- Konu Sahibi akideciknane
test gunum yarı fakat yarın 23 nısan ve ben full calısacam onun için bugun yaptırdım birazdan çıkar sonucum hayırlısı olur ınş
olmadıı(( 2,08
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
test gunum yarı fakat yarın 23 nısan ve ben full calısacam onun için bugun yaptırdım birazdan çıkar sonucum hayırlısı olur ınş
olmadıı(( 2,08
kacta alicaksin sonucu? pozitifleri gorursun insallah canim. senin yas kacti? senin hakkinda pek birsey bilmiyoruz
2,08( ıne olmadı
2,08( ıne olmadı
üzüldüm canim, topikte bir hamilemiz daha olacakti kismet bir dahaki sefere artik umarim cok beklemeden gelsin bebegin.
duova sen naber arkadasim ovulasyon testini uyguluyormusun halen?
selam, yogun bir hafta sonu gecirdim arada buraya baktim fakat yazmadim.testi iki cizgi kirmiziyi görDükten sonraa daha yapmadim zaten 24.36 saat icinde yumurtlama olacagini anlamistim.mesaide senin yaptigin gibi yaptim anlarsin.
oh oh iyi yapmisin arkadasim insallah sonucta bebegi tutturursunuz sen cok cabuk yakaldin iki cizgiyi masallah. sonucunda cok cabuk alirsin umarim.
senin bat ne zamandi :44:
genelde 26 günde bazen 25 günde degisiyor adet 4 mayis veya 5 mayis seninle ayni gibi brezeey sanirim oda ayni günlerde.
Nasılsınız kızlar :)) hafta sonu yazamadım bende ama okudum sizleri...
Kizla nasılsiniz , biraz gec kaldım buraya yazmakta öğlen dondüm doktordan , bizim kasim anneleri topiginde yazdim herkes orada su anda ikili test döneminde merak had safada , sonrada biraz yemek yapayim dedim malum bu aralar mutfakla pek aramız iyi degil kendimi yemek yapmaya hazir hissedince fırsatı kaçırmadım esimin mutlu oldugu aksamlardan biri bu aksam yemek var cunku
Bu arada benim minik erkekim mipisini gösterdi eee bu gunden sonra değişmez ise erkek geliyor bize ...
Benim civciv kıpır kıpır doktorum bayıldı cok hareketli diye , fok balığı gibi hic durmuyor , boy +ense + nazal burun kemiği ölçüsü alındı su anda sonuc süper , kan verildi test sonucu 3 gun sonr alınacak Rabbim buraya kadar gelmemize izin verdi insallah bundan sonrasında iyi olur.
Ay bir görseniz her sey tas tamam parmaklarına kadar , elleri kolları hic durmuyor keretanin , doktorum ona kereta diyor, insan minyatürü , Kizlar darisi sizin basınıza Allah hepimize saglikli huzurlu gunler nasip etsin.
Kizlar su ana kada rabbimin izniyle her sey yolunda gitti , dualarinizi eksik etmeyin daha önümde cok yol var :))[/QUOTE
canim benimm ellerini kollarini öperim ben zip zip bebisinin, huzur ve saglikli günler seninlede olsun.
genelde 26 günde bazen 25 günde degisiyor adet 4 mayis veya 5 mayis seninle ayni gibi brezeey sanirim oda ayni günlerde.
evet hemen hemen ayni benimde 4-5 mayis gibi. benim sklus 28 gun. bi aralar 35 gunu bulmustu sogan kuruyle duzene girdi tekrar.
breezy arkadasimizin da 3 mayis. ay cok heyecanli gunler bizi bekliyor
gerci ben haberini daha once alirim cunku bende sabit 4-5 gun oncesinden lekelenmelerim baslar
gunlerde gecmeyi bilmez artik
Kizla nasılsiniz , biraz gec kaldım buraya yazmakta öğlen dondüm doktordan , bizim kasim anneleri topiginde yazdim herkes orada su anda ikili test döneminde merak had safada , sonrada biraz yemek yapayim dedim malum bu aralar mutfakla pek aramız iyi degil kendimi yemek yapmaya hazir hissedince fırsatı kaçırmadım esimin mutlu oldugu aksamlardan biri bu aksam yemek var cunku
Bu arada benim minik erkekim mipisini gösterdi eee bu gunden sonra değişmez ise erkek geliyor bize ...
Benim civciv kıpır kıpır doktorum bayıldı cok hareketli diye , fok balığı gibi hic durmuyor , boy +ense + nazal burun kemiği ölçüsü alındı su anda sonuc süper , kan verildi test sonucu 3 gun sonr alınacak Rabbim buraya kadar gelmemize izin verdi insallah bundan sonrasında iyi olur.
Ay bir görseniz her sey tas tamam parmaklarına kadar , elleri kolları hic durmuyor keretanin , doktorum ona kereta diyor, insan minyatürü , Kizlar darisi sizin basınıza Allah hepimize saglikli huzurlu gunler nasip etsin.
Kizlar su ana kada rabbimin izniyle her sey yolunda gitti , dualarinizi eksik etmeyin daha önümde cok yol var :))
canim daha oncede yazdim ama galiba gormedin. cok uzuldum kismet degilmis demekki. lutfen sende metin olmaya calis.
senin tupbebek denemendi galiba degil mi canim.
slm yasım39 4.cu denememdı ve son maddı manevı cok yıkıldım tuplerım yok 5 kere hısteroskopı 2 kere laporoskopı 2 kere kıst amelıyatı yumurtam tekı yok dıyerı de yarım amelıyat sonrası kılıt oluşmuş cunku yasıma ramen yınede yumurta cıkıyor fakat donlenme az oluyor ılk denememde de kımıyasal olmustu mavholdum ben(
puffy senden haber almak için girdim, güzel gelişmelere çok sevindim
gözün aydın :)
Kizlar su ana kada rabbimin izniyle her sey yolunda gitti , dualarinizi eksik etmeyin daha önümde cok yol var :))[/QUOTE
canim benimm ellerini kollarini öperim ben zip zip bebisinin, huzur ve saglikli günler seninlede olsun.
Oda senin ellerinden oper teyzesi hep dua ediyorum Rabbim size versin diye , haftalardır niyetim var Eyüp sultana gidecegim hava yuzunden bir turlu nasip olmadi havalar ısınmadı ben yine giderimde eşim hastalanmamdan çekiniyor bu haftasonu guzel olacak gibi nasipse giymeyi dusunuyorum hepimiz icin duaya , oraya gidince rahatlıyorum gibi geliyor hep , tedavi suresincede gitmiştim avluda Yasin okumustum yine yapmayı dusunuyorum nasipse :))
bugün geçirdiğim süper güzel günün ardından bu süper ötesi güzel haberi almak , tutmayın beniiii
Rabbim sonuna kadar hep böyle güzellikler , güzel sonuçlarla gitmeni nasip etsin puffyim.
Biz de " mart ayında transferi olanlar " topiğinden arkadaşlarla buluştuk. Benim transfer falan kalmadı ama orada iletişim kurduğum kuzularla , yüz yüze görüşmek süper oldu.
aklım hep sendeydi...neyse ki güzel haberi almak için fazla geç kalmamışım...
biz ona zıp zıp bebiş diye boşuna demiyoruz...
Maşallah Subhanallah
öpüyorumm seni ve zıp zıp insan minyatürümüzü
Neseli arkadasim dileklerin icin sagol , guzel dualarınız icinde tesekkurler , hamile kalmakla bitmiyor is'te sonrasi esas zorlu parkur , Rabb'imin izniyle insallah bunuda atlatacagiz .
Demek topik arkadaşlarıyla buluşma ha , ne kadar guzel bak burası ne guzel arkadaşlıklar kazandırıyor bize insallah hep boyle sürer dostluğunuz nasip olursa bizde bir gun oluşuruz insallah ama Duova ve Selcan uzakta onlarında getirelim buraya :)