- 14 Eylül 2010
- 5.771
- 4.993
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #9.641
Merhaba bende ayni durumdayim en son tupte 8 toplsnmisti simdi 4 tane gorundu stres gercekten etkiliyor ama soyledigin gibi pes etmek yok ve gsliba ayni donemde tedaviye basliycaz .vallahi sayiyi artirmak icin ne bulursam iciyorum zaten reflum var inssllah migdem beni yari yolda birakmaz doktora bitkisellerin zarari olurmu dedim bir sakincasinin olmadigini soyledi insallahbu defa allah hepimize bebegimizi kucagimiza almayi nasip eder
Gunaydin diyorum.Ama size iyi geceler oldu
.Ben kalktim kahvaltimi ettim.Disari bile ciktim. :)
Reflü için bir kase yoğurdun içine orta boy bir adet salatalık doğra. Sadece yoğurt ve salatalık. 15 - 20 dk. da kesiyor benim kıvranmalarımı
Bende stres olayina cok bagliyordum ama en son gorustugum doktorda hicbir alakasi olmadigini soyledi. Hani transferden sonra gunlerce kipirdamadan evde yatmak, seyahat etmemek gibi seylerin hepsi anlamsizmis ve alakasi yokmus bu islerle.Dogal beslenme kesinlikle mumkunse yapilmali ama ben et'den uzak durulmasi gorusune katilmiyorum. Ette olan cok degerli besinler var. Ayrica protein cok cok onemli. Bence en onemli olupda herkesin atladigi konu bagisiklik sistemi. Ne oluyorsa orda sorun orda oluyor. Vucudun dengesi bozuksa en iyi embriyo bile olsa yapacak birsey yok.. Bende acayip d vitamin dusuk. Hic gunes sevmem guneslenmem falan buna bagli olarak birsuru denge bozuk. Biyopsi yaptim dedin. Ne ogrendiniz ondan? ERA testi gibi birseymiydi? Nezaman tup deneyeceksin gene. Ben once bir biyopsi diyordum ama zaman gectigi icin once bir tip deneyip dondurayim diyorum. Sonra bakarim biu biyopsi sonucuna.. Kime gidiyorsun Turkiye'de simdi. Ben Bu kez Izmir dusunuyorum.
Günün aydın, mutlu, huzurlu olsun.
Bizde pireler uçuşuyor bu saatlerde
Sorma sabah erkenden esim uyandirdi.Onda da uykusuzluk problemi var. Ben de uykuya doyamiyorum.Bu gun kasik agrim vardi sabahtan.
Cok tesekkurler mutlaka deniycem ameliyat dahi oldugum halde ilaclarla fazla zorladigim zamanlar tekrarliyor.
Hayır olsun inşallah. Hem uyku, hem kasık ağrısı... Aklıma güzel güzel şeyler geldi gece gece (sabah sabah)
gunaydin arkadaslar.. bugun 14.30 da randevum var doktorumla... dun gece bir ruya gordum Erdek deydim ama bir turlu iyi bir otel bulamiyorduk sonra onumde up uzunn bir yol var ben o yolu yuruyorum yuruyorum bitmiyor ama yurudugum yola bir bakiyorum daracik onu engelllerle dolu ve bastigim yerler toprak degil kemik et parcalari ile dolu.. cok kotu bir yoldu.. uyaninca tum morelim sifira indi cunku ruyalarim hep cikar... birde agir grip olmusum bir gecede su anda salya sumuk oturuyorum... boyle seyler hep tedaviyimi bulur... nezaman tedaviye baslasam agir bir grip geciriyorum...
Canım benim sıkma canını... gerçekten herşey olacağına varıyor.. bakıyorsun 10 folikül var hiç büyümüyor tedavi iptal bakıyorsun tek folikül var Puffy'ciğimizde olduğu gibi bir böcecik oluvermiş... Bunların hepsi bizleri oyalayıp duran şeyler... bişey olacaksa olur olmayacaksa da olmaz... bunun için lütfen kendimizi sıkmayalım...
adetin 2. günü başlayıp ölene kadar devam edecek bir süreç bu... folikül vardı yoktu - embriyo oldu olmadı - transferde tuttu tumadı - bhcg değerim arttı artmadı - ikili tarama - amniyo sıvısı - süreç içinde olası düşük vs doğuncaya kadar heraşamada kafamıza takabileceğimiz birşey mutlaka var... doğunca bitiyormu ??? özellikle bizim yaşımızdakiler için ya bana erkenden bişey olursa bu çocuğa kim bakar - yok efendim çocuğa bişey olur vs vs ... yani aslında her aşamada sevinmemize engel olabilecek bir sürü şey var...
ancak madalyonun birde öbür yanı var... bak bu yaşta hala yumurtalarımız var ... bunu isteyecek kuvvetimiz enerjimiz var... eşlerimiz sorun çıkarmıyor... spermlerini alabileceğimiz eşlerimiz var... bu süreçte harcayabileceğimiz maddi imkanlarımız var... embriyo oluşturabilenimiz var... hamile kalanımız doğranımız.... aslında sevinebileceğimiz birçok şeyde var...
neresinden bakarsak işte... bence hepimiz mevcut halimize şükretmeliyiz. rabbimin bize verdiklerine müteşekkir olmalıyız... yaşadığın her bir iyi adımda bir sonraki olumsuzlukları düşünerek mutsuz olmak yerine şükür bunları yaşıyorum diyebilmeliyiz.
ayyy çenesi düşüklerden kim kaldı başka :))) Nihat Hatipoğlu ile muhabbetler programına hoşgeldiniz gibi oldu bir an :)))
alisalıs valla guzbahar için bende aynı senin gibi düşünmüştüm.. brezey in farklı versiyonu... bu kadar pozitiflik - bıcırbıcırlık bir kadını ancak hamile yapar...
ummucum sen neler yapıyorsun canım.. bu aralar bişey yapmıyorsun galiba...
elifoooo kız neleredesin.. deri mini elbiseli kız... bi haber ver kendinden ...
uzun süredir yazmıyordum... hadi bi hatırlatma olsun... rabbim hepimizin en yüksek hayrına olanı versin inşallah...
"Olur ki hoşunuza gitmeyen bir şey, sizin için hayırlıdır ve olur ki, sevdiğiniz şey de sizin için bir şerdir. Allah bilir de siz bilmezsiniz." (Bakara Suresi, 216)
Sizin hayır gördüklerinizde şer, Şer gördüklerinizde hayır vardır... (Hadis-i Şerif)
Sagolasin cmascigim, tarifi yazdim merhem elime gecince deneyecegim. mart ayinda esimin 2 hafta izni var Türkiye'ye gelmeyi düsünüyor, esime ismarlayacagim ben gidemesem benim okul olmasa bende istiyorumda, haziranda tekrar gidecegim arka arkaya okulu aksatmak istemiyorum isin rast gitsin canim sagolasin.
Birden ortam degistirip birde buraya geldigimde calismayinca, stres yaptim canim su siralar alistim. ilk baslarda aklim fikrim hem memleketteydi ara ara benim buralarda ne isim var bile diyordum. esim cok iyi bir insan normalde esimle hic sorunum yok yoksa daha zor olurdu.
Tabloda bilgilerde yas, yasadigin yer, cocuk varmi tabloyu kontrol edersen arkadasim, oradaki bilgilerden ne varsa bir zahmet yazarsan ben yardimci olurum.
gunaydin arkadaslar.. Bugun 14.30 da randevum var doktorumla... Dun gece bir ruya gordum erdek deydim ama bir turlu iyi bir otel bulamiyorduk sonra onumde up uzunn bir yol var ben o yolu yuruyorum yuruyorum bitmiyor ama yurudugum yola bir bakiyorum daracik onu engelllerle dolu ve bastigim yerler toprak degil kemik et parcalari ile dolu.. Cok kotu bir yoldu.. Uyaninca tum morelim sifira indi cunku ruyalarim hep cikar... Birde agir grip olmusum bir gecede su anda salya sumuk oturuyorum... Boyle seyler hep tedaviyimi bulur... Nezaman tedaviye baslasam agir bir grip geciriyorum...
bizde suyu aç ona anlat kötü ruyaları derler. Arkadaşım sakın moralini bozma bilinçaltı endişelerimiz yüzünden herşey. Aynen ben de transferin 6. Günündeyim grip başlangıcındayım.eminim güçlü birisin...sakınn,herşeyin güzel olacağına inan ve unutma sen çok değerlisinn ve özelsin
sende mi grip oldun bende olucam sanırım başladı burnum falan .tam transfer önü hep böyle oluyo .allah yardımcımız olsun volin .kısmet artık ..
aynen ben kendimde belirti ararken grip belirtileri oldu,sans...ama bu belki kendimize iyi bakmamiz icin bir uyari olabilir:)
Bizde suyu aç ona anlat kötü ruyaları derler. Arkadaşım sakın moralini bozma bilinçaltı endişelerimiz yüzünden herşey. Aynen Ben de transferin 6. günündeyim grip başlangıcındayım.Eminim güçlü birisin...Sakınn,herşeyin güzel olacağına inan ve unutma sen çok değerlisinn ve özelsin
ensuece rüyaların tersi çıkar diyerek olumlu düşünüyoruz evrene pozitif mesajlar veriyoruz :) takma kafana .bide şunu unutma gördüğün rüyayı yorumlarına güvendiğin iyi yurekli birine ilk olarak anlat yani ihlaslı birine (manevi yönü kuvvetli )onun yorumuna göre senin rüyanın gerçek manası olurmuş bunuda unutma .geçen nihat hatipoğlu öyle dedi.
Sen o kötü yoldan geçtin sonu selamet inaşşahh bsk gör..
gunaydin arkadaslar.. bugun 14.30 da randevum var doktorumla... dun gece bir ruya gordum Erdek deydim ama bir turlu iyi bir otel bulamiyorduk sonra onumde up uzunn bir yol var ben o yolu yuruyorum yuruyorum bitmiyor ama yurudugum yola bir bakiyorum daracik onu engelllerle dolu ve bastigim yerler toprak degil kemik et parcalari ile dolu.. cok kotu bir yoldu.. uyaninca tum morelim sifira indi cunku ruyalarim hep cikar... birde agir grip olmusum bir gecede su anda salya sumuk oturuyorum... boyle seyler hep tedaviyimi bulur... nezaman tedaviye baslasam agir bir grip geciriyorum...
Merhaba arkadaşlar.. Galiba grip oluyorum.Hafif boğazda yanmada başladı... Ohhh ne güzel.. Ben o kadar koruyayım kendimi,sakınan göze çöp batar diye boşuna dememişler..:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?