Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Canım kırmızılar gelmiş süreç başlamış gözün aydın hadi sende takıl peşimize:4::4::4::4:

canımcığımm merhabalar:))

tedavinde proluton depot düşük olmaması için igne kullanmıştınya o igneyi kullanmaya transferden sonramı başladın birde hergün 1 tanemi vuruluyordun.. bende vurulacağım kararlıyım..

canım zaten artık gerçek şu biz yaşlar için 9 yumurta civarı muhteşem, 5 yumurta harika, 3 yumurta çok iyi, 1 yumurta iyi oluyor:)) kötüü birşey yok.. herşeye pozitif bakmalıyız.. :16::16::16:

Canim cok dogru soyluyorsun benim doktor 46 yasindaki hastasini 1 yumurta ile kizina kavusturmus allah yeterki ol desin bir taneside yetiyor.bizler ne kadar poxitif dusunursek donusude okadar iyi oluyor.ben bircak seyi forumlardaki ayni kaderi paylastigimiz siz sevgili dostlardan ogrendim daha onceki tedavilerimde aslinda transfer oncesi ve sonrasinda bircok seyi doktorlarin soylemedigini ogrendim.yasayarak ve malesefki aci cekerek pekcok bilgiyi ogreniyoruz.olsun zararin neresinden donersek kardir hesabi insallah bu sefer allah bizleri hasret kaldigimiz evlatlarimiza kavusturacak.insallah hepimiz basaricaz ve birlikte mutlu olucaz:49::49:

Canim cok dogru soyluyorsun benim doktor 46 yasindaki hastasini 1 yumurta ile kizina kavusturmus allah yeterki ol desin bir taneside yetiyor.bizler ne kadar poxitif dusunursek donusude okadar iyi oluyor.ben bircak seyi forumlardaki ayni kaderi paylastigimiz siz sevgili dostlardan ogrendim daha onceki tedavilerimde aslinda transfer oncesi ve sonrasinda bircok seyi doktorlarin soylemedigini ogrendim.yasayarak ve malesefki aci cekerek pekcok bilgiyi ogreniyoruz.olsun zararin neresinden donersek kardir hesabi insallah bu sefer allah bizleri hasret kaldigimiz evlatlarimiza kavusturacak.insallah hepimiz basaricaz ve birlikte mutlu olucaz:49::49:

:)) doktorlara soru sormaya çekiniyoruz cnm... her sefer gidince bunu soracağım diyorum odaya girince ağzım dilim tutuluyor.. birşey sormadan çıkıyorum.. zaten onlarda pek birşey söylemeye meraklı olmuyorlar.. e2 testi yaptılar bana pazartesi gidince kaç çıktığını soracağım.. bu test galiba yumurtaların kalitesini gösteriyormuş hangisinin gelişebileceğini bakalım artık hayırlısı..

Nerelerdesin cmas .Dünden beri seni göremedim anca şimdi girdim .İşdeyim bütün işler yığıldı perşembeye kadar nasıl bitircem bilmiyorum .Sonra iş streside olsun istemiyorum .
Salı kontrolüm var bir aksilik çıkmazda perşembe transfer bakalım hayırlısı .

Senin şu doktor neden böyle dedi kafama takıldı .İlk defa böyle bir yaklaşım gördüm ..........

:)) doktorlara soru sormaya çekiniyoruz cnm... her sefer gidince bunu soracağım diyorum odaya girince ağzım dilim tutuluyor.. birşey sormadan çıkıyorum.. zaten onlarda pek birşey söylemeye meraklı olmuyorlar.. e2 testi yaptılar bana pazartesi gidince kaç çıktığını soracağım.. bu test galiba yumurtaların kalitesini gösteriyormuş hangisinin gelişebileceğini bakalım artık hayırlısı..

Paylastiksa sonu gelmiyor banada bu e2 testinden bahsetmediler nasil yapiliyor bu test canim.ben amh sorfum gerek yok dedi cokta belurleyici olmuyormus fsh yeterli dedi vallahi icine girdikce catliyor insan .hayirlisi insallah sonuclarin guzel cikar canim

paylastiksa sonu gelmiyor banada bu e2 testinden bahsetmediler nasil yapiliyor bu test canim.ben amh sorfum gerek yok dedi cokta belurleyici olmuyormus fsh yeterli dedi vallahi icine girdikce catliyor insan .hayirlisi insallah sonuclarin guzel cikar canim

canım e2 kadınlık hormonu yanı yumurtaladıkça salgılanıyor yumurtanın adedine ve durumuna göre katlaraka artıyo yumurtladığın zaman
reglın 3. Günü 50 den yüksek olmasını pek istemiyolarmış normal zamanda .
Ama iğneler zamanı artıyo fazla oluncada istemiyo doktorlar sanırım .

yaaa canım ben hayatımda hiç yelek bere tarzı şeyler örmedim.. denemedim bile.. ama yapanlara çok imreniyorum.. bu transferde bendemi örsem:))

Patik bilmem aslında. 5 şişle örgü örmeyi beceremedim açıkçası. Ama yelek ve bere örerim. Yeter ki sizler 'hamileyimmmmmm' diye bağırın burada :46::16::16::16::16::16::46::46::46::46::16:

canım e2 kadınlık hormonu yanı yumurtaladıkça salgılanıyor yumurtanın adedine ve durumuna göre katlaraka artıyo yumurtladığın zaman

Cok sagol canim doktora mutlaka sorarim umarim sikinti cikmaz

E2 sormama gerek kalmadi herseyi dusunmekten kafa kalmadi gercekten yapilan testlere baktim ve e2 yapilmis e2 67 fsh 12.6 lh 6.11 prolaktin 7.85 cikmis doktor herhangibir yorum yapmadigi icin sadece yasin geregi normal sikinti yok dedi o nedenle bende ne ifade ettigi konusuna cok takilmadim .insallah degerlerim cok kotu degildir

canım ben mersindeyim OSMAN NURİ AKSU gidiyorum ama SEMRA VEZİRDE çok iyi bir doktor.o tehlikeli dönemimde ikisi ile görüştüm.

Sagol canım, ben İstanbuldayım Anadolu yakasında. Bu doktorların ikiside Mersinde sanırım. Çok sevindim içine sinen bir doktor bulmana gerçekten işin en zor kısımlarından bir taneside iyi hissetiğin bir doktor bulabilmek.

Merhaba arkadaşlar... Altı aydır bu siteyi sessizce okudum artık ben de yazmak istiyorum.. Bir yıllık evliyim kırkından sonra evlendim.. Ekim'de Ocak'ta iki defa tup bebek denedim. Birinci olmadı. İkinci pozitif çıktı..bhcg düşmeye başladı. Kimyasal gebelikmiş..şimdi bekliyorum bakalım hakkımızda hayırlısı...
:52:

Merhaba arkadaşlar... Altı aydır bu siteyi sessizce okudum artık ben de yazmak istiyorum.. Bir yıllık evliyim kırkından sonra evlendim.. Ekim'de Ocak'ta iki defa tup bebek denedim. Birinci olmadı. İkinci pozitif çıktı..bhcg düşmeye başladı. Kimyasal gebelikmiş..şimdi bekliyorum bakalım hakkımızda hayırlısı...

Hoşgeldin :3:
Geçmiş olsun. Nahoş deneyimler. Ama geçti nihayetinde... İnşallah burada sıcacık haberlerini de paylaşırız. Gelecek adımla ilgili bir proje var mı? Doğal mı bekliyorsun? Tedavi oluyor musun? Araştırıyor musun? Çok soru sordum ama seni de tanıyalım birazcık :34:

Canım herşeyim hayırlısı. Kaç çıktıda düşüyor diyorsun. Bende senin gibiyim. Bir negatif, birde kimyasal . Ben 2 ay ara verdim. Nisan'da tekrar başlıyacam. Nerede tedavi oluyorsun. Inşallah bu yıl hepimiz bebişlerimizş kucağımıza alırız tabiki Allah'ın izniyle...

Hos geldin olderveolur

Paylastiksa sonu gelmiyor banada bu e2 testinden bahsetmediler nasil yapiliyor bu test canim.ben amh sorfum gerek yok dedi cokta belurleyici olmuyormus fsh yeterli dedi vallahi icine girdikce catliyor insan .hayirlisi insallah sonuclarin guzel cikar canim

bende burada kızlardan öğrenmiştim.. doktorda e2 bakacağız dedi.. dikkatimi çekti daha öncede yaptırmıştım pek önemsememiştim.. kan alıyorlar canım.. hergün yeni birşey çıkıyor..

Patik bilmem aslında. 5 şişle örgü örmeyi beceremedim açıkçası. Ama yelek ve bere örerim. Yeter ki sizler 'hamileyimmmmmm' diye bağırın burada :46::16::16::16::16::16::46::46::46::46::16:

sağol canımcığım.. bende senin bebişine hazır gönderirim artık kusura kalmazsın dimi:))

hoşgeldin canım.. benimde çok kimyasalım var.. kimyasal insanı çok şarsıyor.. inşallah bir dahaki denemende bebeğini kucağına alırsın.. doktorun kim canım..

Nerelerdesin cmas .Dünden beri seni göremedim anca şimdi girdim .İşdeyim bütün işler yığıldı perşembeye kadar nasıl bitircem bilmiyorum .Sonra iş streside olsun istemiyorum .
Salı kontrolüm var bir aksilik çıkmazda perşembe transfer bakalım hayırlısı .

Senin şu doktor neden böyle dedi kafama takıldı .İlk defa böyle bir yaklaşım gördüm ..........
oncelikle transferin hayirli ugurlu olsun diliyorum.insallah tutunur gelisir de saglikla kucagina alirsi ..amin..

canm ben de takildim dr.a ...cok cok uzgnum...ben zaten gercekciyim...kendimi en kotusune hazirladim zaten....ve bebegimi kaybetme olasiligi bile beni dr.un sozleri kadar uzmedi...cunku Allah hakkimda hayirli olani versin dedim...

dusunuyorum da sanki sifir umut varms gibi sacmaladi....ki ben halihazirda hala hamileyim...ha devam eder etmez bu baska...ama hdemek ki hamile kalabiliyorum....rahim incigi vs...problemm yok ...pko vs yok...hep hersey nrmaldi....bu son opumda 8 yumurta toplandi....hep a kalite yumurtalarm daha dogrysu embriyolarim oldu......nerden biliyor benim son yumurtama kadar hepsinin bozuk ldugunu..ya da her ne sebeple birak bu isi diyorsa...nerden biliyor... o sadece istatistikleri bilebilir ama benim hicbir zamn bebebegim olmayacagini bilemez...sadece Allah bilir...yzde 99 olmasa bile yuzde bir..binde br....ya da milyonda bir umut varsa bile...devam edip etmemeye bu kucuk umudun pesinden gidip gitmemeye o karisamaz....sadece durumu ozetleyebir...durum bu bu bu desin.....ya da mertce desin ki ben sizinle ugrasmak istemiyorum benim basari ortalamami dusuruyorsun desin...seninle ugrasmak yerine genclerle calsmk istyorum desin....neyse yaaaa.....

Gebelim devam ediyor mu hala... ne durumdasn degerlerin nelerdi....

oncelikle transferin hayirli ugurlu olsun diliyorum.insallah tutunur gelisir de saglikla kucagina alirsi ..amin..

canm ben de takildim dr.a ...cok cok uzgnum...ben zaten gercekciyim...kendimi en kotusune hazirladim zaten....ve bebegimi kaybetme olasiligi bile beni dr.un sozleri kadar uzmedi...cunku Allah hakkimda hayirli olani versin dedim...

dusunuyorum da sanki sifir umut varms gibi sacmaladi....ki ben halihazirda hala hamileyim...ha devam eder etmez bu baska...ama hdemek ki hamile kalabiliyorum....rahim incigi vs...problemm yok ...pko vs yok...hep hersey nrmaldi....bu son opumda 8 yumurta toplandi....hep a kalite yumurtalarm daha dogrysu embriyolarim oldu......nerden biliyor benim son yumurtama kadar hepsinin bozuk ldugunu..ya da her ne sebeple birak bu isi diyorsa...nerden biliyor... o sadece istatistikleri bilebilir ama benim hicbir zamn bebebegim olmayacagini bilemez...sadece Allah bilir...yzde 99 olmasa bile yuzde bir..binde br....ya da milyonda bir umut varsa bile...devam edip etmemeye bu kucuk umudun pesinden gidip gitmemeye o karisamaz....sadece durumu ozetleyebir...durum bu bu bu desin.....ya da mertce desin ki ben sizinle ugrasmak istemiyorum benim basari ortalamami dusuruyorsun desin...seninle ugrasmak yerine genclerle calsmk istyorum desin....neyse yaaaa.....

Aynen oyle kendini dusundugu icin bunu dedi vicdanli doktor bunu yapmaz bi de yemin ediyolar bunlar , bazi doktorlarda yolumuz biraz sikintili olsun diyerek basliyolar insan iste hepsi

Kac aydir buralara yaziyorum....insanlarin davranslari karsisinda ne kadar kirildigimi biliyorsunuz artik.....ki ben dr.dan memnundum....sok oldum...gecen gun sigortadaki kabile reisi de beni boyle uzmustu........isyermdeki arkadasim bile birden bire tavir koydu...tup bebek macerami tek blen sahisti.....sormuyor bile ne oldu diye.....

beni en cok uzen bu ani ve bencilce kirici davranslar.....ben boyle yapmam insanlara...bilmeden yaptiysam baska......

allah affetsin.....

Back