Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Aynen oyle kendini dusundugu icin bunu dedi vicdanli doktor bunu yapmaz bi de yemin ediyolar bunlar , bazi doktorlarda yolumuz biraz sikintili olsun diyerek basliyolar insan iste hepsi

Ne malum belki altin yumurtan diger aylarin birinde gelecek bunlar kisa yoldan gebe kalacak hasta istiyolar...ticaret iste

Yaaa kibardi...muayenede canim yansa afedersin derdi ozur dilerdi.....ne kadar iyi br insan derdim......

Canin yansaydi offlasaydin da ozur dilemeseydi yolumuz boyle uzun ve sikintili iste diyip gecseydi daha ahlaki olur du bence
Biraz d,inlen sonra yola devam

Son düzenleme:
Canin yansaydi offlasaydin da ozur dilemeseydi yolumuz boyle uzun ve sikintili iste diyip gecseydi daha ahlaki olur du bence
Biraz d,inlen sonra yola devam

gecen hafta icinde beni aramadilar ...degerlerim yukseliyordu...ama ben aramadilar dunku randevuyu da ben istedim...dis gwbelik olmadigini gorsunler de onlar rahatlasinlar istedim...ya dis gebelik olsaydi ve ben tehlikede olsaydim...iki hafta sonra gel dedi...gitmem artik...

Bencede gitme sen sakinligini koru,hamile kalabildln ne guzel bak rahim kimyan guzel demek elbet olucak ALlahin izniyle optum seni yatcam cok yorgunum

Burda bana cok destek oldunuz...sizi seviyorum...minnettarim gercekten...ensuecenin ablasinin 9.denemesinin mucizelerini ve anlattiv
giniz diger mucizevi hikayeleri duydukca gercekten daha bir gucleniyorum..ve Allaha siginiyorum..

Burda bana cok destek oldunuz...sizi seviyorum...minnettarim gercekten...ensuecenin ablasinin 9.denemesinin mucizelerini ve anlattiv
giniz diger mucizevi hikayeleri duydukca gercekten daha bir gucleniyorum..ve Allaha siginiyorum..

Arkadaşım.,seni çok iyi anlıyorum.Doktorlarda biz size en kötüsünü söylüyoruz edası var. Daha dün gece tv de 20 den fazla tüp bebek deneyen bir çiftin çocuğunun olması hikayesi anlatılıyordu. Kadın nereden baksan 45 üstü.İstemek ,inanmak.. Biz kadınlar özellikle 40 yaş üstü anne olmak isteyen bizler güçlü insanlarız.Başta doktorların konuşmaları beni çok ürkütüyordu. Şimdi pek önemsemiyorum. Bunun dışında ben Avustralya'da yaşamama rağmen kimse ile tüp bebek yaptığımı paylaşmıyorum. Bu utandığımdan değil. 2 saat eee ne oldu süreç nasıl nasıl hissediyorsun, gibi sorular da beni çok sıkıyor. Ama burada herşeyi paylaşıyorum. Çünkü hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz ve anlamamız çok kolay oluyor.Ve de çok şeyler öğreniyorum. Mesela senin haberine kendim kadar seviniyorum ve diğer arkadaşlarımında

Miranda söyle canım şu işin sırrını bende merak ettim.
Kizlar bu denemeyi yaptigimda 29 yasindaydim suan 32 yim drum medicana aysun Laçin
Yumurta geliştirici ve catlatma ign3si canim bunlar takviye ilac degil tup asamasinda kullaniliyor.

Gerizekali bu dr kesinlikle dinleme yoluna bak arkadasim bebegin seninle kese ve yolk sac gorundumu? Kalp atisi icin 8 haftaya kadar bekleniyor bu zamana kadar ilaclarini almaya devam et lutfen.

Biz de seni çok seviyoruz Cmas1. Daha biraraya geleceğiz, senin bebeğini, bizlerin hamileliklerini kutlayacağız. Bebeğinin başına çoraplar öreceğiz

Senden ricam, bunu okuyunca elini karnına koy ve bebeğine benim için teşekkür et. Seni bırakmadığı ve bizlere umut olduğu için...

Bu arada bir bilgi daha paylaşayım, kalp atışlarının başladığı ilk günlerde kanama ihtimali olabiliyormuş. Annenin dolaşım sistemine yeni bir ilave olduğu için bu şekilde işaret verebiliyormuş. Gözünü seveyim endişelenip ilaçlarını kesme. Ama sana acilen tedaviyi devralacak bir doktor lazım....:26:

Cok tesekkurler canim

Herkese günaydınlar

Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 4 ziyaretçi)
hatres,

sara_28+

Sara

Canım ben de seni merak ediyordum, iyisin de mi tatlım, pek sesin soluğun çıkmamış bizim topicte:44::44::44:
Artıkım geniş diyarlara açılayım da gözüm gönlüm açılsın diyosun he mi

Güzel bir topic, tam bize göre
Kızlar ben de sizdenim ha
Bir kızçem ver Allah' a hamdolsun bir de kızıma kardeş arıyoruz inşallah 40 yaşından sonra

günaydın canım

bu aralar çok yoğunum dünden beride rahatsızım birazcık

Hos geldin topige arkadasim,en kisa zamanda saglikla bebegini kucagina almani diliyorum.

günaydın canım

bu aralar çok yoğunum dünden beride rahatsızım birazcık

Hayırdır kız bu aralar bir yoğunluk almış seni gidiyor:44::44::44:
Geçmiş olsun ,rahatsızlığın ne ki:44::44::44:
Hos geldin topige arkadasim,en kisa zamanda saglikla bebegini kucagina almani diliyorum.

Hoşbulduk canım, amin Allah razı olsun, rabbim hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah.

işlerim yoğun canım

midem çok kötü dün aniden ağrımaya başladı deliniyo sanki sonra geçer gibi etti sabahtan beride halsizim iştahsızım ve midem bulanıyo

Kizlar çok hastayım her yerim kırılıyor dun acile gittim pek birşey yazamayacagim doktor tek kese gordu kese biraz buyuk birde arada perde gibi birsey var dedi sen tek dusun ikiz olursa sürpriz olur dedi kalp atışı henüz yok cunku 5+3 du kese duzgun dedi bunlari yazarken bile çok zorlaniyorum bana dua edin sadece cmas sana şunu söylemek istiyorum ilaçlarını birakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…