- 2 Kasım 2012
- 350
- 326
- 108
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #9.561
inşallah canım.. Ben de dua edicem senin ve bebeğin için...ve hepimiz için...
Hepinize hayırlı cumalar diliyorum Cmas canım bugün 14:30 da randevum var inşallah güzel haberlerle dönerim gerçi hastaneden eve dönmeyeceğim görümcemlere gideceğim eşimin telefonundan yazarım haberleri
Hepinize hayırlı cumalar diliyorum Cmas canım bugün 14:30 da randevum var inşallah güzel haberlerle dönerim gerçi hastaneden eve dönmeyeceğim görümcemlere gideceğim eşimin telefonundan yazarım haberleri
hadi hayırlı haberler inşallah
dualarımız seninle cedrus
Insallah cumanin hayrina dualarimiz seninle guzel haberlerini duyariz insallah
HAYIRLI CUMALAR OLSUN İNŞALLAH .
KIZLAR CUMA GÜNÜ DUA ÇOK ÖNEMLİ
CUMA VAKTİ DUA VAKTİ.
Ey güzel Allahım şu cuma günü bu topikde ki arkadaşlarımın ellerini boş bırakma dualarını kabul et yarabbim .Cennet kokulularını erkenden yolla güzel ALLAHIM. Bizi annelik duygusunu tatmak dan geri bırakma Yüce Rabbim.
AMİN ..
çıkmak zorundayım artıkkk işş çağırıyorrr... ama en azından arada okumaya geleceğimmmm ona göree... cedrus, cmas güzel haberleriizi okumak içinnn..
cedrusçum sana dua ediyorum inşallah güzel haberlerle döneceksin....Hepinize hayırlı cumalar diliyorum Cmas canım bugün 14:30 da randevum var inşallah güzel haberlerle dönerim gerçi hastaneden eve dönmeyeceğim görümcemlere gideceğim eşimin telefonundan yazarım haberleri
Günaydin arkadasim, cok calisiyorsun yahu seni okurken ben yoruldum.saka bir yana is biterse insanda bitiyor bende bekarken calisiyordum. 2 yili gecti evde oturmaktan is yokya bir ara stresten yüzümle oynamaya basladim. leke doldu simdide nasil gecireyim derdindeyim. Kizinin yaptigi sürpriz benide duygulandirdi dilerim gelecek dogumgünlerinde kendi bebeklerinle kutlarsin.bu arada bebekle ilgili ne durumdasin bahsetmemissin.
Doktora mutlulukla git arkadasim, yüregin mutluluktan carpsin bebegini izleyecegin ilk gün, saglikla kucagina almani diliyorum.
inşallah canım yaaa...hayırlısı Allahtan... Bu cuma vaktini kaçırmayalım da bol bol dua edelim o zaman!!cmas senınde güzel haberlerini bekliyoruz cuma günü dua ed,iyoruz inşallah .
Evet simdi donduk eve izmir mugla arasi 3 saat git gel 6 saat yoll ancak paylasiyorum.
Birilerinin beni unutmamasi cok duygulandirdsaol cmas1 cim..i
Yupppiiii dr. Bhcg min 39 oldugunu soyledi ama sevinme dedi daha coook var dedi zaten butun gun aglamaktan
Helak oldum ama simdi daha umutlu bakiyorum ..
o kadar uzulmustum ki esimi de coook uzdum insaallah sonumuzda hayirli olur..Rabbim bu yolda cabalayan
bizlere yardimci olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?