılan arkadaşlar oluyo,birebir cevap yazamasamda hepinizi takip etmeye çalışıyorum,biran evvel hayırlısıyla bebeklerinizi kucağınıza almanız dileğimle...
Nevser arkadaşım tatil bitmiş, güzel çalışmamaışsın ama ne diyelimmm… artık tatil yok, çook dinlendinnn çookkk… hadi çalışmayaaaa…
Güzbaharım,azıcık geç oldu ama yinede kutlamadan edemedim :)) Sana çok mutlu yıllar diliyorum,yeni yaşında sana anne olmayı ve bir sonraki yaşına kucağında bebeğinle girmeyi temenni ediyorum.
Çalışmalara gelince çalışıyorum,ama netice dersen yokama bu çalışmaların sonucunda her ay farklı günlerde yumurtladığımı farkettim,öyle olunca büyük günü kaçırmamak adına çalışmaları fazlalaştırıyoruz,yakında birimizden biri isyan bayraklarını çekecek gibime geliyor :))
Zeytunummm,bir itirafta bulunabilirmiyim ???
Şu an size Istanbul'dan yazıyorum :)) Hiç niyetim yokken ve daha evime yeni dönmüşken aniden atlayıp buralara geldim.Biryandan çok güzel vakit geçiriyorum,biryandan da vicdan azabı çekiyorum yumurtlama gününü kaçırırmıyım diyeBaşka bi konu da Fulya'da kalmam ve hergün dışarı çıktığımda Bahcecinin önünden geçmem,forumda çok ismi geçtiğinden acaba gidip bir ön görüşme yapsammı diye çok gittim geldim,ama sonra vazgeçtim çünkü eşimi henüz tedaviye bile ikna edememişken Istanbula tedavi için gelmemiz pek mümkün olmayacak.Yarıın Izmire dönüyorum,ama aybaşında tekrar 3-5 günlük bir yurtdışı programı var ve sonra uzuuuun bir süre hiçbirl yere gitmeyeceğim.
Mirandammm,sağol arkadaşım,sen bişey kaçırmadın suç bende :) gezmekten pek gelemedim,gelsemde yazamadım bundan sonrada iş güç yüzünden çok sık gelemeyebilirim,ama elimden geleni yapacağım,sizsiz olmaz :))
İş konusunu çok düşündüm ve ortaklığa karar verdim,prensipte anlaştık gibi,ama 1-2 gün sonra tekrar biraraya gelip ayrıntılı konuşup öyle el sıkışacağız,bana dua edin n'olur...Ortaklığı tercih etmemin nedeni de bebek isteğim,Allah'ın izniyle hamile kalırsam hem hamilelik süresince hem doğum da işimi ortaklarıma emanet edebileceğim,ama tek başıma iş kurduğumda işimin başında olamazsam işim aksar ve sorun yaşarım diye düşünerek böyle bir seçim yaptım.
Bütün topikdaşlarıma kucak dolusu sevgiler...
canım benim güzel dileklerin için çoookn teşekkür ederim öncelikle... sende hoşgeldin gezmelerden .... geziyosun diye sana kızıyorum sanma benim ki sadece kıskanma değil de senin gibi gezebilme arzusu... arada çalışıyorsan öbür konuda sorun yokkkk... (ben eğitim bahane 2 gün evden ayrılmaya niyet ettim hastalandım evde yatıyorum)
bu arada ortaklığın hayırlı olsun... artık rahat rahat bebiş yapabilirsin inşallah... işleri bırakırsın ortağına ver elini bebiş çalışmaları ve bebek büyütmeleri inşallah... canım bu yıl senin için inşallah her konuda berekt getirir.... hem iş, hem bebek, senin başka türlü evde oturacağın yok... yap bebeğine evde otur birazşaka şaka.. sen bebek yapıp gezmeninde bir yolunu bulursun inşallahhh....
bu arada keşke bir görüşseydin bahçeciyle ... biliyosun benimkinin kesinlikle niyeti yokken ben hep görüştüm ve gelip ona anlattım. ben anlatırken boş boş bakıyordu ama içine işlemiş herhalde... allah nazarlardan saklasın vallahi ilaçlarını benden düzenli içiyor.... seninkine de belki öyle olr... yani bu da bir yol... yavaş yavaş beyinlerine, yüreklerine sızacağız... savaşta her yol mübah
Ah... ah ... inşallahhh... Allah hepimize göstersin o günleri... bizde senden farlı değiliz arkadaşım... ben faceden nefret ederim eşim hastası, bir yemekte bırakır facesini. ama hemen birisi arar.. ya maç izler... bir dernekte başkan faaliyetleri var süreki,toplantı, görüşme, program, telefon... insanlardan nefret ettim artık, akşam hastanedeyiz ben yatıyorum kolumda serum saniye yanımda durmadı, y-gitti namazını kıldı, geldi telefonu çaldı, geldi elinde gazetsi, çıkıyorum dernekten biriyle telle konuşuyor... en son selam söyledi sana dedi, ben de patladım almıyorum selamını, yeter dedim. ve biz koptuk... bu hep böyle.. kıymetimi anlasın diye 2 gün evden yok olayım dedim o da olmadı... rabbim büyük... anlarlar bir gün kıymetimizi...
Zanork'um ben sana kırılmam canım.
Çok kalabalık bir okulda çalışıyorum 1600 öğrencimiz var, şu an tenefüse çıktılar mesela .
Yani demem o ki ,onca çocuğun arasında çocuk isteyen bir insan olarak varım. Hepsini ayrı bir seviyorum.
Bazen koşup odama dalanlar var beni öpmek için. "saçlarım dağıldı düzeltirmisiniz, elim şişti , kafama şişe ile vurdular" diyerek bana koşuyorlar.
Benim imtihanımı sen anla arkadaşım
Selam kızlar bugün biraz daha iyiyim sanki çok yazmışsınız hepsini okuyamadim öksürük beni çok zorluyor
çıtırlarım..... canım arkadaşlarım hepinize tünaydınnn... güne erken başladım aslında geceyi yaşadım dünden beri ama ancak yazabiliyorumm.. önce yazdıklarınzı okudum çünkü...
ben dün rahim filmi çektirdim. önceleri iyiydim. ama saat dört gibi kasıklarıma öyle ağrılar girdiki ölüyorum sandım.. benim de hemen doktora gitmek gibi adetim yoktur ne yazık ki. eve geldim. biraz yatayım geçer dedim. ama ne geçmesi bir sıtmlandım ölüyorum... eşim geldi acile götürdü. enfeksiyondan şüphelendik doktor narkozdan olabilir dedi. serum taktılar, iğne yaptılar.. gece eve geldik ve hep yattım.. bir de eşimle tartıştık) bütün gecem zehir oldu. küsüs şimdi üstün körü konuşuyoruz. ben onu anlamıyorum o beni anlamıyor... ne biçim hayat bu...
şu anda da sıtmam geçti ama karnımın içinde sanki bir yara var gibi hissediyorum ve kıpırdayamıyorum doğru düzgün.. enfeksiyon mu oldun acaba siz ne dersiniz. birazdan doktora gideceğim hem film sonucunu konuşacağım hem de halimi anlatacağım...
sizler nasılsınız...
Fazla hirpalama sekerim. Lazim olur arada
Benim bu adamı ailem istemedi üstelik, gitmiyorum anneme de kardeşlerime de bu yüzden.
Kuzenlerim filan hep arıyor tlfla evime gelenlerde oldu ( başka şehirdeyiz ) anlatmışlar bizimkilere de sus-pus dinlemişler mutluluğumu
Allah bozmasın maşallah. Valla aile falan bir yere kadar. Mutluysan hiç düşünme. Gelene hay hay, gidene bye bye
Annem, 2 teyzem, dayım, yengem, eniştem ve bir kuzenim öğretmen, birisi öğretmen olacak hayırlısıyla. Seni benden iyi kim anlar
Valla keyfi bilir, ister anlasın, ister anlamasın. Yormuyorum artık kendimi onun için. 3 alırsam 15 verirdim eskiden. şimdi ne alırsam o kadar iade. Bir de feministlere kızarlar. Heyt uleyn !!!!
Tüp yapcaz ya, lazım değil artık
nasip arkadaşım, ben o yumiden ümitliydim... neyse geçelimmm. yeni yumilere bakalım... aliscim ben senin doktorunu çoook beğeniyorummm... ve sana bebeğin için onun vesile olacağına yürekten inanıyorum....
Mutluyum çok şükür canım, geç buldum ama ,benim için en iyi olanı buldum.
"Beni kaybeden üzülsün" dedim bir tanıdığa, o mesaj gitmiştir bence yerine...
Öğretmen değilim gülüm ben. Okulda memurum, bu yüzden tüm gün çocuklarla içiçeyim yaa
Mutluyum çok şükür canım, geç buldum ama ,benim için en iyi olanı buldum.
"Beni kaybeden üzülsün" dedim bir tanıdığa, o mesaj gitmiştir bence yerine...
İşte baştan hata yapmışsın sevgili arkadaşım, niye 3'e 15 verdin ?
2 alacaksın 1 vereceksin, bende prensip bu.
Ne kadar ekmek ,o kadar köfteeeee
sağolun kızlar.. adigeecim çerkezcim dün gece onca işinin arasnda bana destek oldun herbir cümlende ne kadar empatik olduğunu ve beni anladığını gördüm teşekkür ederim..
mirandacım sağol canım kardeşim..yeni dr evet bulacağım..ben de semra kahraman ya da mustafa bahçeciye mi gitsem diye düşünüyordum zaten..eşim dedi ki ''semra hanım da cem bey ile aynı hastane grubu olmalarından ötürü biraraya gelip toplantıları oluyordur..'' beni ilgilendirmiyor gerçi.. hem hepsinin kendi ekibi ayrı ve başlarını kaşıyacak vakitleri yok..neyse bunu da önemsemiyorum da geçen günlerde burda bir arkadaşımız bahsetti de ona da çok şaşırmış ve üzülmüştüm.. semra hanım kendisine donasyon yapın böyle boşuboşuna uğraşmayın benzeri birşeyler söylemiş...sanki biz donasyonu bilmiyoruz...onlar için konuşmak ne kadar kolay...
dün ilaçları bırakmıştım ama bu sabah yine kullandım..Cem bey dedi ki .. bu progesteronun kullanmanın veya kullanmamanın faydası zararı tam bilinmiyor...(selcan da demişti .. hollanda da gerek görmüyorlar diye..) ben de şöyle düşünmüştüm: eğer düşecek bir bebekti de progesteron mu bunu geciktiriyordu... sağlam bir bebek ise ilaçsız da zaten devam edecek..
Şu anda elimizde bhcg.lerin iki katı olmayan düşük oranlı artışları ve birhafta geriden gelen bir kese görüntüsü var. Ama mirandanın duovanın dediği gibi bir 8 hafta olsun bakalım..bir kalp atışı görmeyi bekleyelim.. ne olcak? Ensuecenin ablasının 9. denemesinde pozitif gördükten 1,5 ay sonra ikinci bebeği farketmişler...Ve şimdi çok şükür sağlıklı 6 yaşındalarmış. Maşallah!! Allah ikizlerin kaderlerini güzel yazsın mutlu olsunlar inşallah...
Yeni dr. bulana kadar bu biriki haftayı böyle geçireyim diyorum.. Zaten çok şükür en yakın arkadaşımız radyolog ve ilk önce keseyi o görmüştü.. Bu süre içinde ona giderim.. Benim daha önceki iki aylık bebeğimi kaybettiğim zamanda da kendi dr.umdan önce herşeyi o görmüştü..bir problem olduğunu bile asıl dr.dan önce o anlamıştı...o zamanlar şu yolc sac kesesinin ne olduğunu da ondan öğrenmiştik...Neyse acı bir tecrübeydi...
-salı günü arkadaşımız keseyi ölçtü ve 5,4 mm demişti 5+2 haftalık (resmini verdi). (üstten)
-cuma yine arkadaşımız keseyi ölçtü ve 8,3 mm dedi 5+4 haftalık (resmini verdi) (üstten)
-cumartesi cem beye gidince sadece keseyi gördü hiçbir ölçü söylemedi..biz ne kadarlık görünüyor dedik.. 5 haftalık civarı dedi kabaca..(alttan)
5+4 haftalık gözüktüğü zamanın gerçek durumu ise 6+3 idi...6 günlük bir gerilik sözkonusu..yolk kesesi gözükmedi...
ha bi de size şunu sorayım: acaba bundan sonra bir hsg çektirip tüplerimin durumunu iyice öğreneyim de birkaç ay doğal mı denesem..(en son 2 sene önce bir tüpüm tıkalıydı)
zanorkcum elimi karnıma koydum ve teşekkür ettim..
Hepinize sevgilerimle..
kızlarrr merhabalar:))
doktorda akşam randevusuda bir tuhaf oluyormuşş.. birde böyle deneyelim bakalım:))
adetin 3. günü verdiğim E2 değerim 16 çıkmış.. hemşire ve doktor iyi dedi ben pek anlamıyorum E2 değerinden... doktor 50 altı olmalıydı başlamamız için dedi.. bugün telefonda omayra da aynı şeyi demişti..
gonolf,menegon ve klomeni 3 gün kullanıp perşembe yine kontrole gideceğim..
evet...dogru....bana genetik tani pgt micro array vs yspilmadi ki..yani....Arkadaşım Haklısın elbette, ancak buradaki doktorum herşey mükemmel olsa bile embriyo da genetik problem varsa rahime ne yaparsan yap asla kabul etmediğini söyledi.
evet ama kese resimlerine bakiuorum ben de....Alışkanlık yaptı değil mi? Endişeliyim bahanesiyle iki günde bir bebeğinden haber alıp özlem gideriyordun. Seni gidi uyanık
Bende yeni arkadaşlara Hoşgeldiniz diyorum...
Her geçen gün yeni katılan arkadaşlar oluyo,birebir cevap yazamasamda hepinizi takip etmeye çalışıyorum,biran evvel hayırlısıyla bebeklerinizi kucağınıza almanız dileğimle...
Canim Rabbim utandırmasin inşallah güzel haberlerini bekliyorum.
Canim benim teslim 131.10 du heves edip idrarda bakayım dedim.cikmadi düşün artık.
Kuzum çok geçmiş olsun sadakan olsun inş
Çok çok haklısın eğer Dr beni rahatlatır bana bunların cevabını vermeyecekse tercih etmem asla.aylar evvel Erbil beye gitmiştim kontrol için 45 dk sorularına cevap verdi 3 girişimde de ki ben tedaviye başlamak için gitmedim.ilk Dr um Aysun hanim da öyleydi allah vicdanlilarla karsilastirsin.
gecmis olsun canm...Selam kızlar bugün biraz daha iyiyim sanki çok yazmışsınız hepsini okuyamadim öksürük beni çok zorluyor
boş ver artık sen o doktoru canımmm benimmm... sen bebişini bak... onu özlediysen git arkadaşına bir bak bebişine... (bana bakk. ben hamiş olunca da gideriz arkadaşına değil mi...:26::26::26::26::26::26::26: ben de çok meraklıyım şimdiden çook özlüyorum onu...) seni bennnnnnn.. anladın sen onu
canim aklimdasin zaten...dua edicem insallah hayirli olsun...Cmas simdi nete girdim telden gecmisi okuyamadim henuz benbu gun son kontrolumu olxum e2 ve p4degerime bakildi persembe Rabbim uygun bkrurse transferimvar sizlerden dua bekliyorum ismini nehuz ezberleyemedigim dostlarim herkese selam
Aile benim için özeldi. Ne bileyim, herkes için öyle sandım. Değilmiş. :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?