Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

kızlarrr merhabalar:))
doktorda akşam randevusuda bir tuhaf oluyormuşş.. birde böyle deneyelim bakalım:))
adetin 3. günü verdiğim E2 değerim 16 çıkmış.. hemşire ve doktor iyi dedi ben pek anlamıyorum E2 değerinden... doktor 50 altı olmalıydı başlamamız için dedi.. bugün telefonda omayra da aynı şeyi demişti..
gonolf,menegon ve klomeni 3 gün kullanıp perşembe yine kontrole gideceğim.. :16::16::16::16::16::16:

Tedavin hayırlı olsun,inşallah kaliteli yumurta ve embriyoların olur ve hamile kalırsın:49:

kızlarrr merhabalar:))
doktorda akşam randevusuda bir tuhaf oluyormuşş.. birde böyle deneyelim bakalım:))
adetin 3. günü verdiğim E2 değerim 16 çıkmış.. hemşire ve doktor iyi dedi ben pek anlamıyorum E2 değerinden... doktor 50 altı olmalıydı başlamamız için dedi.. bugün telefonda omayra da aynı şeyi demişti..
gonolf,menegon ve klomeni 3 gün kullanıp perşembe yine kontrole gideceğim.. :16::16::16::16::16::16:

Hayırlı olsun inşallah canım hicbirsey canını sıkma olumlu ol canım duaları seninle

Yeni gelen arkadaslar topige hos geldiniz, umarim bu topikte pozitif haberlerinize tebrik yazilarini yazalim, sansiniz bol yolunuz acik olsun.

Bende yeni arkadaşlara Hoşgeldiniz diyorum...
Her geçen gün yeni katılan arkadaşlar oluyo,birebir cevap yazamasamda hepinizi takip etmeye çalışıyorum,biran evvel hayırlısıyla bebeklerinizi kucağınıza almanız dileğimle...

Nevser arkadaşım tatil bitmiş, güzel çalışmamaışsın ama ne diyelimmm… artık tatil yok, çook dinlendinnn çookkk… hadi çalışmayaaaa…

Güzbaharım,azıcık geç oldu ama yinede kutlamadan edemedim :)) Sana çok mutlu yıllar diliyorum,yeni yaşında sana anne olmayı ve bir sonraki yaşına kucağında bebeğinle girmeyi temenni ediyorum.
Çalışmalara gelince çalışıyorum,ama netice dersen yok :( ama bu çalışmaların sonucunda her ay farklı günlerde yumurtladığımı farkettim,öyle olunca büyük günü kaçırmamak adına çalışmaları fazlalaştırıyoruz,yakında birimizden biri isyan bayraklarını çekecek gibime geliyor :))

Kızlar selamlar...

Nevser Guzbahar'ında dediği gibi çok gezdin bu kadar gezme yeter... artık bol bol çalışma vakti :))

Hepinizi öpüyorum... güzel günler diliyorum...

Zeytunummm,bir itirafta bulunabilirmiyim ???
Şu an size Istanbul'dan yazıyorum :)) Hiç niyetim yokken ve daha evime yeni dönmüşken aniden atlayıp buralara geldim.Biryandan çok güzel vakit geçiriyorum,biryandan da vicdan azabı çekiyorum yumurtlama gününü kaçırırmıyım diye :( Başka bi konu da Fulya'da kalmam ve hergün dışarı çıktığımda Bahcecinin önünden geçmem,forumda çok ismi geçtiğinden acaba gidip bir ön görüşme yapsammı diye çok gittim geldim,ama sonra vazgeçtim çünkü eşimi henüz tedaviye bile ikna edememişken Istanbula tedavi için gelmemiz pek mümkün olmayacak.Yarıın Izmire dönüyorum,ama aybaşında tekrar 3-5 günlük bir yurtdışı programı var ve sonra uzuuuun bir süre hiçbirl yere gitmeyeceğim.

Hosgeldin arkadasim hayirli calismalriniz olsun daha sık gel merakta birakma bizi is olayini ne yaptin.ben kacirdimmi acaba neye karar verdin ortaklik olayina.

Mirandammm,sağol arkadaşım,sen bişey kaçırmadın suç bende :) gezmekten pek gelemedim,gelsemde yazamadım bundan sonrada iş güç yüzünden çok sık gelemeyebilirim,ama elimden geleni yapacağım,sizsiz olmaz :))
İş konusunu çok düşündüm ve ortaklığa karar verdim,prensipte anlaştık gibi,ama 1-2 gün sonra tekrar biraraya gelip ayrıntılı konuşup öyle el sıkışacağız,bana dua edin n'olur...Ortaklığı tercih etmemin nedeni de bebek isteğim,Allah'ın izniyle hamile kalırsam hem hamilelik süresince hem doğum da işimi ortaklarıma emanet edebileceğim,ama tek başıma iş kurduğumda işimin başında olamazsam işim aksar ve sorun yaşarım diye düşünerek böyle bir seçim yaptım.

Bütün topikdaşlarıma kucak dolusu sevgiler...

Bende yeni arkadaşlara Hoşgeldiniz diyorum...
Her geçen gün yeni katılan arkadaşlar oluyo,birebir cevap yazamasamda hepinizi takip etmeye çalışıyorum,biran evvel hayırlısıyla bebeklerinizi kucağınıza almanız dileğimle...

Nevser arkadaşım tatil bitmiş, güzel çalışmamaışsın ama ne diyelimmm… artık tatil yok, çook dinlendinnn çookkk… hadi çalışmayaaaa…

Güzbaharım,azıcık geç oldu ama yinede kutlamadan edemedim :)) Sana çok mutlu yıllar diliyorum,yeni yaşında sana anne olmayı ve bir sonraki yaşına kucağında bebeğinle girmeyi temenni ediyorum.
Çalışmalara gelince çalışıyorum,ama netice dersen yok :( ama bu çalışmaların sonucunda her ay farklı günlerde yumurtladığımı farkettim,öyle olunca büyük günü kaçırmamak adına çalışmaları fazlalaştırıyoruz,yakında birimizden biri isyan bayraklarını çekecek gibime geliyor :))

Zeytunummm,bir itirafta bulunabilirmiyim ???
Şu an size Istanbul'dan yazıyorum :)) Hiç niyetim yokken ve daha evime yeni dönmüşken aniden atlayıp buralara geldim.Biryandan çok güzel vakit geçiriyorum,biryandan da vicdan azabı çekiyorum yumurtlama gününü kaçırırmıyım diye :( Başka bi konu da Fulya'da kalmam ve hergün dışarı çıktığımda Bahcecinin önünden geçmem,forumda çok ismi geçtiğinden acaba gidip bir ön görüşme yapsammı diye çok gittim geldim,ama sonra vazgeçtim çünkü eşimi henüz tedaviye bile ikna edememişken Istanbula tedavi için gelmemiz pek mümkün olmayacak.Yarıın Izmire dönüyorum,ama aybaşında tekrar 3-5 günlük bir yurtdışı programı var ve sonra uzuuuun bir süre hiçbirl yere gitmeyeceğim.

Mirandammm,sağol arkadaşım,sen bişey kaçırmadın suç bende :) gezmekten pek gelemedim,gelsemde yazamadım bundan sonrada iş güç yüzünden çok sık gelemeyebilirim,ama elimden geleni yapacağım,sizsiz olmaz :))
İş konusunu çok düşündüm ve ortaklığa karar verdim,prensipte anlaştık gibi,ama 1-2 gün sonra tekrar biraraya gelip ayrıntılı konuşup öyle el sıkışacağız,bana dua edin n'olur...Ortaklığı tercih etmemin nedeni de bebek isteğim,Allah'ın izniyle hamile kalırsam hem hamilelik süresince hem doğum da işimi ortaklarıma emanet edebileceğim,ama tek başıma iş kurduğumda işimin başında olamazsam işim aksar ve sorun yaşarım diye düşünerek böyle bir seçim yaptım.

Bütün topikdaşlarıma kucak dolusu sevgiler...

Hosbulduk Nevser insallah forum ugurlu gelir ve sirayla guzel haberlerimizi paylasiriz

Dogru soze ne denirr.. ellerine saglik biraz tevekkul ...elimizden geleni yaptik rabbim hayir versin..

Arkadaşım Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin,ama n'olur canını sıkma bence herşey iyi olacak ve değerlerin artacak,burda bir arkadaşın doktorunun söylediği bir söz vardı çok hoşuma gitmişti "Bir kadını rakamlara sığdıramazsın" diye,bende öyle düşünüyorum evet senin doktorunun beklentisi daha yüksek BHcg olabilir,ama biz neler duyuyoruz ve neler yaşıyoruz o yüzden sakin ol ve inşallah iki gün sonra bize güzel haberler ver.

Zeytun ben de elif safak ask ve ahmet umit bab i esrar kitaplarini okumstum....senin semse hayranligini goruyorum...

keske daha fazla kitaplardan konussak....haklisin gyzel dusunelim....ama ben su siralar ''akista olma'' felsefesine takildim...kim dedi burda biri dedi...sagolsun...akistayim....

zanork canim bhcg ler icin tesekkur ederim...evet ben de buldumdu kendi degerlerimi uygun bir araliga koydumdu..bazen rahatladim ama son deger artisim cuma gunu yuzde 49 un biraz uzerinde oldu.....neyse akista kalalim....gece veya yarin insallah dedigin sayfayi tekrar okuyacagim..simdi biraz ruhumu doyurmaya kerem gorsev konserine gidiyorum....

Su yolunu bulur arkadaşım,bırak kendini suyun akışına ve inşallah seni bebişine kavuştursun...ama doktoruna da iki çift lafım var :)) onun hakkında düşüncelerimi buraya yazarsam forumdan atılırım korkusuyla yazıya dökemiyırum ama anladın sen beni :))
Kendine dikkat et...

çok şükür fazla sayılmaz. sadakamız olsun dedik. Allah beterinden korusun
Zanork,çok geçmiş olsun ! Aman arkadaşım olan olmuş,ama sen yinede peşini bırakma,bence telefon operatöründen güncel faturanı da kontrol et.
Sevgiler...

Arkadaşlar Merhaba,dayanamadım gebelik testi yaptım idrarda ve negatifff.Biraz ümidim vardı bu sefer,çok pozitiftim 27 sinde kan testime hiç gitmek bile istemiyorum.:14:

Arkadaşlar Merhaba,dayanamadım gebelik testi yaptım idrarda ve negatifff.Biraz ümidim vardı bu sefer,çok pozitiftim 27 sinde kan testime hiç gitmek bile istemiyorum.:14:

Volin persembeye daha var...genelde idrarda test gunu bile cikmazken kanda pozitif cikiyor...hemen umidin kirilmasin...insallah pozitifgorursun..

Hayirli ugurlu olsun canim tedavin insallah allahim saglikli hayirli evlatlar nasip eder sana :nazar:

çok çok saüol canımcığımmmm :)) hep beraberr

Annemin pek sevdiği bir şarkı vardı. Mansur Ark söylüyordu: Üzdü mü salla gitsin o seni çok üzgün zannetsin, kırdı mı gazla gitsin o seni evde uyuyor zannetsin...
Yakın yerlere git gez biraz. Açık hava, tutunmayı kolaylaştırır. Taze oksijen lazım sana. Ayrıca eş dediğin böyle zamanda bellli olur. Azıcık dişini göster. Gittiği yerden geri çağır, sancım var de. Ağrım var de. Olmasa da var de. Bebeği kendine mi yapıyorsun sen? O da ortak olacak. Yok öyle 3 kuruşa 5 köfte... Almayayım elime maşayı :15::15::15::20::20::20::20::27::27::27:

:))) canımm tedavi süreçleri zor oluyor.. oturduğumuz çevre hep yerleşik insanların yaşadığı bir bölge eşimin ilkokul arkadaşları bile halen bu çevrede oturuyor.. okadar çok tanıdık varki bazen ben bile evde durmamasına hak veriyorum.. ama onlarda sorumluluğunu bilmeliii kolaydan bebiş sahibi olamıyoruz madem sıkıntı çift taraflı olmalı. al canım eline maşayı :):47:

Tedavin hayırlı olsun,inşallah kaliteli yumurta ve embriyoların olur ve hamile kalırsın:49:

canımcığımm çok çok sağoll inşallah diyelim.. hep beraberce:)

Hayırlı olsun inşallah canım hicbirsey canını sıkma olumlu ol canım duaları seninle

dualarınn içinn çok sağol hayatım.. benim dularımla sizlerle gönülden.. hepimiz bu yıll bebişlerimize kavuşacağız inşallah.. :16::16::16::16::16:

canımm idrara hiç güvenme.. idrar ikizlerde veya değeri çok yüksek olanlarda çıkıyor..
ben geçen tedavimde sabah evde idrar testi yapmıştım negatif çıkmıştı tatlım.. aynı gün gidip kan verdiğimde beta hcg 186 çıkmıştı..
kanı bekle hayatım...:16::16:

Şükret haline. Ben birkaç kere yaptırdım bhcg. Neden gecikti kırmızım diye. Hiç birisinde sonucu almak kısmet olmadı :52:

Çok şükür.

Hala o test sonucu ,kesenin göründüğü ilk ultrason ve kalp atışını gördüğüm o son dr. muyenesindeki ultrason, hepsi duruyor; ama bakamıyorum inanırmısın.

Düşeli 19 ay bitti, bir daha hiç yaşayamadım o güzelliği............

Erken yapmissin testi idrarda cikmayabilir, en kesin sonucu kan testiyle alirsin strese girme, test gününde pozitifi görmen dilegiyle..

Son düzenleme:
Tedavin basladi yolun acik olsun. simdiden stres yapma tarnsferde esim gider gezer bunlari düsünme, giderse gitsin puffy arkadasin önerisi, transferden sonra özellikle komik mutlu olacaginiz filmleri seyredin diye tavsiye etmisti. bilgisayari karsina biraz uzaga koyup komik filmler izleyerek zamani gecirmeye bak, yoksa aha yine gitti gec gelecek falan diye esine kIzIp durma gülerek zaman gecir bizde buradan sana film bulup sunu izle deriz.

Cmas'ım nasılsın arkadaşım ?

günaydın arkadaşlar,:105: iyiyim çok şükür durmadan kan testi yaptırıuordumya cumadan beri yapmadım.. sanki bir boşluk içindeyim..
:105:

Sen ne zaman test yapmayı düşünüyorsun?..Aslında seni galiba anlıyorum..En azından şu anda hamilelik umudun var..ya negatif çıkarsa diye mi korkuyorsun? İnşallah pozitif çıkar.. Sen geçen ay aşılama yaptırdındı galiba sonra kanamam oldu dr.a bile gitmedim demiştin yanlış hatırlamıyorsam..Belki de o kanama tutunma kanamasıydı!! olabilir mi böyle birşey? Bak benim transferimden sonra test günümde rakam küçük te olsa pozititif çıkmıştı.. yükseliyordu derken bir kanamam oldu... ben de hemen ilaçları bıraktım hatta hayıt çayı bal tarçın çörekotu kürüne başladım..2 gün sonra bir baktık ki hala değerler yükseliyr..yani tutunma kanamasıymış..geçen salı-cuma ve cumartesi kese bile gördüm bunları biliyorsun...

Son düzenleme:
Gecmis olsun arkadasim, insanlara olan güvenimi bende yitirmek istemiyorum ama malesef, bazen yaniltiyor etrafimizdaki insanlar hep iyi insanlara denk gelmemizi diliyorum.

Back