Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Hepinize hayırlı cumalar diliyorum Cmas canım bugün 14:30 da randevum var inşallah güzel haberlerle dönerim gerçi hastaneden eve dönmeyeceğim görümcemlere gideceğim eşimin telefonundan yazarım haberleri

Insallah cumanin hayrina dualarimiz seninle guzel haberlerini duyariz insallah

Hepinize hayırlı cumalar diliyorum Cmas canım bugün 14:30 da randevum var inşallah güzel haberlerle dönerim gerçi hastaneden eve dönmeyeceğim görümcemlere gideceğim eşimin telefonundan yazarım haberleri

canıııım hadi güzelll haberlerini bekliyoruz... sabırsuızlıkllaaaa...

Hepinize iyi dilekleriniz icin cook tesekkur ederim

Inanan inanmayan herkese bu mubarek gunde dua edecegim insaallah hayirli cumalar..

bugun gunlerden cuma surelerden meryem insaallah.:)

Dunyanin bir ucundayim ama hepimizin kalbinin ve dualarinin birbirimiz icin oldugunu buradan hissediyorum.Allahim hepimizi saglikli evlat sahibi olmamizi nasip et

Canım güzel dileklerin için çok teşekkür ederim evet o sesler dünyadaki en güzel ve en anlamlı sesler Rabbim hepimize duyurmayı nasip etsin belki bugün kalp atışlarını duyamam ama en azından kese nasıl düzgün mü diye merak ediyorum.

hayırlı cumalarrr çerkes arkadaşııımm... allah tüm dualarımızı kabul etsinnn.. kızlar cuma vakti ne işimiz olursa olsun her neredeysek ne yapıyorsak toplu dua edelimmm... zihnimizle isteyelim, gönlümüzden geçirelimmm. hep birlikte dua edelim olur mu ne dersiniz... rabbim hamişlerimize sağlıkla evlatlar nasip etsin,,, doğuranlara ( puffyum ve lejena) sağlıkla büyütmeyi neasip etsin ( tabii puffy ime yeniden anne olmayı da nasip etsin hem de tedavisiz şekilde), doğuracaklara deti, brezey, selcan sağlık versin ve bebeklerini sağlıkla, hayırlı evlatlar nasip etsin, cmasım, cedrus, ve güllü bebeklerinin kalp atışlarını duysun, sağlıklı bir dokuz ay geçirsin, sonuç bekleyenler güzel bebiş haberi alsın, (volin), transfer için dondurulmuş yavrusu olanlar yavrularına kavuşsun, bizler harika tedavilerle bebeklerimize kavuşalım, ya da spontan gelsin artık bebeklerimizzz... allahım hepimizi anne yapppp... ne olurrr.. bizlere hepimize evlat isteyen herkese sağlıklı, hayırlı evlatlar ver inşallahhhh..

çıkmak zorundayım artıkkk işş çağırıyorrr... ama en azından arada okumaya geleceğimmmm ona göree... cedrus, cmas güzel haberleriizi okumak içinnn..

Günaydin arkadasim, cok calisiyorsun yahu seni okurken ben yoruldum. saka bir yana is biterse insanda bitiyor bende bekarken calisiyordum. 2 yili gecti evde oturmaktan is yokya bir ara stresten yüzümle oynamaya basladim. leke doldu simdide nasil gecireyim derdindeyim. Kizinin yaptigi sürpriz benide duygulandirdi dilerim gelecek dogumgünlerinde kendi bebeklerinle kutlarsin.bu arada bebekle ilgili ne durumdasin bahsetmemissin.

Cedrus, cmas.volin, duova, zonark, ensuence guzbahar ve daha nicklerini yazamayip benimli mutlu olan
iyi dilekleri ve dualarinda oldugumu bildigim tum topik arkadaslarim iyi ki varsiniz sizinlr birlikte daha
guzel haberleri paylasmak dilegiyle.. coook tesekkur ederim ..oazartesi ve donraki 2 gun daha testim var
insallah degerler yukselecek..

Doktora mutlulukla git arkadasim, yüregin mutluluktan carpsin bebegini izleyecegin ilk gün, saglikla kucagina almani diliyorum.

cedrusçum sana dua ediyorum inşallah güzel haberlerle döneceksin....

eee ben sana leke tarifi verdim ya!!! bak ben bu işlere başlamadan önceki ay lekelerimden kurtuldum... senim de zamanın az kaldı hadi yap şu leke çıkarma formüllerini

Son düzenleme:
Canim evde o merhemlerden yok burada recetesiz ilac alamiyorsun. ya cildiyeye gidecegim yada Türkiye'ye gittigimde alacagim. birde gecen gün yogurt ve karbonatla maske okudum. onu denesemmi diyorum sen ne dersin? hii bu arada daha rahat oldugunu hissediyorum bebegin ve kendi sagligin icin rahatlaman iyi olacak, Alis bana tembih etti topikte olmadigi zamanlarda ben seni takipteyim bilgin olsun.

Tebrik ederim arkadaşım

ALLAH'ım sağlıkla kucağına almayı da nasip eder inşallah !

tatlım hamilesin sanırım gözün aydın Allah tamamına erdirsin sağlıklı bi gebelik e doğum nasip etsin darısı başımıza inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…