Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Sen istiyosan, yüreğin yavru diyorsa asla vaz geçme korkunç bir süreç ama sabirli ol ümidini hiç kaybetme.
Önce kendini ve yumurta kaliteni yükselt sonra başka doktorla devam et.Allah yardimcin olsun
Cok teşekkürler ederim, güzel sözleriniz motivasyonunuz için, yüreğim yavru diyor aynen dediğiniz gibi... vazgeçtim deyip yüreğimin sesini yarım birakmak istemiyorum, Allahim bu yolda yürüyen hepimizin yolunu açık etsin, yardım etsin, güç versin...

Evet yazılarınızın çoğunu okudum ,kist var demedi doktorum sadece yumurtaları korumak için yazdığını söyledi birde rahim biraz küçük ama çok sıkıntı olmaz dedi ilk kez duydum rahim küçüklüğünü , ince mi demek acaba , nar suyu içmeye başladım , çoğu kişi klomen ve çatlama iğnesi denememi söylüyor belki tutar diyorlar ama doktorlar bundan hiç söz etmiyor direkt tüp bebek diyorlar

Merhaba,
benim de 3 kere tüp bebek denemem oldu yaşım 38 ve 39 idi o sırada. benim 7-8 tane hatta birinde 11 tane yumurtam oldu. ilk 2 deneme bağcılar medipolde olmuştu ikisinde de doktor doğum kontrol hapı vermişti öncesinde.benim bildiğim yani bana söylenilen şuydu yumurtaların hepsi aynı büyüklükte olsun diye veriliyor irili ufaklı olmasın diye. lakin ben hayatımda hiç doğum kontrol hapı kullanmamıştım ve yaşım itibariyle de bana doğum kontrol hapı verilmesi uygun değilmiş. ve tüp bebek aşamasına geldiğimizde yumurtalıklar gonal-f e cevap vermedi gereğinden fazla ve uzun zaman gonal-f kullanmak zorunda kaldım böylece aşırı dozda ilaçtan yumurtalar bozuldu. bunu daha sonra gittiğim merkezlerdeki doktorlardan öğrendim aşırı dozda ilaç yumurtaları bozuyormuş doğum kontrol hapı kullandığım için yumurtalıklar ilaçlara cevap vermedi. sonra bizim sonuç negatif çıkınca doktor bana senin yumurtaların kötü bozuk doğuştan boşuna uğraşma diyerek beni yolladı. ben sonra gittiğim doktorlardan gerçeği öğrenince kendisini cimere şikayet ettim ve böyle bir süreç gelişti aylarca yazışmalar vs. sürdü doktor yanlış yaptığı uygulamayı kabul etmedi tabiki. bana yumurta satın alıyor senin gibiler dedi eşimin yanında. sonra bunu söylediğini de kabul etmedi beni yalancı durumuna düşürdü doktorun adı Ayşe Kasahasanoğlu kendisine hakkımı helal etmiyorum. sonra benim spontan şekilde bir kızım oldu şimdi 2,5 yaşında. ocak ayında da 7 haftalık bebeğimin kalbi durdu inşallah yine olacak. bana yumurta satın al diyen doktor Ayşe hanım bunu bir şekilde okusun isterim. velhasıl doktorun neyi niye verdiği çok önemli daha doğrusu hastanın durumunu özel olarak değerlendirmesi çok önemli herkese ezbere aynı şeyleri uygulamak iyi sonuç vermiyor çünkü üstelik doktor kendi beceriksizliğini bana yükledi ben aylarca ağladım kendime gelemedim hamile kadın görmeye dayanamıyordum. tüp bebekte bişiyler sürekli değişiyor uygulamalar farklılaşıyor yeni yöntemler çıkıyor. ileri yaştaki kadınlara az ilaç veriyorlar yumurtalarda bozulma olmasın diye. benim durumum ile kendi durumuzu karşılaştırmayın çünkü herkesin sorunu farklı yaş, yumurta kalitesi, kistler, sperm faktörü, rahmin durumu bunların ayrı ayrı değerlendirilmesi gerekir. iyi bir doktora rastlamanız ve yavrunuza kavuşmanız dileğiyle.

Yaaa okurken çok üzüldüm doktorun yaptığı hataya ve inşallah hamile kalmıştır diye okudum ,

Öncelikle çok sevindim evladınıza kavuşmanıza rabbim bizlere de nasip etsin inşallah , doktor gerçekten çok önemliymiş , bu yüzden araştırıyorum , çevremde de kimse onaylamadı doğum kontrol ilacını , hatta bir arkadaşıma da doktoru yazmış ve arkadaşım başka bir profesörü aramış doktorunun doğum kontrol ilacı yazdığını söylemiş profesör ne alaka demiş hamile kalmak isteyen kadına niye doğum kontrol ilacı verilir demiş ..arkadaşta kullanmamış .gerçekten işini layıkıyla yapmayan doktorlar çok , siz rahat olun yanlarına kalmaz ,belki haberimiz olmayacak ama bir şekilde çıkacak .yazdıklarınız fikir oldu paylaştığınız için teşekkür ederim

Teşekkür ederim, rabbim hiç bir kadını anne olamamakla sınamasın her isteyen yavrusuna kavuşsun en kısa zamanda.
bu doktor seçme meselesi gerçekten çok zor, doktorun kafası çok yoğunsa detayları gözden kaçırabilir ya da önce öylesine bi deneyelim bakalım diyebilir. ünlü merkezler ve ünlü doktorlar çok yoğun oluyor ve çok pahalı. bu yüzden ben çok dua ettim doktorlara kalmadan hamile kalabiliyim diye öylede oldu çok şükür. şimdi kızıma kardeş istiyoruz o da olacak inş. en kısa zamanda. :))

Rahim küçük demek ince demek değil. Rahim yapıları herkeste farklı olabiliyor. Standart olmaz. Mesela benim de rahimde şekil bozukluğu varmış. Bunu da ashermon sendromu yani rahimde yapışıklık tespiti sonrasında Histeroskopi olduktan sonra doktorum söylemişti. Hem rahimdeki yapışıklığı halletmiş hem de rahmi genişletmiş. Benim annemde de şekil bozukluğu varmış.
Görümcemin kızında da şekil bozukluğu varmış ama sorun olmadı.

Benim histeroskopi ameliyatımı 2016 yılında Dr. Tayfun Bağışçı yapmıştı.

Rahim inceliğinizin olması için kürtaj ya da kürtajlar geçirmeniz gerekir.

Aklınızda olsun. Ola ki hamile kaldıktan sonra 2-3 ay içinde bebeğin kalbi duracak olursa normal kürtaj yaptırmayın. Vakum Aspirasyon ile kürtaj yaptırın. Rahim önemli. Bebeğin tutunup büyüyeceği ortam bozuksa, benim gibi istediğin kadar genetiği düzgün embriyo yerleştir tutması neredeyse imkansız oluyor.

O sebeple ben size ve eşinize benim kullandığım gıda takviyelerini ve beslenme önerilerini maddi durumunuz ölçüsünde uyguladıktan sonra tüp bebek yaptırın derim. Evet çok pahalı bu takviyeler kabul ediyorum ama tüp bebek fiyatları da çok pahalı. Emeğiniz zai olsun asla istemem.

Yaşınız 36, rahminiz güzel. Sperm var, yumurta var. Takviyelerinizi yapın. Ben Allahın izniyle kucağınıza alırsınız diye düşünüyorum.

Benim doktorum bana ne demişti biliyor musunuz? Rahminiz bu kadar kötü olmasaydı şimdiye kadar siz çoktan hamile kalırdınız dedi. Tekrar ediyorum. Rahim çok mühim.Bunu asla unutmayın.

Sevgiler hanım arkadaşım

İnşallah Allah gönlünüze göre versin birinci çocuk olduğu zaman ikinciye vücut kendini daha kolay hazırlar derler hissediyorum ki olacak peki neler yaptınız hamile kaldığınız ay herhangi bir şey yaptınız mı ?

Ya siz çok tatlı bir insansınız Allah sizin de gönlünüze göre versin çok kalpten diliyorum , bu ay biosteron ve gonamax başlıyorum ,doğum kontrol hapını eledim içmeyecegim , Akdeniz usulü beslenme yapıyorum ,günde en az 45 dk yürüyüş , bol su , ve bol dua ..çiğ ıspanak ,kırmızı pancar , avokado, fındık ,badem ,çörek otu yağı ,omega3 , d vitamini bunları günlük alıyorum rabbim inşallah nasip eder çok istiyorum , bana klomen ,çatlama iğnesi neden olmuyorsun diyorlar amh düşük olunca yapmıyor sanırım doktorlar bilemiyorum

Biosteron kullanıcam demişsiniz. Bilgi amaçlı paylaşıyorum sakın yanlış anlamayın. Her ilaç gibi bunun da bazı bünyelere yan etkisi olabiliyor. Bende kullanmıştım. Ağız çevremde kırmızı kabarıklık oluşmuştu. Bu ya da farklı yan etkiler olursa kesin isterseniz. Hayırlı haberlerinizi bu sayfadaki bizlerle paylaştığınız günleri görmek dlleğiyle...

Yaaa öyle mi dikkat edeyim gözlemlerim benim bünyede de tepki verirse keserim hemen , çok teşekkür ederim muhakkak paylaşacağım

Bebde biosteronla ilgili birsey sormak istiyrom bende kullaniyorum drum 3dedi ama ben 2anca kullaniyorum birde adet duzensizliğim oldu ondan olabilir mi?

Demet arkadaşım gönülden diliyorum rabbim yavru bağışlasın size en kısa zamanda sağlıkla hayırlısıyla.

kızıma hamile kalmadan önce 1 yılı aşkın süre arısütü, polen, avakado, d vitamini, aslan pençesi çayı kullandım. sonrasında da hazır satılan bir bitkisel kür daha kullandım o da 3 ay sürüyor. en son ocakta kürtaj olduğum gebelik öncesin de de soğan kürü ve prowomen kullandım.

O ney ilk defa duyuyorum biraz aydinlatirmisiniz
Mini tüp bebek normal tüp bebeğin aksine yüksel hormonlu iğnelerle yumurtaları büyütmüyorsun. klomen diye bir hapla kendi doğal yumurtalarını ideal boya getiriyor sonra çatlatma iğnesinin ertesi günü yumurtaları topluyor. tamemen doğal senin yumurtaların. Kaç tane yumurta toplanıp kaç tanesi kaliteli çıktıysa onu dölleyip donduruyor. ikinci aya üçüncü aya yine aynı işlemler sen tamam artık diyene kadar. Bende hep 3 yumuyrta toplandı 1. de 1 tane 2. de 1 tane 3. de de 2 tane kaliteli yumurtamla döllendirilip donduruldu. toplamda 4 tane dondurulmuş embriyom var. Transfere karar verdiğiniz andan itibaren 1 ay rahim hazırlığı yapılıyor. Bana bugün rehime çizik atıldı. 14 tane iğne hergün aynı saatte yapılacak hergün 1/2 doz göbekten. sonra adetin 5. gününden itibarende kullanacağım bir bant verdi kalçaya yapişacak ondan sonrada da transfer yapılacak. Sonra açıcaz ellerimizi dua edeceğiz. mini tüp bebekte bizim yaşlarımız için olasılık daha yüksek ve tüp bebekte kullanılan pahalı iğneler olmadığı için maliyeti daha düşük.

Teşekkür verdiğiniz bilgiler için

Kisti yok etmiş mi ve dr mu önermiş farklı diğerinden bu kür?

mini tüp bebekte bizim yaşlarımızıa göre ihtimal daha yüksek olduğunu söyledi doktorum. 17 yaşında bir kızım var.
Allah bağışlasın senin amh iyiydi inş olur.

Bi tane mi yavrun?
Benim iki, 16 yaşında 1,5 yıldır deniyoruz.
Senin ilki uzamış mıydı bu kadar?
Zaman geçtikçe zorlaşıyor mu dersin yumurtalar mı tembelleriyle amiyane tabirle.

Teşekkür verdiğiniz bilgiler için
Merhaba,
hangi merkeze gidiyorsunuz mini tüp bebek uygulaması için merak ettim ?

Kisti yok etmiş mi ve dr mu önermiş farklı diğerinden bu kür?
doktorlar bu tip şeyleri önermiyor onlar sadece bilimsel şeylere inanırlar. bu arada ben İbrahim saraçoğlunun videolarını çok fazla izledim onun soğan küründe soğanı soğuk suya atmayın su kaynasın ondan sonra ekleyin diyor içindeki bazı değerler kaybolmasın diye. ayrıca soğanla birlikte sarımsağı da önermiyor. ben saraçoğlunun soğan kürünün faydalı olduğunu düşünüyorum. bu arada info adresine mail attım bir şeyler sordum ama mailime henüz cevap gelmedi yıllar önce yazdığımda hemen geri dönüş olmuştu sanırım çok yoğunlar artık. sitede canlı bağlantı ile bir şeyler sordum güncel hormon tahlillerimi istedi ondan sonra hazır paket kürlerden önerebileceklerini söylediler 176 numaralı paket. içinde testere dişli aslan pençesi ve soğuk sıkım çörek otu yağı var. sizlerden bu paketleri deneyen oldu mu bizimle tecrübelerini paylaşırsa memnun oluruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…