Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Reflü için bir kase yoğurdun içine orta boy bir adet salatalık doğra. Sadece yoğurt ve salatalık. 15 - 20 dk. da kesiyor benim kıvranmalarımı

Kusura bakma gec yaziyorum.Avustralyada yasiyorum ve burasi Turkiyeden 9 saat ilerde. Banada doktor D vit.verdi . Yaklasik 5 aydir kullaniyorum. Ayrica folik asit tabii ki.Dhea hormon aliyorum.transferden sonra kestim. Coenzyme q10 ve sivi klorofil aliyorum.Biyopsi sonucumda doktor birsey pek bulamadi.Ama yine onemli.Mutlaka rahim kontrolu yaptirmalisin.Ben ilk tup bebekte Turkiyedeydim.Su an da transferimin 6.gunu dondurulmuş son embriyom transfer edildi.27 subat test gunumu bekliyorum.

Sorma sabah erkenden esim uyandirdi.Onda da uykusuzluk problemi var. Ben de uykuya doyamiyorum.Bu gun kasik agrim vardi sabahtan.

Hayır olsun inşallah. Hem uyku, hem kasık ağrısı... Aklıma güzel güzel şeyler geldi gece gece (sabah sabah)

Hanımlar, bana müsade. Bir kaç saat uzatayım kendimi. Devam ederiz yine kaldığımız yerden

gunaydin arkadaslar.. bugun 14.30 da randevum var doktorumla... dun gece bir ruya gordum Erdek deydim ama bir turlu iyi bir otel bulamiyorduk sonra onumde up uzunn bir yol var ben o yolu yuruyorum yuruyorum bitmiyor ama yurudugum yola bir bakiyorum daracik onu engelllerle dolu ve bastigim yerler toprak degil kemik et parcalari ile dolu.. cok kotu bir yoldu.. uyaninca tum morelim sifira indi cunku ruyalarim hep cikar... birde agir grip olmusum bir gecede su anda salya sumuk oturuyorum... boyle seyler hep tedaviyimi bulur... nezaman tedaviye baslasam agir bir grip geciriyorum...

Merhaba arkadaşlar.. Galiba grip oluyorum.Hafif boğazda yanmada başladı... Ohhh ne güzel.. Ben o kadar koruyayım kendimi,sakınan göze çöp batar diye boşuna dememişler..:44:

Bizde suyu aç ona anlat kötü ruyaları derler. Arkadaşım sakın moralini bozma bilinçaltı endişelerimiz yüzünden herşey. Aynen Ben de transferin 6. günündeyim grip başlangıcındayım.Eminim güçlü birisin...Sakınn,herşeyin güzel olacağına inan ve unutma sen çok değerlisinn ve özelsin

zeytun adet olmayı bekliyorum tekrar klomen kullanıp doğru bahceciye kısmet olursa canım..geçen ay bal tarçın çörek otu yaptın birde adçayı faydası oldu kasıklarım baya ağrıdı ..sen neler yapıyorsun ..uyguladığın bir şeyler varmı..

duova canım çok geçmiş olsun bol su içmekde cilde çok iyi gelior .

ensuece rüyaların tersi çıkar diyerek olumlu düşünüyoruz evrene pozitif mesajlar veriyoruz :) takma kafana .bide şunu unutma gördüğün rüyayı yorumlarına güvendiğin iyi yurekli birine ilk olarak anlat yani ihlaslı birine (manevi yönü kuvvetli )onun yorumuna göre senin rüyanın gerçek manası olurmuş bunuda unutma .geçen nihat hatipoğlu öyle dedi.
Sen o kötü yoldan geçtin sonu selamet inaşşahh bsk gör..

sende mi grip oldun bende olucam sanırım başladı burnum falan .tam transfer önü hep böyle oluyo .allah yardımcımız olsun volin .kısmet artık ..

sende mi grip oldun bende olucam sanırım başladı burnum falan .tam transfer önü hep böyle oluyo .allah yardımcımız olsun volin .kısmet artık ..

Aynen ben kendimde belirti ararken grip belirtileri oldu,sans...Ama bu belki kendimize iyi bakmamiz icin bir uyari olabilir:)

yazını okuyunca biraz önce suyu açıp anlattım.. doğru diyorsun her tedavi öncesi böyle oluyorum galiba karamsarlıklar tavan yapıp rüyaya kadar giriyor.... canım senin gribin güzel birşeyin müjdesi olabilir.. transferden sonraki gripler gebelik habercisi oluyor vücut embriyoyu sahiplenirken tutunma sırasında hafif bir grip oluşabiliyormuş senin bünyende şu anda tutundu demekki.. çok sağol canım güzell sözlerin için..

canım sizlerin iyi yürekli olduğuna gönülden inanıyorum o yüzden ilk buraya anlattım.. sende tersi çıkar demişsin demekki tersi çıkacak kısacak bir yoldan geçip bebişime kavuşacağım diye düşünüyorum artık.. güzell bir gün olsun gerçektende pozitif enerjiye çok inanıyorum.. şimdi gidip güzel bi duş alıp saçlarımı güzelce yapıp bebişim için pozitif olacağım.. çok sağol canımcığım

Doktordan güzel haberlerle gel inşallah.
Rüyan seni korkutmasın. Sanırım kendi kendine sonuca ulaşan ve kararından kolay kolay vazgeçmeyen bir yapın var. Çok zor ikna oluyor, zor inanıyor ama bir kere inandın mı da bir daha sorgulamadan sonuna kadar savunuyorsun. Rüyanda da bu özelliğini hatırlatıyor sana aslında. 'Biraz gevşe, biraz oluruna bırak. İyiyi isteyip kötüyü bekleme. Bırak hayat sana vereceğini versin. Zor bir süreç zaten, kendine eziyet haline getirme.' diyor rüyan.
Her tedavi öncesi grip oluyorsan, heyecandan bağışıklık sistemin etkileniyor olabilir. Bal ve zencefil tavsiye ederim. Bir de tarçın. Hem enerji verir, hem bağışıklığını destekler...

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar.. Galiba grip oluyorum.Hafif boğazda yanmada başladı... Ohhh ne güzel.. Ben o kadar koruyayım kendimi,sakınan göze çöp batar diye boşuna dememişler..:44:

Çevremdeki hamilelerin bir çoğunda grip belirtileri, hamilelik haberinin hemen öncesinde geldi. Çoğu soğuk algınlığı diye ilaç bile kullandı. Uyku, kasık ağrısı, grip... Kulağa güzel geliyor. Az kaldı, test sonucunu da yaz şuraya da gerine gerine tebrik edeyim yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…