- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #9.761
Dün gece dolandırıldım. Uykusuz kaldım. Stresten geberiyorum onun dışında iyiyim. Yoğurt ye miden için. Rahatlatır biraz
Kizlar çok hastayım her yerim kırılıyor dun acile gittim pek birşey yazamayacagim doktor tek kese gordu kese biraz buyuk birde arada perde gibi birsey var dedi sen tek dusun ikiz olursa sürpriz olur dedi kalp atışı henüz yok cunku 5+3 du kese duzgun dedi bunlari yazarken bile çok zorlaniyorum bana dua edin sadece cmas sana şunu söylemek istiyorum ilaçlarını birakma
Kizlar çok hastayım her yerim kırılıyor dun acile gittim pek birşey yazamayacagim doktor tek kese gordu kese biraz buyuk birde arada perde gibi birsey var dedi sen tek dusun ikiz olursa sürpriz olur dedi kalp atışı henüz yok cunku 5+3 du kese duzgun dedi bunlari yazarken bile çok zorlaniyorum bana dua edin sadece cmas sana şunu söylemek istiyorum ilaçlarını birakma
hiiiiiiiii dolandırıldınmıgeçmiş olsun canım nasıl olduki
yoğurdu çok severim zaten öğlende eve gidince yerim sağol canım
Güzel haberlerle gel...Canimm cok gecmis olun dinlen biraz
ee cok iyi masaallah darisi basima keseyi goruruz insaallh bende bugun thlil verfim
e2 , progestron, bhcg sonuclari yazarim ogleden sonra.
cmas sen ilaclarini doktordan habersi mi birakiyosun nick nick nick olmadiiii..
Zor olmadıKomşum facebook hesabındaydı gece. Oyun için yardım istedi. Ücretli. Tamam dedim gönderdim. Meğer hesabı çalınmış, ücretli yardım isteyen o değilmiş. Ben ücreti ödedikten 1 saat sonra haber verdi ama iş işten geçmişti
Canimm cok gecmis olun dinlen biraz
ee cok iyi masaallah darisi basima keseyi goruruz insaallh bende bugun thlil verfim
e2 , progestron, bhcg sonuclari yazarim ogleden sonra.
cmas sen ilaclarini doktordan habersi mi birakiyosun nick nick nick olmadiiii..
gecen hafta icinde beni aramadilar ...degerlerim yukseliyordu...ama ben aramadilar dunku randevuyu da ben istedim...dis gwbelik olmadigini gorsunler de onlar rahatlasinlar istedim...ya dis gebelik olsaydi ve ben tehlikede olsaydim...iki hafta sonra gel dedi...gitmem artik...
Avustralya sydney de Genea isminde bir ivf merkezi.Transferim periyodumun 19. Gunu yapildi. Transferden 3 gun once progesteron fitile basladim ve halen devam ediyorum.Birde transfer gununden itibaren clexane enjeksiyon yapiyorum karnimdan.2 taze transferim 1 dondurulmuş transferim var.1 onceki de dondurulmuştu yani.DHEA yumurta kalitesini arttiriyor.Ama dikkarli ve doktor kontrolumde kullanilmasi gerekiyor
Diger klorofil ve q10i kendim icin baslamistim.klorofil vucudu alkali yapiyor ve kandli hemoglobine benzer yapisi var
KoenzimQ10 ise damarlar icin iyi ve atp uretimi yapiyor.Yasimiz ilerledikce koenzim q10 enzimide vucutta azaliyor.Ben bu yuzden kullaniyordum.
Surekli doktora gitmek bence iyi degil. Insanin moralini bozmakdan baska bir ise yaramaz. Bundan sonrasi dogaya kalmis zaten.. Sanki umutsuz gibi konusmusun gebeliginin gelisiminde niye anlamadim bunu. Ne guzel gebe kalmisin 8 haftaya kadar gelmisin? Ne guzel degilmi?
Ben geldim .
Nasılsınız canım arkadaşlarım ?
kızlar bugun kü durumum da Şu:
yazıp yazmamakta kararsızdım , kafanızı karıştırmak istemiyorum. çünkü benim bu ay ki durum karıştı,
ben geçen adetin ortasında tekrar yumurtlamışım ki bu adetin 2.günü 17x18 mm lik folikul varmış , ve ayrıca 7 ve 8 mm lik yumiler var. bugün e2 yine yükselince ilk folikilü çatlatmaya ve mümkün olursa diğer 2 folikülü devam etmeye karar verdim. (3.gün yeni foliküller 8 ve 10 mm olmuş), bu fikir benimdi. denemekten ne kaybederiz diye buna karar verdim. dr tedaviye e2 224 olduğundan başlamayalım dedi ama ben şansımı denemek istiyorum. bilimsel bebek karya da , adetin ortasındaki bir foliküldü , belki bana da şans güler. ya da bu baskın folikül giderse diğerleri büyüyebilir. bu ilkini almazsak diğerleri büyüyemiyormuş, yani durum şu, hiç işe yaramayabilir bu isteğim, ya da ALLAHIM> OL dediyse birşeyler olabilir. Ben önümüzdeki ay eşim için İst. gidiyorum ya, bu ayı boş geçmek istemiyorum yaaaa.
zaten geçen ay da yine ist. gitmiştik ve tedavi olamamıştım... Bakarmısınız durumuma , Allahım geçen ayın folikülünü de bu ay gönderdi bana sanki, sırf bu yüzden denemek istedim..... öpüyorum hepinizi
h.geldin canim.
bende biraz once ozelden msj atmistim sana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?