Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Tabii ben sabah alabildim haberi inan cook sevindim..Super bir haber....Yaaaa negatif dusunmek yok.Dusuncelerimiz inanclarimiz,inanclarimiz yasamimiz oluyor.Tadini cikar bu haberinn...

Kesinlikle guzel haber.buradaki doktorum bir hastasindan 20yumurta toplamis ama kaliteli olmadigi icin transfer olmamis
Ama az olsun kaliteli ve bizim olsun dusunceni sevdim

Hic bisey olmayacak insaallah..

selam yeni gordum cok tesekkur ederim.
hemen cevaplayayim hic bir kur vs.yapmadim son birkac aydir ceviz, karauzum ve incir
yiyordum ama bunun icin degil ..gonol f, menapur kullandim .yumurta toplsmadan once catlatma ignesi
Otrivrll di galiba bu arada innofolic e devam ettim.
Transferden sonra ilaclar degisti. Ben Bornova sifa hastanesinde once bir kez Saban beyle gorustum ama daha sonra Yar.doc.Arzu turan
la devam ettik tum asamalarimda yanimdaydi Allah razi olsun ondan kendimi iyi hissettirdi.iste boyleee

45 indeyim canım, fazla vaktim yok ki erteleyemedim işte. olmazsa önümüzdeki maçlara bakarız. sağlık olsun.
Arkadaslar yeni kalktim. Bende gripten eser yok sanki.Dun kirginliktan oluyordum.Bugun normalim:))))

volin geçmiş olsun, sanırım senden de grip arkası güzel haberi gelecek inşallah.

Arkadasim buda evrenin cekim gucu.Hayatin akisini kontrol edemiyoruz.O yuzden bazaen akista olmakta faydali olabilir.Herseyin iyi olacagina inanarak basla ve insallah oyle olsun

45 indeyim canım, fazla vaktim yok ki erteleyemedim işte. olmazsa önümüzdeki maçlara bakarız. sağlık olsun.

volin geçmiş olsun, sanırım senden de grip arkası güzel haberi gelecek inşallah.

Bilmiyorum,cunku dun cok hafif sabah kasik agrim vardi.ve ogleden sonra ates,usume ,bogazda hafif akinti.Eve kendimi zor attim.Zar zor aksam yemegi yedim.Simdi sabah ise dunku halimden eser yok.Bu arada7.Gunum bitti transfer olali.Oyle gogus hasasiyeti falan yok bende

genelde bebiş 7. veya 8.gün tutunuyor, inşallah o yüzden halsizsindir. Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun canım. Lütfen rahat ol ve belirti arama olur mu?

genelde bebiş 7. veya 8.gün tutunuyor, inşallah o yüzden halsizsindir. Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun canım. Lütfen rahat ol ve belirti arama olur mu?

Haklisin arkadasin Rabbim ol derse hersey olur.Bu sefer cok negatif dusunce ile baslamadim daha rahatim.Test gunumuz belli olacak hersey :)

güllügüllü canım tebrik ederim, maşallah maşallah böyle güzel haberler gelince çoooooooook mutlu oluyoruz ..canım allah devamını getirir inşallah..

cmas ve cedrus umarım sizlerde deherşey yolundadır diye umuyorum...hepinizi çok öpüyorum..

Avustralya sydney de Genea isminde bir ivf merkezi.Transferim periyodumun 19. Gunu yapildi. Transferden 3 gun once progesteron fitile basladim ve halen devam ediyorum.Birde transfer gununden itibaren clexane enjeksiyon yapiyorum karnimdan.2 taze transferim 1 dondurulmuş transferim var.1 onceki de dondurulmuştu yani.DHEA yumurta kalitesini arttiriyor.Ama dikkarli ve doktor kontrolumde kullanilmasi gerekiyor
Diger klorofil ve q10i kendim icin baslamistim.klorofil vucudu alkali yapiyor ve kandli hemoglobine benzer yapisi var
KoenzimQ10 ise damarlar icin iyi ve atp uretimi yapiyor.Yasimiz ilerledikce koenzim q10 enzimide vucutta azaliyor.Ben bu yuzden kullaniyordum.

Allah hayırlı, uzun ömür versin. En iyisini yapmışsın. Belli olmaz. Bir umut, denemek lazım. Ben kendim için üzülüyürom, herşeyi sırayla yapacağım derken kaybettiklerimi düşünüp. Azıcık korkuyor muyum ne?

Arkadaslar yeni kalktim. Bende gripten eser yok sanki.Dun kirginliktan oluyordum.Bugun normalim:))))

Ben başlıyorum patik, yelek bere örmeye. 3 gün bize çabuk geçer nasıl olsa

Yazdığım topu topu iki topik var, ikisinde de kimse yok bugün. Ne çalışkan arkadaşlarım var. Bi ben tembellik yapıyorum anlaşılan

inşallah bu sefer doktorunuzun güzel yönlendirmesi ile en iyi sonucu alır bebişinize kavuşursunuz hayatım.. :))

Kesinlikle guzel haber.buradaki doktorum bir hastasindan 20yumurta toplamis ama kaliteli olmadigi icin transfer olmamis
Ama az olsun kaliteli ve bizim olsun dusunceni sevdim

canım zaten artık gerçek şu biz yaşlar için 9 yumurta civarı muhteşem, 5 yumurta harika, 3 yumurta çok iyi, 1 yumurta iyi oluyor:)) kötüü birşey yok.. herşeye pozitif bakmalıyız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…