Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Dün gece dolandırıldım. Uykusuz kaldım. Stresten geberiyorum onun dışında iyiyim. Yoğurt ye miden için. Rahatlatır biraz

hiiiiiiiii dolandırıldınmı :53::53::53::53::53::53::53::53: geçmiş olsun canım nasıl olduki

yoğurdu çok severim zaten öğlende eve gidince yerim sağol canım :38:

Kizlar çok hastayım her yerim kırılıyor dun acile gittim pek birşey yazamayacagim doktor tek kese gordu kese biraz buyuk birde arada perde gibi birsey var dedi sen tek dusun ikiz olursa sürpriz olur dedi kalp atışı henüz yok cunku 5+3 du kese duzgun dedi bunlari yazarken bile çok zorlaniyorum bana dua edin sadece cmas sana şunu söylemek istiyorum ilaçlarını birakma

Geçmiş olsun, hayırlı olsun, her şey gönlünce olsun. Dinlen biraz, detayları sonra da anlatsan olur. :34:

Kizlar çok hastayım her yerim kırılıyor dun acile gittim pek birşey yazamayacagim doktor tek kese gordu kese biraz buyuk birde arada perde gibi birsey var dedi sen tek dusun ikiz olursa sürpriz olur dedi kalp atışı henüz yok cunku 5+3 du kese duzgun dedi bunlari yazarken bile çok zorlaniyorum bana dua edin sadece cmas sana şunu söylemek istiyorum ilaçlarını birakma

geçmiş olsun canım belki tek yumurta ikizidir hayırlısı olsun canım menim:38:

Canimm cok gecmis olun dinlen biraz
ee cok iyi masaallah darisi basima keseyi goruruz insaallh bende bugun thlil verfim
e2 , progestron, bhcg sonuclari yazarim ogleden sonra.

cmas sen ilaclarini doktordan habersi mi birakiyosun nick nick nick olmadiiii..:45:

hiiiiiiiii dolandırıldınmı :53::53::53::53::53::53::53::53: geçmiş olsun canım nasıl olduki

yoğurdu çok severim zaten öğlende eve gidince yerim sağol canım :38:

Zor olmadı :D Komşum facebook hesabındaydı gece. Oyun için yardım istedi. Ücretli. Tamam dedim gönderdim. Meğer hesabı çalınmış, ücretli yardım isteyen o değilmiş. Ben ücreti ödedikten 1 saat sonra haber verdi ama iş işten geçmişti :52:

ee cok iyi masaallah darisi basima keseyi goruruz insaallh bende bugun thlil verfim

cmas sen ilaclarini doktordan habersi mi birakiyosun nick nick nick olmadiiii..:45:
Güzel haberlerle gel... :16:

Zor olmadı :D Komşum facebook hesabındaydı gece. Oyun için yardım istedi. Ücretli. Tamam dedim gönderdim. Meğer hesabı çalınmış, ücretli yardım isteyen o değilmiş. Ben ücreti ödedikten 1 saat sonra haber verdi ama iş işten geçmişti :52:

geçmiş olsun canım canın sağolsun artık takma kafana face kullanmadığıma bi kere daha sevindim

inşallah güzel haberlerle gelirsin canım

sağolun kızlar.. adigeecim çerkezcim dün gece onca işinin arasnda bana destek oldun herbir cümlende ne kadar empatik olduğunu ve beni anladığını gördüm teşekkür ederim..

mirandacım sağol canım kardeşim..yeni dr evet bulacağım..ben de semra kahraman ya da mustafa bahçeciye mi gitsem diye düşünüyordum zaten..eşim dedi ki ''semra hanım da cem bey ile aynı hastane grubu olmalarından ötürü biraraya gelip toplantıları oluyordur..'' beni ilgilendirmiyor gerçi.. hem hepsinin kendi ekibi ayrı ve başlarını kaşıyacak vakitleri yok..neyse bunu da önemsemiyorum da geçen günlerde burda bir arkadaşımız bahsetti de ona da çok şaşırmış ve üzülmüştüm.. semra hanım kendisine donasyon yapın böyle boşuboşuna uğraşmayın benzeri birşeyler söylemiş...sanki biz donasyonu bilmiyoruz...onlar için konuşmak ne kadar kolay...

dün ilaçları bırakmıştım ama bu sabah yine kullandım..Cem bey dedi ki .. bu progesteronun kullanmanın veya kullanmamanın faydası zararı tam bilinmiyor...(selcan da demişti .. hollanda da gerek görmüyorlar diye..) ben de şöyle düşünmüştüm: eğer düşecek bir bebekti de progesteron mu bunu geciktiriyordu... sağlam bir bebek ise ilaçsız da zaten devam edecek..

Şu anda elimizde bhcg.lerin iki katı olmayan düşük oranlı artışları ve birhafta geriden gelen bir kese görüntüsü var. Ama mirandanın duovanın dediği gibi bir 8 hafta olsun bakalım..bir kalp atışı görmeyi bekleyelim.. ne olcak? Ensuecenin ablasının 9. denemesinde pozitif gördükten 1,5 ay sonra ikinci bebeği farketmişler...Ve şimdi çok şükür sağlıklı 6 yaşındalarmış. Maşallah!! Allah ikizlerin kaderlerini güzel yazsın mutlu olsunlar inşallah...

Yeni dr. bulana kadar bu biriki haftayı böyle geçireyim diyorum.. Zaten çok şükür en yakın arkadaşımız radyolog ve ilk önce keseyi o görmüştü.. Bu süre içinde ona giderim.. Benim daha önceki iki aylık bebeğimi kaybettiğim zamanda da kendi dr.umdan önce herşeyi o görmüştü..bir problem olduğunu bile asıl dr.dan önce o anlamıştı...o zamanlar şu yolc sac kesesinin ne olduğunu da ondan öğrenmiştik...Neyse acı bir tecrübeydi...

-salı günü arkadaşımız keseyi ölçtü ve 5,4 mm demişti 5+2 haftalık (resmini verdi). (üstten)
-cuma yine arkadaşımız keseyi ölçtü ve 8,3 mm dedi 5+4 haftalık (resmini verdi) (üstten)
-cumartesi cem beye gidince sadece keseyi gördü hiçbir ölçü söylemedi..biz ne kadarlık görünüyor dedik.. 5 haftalık civarı dedi kabaca..(alttan)

5+4 haftalık gözüktüğü zamanın gerçek durumu ise 6+3 idi...6 günlük bir gerilik sözkonusu..yolk kesesi gözükmedi...

ha bi de size şunu sorayım: acaba bundan sonra bir hsg çektirip tüplerimin durumunu iyice öğreneyim de birkaç ay doğal mı denesem..(en son 2 sene önce bir tüpüm tıkalıydı)

zanorkcum elimi karnıma koydum ve teşekkür ettim..:49:

Hepinize sevgilerimle..

gecen hafta icinde beni aramadilar ...degerlerim yukseliyordu...ama ben aramadilar dunku randevuyu da ben istedim...dis gwbelik olmadigini gorsunler de onlar rahatlasinlar istedim...ya dis gebelik olsaydi ve ben tehlikede olsaydim...iki hafta sonra gel dedi...gitmem artik...

Surekli doktora gitmek bence iyi degil. Insanin moralini bozmakdan baska bir ise yaramaz. Bundan sonrasi dogaya kalmis zaten.. Sanki umutsuz gibi konusmusun gebeliginin gelisiminde niye anlamadim bunu. Ne guzel gebe kalmisin 8 haftaya kadar gelmisin? Ne guzel degilmi?

Günaydın arkadaşlar...

Cedrus çok sevindim... inşallah hayırlısı ile sağ salim olsunda bir 2 bizim için hiç fark etmez... ikiz olursa tabi ballı kaymak :))

Cmas canım benim bi dur sakin ol... inşallah bebişin seninle... valla zanork'a katılıyorum... bebişin yerinde ben olsam daseni bağırta bağırta doğardım :))

Viyol inşallah arkadaşım grip vs bebişin tutunma mesajıdır.. hayırlı haberini bekliyoruz...

alısalıs hayırlısı olsun inşallah... senin yumoşlar herkese ters .. kısım kısım geliyorlar :))

Zanork geçmiş olsun ... hayrola nasıl dolandırıldın... anlatki hepimiz bilinçlenelim..

Nevser neler yapıyorsun ...

Ummuseleme inşallah adetinle bol yumuoş görürsün...

Yeni katılan arkadaşlarım hoş geldiniz... umarım birbirimize hep destek olarak hepimiz dileklerimize kavuşuruz hayırlısı ile ...

Güzbahar - ensuece- monkey - miranda-selcankerem - duova - andrea73 -mamame-puffy -breezey-elifoo ismini yazamadığım tüm arkadaşlarıma selam olsun...

Avustralya sydney de Genea isminde bir ivf merkezi.Transferim periyodumun 19. Gunu yapildi. Transferden 3 gun once progesteron fitile basladim ve halen devam ediyorum.Birde transfer gununden itibaren clexane enjeksiyon yapiyorum karnimdan.2 taze transferim 1 dondurulmuş transferim var.1 onceki de dondurulmuştu yani.DHEA yumurta kalitesini arttiriyor.Ama dikkarli ve doktor kontrolumde kullanilmasi gerekiyor
Diger klorofil ve q10i kendim icin baslamistim.klorofil vucudu alkali yapiyor ve kandli hemoglobine benzer yapisi var
KoenzimQ10 ise damarlar icin iyi ve atp uretimi yapiyor.Yasimiz ilerledikce koenzim q10 enzimide vucutta azaliyor.Ben bu yuzden kullaniyordum.

Ahh demek hala Avustrulyadasin? Bende Turkiye'de deniyorsun sandim. Ben bu dondurulmuslarin transfer gununun gec kaldigini dusunuyorum kendi adima. Sanki soyle birkac gun once olsa daha iyiymis gibi geliyor. Bunun icin bir test varmis ERA diye birsey. Yani hangi gun transfer edelim diye. Bunu yaptiracak olanlar var sanirim burada. Tavsiyeler icin tesekkurler simdiden, klorofil ilk defa duydum iyi fikir bende deneyecegim. DHEA doktorlara sorayim bakayim ne diyecekler?

cedrus geçmiş olsun.. inşallah düzelirsin.. ama canım bak bu hastalık hep hamileliğin başında oluyor.. çünkü bebek yaşamak için senin gücünden direncinden alıyor... yeter ki öyle olsun... güçlensin.. sen de en kısa zamanda düzelirsin inşallah.. en kısa zamanda kalp atışlarını gör bebişlerinin.. inşallah ikiz olsunlar sağlıklıca..

güllücüm inşallah test sonuçların güzel çıkar..merakla bekliyoruz burda...(DR.dan habersiz bırakmadaım.. zaten dr. bırak dedi.. önemi yok dedi vsvsv... vaktin olursa oku aşağıda neler neler yazdım..:30:)

zanorrrkkk geçmiş olsun canım yaaaa... çok üzüldüm... iş işten geçti şimdi keşke önce bir telle arasaydın demek için di mi...hainler...ama bu arada yeri gelmişken fikrimi söyliyeyim o halde, nette paralı oyunlardan uzak duralım... bedavaların dışına çıkmayalım..arkadaşlarımızda!!...ben zaten oyun oynamıyorum.. bir ara poker oynuyordum ama parasız tabi ki... şimdi sadece sizlerle burda muhabbet ediyorumm..

arkadaşlar şimdi güzbaharcım aradı... dün gece yazmış yazmış ama yollayamamış yazdıklarını!! (düşünün ne uzun yazmıştır bir de herkese teeeek tek).. şimdi hsg rahim filmi çektirmeye gidiyor.. dua edelim ona... diyor ki herkese tek tek dua ediyorum .. voline ve diğerlerine ... dedi..

yaaa belki de cedrusun tek yuımurta ikizi vardır.. Ben acaba bundan sonra onun dr.a mı gitsem... hatırlarsanız ona yeni bir yöntem uygulamıştı opudan sonra .. bir değişik ilaç kullanmıştı embriyolar oluşsun daha bir geşilsin diye...hem de cedrus bu yeni uygulamaya gönüllü olmuştu..ayyy çok heyecanlandım şimdi yaa tek yumurta ikizi... selcanın çocukları böyle ya.. ben aslında hep çok ilginç bulurum.. ne mucizevi bir şey....Maşallah diyelim ...maşallah... tabi dr şimdilik tek düşün demiş... tamam sabredelim bekleyelim inşallah... cedrus evet sen iyileş iyice..demek ondan kaç gündür haber vermiyordun canım hastalığın iyileşsin inşallah... şimdi dinlen..... hımmm konya?:44:

gunaydin arkadaslar,

gullugullu cooookkkkk sevindim arkadasim bebeginin sana ski ski tutunsun insallah.

alisalis yazini okudum saskinlik icinde kaldim demekki adetliyken veya adetten hemen sonra boyle hamile kaliniyor. valla yok ovulasyonmus yok 14.gun yumurtlamaymis bunlarin hepsi hikaye. o surpriz yumurtan sana bebek olsun insallah arkadasim.

ismihan seni merak ediyorum regl oldun mu?

cedrus cok gecmis olsun bebislerin insallah ikizdir

sevgili cmas sen sadece kendini ve bebegini dusun arkadasim bosver doktorun soylediklerini. o bebegin bu dunyada kismeti varsa sana tutunacaktir arkadasim. su anda gercek olan tek sey senin hamile olman ve sana tutunmaya calisan kucuk bi varligin olmasi.
Hakkinda hayirlisi ne ise rabbim onu versin.

bu arada tedaviye basliyan arkadaslar tedaviniz hayirli olsun. topige yeni gelen arkadaslar h. geldiniz.

duovam cilt icin bol su ic canim stres yapma birde nette cilde faydali yiyecekler var nette ararsan bulabilirsin.

zeytunn nevser ummu volin puffy ve ismini yazamadigim arkadaslar hepinize sevgilerimi yolluyorum.

guzbahar dualarim seninle kuzum.

Son düzenleme:
Surekli doktora gitmek bence iyi degil. Insanin moralini bozmakdan baska bir ise yaramaz. Bundan sonrasi dogaya kalmis zaten.. Sanki umutsuz gibi konusmusun gebeliginin gelisiminde niye anlamadim bunu. Ne guzel gebe kalmisin 8 haftaya kadar gelmisin? Ne guzel degilmi?

sağol canım Allah razı olsun!! zeytunun tabiriyle ben azıcık çılgın profum(!) da..:37:bazen böyle oluyo bana işte....
:49:

kızlar bugun kü durumum da Şu:

yazıp yazmamakta kararsızdım , kafanızı karıştırmak istemiyorum. çünkü benim bu ay ki durum karıştı,

ben geçen adetin ortasında tekrar yumurtlamışım ki bu adetin 2.günü 17x18 mm lik folikul varmış , ve ayrıca 7 ve 8 mm lik yumiler var. bugün e2 yine yükselince ilk folikilü çatlatmaya ve mümkün olursa diğer 2 folikülü devam etmeye karar verdim. (3.gün yeni foliküller 8 ve 10 mm olmuş), bu fikir benimdi. denemekten ne kaybederiz diye buna karar verdim. dr tedaviye e2 224 olduğundan başlamayalım dedi ama ben şansımı denemek istiyorum. bilimsel bebek karya da , adetin ortasındaki bir foliküldü , belki bana da şans güler. ya da bu baskın folikül giderse diğerleri büyüyebilir. bu ilkini almazsak diğerleri büyüyemiyormuş, yani durum şu, hiç işe yaramayabilir bu isteğim, ya da ALLAHIM> OL dediyse birşeyler olabilir. Ben önümüzdeki ay eşim için İst. gidiyorum ya, bu ayı boş geçmek istemiyorum yaaaa.
zaten geçen ay da yine ist. gitmiştik ve tedavi olamamıştım... Bakarmısınız durumuma , Allahım geçen ayın folikülünü de bu ay gönderdi bana sanki, sırf bu yüzden denemek istedim..... öpüyorum hepinizi

Alişçim gerçekten de sen çok akıllı ve araştıran birisin.Ve cesursun da! İnşallah sen haklı çaıkacaksın..Daha önce de bu konudan konuşmuşruk.. birer hafta arayla sadece gelişen yumurtaların opuyla alınması hakkında.. Ve bilimsel bebek kayra bize umut olmuştu.. Hatırlarsan ben dr.a 16 maddelik soru hazırlamıştım.. sorularımdan biri de bu konuydu..Hepsine tek tek cevap verdiydi ama hep saçma ve eski yöntemler bunlar demişti çoğuna.. bir hafta arayla opu konusuna ise ilaç kullanılan bu tedaviler için geçerli değil demişti...

Dr benim sorularımı pek tatmin etmeyen cevaplarla geçiştirmişti ama ben size bunları buraya yazayım da belki size fikir verir.. Araştırısınız da vicdanlı dr.lara rast gelirsiniz de dikkate alırlar.. Alişçim dr.un seni dinliyor ya da onu ikna edebiliyorsun .. çok şanslısın!! İnşallah bu 3 yumin de boşa gitmez hepsi değerlenir ve döllenir... sonra da 5 tane çocuğun olsun inşallah! (bir düzine çocuğumuz olsa hepimiz bakarız sanırım.. biz çocuk sevenleriz çünkü!!)

Back