Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Allah dualarını kabul etsin arkadaşım... AMİN...

Sen bebeğinin tadını çıkarmaya başla, sevgini aldıkça o da daha sıkı tutunsun sana. Umut ve sevgiden daha kuvvetli yapıştırıcı var mı nasıl olsa? Hayırla, zahmetsizce büyüt, kucakla inşallah.... (Amin)

Ben puregon kullanmistim 13 yumurta elde edildi 150 mg kullandim 7 tane dollendi blastosist oldu

Pregnyl kullandinimizmi? Catlatma ignesi bu muydu?
Pregnyl kullandim en etkilisi oldugunu duymustum ama heryerd3 bulunmuyor ucuz diye
Hosgeldin arkadasim hayirli calismalriniz olsun daha sık gel merakta birakma bizi is olayini ne yaptin.ben kacirdimmi acaba neye karar verdin ortaklik olayina.

Geçmiş olsun Zeytun. Dediğin gibi, ilerideki maçlar için çalışmak lazım. Allah bizim de dualarımızı duysun ve kabul etsin inşallah... (Amin)

Kizlar yine burada aksam9:30 ve ben fitil saatim olmasa hemen yatacagim o kadar halsiz hissediyorum.Size tekrar hayirli cumalar.Uyumadan hepimize tekrar dua edecegim....

Hayırlı haberlerin olsun inşallah. Güzel bir yorgunluk gibi geldi bu. Allah yüzünü güldürsün (Amin)

merhaba bugün gittim hastaneye özel hastanelerden sonra curcuna gibi geldi. Ultrasonla baktılar sadece 3 folikül varmış ilk defa bu kadar az folikül oldu en son 9 tane yumurta toplanmıştı 4 ay önce..biraz moralim bozuldu. ama neydi ? pes etmek moral bozmak yok! pazartesi gününe doktordan randevu aldım ayrıntıları konuşacağız. yarın kan vereceğim adetin 3. günü. sanırım hormonlara bakılacak yine. Bu durumda mart 19-20 gibi başlarız uygun derse Emek hoca. Allah hepimize yardım etsin.
Bugün hastanede bir kadın pozitif sonuç aldı yaşı 32 idi ve hamileydi. çok sevindim..ama kadın tam sevinemedi bile acaba değer yükselecek mi diye..

Bende stres olayina cok bagliyordum ama en son gorustugum doktorda hicbir alakasi olmadigini soyledi. Hani transferden sonra gunlerce kipirdamadan evde yatmak, seyahat etmemek gibi seylerin hepsi anlamsizmis ve alakasi yokmus bu islerle.Dogal beslenme kesinlikle mumkunse yapilmali ama ben et'den uzak durulmasi gorusune katilmiyorum. Ette olan cok degerli besinler var. Ayrica protein cok cok onemli. Bence en onemli olupda herkesin atladigi konu bagisiklik sistemi. Ne oluyorsa orda sorun orda oluyor. Vucudun dengesi bozuksa en iyi embriyo bile olsa yapacak birsey yok.. Bende acayip d vitamin dusuk. Hic gunes sevmem guneslenmem falan buna bagli olarak birsuru denge bozuk. Biyopsi yaptim dedin. Ne ogrendiniz ondan? ERA testi gibi birseymiydi? Nezaman tup deneyeceksin gene. Ben once bir biyopsi diyordum ama zaman gectigi icin once bir tip deneyip dondurayim diyorum. Sonra bakarim biu biyopsi sonucuna.. Kime gidiyorsun Turkiye'de simdi. Ben Bu kez Izmir dusunuyorum.

Bende puregon kullandim ayni oranda hemde. Iyi sonuc almisin ama 13 rakam vede 7 dollenmis masallah ya. Neyle besleniyorsunuz canim boyle. Kesin bunun formulunu ogrenmeliyim. Saglam yapi ve 25'lil gibisin valla. Ozel ilac filan kullandinmi tupden once. Hangi klinikdi sizinki?

Canım benim sıkma canını... gerçekten herşey olacağına varıyor.. bakıyorsun 10 folikül var hiç büyümüyor tedavi iptal bakıyorsun tek folikül var Puffy'ciğimizde olduğu gibi bir böcecik oluvermiş... Bunların hepsi bizleri oyalayıp duran şeyler... bişey olacaksa olur olmayacaksa da olmaz... bunun için lütfen kendimizi sıkmayalım...

adetin 2. günü başlayıp ölene kadar devam edecek bir süreç bu... folikül vardı yoktu - embriyo oldu olmadı - transferde tuttu tumadı - bhcg değerim arttı artmadı - ikili tarama - amniyo sıvısı - süreç içinde olası düşük vs doğuncaya kadar heraşamada kafamıza takabileceğimiz birşey mutlaka var... doğunca bitiyormu ??? özellikle bizim yaşımızdakiler için ya bana erkenden bişey olursa bu çocuğa kim bakar - yok efendim çocuğa bişey olur vs vs ... yani aslında her aşamada sevinmemize engel olabilecek bir sürü şey var...

ancak madalyonun birde öbür yanı var... bak bu yaşta hala yumurtalarımız var ... bunu isteyecek kuvvetimiz enerjimiz var... eşlerimiz sorun çıkarmıyor... spermlerini alabileceğimiz eşlerimiz var... bu süreçte harcayabileceğimiz maddi imkanlarımız var... embriyo oluşturabilenimiz var... hamile kalanımız doğranımız.... aslında sevinebileceğimiz birçok şeyde var...

neresinden bakarsak işte... bence hepimiz mevcut halimize şükretmeliyiz. rabbimin bize verdiklerine müteşekkir olmalıyız... yaşadığın her bir iyi adımda bir sonraki olumsuzlukları düşünerek mutsuz olmak yerine şükür bunları yaşıyorum diyebilmeliyiz.

ayyy çenesi düşüklerden kim kaldı başka :))) Nihat Hatipoğlu ile muhabbetler programına hoşgeldiniz gibi oldu bir an :)))

alisalıs valla guzbahar için bende aynı senin gibi düşünmüştüm.. brezey in farklı versiyonu... bu kadar pozitiflik - bıcırbıcırlık bir kadını ancak hamile yapar...

ummucum sen neler yapıyorsun canım.. bu aralar bişey yapmıyorsun galiba...

elifoooo kız neleredesin.. deri mini elbiseli kız... bi haber ver kendinden ...

uzun süredir yazmıyordum... hadi bi hatırlatma olsun... rabbim hepimizin en yüksek hayrına olanı versin inşallah...

"Olur ki hoşunuza gitmeyen bir şey, sizin için hayırlıdır ve olur ki, sevdiğiniz şey de sizin için bir şerdir. Allah bilir de siz bilmezsiniz." (Bakara Suresi, 216)

Sizin hayır gördüklerinizde şer, Şer gördüklerinizde hayır vardır... (Hadis-i Şerif)

cedrus geldin mi dr.dan canım anlat bakalım ne yapıyordu bebişin? pıt pıt pıt?

Arkadaşlar bugün cuma vakti hepimiz için meryem süresini ve ayetel kürsi yi okudum. Inşallah hepimizin bu yıl bebişleri olur ve her isteklerimiz gerçekleşsin diye. Inşallah dualarımız kabul olur

Allah kabul etsin canım. Allah razı olsun..

hayırlısı ben de şüphelenmeye başladım şimdi...

Ne güzel yazmışsın arkadaşım; yüreğine sağlık...

Tutunacağı zaman 3 e 5 e bakmıyor veletler. Sayısına takılma. Kaliteli olsun, sana tutunsun, yeter. Umut tüp bebek merkezinin topiğinde bir bayanı anlatıyorlardı bir ara, belki ensuece hatırlar. Kadın biz yaşlarda, eşi varikosel oluyor. Tek sperm alabiliyorlar adamdan, kadının da tek yumurtası oluyor. Ve o tek sperm, tek yumurtayı döllüyor, transfer başarılı, kadın hamile kalıyor ve sağlıklı bir doğum yapıyor. İşin özün de bir sperm, bir yumurtaya ulaşıyor. Tutunma gerçekleşti mi, işte sana hamilelik

güzbahar çerkes olduğumu nerden anladın nikimden mi çerkes olmayan pek bilmez de :)

yumurtaların durumu her ay değişlebiliyor canım.. her ay yeni bir paket açılıyormuş.. 3 folikülde kötü değil umarım eski sayına dönüş yaparsın.. tedavi sürecinin sıkıntısından sonra gebe bile kalsak sevinemiyoruz canım.. günlerce kan değeri yükseldimi diye uyuyamıyorsun.. ben bu durumu kaç kez yaşadım.. inşallah değerlerimiz kat kat yükselecek bu yıll diyelim..

Canımcım benide eklermisin tabloya beceremedim kendim eklemeyi:) cehalet. Bende kısmetse 25 Şubatta başlıcam ama daha nerde başlayacağımı netleştirmedim. ASM Aydın Arıcıya gideceğim bi daha önce Memorialde 2 tup bebek 1 .başarısız 2. dış gebelık bide yurtdışında 1 aşılamam oldu.
Eger Aydın Arıcıyla ilgili bilgisi olanda varsa yazarsa sevinirim.
Çok zor bi işmiş bu valla bu hafta bütün işi gücü bıraktım doktor, klinik aramaktan kafayı yedim. Bi de işin kötüsü baktıkça daha da karışıyo kafası insanın. Çoğunuzun dediği gibi aslında kısmet doktorlar sadece aracı ama gene de insanın kendini iyi ve huzurlu hissetmesi de lazım. Doktoruna inanmayınca da zaten baştan 1-0 yenik başlıyosun hani bu zaten %60-70 motivasyon moral işi. Amannnn ne bileyim .Varsa tavsiyesi olan hemen listeye ekleyebilirim .
Öptüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…