- Konu Sahibi akideciknane
-
- #9.701
Dr. Da keseyi gordu. Dis gebelik yok dedi....iki hafta sonra gel dedi...kalp atisi gormedi kese daha kucuk...ilaci birakmak istedigimi soyledim...birak dedi....eger bu bebek gelismezse mudahale (kurtaj) olacak miyim dedim...hayir dedi... gelisim olmazsa vucut kendiliginden atar dedi...
eger gelismez ve duserse bir daha ne zaman tup b.basliyayim dedim.......bir daha baslama! Siz elinizden geleni yaptiniz ..birakin .....!!!!!! Dedi.....
canimm cok sagolll.. bende yumurta sayisina takilmiyorum artik cunku gecmis tedavilerimde rezervimi kotu etkiledi... Aret bey seninle tedavi biraz ugrastirici olacak ama sonuca gelecegiz dedi.. hayirlisi artik..
evettt canimcigimmm darisiii seninn basinaaa...optummmm
Dr. Da keseyi gordu. Dis gebelik yok dedi....iki hafta sonra gel dedi...kalp atisi gormedi kese daha kucuk...ilaci birakmak istedigimi soyledim...birak dedi....eger bu bebek gelismezse mudahale (kurtaj) olacak miyim dedim...hayir dedi... gelisim olmazsa vucut kendiliginden atar dedi...
eger gelismez ve duserse bir daha ne zaman tup b.basliyayim dedim.......bir daha baslama! Siz elinizden geleni yaptiniz ..birakin .....!!!!!! Dedi.....
Merhaba
Tebrik ederim arkadaşım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Canım dr.kimdi? Hangi merkeze gittin? Tedavı oncesı ve tedavı sıradasıda hangı ılacları ve desteklerı kullandın?
Çok soru sordum farkındayım ama tesekkur ederım verdıgın cvp.lar ıcın
45 indeyim canım, fazla vaktim yok ki erteleyemedim işte. olmazsa önümüzdeki maçlara bakarız. sağlık olsun.Bir çok kişi, böyle bir durumda tedaviyi ertelerdi diye düşünüyorum. Ben mi? İki arada bir derede sıkışmasın, rahat olayım tedavide diye işlerimi toparlayana kadar doktora bile gitmezdim, bu durumu da farketmezdim açıkçası
Arkadaslar yeni kalktim. Bende gripten eser yok sanki.Dun kirginliktan oluyordum.Bugun normalim:))))
kızlar bugun kü durumum da Şu:
yazıp yazmamakta kararsızdım , kafanızı karıştırmak istemiyorum. çünkü benim bu ay ki durum karıştı,
ben geçen adetin ortasında tekrar yumurtlamışım ki bu adetin 2.günü 17x18 mm lik folikul varmış , ve ayrıca 7 ve 8 mm lik yumiler var. bugün e2 yine yükselince ilk folikilü çatlatmaya ve mümkün olursa diğer 2 folikülü devam etmeye karar verdim. (3.gün yeni foliküller 8 ve 10 mm olmuş), bu fikir benimdi. denemekten ne kaybederiz diye buna karar verdim. dr tedaviye e2 224 olduğundan başlamayalım dedi ama ben şansımı denemek istiyorum. bilimsel bebek karya da , adetin ortasındaki bir foliküldü , belki bana da şans güler. ya da bu baskın folikül giderse diğerleri büyüyebilir. bu ilkini almazsak diğerleri büyüyemiyormuş, yani durum şu, hiç işe yaramayabilir bu isteğim, ya da ALLAHIM> OL dediyse birşeyler olabilir. Ben önümüzdeki ay eşim için İst. gidiyorum ya, bu ayı boş geçmek istemiyorum yaaaa.
zaten geçen ay da yine ist. gitmiştik ve tedavi olamamıştım... Bakarmısınız durumuma , Allahım geçen ayın folikülünü de bu ay gönderdi bana sanki, sırf bu yüzden denemek istedim..... öpüyorum hepinizi
45 indeyim canım, fazla vaktim yok ki erteleyemedim işte. olmazsa önümüzdeki maçlara bakarız. sağlık olsun.
volin geçmiş olsun, sanırım senden de grip arkası güzel haberi gelecek inşallah.
Bilmiyorum,cunku dun cok hafif sabah kasik agrim vardi.ve ogleden sonra ates,usume ,bogazda hafif akinti.Eve kendimi zor attim.Zar zor aksam yemegi yedim.Simdi sabah ise dunku halimden eser yok.Bu arada7.Gunum bitti transfer olali.Oyle gogus hasasiyeti falan yok bende
genelde bebiş 7. veya 8.gün tutunuyor, inşallah o yüzden halsizsindir. Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun canım. Lütfen rahat ol ve belirti arama olur mu?
Evet simdi donduk eve izmir mugla arasi 3 saat git gel 6 saat yoll ancak paylasiyorum.
Birilerinin beni unutmamasi cok duygulandirdsaol cmas1 cim..i
Yupppiiii dr. Bhcg min 39 oldugunu soyledi ama sevinme dedi daha coook var dedi zaten butun gun aglamaktan
Helak oldum ama simdi daha umutlu bakiyorum ..
o kadar uzulmustum ki esimi de coook uzdum insaallah sonumuzda hayirli olur..Rabbim bu yolda cabalayan
bizlere yardimci olsun
Hic bisey olmayacak insaallah..
Haydi hayirlisi bilmiyordum senin transfer sonrasi asamada oldugun. Heyecanli bir hafta olacak yani..Kime gidiyorsun? Iyi seyler yapmislar gibi geliyor kulaga senin tedavi icin. Peki donmuslarla transferi kacinci gunde yaptilar yani normal perioduna denk geldiginde. 15.gun mu. 20 mu? Prednesol nezaman kullanmaya basladin? Artik sorup duruyorum. Ben daha cok heyecan yaptim ya. bende tup yapip dondurayim diyorum.. sonra transfer yapmak daha iyiymis galiba. Sen bir oncekini canlidanmi yapmistin? Son soru DHEA ne ise yariyor? ben hic kullanmadim da? ozur dilerim cok sordum ama.
45 indeyim canım, fazla vaktim yok ki erteleyemedim işte. olmazsa önümüzdeki maçlara bakarız. sağlık olsun.
volin geçmiş olsun, sanırım senden de grip arkası güzel haberi gelecek inşallah.
Arkadaslar yeni kalktim. Bende gripten eser yok sanki.Dun kirginliktan oluyordum.Bugun normalim:))))
Bilmiyorum,cunku dun cok hafif sabah kasik agrim vardi.ve ogleden sonra ates,usume ,bogazda hafif akinti.Eve kendimi zor attim.Zar zor aksam yemegi yedim.Simdi sabah ise dunku halimden eser yok.Bu arada7.Gunum bitti transfer olali.Oyle gogus hasasiyeti falan yok bende
Hayir canim neden fazla olsunki; benim yas disinda sorunum yok esimde ise sayida degil ama hiz morfolojik yapi ve dna hasari var tedaviye devam ediyor. Bizim bugune kadar sebepsiz olarak nitelendirilen basarisiz tup tedavilerimiz oldugundan bu tedaviyi onerdigini soyledi.fertijin de seval tasdemir doktorum gercekten ilk kez farkli bir tedavi yapiliyor insallah faydali olurda bu defa pozitifi gorurum
Kesinlikle guzel haber.buradaki doktorum bir hastasindan 20yumurta toplamis ama kaliteli olmadigi icin transfer olmamis
Ama az olsun kaliteli ve bizim olsun dusunceni sevdim
Ben başlıyorum patik, yelek bere örmeye. 3 gün bize çabuk geçer nasıl olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?