Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Canim evde o merhemlerden yok burada recetesiz ilac alamiyorsun. ya cildiyeye gidecegim yada Türkiye'ye gittigimde alacagim. birde gecen gün yogurt ve karbonatla maske okudum. onu denesemmi diyorum sen ne dersin? hii bu arada daha rahat oldugunu hissediyorum bebegin ve kendi sagligin icin rahatlaman iyi olacak, Alis bana tembih etti topikte olmadigi zamanlarda ben seni takipteyim bilgin olsun.:16:

canım benim yoğurt falan güzel de onlar uzun vadeli ... olmaz canım.. sen cildiyeciye git o zaman.. sen beni dinle bak kurtulacaksın lekelerden ben kurtuldum inan..

.akşam saat 10 gibi acnelyse sür..bir saat sonra üzerine expigment sür (expigment sadece lekelerin üzerine gelsin çok taşırma).. gece öyle yat.. sabah tertemiz yıka yüzünü..bepantol sür..gündüz mutlaka mutlaka 50 faktörlük güneş koruma kremi sür iyisinden...sakın bunu sürmeden güneşe çıkma.. gölgeye bile çıkma... akşam olunca tekrar yüzünü yıka.. hatta ılık banyo yap.. yüzündeki 50 faktörlük krem çıksın..banyoda çok hafif peeling yapabilirsin.. benim kabak lifim var...acıtmadan yap..

akşam 10 da acnelyse ve 11 de expigment... yat uyu... böyle böyle yüzünde pul pul soyulacak...hatta gündüzleri o 50 fakt. kremi de sürünce çatlamış toprak gibi olacak... korkma sakın... sadece sabret...ilk gün soyulmayacak ama diğer hergün soyulacak...çok aşırı soyulmaya başlayınca iki günde bir sür acnelyse.'i..arada bir gün dinlensin.. ama hergün yüzüne koruyucu süreceksin bu çok önemli.. yoksa yüzün daha beter olur ona göre...

ikinci üçüncü günden sonra yüzün çok tahriş olmaya başlarsa locoid krem var ondan sür sabahları bepanten yerine..(ama kortizonlu bir krem bu her zaman sürme) bir de ben medacassol krem sürmüştüm bazen sabahları tahriş olduğu zaman...

geceleri: acnelyse-expigment
sabah veya akşam üzeri yüzünü yıkadıktan sonra: bepanten-medacassol-locoid
gündüz dışarı çıkarken mutlaka: 50 faktörlük koruyucu..(ben bioderma kullanıyorum..) (evin içinde pencere kenarında bile durma bu kremi sürmeden)

15-20 dün içinde geçecek...Ben sana burdan postayla yollasam yasak olur mu acaba?

Kızlar ben geldim, cumanız hayırlı olsun… dualarımız kabul olsunnn… Rabbimmm 40 yaş topiğindeki tüm çıtırlar, kk daki tüm üyeler ve anne olmak isteyen herkes ANNE olsun desinnn inşallahhh…
herkesler nasılll.. gerçi nasıl olduğunuzu okuyorum, kafama not ediyorum fırsat bulunca yazacağım diye… ama…. İşler berbat… çook çoook yoruldum artık, inşallah yakında yeni çalışma arkadaşları alacağız, doğum iznindeki arkadaş dönecekte biraz da olsa normale döneceğiz… valla sekiz kişinin işini 3,4 kişi yapınca geriye bizden sadece posa kalıyor akşama…
Doğum günümü kutladığınız ve güzel dilekleriniz, dualarınız için çoook çoook teşekkür ederimmm… o duaların hepsine amiiin diyoruuum… hepinizi çoook seviyorum ve çoook öpüyorum…..herkesii….
Alıntılı yazamıyorum kızlar halim ortada hemen yazıp çıkacam, ama keyifli yazamasam da keyifle okuyorum sizi, (rapor okumam lazım, şu dosyayı inceleyeyim deyip) ehhh ne yapayım bu kadarı da olsun artıkkkkk dimi ama… ben de insanımmm… dostlarımı çoook özledimmmm..
Alisalis, canım benim, tatil nasıl gitti, yazlıkta dinlenebildin mi… ah ah tatil burnumda tütüyorrr… bir iki haftaya bende izin alacağım ama sadece evde oturmak için, bir de rahat rahat sizlerle yazışabilmek için… o kadar özledim ki anında buraya yazabilmeyi yaşadıklarımı… bazen bir şey oluyor, ah bi yazabilsem şunu kızlara diyorum, etrafa bakıyorum, iş oluyor olmuyor, yazamıyorum… sinir oluyorum sonra… bazen akşamları geç yatayım biraz yazayım diyorum… ben yatmayınca kızım da yatmıyor… hadi abla sohbet edelim diyor… ona da kıyamıyorum… iş hayatına başladı artık.. yeni insanlar yeni ortamlar… stresi çok şimdiiii…
Ay kızlarrr… kızım beni öyle mutlu etti kii. Bana sürpriz doğumgünü hazırlamış, bir sürü mamalar hazırlatmış, misafitler çağırmış, annemleri, kardeşlerimi, yeğenlerimi ve sevdiğim dostlarımı… babasına da beni oyalama görevi vermişşş… ağladım ağladım ağladımmm resmen mutluluktan…ona da dedim rabbimin bana verdiği en güzel hediye sensin dedimmm. Evettt tabiî ki ben de anne omak istiyoruuum… çünkü kızımın ablasıyımmm… ama vallahi onu kendi çocuğum gibi seviyorummm… ay bu kadar benden bahsetmek yeter… ( gördünüz mü yazamaya yazamaya patlama yaşıyacağım yakında) ne olur kusura bakma alisimmmm… sana halini sorarken kendimi yazmışımmm…
Alisisimmmm, arkadaşııımmm… bu ay önce eşini sağlığına kavuştur inşallahhh, sonra da bu cıvıl cıvıl aylarda sen transferini yaptırıp bebeğine kavuş… bu arada hatırlıyorum tabbiiiii süleymanı doğuracağınııı.. arkadaşım gerçekten bu sene kimi duyuyorsam hep erkek anası olacakk… yani kısmetse inşallah senin süleymanda gelecek… ama boşver süleymanı son halini hiç tutmaddımmm… senin oğluşun merhametli olacak… anası gibi inşallahhhh.
Camsssım.. canım…. Zor yaşadıkların biliyorum ama sen hamişsinnn buna inan. İleriyi düşünmekten şimdi yaşadığına sevinemiyosunnn… yapma öyle ne olur… pozitif ol… bebğin şu an karnında, yaşama tutunmaya çalışıyor, seni tanımaya çalışıyor, böyle stresli anne olarak kendini ona tanıtmaaaa…

Güllü güllü maşallahhhhh… hamişsin arkadaşımmm… ne güzelllll… rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsinnn inşallahhhh.

cedrus bugün kontrolünden harika haberlerle gelirsin inşallahhhh..kalp atışlarını dinlersinnn bebişinin… ben opudan çıktığımda yan tarafımda bir çift bebeklerinin kalp atışlarını dinliyorlardı… ben de onların bebeklerinin kalp atışlarını yattığım yerden dinledim. ne büyük bir mucize diye düşünmüştümmm… bu gün o mucizeyi sen yaşayacaksın inşalllahhh…
Ensuance… canım arkadaşım… tedavine başlıyorsun artık… bismillahir rahmanirrahimmm… rabbim bu tedavide bebeğine kavuşturacak inşallahhh… senin de gecen aydınlanacakkk… dışarısı cıvıl cıvıl ya bu teadavilerde bizde cıvıl cıvıl olup çicekleneceğiz umarımmm…
Elifooooo… ses ver artık, çoook özlediiim…
Selcan kerem, tatlı hamişim beniiim… yazdıklarını okudukça o kadar mutlu oluyorum kiii… arkadaşım kızın olsun senin inşallahhhhh… anası gibi güzel, fıstık gibi bir kız….
Nevser arkadaşım tatil bitmiş, güzel çalışmamaışsın ama ne diyelimmm… artık tatil yok, çook dinlendinnn çookkk… hadi çalışmayaaaa… iş başına….
Zeytunum, nasılsın canımmm… iş sıkıntıların ne oldu, aşılamanda iş stresine denk geldi, inşallah her şey yoluna girmiştir… çook da göremiyorum seniii…merak ediyorummm canım seni..
Acmila canım nasılsın, tedavin hayırlı olsun, hep dua edeceğim canımmm.. güzel haberlerini alacağız inşallahhh… sakın mutsuz olma… bir ohhh çekk. Ve kendini rabbime teslim ettt…. Bebeğin gelecek canım benim.. bu sefer gelecek…
Ummucum canım okul başladı, yoğunluk devam sanırım.. bu ayda yumurta takibi için istanbula gidecek misinnn… hadi bu ayda biriktir de artık transfere geç canım..
Duovam, İsviçreli çikolatam, mayısa az kaldı… ay havalarda harika.. inşallahhh sen tedavin biter bitmez kendiliğinden hamiş olursun, hiiiiç beklemedennn….
Zanork, kaderde kısmette ne varsa onu yaşıyoruz… ben de 40 yaşına girdiğim gün (evlendim, 72 liyim, 2012 de) evlendim iki senedir ikna etmeye çalışıyorum, 2 sene bir ileri 2 geri ne günler yaşadımmm… bugüne geldik… kızıyomuyum… çook… ama rabbim nasip etseydi daha önce ikna olurdu diyorum… o bebeğin ruhunu rabbim yarattıysa, kainatta (ruhların beklediği yede beni bekliyorsa) varsa elbet bana gelecek, elbet sana gelecek, hepimize gelecek… rabbim yeter ki ol desinnn.. kocana takılma artık… boş verrr… artık zamanı gelmiş olsun bu bahar bebişin annesine kavuşmak için ilk adımı atsınnnn….

alara14, alfabe, viyol kızlar sizler nasılsınız...
Adigee, Solutıon, volin, resignation, Sara 28, ismihan sultan, mamane ve diğer yeni gelen arkadaslar, topige hos geldiniz, umarim bu topikte pozitif haberlerimizi hep birlikte kutlarız....

Hosbulduk :) insallah hepimiz kucagimizda bebeklerimizle kutlariz...

Cedrus, cmas.volin, duova, zonark, ensuence guzbahar ve daha nicklerini yazamayip benimli mutlu olan
iyi dilekleri ve dualarinda oldugumu bildigim tum topik arkadaslarim iyi ki varsiniz sizinlr birlikte daha
guzel haberleri paylasmak dilegiyle.. coook tesekkur ederim ..oazartesi ve donraki 2 gun daha testim var
insallah degerler yukselecek..:16::3:

Merhaba
Tebrik ederim arkadaşım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Canım dr.kimdi? Hangi merkeze gittin? Tedavı oncesı ve tedavı sıradasıda hangı ılacları ve desteklerı kullandın?

Çok soru sordum farkındayım ama tesekkur ederım verdıgın cvp.lar ıcın:3:

Kızlar ben geldim, cumanız hayırlı olsun… dualarımız kabul olsunnn… Rabbimmm 40 yaş topiğindeki tüm çıtırlar, kk daki tüm üyeler ve anne olmak isteyen herkes ANNE olsun desinnn inşallahhh…
herkesler nasılll.. gerçi nasıl olduğunuzu okuyorum, kafama not ediyorum fırsat bulunca yazacağım diye… ama…. İşler berbat… çook çoook yoruldum artık, inşallah yakında yeni çalışma arkadaşları alacağız, doğum iznindeki arkadaş dönecekte biraz da olsa normale döneceğiz… valla sekiz kişinin işini 3,4 kişi yapınca geriye bizden sadece posa kalıyor akşama…
Doğum günümü kutladığınız ve güzel dilekleriniz, dualarınız için çoook çoook teşekkür ederimmm… o duaların hepsine amiiin diyoruuum… hepinizi çoook seviyorum ve çoook öpüyorum…..herkesii….
Alıntılı yazamıyorum kızlar halim ortada hemen yazıp çıkacam, ama keyifli yazamasam da keyifle okuyorum sizi, (rapor okumam lazım, şu dosyayı inceleyeyim deyip) ehhh ne yapayım bu kadarı da olsun artıkkkkk dimi ama… ben de insanımmm… dostlarımı çoook özledimmmm..
Alisalis, canım benim, tatil nasıl gitti, yazlıkta dinlenebildin mi… ah ah tatil burnumda tütüyorrr… bir iki haftaya bende izin alacağım ama sadece evde oturmak için, bir de rahat rahat sizlerle yazışabilmek için… o kadar özledim ki anında buraya yazabilmeyi yaşadıklarımı… bazen bir şey oluyor, ah bi yazabilsem şunu kızlara diyorum, etrafa bakıyorum, iş oluyor olmuyor, yazamıyorum… sinir oluyorum sonra… bazen akşamları geç yatayım biraz yazayım diyorum… ben yatmayınca kızım da yatmıyor… hadi abla sohbet edelim diyor… ona da kıyamıyorum… iş hayatına başladı artık.. yeni insanlar yeni ortamlar… stresi çok şimdiiii…
Ay kızlarrr… kızım beni öyle mutlu etti kii. Bana sürpriz doğumgünü hazırlamış, bir sürü mamalar hazırlatmış, misafitler çağırmış, annemleri, kardeşlerimi, yeğenlerimi ve sevdiğim dostlarımı… babasına da beni oyalama görevi vermişşş… ağladım ağladım ağladımmm resmen mutluluktan…ona da dedim rabbimin bana verdiği en güzel hediye sensin dedimmm. Evettt tabiî ki ben de anne omak istiyoruuum… çünkü kızımın ablasıyımmm… ama vallahi onu kendi çocuğum gibi seviyorummm… ay bu kadar benden bahsetmek yeter… ( gördünüz mü yazamaya yazamaya patlama yaşıyacağım yakında) ne olur kusura bakma alisimmmm… sana halini sorarken kendimi yazmışımmm…
Alisisimmmm, arkadaşııımmm… bu ay önce eşini sağlığına kavuştur inşallahhh, sonra da bu cıvıl cıvıl aylarda sen transferini yaptırıp bebeğine kavuş… bu arada hatırlıyorum tabbiiiii süleymanı doğuracağınııı.. arkadaşım gerçekten bu sene kimi duyuyorsam hep erkek anası olacakk… yani kısmetse inşallah senin süleymanda gelecek… ama boşver süleymanı son halini hiç tutmaddımmm… senin oğluşun merhametli olacak… anası gibi inşallahhhh.
Camsssım.. canım…. Zor yaşadıkların biliyorum ama sen hamişsinnn buna inan. İleriyi düşünmekten şimdi yaşadığına sevinemiyosunnn… yapma öyle ne olur… pozitif ol… bebğin şu an karnında, yaşama tutunmaya çalışıyor, seni tanımaya çalışıyor, böyle stresli anne olarak kendini ona tanıtmaaaa…

Güllü güllü maşallahhhhh… hamişsin arkadaşımmm… ne güzelllll… rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsinnn inşallahhhh.

cedrus bugün kontrolünden harika haberlerle gelirsin inşallahhhh..kalp atışlarını dinlersinnn bebişinin… ben opudan çıktığımda yan tarafımda bir çift bebeklerinin kalp atışlarını dinliyorlardı… ben de onların bebeklerinin kalp atışlarını yattığım yerden dinledim. ne büyük bir mucize diye düşünmüştümmm… bu gün o mucizeyi sen yaşayacaksın inşalllahhh…
Ensuance… canım arkadaşım… tedavine başlıyorsun artık… bismillahir rahmanirrahimmm… rabbim bu tedavide bebeğine kavuşturacak inşallahhh… senin de gecen aydınlanacakkk… dışarısı cıvıl cıvıl ya bu teadavilerde bizde cıvıl cıvıl olup çicekleneceğiz umarımmm…
Selcan kerem, tatlı hamişim beniiim… yazdıklarını okudukça o kadar mutlu oluyorum kiii… arkadaşım kızın olsun senin inşallahhhhh… anası gibi güzel, fıstık gibi bir kız….
Nevser arkadaşım tatil bitmiş, güzel çalışmamaışsın ama ne diyelimmm… artık tatil yok, çook dinlendinnn çookkk… hadi çalışmayaaaa… iş başına….
Zeytunum, nasılsın canımmm… iş sıkıntıların ne oldu, aşılamanda iş stresine denk geldi, inşallah her şey yoluna girmiştir… çook da göremiyorum seniii…merak ediyorummm canım seni..
Acmila canım nasılsın, tedavin hayırlı olsun, hep dua edeceğim canımmm.. güzel haberlerini alacağız inşallahhh… sakın mutsuz olma… bir ohhh çekk. Ve kendini rabbime teslim ettt…. Bebeğin gelecek canım benim.. bu sefer gelecek…
Ummucum canım okul başladı, yoğunluk devam sanırım.. bu ayda yumurta takibi için istanbula gidecek misinnn… hadi bu ayda biriktir de artık transfere geç canım..
Duovam, İsviçreli çikolatam, mayısa az kaldı… ay havalarda harika.. inşallahhh sen tedavin biter bitmez kendiliğinden hamiş olursun, hiiiiç beklemedennn….
Zanork, kaderde kısmette ne varsa onu yaşıyoruz… ben de 40 yaşına girdiğim gün (evlendim, 72 liyim, 2012 de) evlendim iki senedir ikna etmeye çalışıyorum, 2 sene bir ileri 2 geri ne günler yaşadımmm… bugüne geldik… kızıyomuyum… çook… ama rabbim nasip etseydi daha önce ikna olurdu diyorum… o bebeğin ruhunu rabbim yarattıysa, kainatta (ruhların beklediği yede beni bekliyorsa) varsa elbet bana gelecek, elbet sana gelecek, hepimize gelecek… rabbim yeter ki ol desinnn.. kocana takılma artık… boş verrr… artık zamanı gelmiş olsun bu bahar bebişin annesine kavuşmak için ilk adımı atsınnnn….

Adigee, Solutıon, volin, resignation, Sara 28, ismihan sultan, mamane ve diğer yeni gelen arkadaslar, topige hos geldiniz, umarim bu topikte pozitif haberlerimizi hep birlikte kutlarız....

hayırlı yaşların olsun bir dahakine bebişli olsun inşallah canım..bende adet olucam eli kulağında tedaviye başlıycam allah nasip ederse..yaza işallah bi sürü bi sürü hamişlerimiz olsun hepimiz hamiş olalım inşallah..:49::49::49::49:

cmas cedrus gullugullu hayırla sağlıkla tamamına erdirsin rabbim sağlıkla kucağınıza alın..:49::49::49:

Kızlar selamlar...

Valla maşallah ne kaynatmışsınız... oku oku ancak bitirebildim... tam bitiriyorum diyorum yeni bir sayfa ekleniyor...

Dünyanın dört bir yanına dağılmış anne olma çabasındaki 40 yaş üstü çıtır inciler :))

Güzbahar sen yazınca ben ayrı bir keyifle okuyorum... nasıl bir pozitifliktir bu arkadaşım... muhteşemsin..

Cedrus inşallah çok güzel olacak...

Güllügüllü harika haber... inşallah herşey güzel olacak hayırlısı ile ...

cmas bak işte böyle olmalısın... hep pozitif... cmas2 çok hoşuma gitti harikasın alısalıs :))

Yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz..

İsimlerini anamadığım arkadaşlarım ne olur bana kırılmayın... herkesi takip etmeye çalışıyorum.. ancak bu aralar işyerimde bazı sıkıntılarım var ve açıkcası kafam hep orada ...

arada beni soran arkadaşlarım için aşılamam maalesef olumsuz sonuçlandı... yeni maçlara bakıyorum :)) çalışmalara devam ...

Nevser Guzbahar'ında dediği gibi çok gezdin bu kadar gezme yeter... artık bol bol çalışma vakti :))

Tam şuanda sela okunuyor.. Rabbim inşallah hepimizin dileklerini gerçekleştirsin... herkes için en hayırlısı ne ise onu dilememizi nasip etsin...

Hepinizi öpüyorum... güzel günler diliyorum...

Gece gelmissin topige bende 2 gündür bakiyorum nerelerdesin diye, regl olmussun bende neler umut ediyordum hayirlisi diyelim. belkide simdi doktordasin güzel haberlerini bekliyoruz.
Canim ben 2 gundur bahcede ot yolma. Boya vs ile ugrastim. Pek giremedim yani. Su an hastanedeyim. E2 sonucu yuksek cikmazsa tedavi baslayacak. Cunku 1 tane 18 mm lik kist. Ve 2 tane 7 ve 8 mm lik folikul var. Benim icin iyi bir sayi. Ama iste amasi var. Kist engel olur mu doye e2 bekliyorum. Aksamda 1 sise nar suyu ictim abarttim yani. Ins e2 firlamamistir. Hayirlisi.
Kızlar ben geldim, cumanız hayırlı olsun…

Alisalis, canım benim, tatil nasıl gitti, yazlıkta dinlenebildin mi… ah ah tatil burnumda tütüyorrr…

ay bu kadar benden bahsetmek yeter… ( gördünüz mü yazamaya yazamaya patlama yaşıyacağım yakında) ne olur kusura bakma alisimmmm… sana halini sorarken kendimi yazmışımmm…
Alisisimmmm, arkadaşııımmm… bu ay önce eşini sağlığına kavuştur inşallahhh, sonra da bu cıvıl cıvıl aylarda sen transferini yaptırıp bebeğine kavuş…

...
yazini az kisalttim şekerim.
24.martta ist dayiz. Brezeyi dogurtur, esimi ameliyat eder doner ve kendimle ilgilenirim diyorum.
Kizim sen bu gidisle brezeye benzeyecen . O da nasil guzel muhabbetli ne cok muhabbetli bir citirdi sorma gitsin. Sen de de azicik catlak brezeylik goruyom bilesin. Guzel yani gidisat. Daha da cok girsen bereketimiz artacak.
Kizina aferin. Bu kadar dusunceli ya. peki bebisi niye istemedi. Cozebildinmi kizi. Cozsen n e rahat edersin tatlim
neyse tatilegelince . Iyi oluyo tavsyem hat safhada.

az calis artik. Bebis isinde cok calis ama.

Canım güzel dileklerin için çok teşekkür ederim evet o sesler dünyadaki en güzel ve en anlamlı sesler Rabbim hepimize duyurmayı nasip etsin belki bugün kalp atışlarını duyamam ama en azından kese nasıl düzgün mü diye merak ediyorum.
Hersey guzel olacak. Cuma hayri ve bereketi var uzerinde insallah
Canim evde o merhemlerden yok burada recetesiz ilac alamiyorsun. ya cildiyeye gidecegim yada Türkiye'ye gittigimde alacagim. birde gecen gün yogurt ve karbonatla maske okudum. onu denesemmi diyorum sen ne dersin? hii bu arada daha rahat oldugunu hissediyorum bebegin ve kendi sagligin icin rahatlaman iyi olacak, Alis bana tembih etti topikte olmadigi zamanlarda ben seni takipteyim bilgin olsun.:16:
Bravo sana tatlim. Aynen oyle.
güzbaharcım bi geliyon pir geliyon!!!!!! aferin!!!! :3:

inşallah canım yaaa...hayırlısı Allahtan... Bu cuma vaktini kaçırmayalım da bol bol dua edelim o zaman!!:49:

Cuma saati herkes duaya geliyor. Unutmuoyruz. Topluca bebek istiyoruz. Saglikli ve hayirli bebisler icin. Aminnnn

Arkadaslar aksam yemekten yeni kalktim.Gece bir miktar vantilator calistirdik.Ama hep yaptigimiz seydi.Sabah 7de kalktigimda iyiydim.Sonra usumeye basladim .Sicaklik bu arada 25c .Sonra ogle yemeginden sonra terleme.Aksam ustu esimle markete manava gittik.1-1,5saat icinda donduk.Birlikte yemek hazirladik
Ama bende bir yorgunluk sormayin
Gunde 8 saate yakin uyuyorum.Ama gozlerim yaniyor valla...

Kızlar selamlar...

Valla maşallah ne kaynatmışsınız... oku oku ancak bitirebildim... tam bitiriyorum diyorum yeni bir sayfa ekleniyor...

Dünyanın dört bir yanına dağılmış anne olma çabasındaki 40 yaş üstü çıtır inciler :))

Güzbahar sen yazınca ben ayrı bir keyifle okuyorum... nasıl bir pozitifliktir bu arkadaşım... muhteşemsin..

cmas bak işte böyle olmalısın... hep pozitif... cmas2 çok hoşuma gitti harikasın alısalıs :))

İsimlerini anamadığım arkadaşlarım ne olur bana kırılmayın... herkesi takip etmeye çalışıyorum.. ancak bu aralar işyerimde bazı sıkıntılarım var ve açıkcası kafam hep orada ...

arada beni soran arkadaşlarım için aşılamam maalesef olumsuz sonuçlandı... yeni maçlara bakıyorum :)) çalışmalara devam ...

Nevser Guzbahar'ında dediği gibi çok gezdin bu kadar gezme yeter... artık bol bol çalışma vakti :))

Tam şuanda sela okunuyor.. Rabbim inşallah hepimizin dileklerini gerçekleştirsin... herkes için en hayırlısı ne ise onu dilememizi nasip etsin...

canımcığım aşılama sonucuna senin adına üzüldüm:(( yeni çalışma sonuçlarını heyecanla bekliyoruz.. inşallah bir dahakinde bebişini kucağına alacaksın.. :16::16::ssz::ssz:

canım bunca işinin arasında hiçbirimizi unıutmuyorsunya hayranım doğrusu.. kuzucuğunun sürpriz doğum günü partisi sana nasıl moral olmuştur.. yakınında sana sevgiyle bakan bir çocuk olması bile harika birşey canım.. doğum günün kutlu olsun yeni yaşın sana bebişini getirsin hayatım..
bende cumartesi günü Aret beyde randevum var muayene edeceğim yumurta sayın iyi durumdaysa başlayacağız dedi.. bakalım ben hemen başlamak istiyorum.. inşallah diyelim hayatım.. sen ne yaptın tedavini canımcığım..??:12::12::12::12::16::16:

Kızlar selamlar...

Sen de harikasin. Yeni calismarin da bereket diliyorum. Dua vaktini hatirlattin iyi oldu. Herkese ismiyle duami yaptim. Allah kabul etsin insallah

Kizlar yine burada aksam9:30 ve ben fitil saatim olmasa hemen yatacagim o kadar halsiz hissediyorum.Size tekrar hayirli cumalar.Uyumadan hepimize tekrar dua edecegim....

zanork canlı selam,

ben topiğin gece kuşuyum, voline selam vereyim dedim ama o gitmiş, sen güzellik uykuna yatacakmısısın ama burdasın, hatlar mı karıştı kızlar...

:52::52:

Laptop kapanmıyor bir sıkıntısı var. Ben de kapağını kapatıp yatıyorum. Sanırım o yüzden hattan geç düştüm :))

Yok arkadaşım sabah 7 de kalktım eşime kahvaltı hazırladım kahvaltımızı ettik .O işine gitti.Avustralya'da yerel saat şu an sabah 10:14 d. 9 saat ilerdeyiz Türkiyede:)))

Ben gelene kadar öğlen oldu ama size şimdi akşam. Biraz sonra da sen gidersin güzellik uykusuna :1:
Benim daha erken gelmem lazım. Güzelliğim gidecek ama herşey dostlar için :34:

Evet simdi donduk eve izmir mugla arasi 3 saat git gel 6 saat yoll ancak paylasiyorum.

Birilerinin beni unutmamasi cok duygulandirdsaol cmas1 cim..i

Yupppiiii dr. Bhcg min 39 oldugunu soyledi ama sevinme dedi daha coook var dedi zaten butun gun aglamaktan
Helak oldum ama simdi daha umutlu bakiyorum ..

o kadar uzulmustum ki esimi de coook uzdum insaallah sonumuzda hayirli olur..Rabbim bu yolda cabalayan
bizlere yardimci olsun :49:

Daha önce özelden de size yazmıştım.Bende Muğla'dayım.İzmir e gidip geliyorum.
Sizin için uygunsa özelden görüşmek isterim.

Hoşgeldin arkadaşım. İşlerinde kolaylık dilerim :34:
Eşimi artık takmıyorum açıkçası. Bu benim en doğal hakkım. Gidebildiğim sürece de peşinden gideceğim Allah' ın izniyle.
Zaman konusunda haklısın, zamanı gelseydi bir şekilde olurdu.
Aslında şimdi, iyi ki daha önce olmamış diyorum. Geçen yaz kedim doğum yaptı. Ve ben anneliği onda gördüm. Herşeyi o kadar düzgün, o kadar planlı, o kadar sakin ve o kadar vericiydi ki. Bebekleriyle birlikteyken ne kadar mutlu olduğunu anlatamam. Sanki 40 yıldır doğurup büyütüyor. Üstelik kedim biraz çatlaktı. Yavrular 7 aylık oldu. Hala annelik yapıyor onlara. Oyun oynuyor, dışarı çıkmak istediklerinde azarlıyor, benim kızdığımı bildiği birşey yaptıklarında tokat atıyor :) Köpeğe saygısızlık ederlerse kızıyor (Onu köpeğim buldu ve ablalık yaptı) :1:
Çenem de düşmeye ne kadar hazır Ya Rabbim :19:
Arkası yarın :37:

Back