- 2 Kasım 2012
- 350
- 326
- 108
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #9.741
Aynen oyle kendini dusundugu icin bunu dedi vicdanli doktor bunu yapmaz bi de yemin ediyolar bunlar , bazi doktorlarda yolumuz biraz sikintili olsun diyerek basliyolar insan iste hepsi
Aynen oyle kendini dusundugu icin bunu dedi vicdanli doktor bunu yapmaz bi de yemin ediyolar bunlar , bazi doktorlarda yolumuz biraz sikintili olsun diyerek basliyolar insan iste hepsi
Yaaa kibardi...muayenede canim yansa afedersin derdi ozur dilerdi.....ne kadar iyi br insan derdim......
Canin yansaydi offlasaydin da ozur dilemeseydi yolumuz boyle uzun ve sikintili iste diyip gecseydi daha ahlaki olur du bence
Biraz d,inlen sonra yola devam
gecen hafta icinde beni aramadilar ...degerlerim yukseliyordu...ama ben aramadilar dunku randevuyu da ben istedim...dis gwbelik olmadigini gorsunler de onlar rahatlasinlar istedim...ya dis gebelik olsaydi ve ben tehlikede olsaydim...iki hafta sonra gel dedi...gitmem artik...
sağol canımcığım.. bende senin bebişine hazır gönderirim artık kusura kalmazsın dimi:))
Burda bana cok destek oldunuz...sizi seviyorum...minnettarim gercekten...ensuecenin ablasinin 9.denemesinin mucizelerini ve anlattiv
giniz diger mucizevi hikayeleri duydukca gercekten daha bir gucleniyorum..ve Allaha siginiyorum..
Bende puregon kullandim ayni oranda hemde. Iyi sonuc almisin ama 13 rakam vede 7 dollenmis masallah ya. Neyle besleniyorsunuz canim boyle. Kesin bunun formulunu ogrenmeliyim. Saglam yapi ve 25'lil gibisin valla. Ozel ilac filan kullandinmi tupden once. Hangi klinikdi sizinki?
Kizlar bu denemeyi yaptigimda 29 yasindaydim suan 32 yim drum medicana aysun LaçinMiranda söyle canım şu işin sırrını bende merak ettim.
Yumurta geliştirici ve catlatma ign3si canim bunlar takviye ilac degil tup asamasinda kullaniliyor.Merhaba miranda bende araniza yeni katilanlardanim kismetse mart 17 gibi hersey yolunda giderse tedaviye basliycam malum yas 45 olunca isin icine stres ve heyecanda girdimi yumurta sayisida azaliyor.puregon ve pregnyl den bahsetmissin bunlar yumurta sayisini artirmak icinmiydi.bilgi verirsen sevinirim.
Dr. Da keseyi gordu. Dis gebelik yok dedi....iki hafta sonra gel dedi...kalp atisi gormedi kese daha kucuk...ilaci birakmak istedigimi soyledim...birak dedi....eger bu bebek gelismezse mudahale (kurtaj) olacak miyim dedim...hayir dedi... gelisim olmazsa vucut kendiliginden atar dedi...
eger gelismez ve duserse bir daha ne zaman tup b.basliyayim dedim.......bir daha baslama! Siz elinizden geleni yaptiniz ..birakin .....!!!!!! Dedi.....
Burda bana cok destek oldunuz...sizi seviyorum...minnettarim gercekten...ensuecenin ablasinin 9.denemesinin mucizelerini ve anlattiv
giniz diger mucizevi hikayeleri duydukca gercekten daha bir gucleniyorum..ve Allaha siginiyorum..
Kizlar bu denemeyi yaptigimda 29 yasindaydim suan 32 yim drum medicana aysun Laçin
Yumurta geliştirici ve catlatma ign3si canim bunlar takviye ilac degil tup asamasinda kullaniliyor.
Gerizekali bu dr kesinlikle dinleme yoluna bak arkadasim bebegin seninle kese ve yolk sac gorundumu? Kalp atisi icin 8 haftaya kadar bekleniyor bu zamana kadar ilaclarini almaya devam et lutfen.
Herkese günaydınlar
Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 4 ziyaretçi)
hatres,
sara_28+
Sara
Canım ben de seni merak ediyordum, iyisin de mi tatlım, pek sesin soluğun çıkmamış bizim topicte:44::44::44:
Artıkım geniş diyarlara açılayım da gözüm gönlüm açılsın diyosun he mi
Güzel bir topic, tam bize göre
Kızlar ben de sizdenim ha
Bir kızçem ver Allah' a hamdolsun bir de kızıma kardeş arıyoruz inşallah 40 yaşından sonra
Herkese günaydınlar
Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 4 ziyaretçi)
hatres,
sara_28+
Sara
Canım ben de seni merak ediyordum, iyisin de mi tatlım, pek sesin soluğun çıkmamış bizim topicte:44::44::44:
Artıkım geniş diyarlara açılayım da gözüm gönlüm açılsın diyosun he mi
Güzel bir topic, tam bize göre
Kızlar ben de sizdenim ha
Bir kızçem ver Allah' a hamdolsun bir de kızıma kardeş arıyoruz inşallah 40 yaşından sonra
günaydın canım
bu aralar çok yoğunum dünden beride rahatsızım birazcık
Hos geldin topige arkadasim,en kisa zamanda saglikla bebegini kucagina almani diliyorum.
Hayırdır kız bu aralar bir yoğunluk almış seni gidiyor:44::44::44:
Geçmiş olsun ,rahatsızlığın ne ki:44::44::44:
Hoşbulduk canım, amin Allah razı olsun, rabbim hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah.
Bugün nasılsınız hanımlar? Ne gelişmeler var?
günaydın canım benim midem çok fena gastritim var sanırım o zorladı
sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?