sağolun kızlar.. adigeecim çerkezcim dün gece onca işinin arasnda bana destek oldun herbir cümlende ne kadar empatik olduğunu ve beni anladığını gördüm teşekkür ederim..
mirandacım sağol canım kardeşim..yeni dr evet bulacağım..ben de semra kahraman ya da mustafa bahçeciye mi gitsem diye düşünüyordum zaten..eşim dedi ki ''semra hanım da cem bey ile aynı hastane grubu olmalarından ötürü biraraya gelip toplantıları oluyordur..'' beni ilgilendirmiyor gerçi.. hem hepsinin kendi ekibi ayrı ve başlarını kaşıyacak vakitleri yok..neyse bunu da önemsemiyorum da geçen günlerde burda bir arkadaşımız bahsetti de ona da çok şaşırmış ve üzülmüştüm.. semra hanım kendisine donasyon yapın böyle boşuboşuna uğraşmayın benzeri birşeyler söylemiş...sanki biz donasyonu bilmiyoruz...onlar için konuşmak ne kadar kolay...
dün ilaçları bırakmıştım ama bu sabah yine kullandım..Cem bey dedi ki .. bu progesteronun kullanmanın veya kullanmamanın faydası zararı tam bilinmiyor...(selcan da demişti .. hollanda da gerek görmüyorlar diye..) ben de şöyle düşünmüştüm: eğer düşecek bir bebekti de progesteron mu bunu geciktiriyordu... sağlam bir bebek ise ilaçsız da zaten devam edecek..
Şu anda elimizde bhcg.lerin iki katı olmayan düşük oranlı artışları ve birhafta geriden gelen bir kese görüntüsü var. Ama mirandanın duovanın dediği gibi bir 8 hafta olsun bakalım..bir kalp atışı görmeyi bekleyelim.. ne olcak? Ensuecenin ablasının 9. denemesinde pozitif gördükten 1,5 ay sonra ikinci bebeği farketmişler...Ve şimdi çok şükür sağlıklı 6 yaşındalarmış. Maşallah!! Allah ikizlerin kaderlerini güzel yazsın mutlu olsunlar inşallah...
Yeni dr. bulana kadar bu biriki haftayı böyle geçireyim diyorum.. Zaten çok şükür en yakın arkadaşımız radyolog ve ilk önce keseyi o görmüştü.. Bu süre içinde ona giderim.. Benim daha önceki iki aylık bebeğimi kaybettiğim zamanda da kendi dr.umdan önce herşeyi o görmüştü..bir problem olduğunu bile asıl dr.dan önce o anlamıştı...o zamanlar şu yolc sac kesesinin ne olduğunu da ondan öğrenmiştik...Neyse acı bir tecrübeydi...
-salı günü arkadaşımız keseyi ölçtü ve 5,4 mm demişti 5+2 haftalık (resmini verdi). (üstten)
-cuma yine arkadaşımız keseyi ölçtü ve 8,3 mm dedi 5+4 haftalık (resmini verdi) (üstten)
-cumartesi cem beye gidince sadece keseyi gördü hiçbir ölçü söylemedi..biz ne kadarlık görünüyor dedik.. 5 haftalık civarı dedi kabaca..(alttan)
5+4 haftalık gözüktüğü zamanın gerçek durumu ise 6+3 idi...6 günlük bir gerilik sözkonusu..yolk kesesi gözükmedi...
ha bi de size şunu sorayım: acaba bundan sonra bir hsg çektirip tüplerimin durumunu iyice öğreneyim de birkaç ay doğal mı denesem..(en son 2 sene önce bir tüpüm tıkalıydı)
zanorkcum elimi karnıma koydum ve teşekkür ettim..
Hepinize sevgilerimle..