Kızlar ben geldim, cumanız hayırlı olsun
dualarımız kabul olsunnn
Rabbimmm 40 yaş topiğindeki tüm çıtırlar, kk daki tüm üyeler ve anne olmak isteyen herkes ANNE olsun desinnn inşallahhh
herkesler nasılll.. gerçi nasıl olduğunuzu okuyorum, kafama not ediyorum fırsat bulunca yazacağım diye
ama
. İşler berbat
çook çoook yoruldum artık, inşallah yakında yeni çalışma arkadaşları alacağız, doğum iznindeki arkadaş dönecekte biraz da olsa normale döneceğiz
valla sekiz kişinin işini 3,4 kişi yapınca geriye bizden sadece posa kalıyor akşama
Doğum günümü kutladığınız ve güzel dilekleriniz, dualarınız için çoook çoook teşekkür ederimmm
o duaların hepsine amiiin diyoruuum
hepinizi çoook seviyorum ve çoook öpüyorum
..herkesii
.
Alıntılı yazamıyorum kızlar halim ortada hemen yazıp çıkacam, ama keyifli yazamasam da keyifle okuyorum sizi, (rapor okumam lazım, şu dosyayı inceleyeyim deyip) ehhh ne yapayım bu kadarı da olsun artıkkkkk dimi ama
ben de insanımmm
dostlarımı çoook özledimmmm..
Alisalis, canım benim, tatil nasıl gitti, yazlıkta dinlenebildin mi
ah ah tatil burnumda tütüyorrr
bir iki haftaya bende izin alacağım ama sadece evde oturmak için, bir de rahat rahat sizlerle yazışabilmek için
o kadar özledim ki anında buraya yazabilmeyi yaşadıklarımı
bazen bir şey oluyor, ah bi yazabilsem şunu kızlara diyorum, etrafa bakıyorum, iş oluyor olmuyor, yazamıyorum
sinir oluyorum sonra
bazen akşamları geç yatayım biraz yazayım diyorum
ben yatmayınca kızım da yatmıyor
hadi abla sohbet edelim diyor
ona da kıyamıyorum
iş hayatına başladı artık.. yeni insanlar yeni ortamlar
stresi çok şimdiiii
Ay kızlarrr
kızım beni öyle mutlu etti kii. Bana sürpriz doğumgünü hazırlamış, bir sürü mamalar hazırlatmış, misafitler çağırmış, annemleri, kardeşlerimi, yeğenlerimi ve sevdiğim dostlarımı
babasına da beni oyalama görevi vermişşş
ağladım ağladım ağladımmm resmen mutluluktan
ona da dedim rabbimin bana verdiği en güzel hediye sensin dedimmm. Evettt tabiî ki ben de anne omak istiyoruuum
çünkü kızımın ablasıyımmm
ama vallahi onu kendi çocuğum gibi seviyorummm
ay bu kadar benden bahsetmek yeter
( gördünüz mü yazamaya yazamaya patlama yaşıyacağım yakında) ne olur kusura bakma alisimmmm
sana halini sorarken kendimi yazmışımmm
Alisisimmmm, arkadaşııımmm
bu ay önce eşini sağlığına kavuştur inşallahhh, sonra da bu cıvıl cıvıl aylarda sen transferini yaptırıp bebeğine kavuş
bu arada hatırlıyorum tabbiiiii süleymanı doğuracağınııı.. arkadaşım gerçekten bu sene kimi duyuyorsam hep erkek anası olacakk
yani kısmetse inşallah senin süleymanda gelecek
ama boşver süleymanı son halini hiç tutmaddımmm
senin oğluşun merhametli olacak
anası gibi inşallahhhh.
Camsssım.. canım
. Zor yaşadıkların biliyorum ama sen hamişsinnn buna inan. İleriyi düşünmekten şimdi yaşadığına sevinemiyosunnn
yapma öyle ne olur
pozitif ol
bebğin şu an karnında, yaşama tutunmaya çalışıyor, seni tanımaya çalışıyor, böyle stresli anne olarak kendini ona tanıtmaaaa
Güllü güllü maşallahhhhh
hamişsin arkadaşımmm
ne güzelllll
rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsinnn inşallahhhh.
cedrus bugün kontrolünden harika haberlerle gelirsin inşallahhhh..kalp atışlarını dinlersinnn bebişinin
ben opudan çıktığımda yan tarafımda bir çift bebeklerinin kalp atışlarını dinliyorlardı
ben de onların bebeklerinin kalp atışlarını yattığım yerden dinledim. ne büyük bir mucize diye düşünmüştümmm
bu gün o mucizeyi sen yaşayacaksın inşalllahhh
Ensuance
canım arkadaşım
tedavine başlıyorsun artık
bismillahir rahmanirrahimmm
rabbim bu tedavide bebeğine kavuşturacak inşallahhh
senin de gecen aydınlanacakkk
dışarısı cıvıl cıvıl ya bu teadavilerde bizde cıvıl cıvıl olup çicekleneceğiz umarımmm
Elifooooo
ses ver artık, çoook özlediiim
Selcan kerem, tatlı hamişim beniiim
yazdıklarını okudukça o kadar mutlu oluyorum kiii
arkadaşım kızın olsun senin inşallahhhhh
anası gibi güzel, fıstık gibi bir kız
.
Nevser arkadaşım tatil bitmiş, güzel çalışmamaışsın ama ne diyelimmm
artık tatil yok, çook dinlendinnn çookkk
hadi çalışmayaaaa
iş başına
.
Zeytunum, nasılsın canımmm
iş sıkıntıların ne oldu, aşılamanda iş stresine denk geldi, inşallah her şey yoluna girmiştir
çook da göremiyorum seniii
merak ediyorummm canım seni..
Acmila canım nasılsın, tedavin hayırlı olsun, hep dua edeceğim canımmm.. güzel haberlerini alacağız inşallahhh
sakın mutsuz olma
bir ohhh çekk. Ve kendini rabbime teslim ettt
. Bebeğin gelecek canım benim.. bu sefer gelecek
Ummucum canım okul başladı, yoğunluk devam sanırım.. bu ayda yumurta takibi için istanbula gidecek misinnn
hadi bu ayda biriktir de artık transfere geç canım..
Duovam, İsviçreli çikolatam, mayısa az kaldı
ay havalarda harika.. inşallahhh sen tedavin biter bitmez kendiliğinden hamiş olursun, hiiiiç beklemedennn
.
Zanork, kaderde kısmette ne varsa onu yaşıyoruz
ben de 40 yaşına girdiğim gün (evlendim, 72 liyim, 2012 de) evlendim iki senedir ikna etmeye çalışıyorum, 2 sene bir ileri 2 geri ne günler yaşadımmm
bugüne geldik
kızıyomuyum
çook
ama rabbim nasip etseydi daha önce ikna olurdu diyorum
o bebeğin ruhunu rabbim yarattıysa, kainatta (ruhların beklediği yede beni bekliyorsa) varsa elbet bana gelecek, elbet sana gelecek, hepimize gelecek
rabbim yeter ki ol desinnn.. kocana takılma artık
boş verrr
artık zamanı gelmiş olsun bu bahar bebişin annesine kavuşmak için ilk adımı atsınnnn
.
alara14, alfabe, viyol kızlar sizler nasılsınız...
Adigee, Solutıon, volin, resignation, Sara 28, ismihan sultan, mamane ve diğer yeni gelen arkadaslar, topige hos geldiniz, umarim bu topikte pozitif haberlerimizi hep birlikte kutlarız....