- 29 Temmuz 2018
- 334
- 462
- 46
-
- Konu Sahibi akideciknane
- #80.721
Sizi çok iyi anlıyorum ayni durumdayız, kişiye özel tedavi uygulayan bir hekime gitmenizi tavsiye ederim naçizane, çünkü ileri yaşlarda her tedavi her ilac ayni sonucu vermiyor, 5 senedir ugrasiyorum birkaç senemi ki ileri yaşlar için bu seneler ne kadar önemlidir, sırf ezbere ilac veren ama ismi duyulmus bazı doktorlar yüzünden harcadım gitti, o nedenle doktorunuzun sizi iyi taniyip size özel tedavi uygulamasi önemli derim benim şahsi fikrim...Cok cok üzgünüm 4.deneme 6 yumurta 3.gün hepsi gayet iyi denildi.5.günü beklediler yasamadi hepsi gitti , ne düşüneceğim şaşırdım, ne yapacağım şaşırdım lütfen ileri yasta deneyimli başarılı hekim adi bilen varmi
Tesekkür ederim desteginiz icin , burda cok bilgiye ulastim bildiklerini tecrübelerini paylasan arkadaşlara minnettarım, insan ne yöne gideceğini bilmiyor bazenSizi çok iyi anlıyorum ayni durumdayız, kişiye özel tedavi uygulayan bir hekime gitmenizi tavsiye ederim naçizane, çünkü ileri yaşlarda her tedavi her ilac ayni sonucu vermiyor, 5 senedir ugrasiyorum birkaç senemi ki ileri yaşlar için bu seneler ne kadar önemlidir, sırf ezbere ilac veren ama ismi duyulmus bazı doktorlar yüzünden harcadım gitti, o nedenle doktorunuzun sizi iyi taniyip size özel tedavi uygulamasi önemli derim benim şahsi fikrim...
Ben 36 yaşındayım amh 005 yeni öğrendik sayılır bir yıllık evliyiz , tesadüf mesajlarınızı gördüm çoğunu incelemeye başladım , ne güzel bir insansınız tane tane herkese tek tek yazmışsınız ve çok akıllıca tavsiyeler vermişsiniz ,Allah sizden razı olsun sizin muradınızı da size versin inşallah
Size bir şey danışmak istiyorum bugün doktorum üç yumurta gördü ve doğum kontrol hapı yazdı bunu neden kullanacağım dedim yumurtalarını koruyalım dedi bir de biesteron yazdı ,yani doğum kontrol hapı amh düşürüyormuş çok kararsız kaldım böyle yumurta korunur mu kafam kafam karıştıNe demek rica ederim.
Sevgiler hanım arkadaşım...
Size bir şey danışmak istiyorum bugün doktorum üç yumurta gördü ve doğum kontrol hapı yazdı bunu neden kullanacağım dedim yumurtalarını koruyalım dedi bir de biesteron yazdı ,yani doğum kontrol hapı amh düşürüyormuş çok kararsız kaldım böyle yumurta korunur mu kafam kafam karıştı
Tatvanda Salih serin , kendi kliniği var , ilk defa güler yüzlü ağlatmayan bir doktor buldum dedim oda doğum kontrol ilacı yazdı. Yumurtaları mı koruyormuş gerçekten ne alaka anlamadım , aslen buralı değiliz görev için buradayız o sebeple çok doktor seçeneğimiz yok maalesefBu konu hakkında inanın hiçbir bilgim yok. Böyle birşey şimdiye kadar da hiç okumadım. İlk defa duyuyorum. Doktorunuz kim bir sakıncası yoksa?
Ya bazen tup bebekelrde kullandiriyorlar bence sorun olmaz ama benimde ilk denemde az gelisince dr 1ay kullandirmisti amh i etkiledigini snamiyorum bu arada cok kulanan var birkair birakamz cocuğu olanTatvanda Salih serin , kendi kliniği var , ilk defa güler yüzlü ağlatmayan bir doktor buldum dedim oda doğum kontrol ilacı yazdı. Yumurtaları mı koruyormuş gerçekten ne alaka anlamadım , aslen buralı değiliz görev için buradayız o sebeple çok doktor seçeneğimiz yok maalesef
Yaaa kullansam mı acaba çok tereddütte kaldım bir bildiği vardır illaki diyorumYa bazen tup bebekelrde kullandiriyorlar bence sorun olmaz ama benimde ilk denemde az gelisince dr 1ay kullandirmisti amh i etkiledigini snamiyorum bu arada cok kulanan var birkair birakamz cocuğu olan
Size dogum kontrol mi yoksa adet duzenleyici mi verildi acaba? Climen, divina, cyclo gibi ise bunlar yumurtlamayi birazcikbaskilar ama kullanirken gebelik olabilir.Yaaa kullansam mı acaba çok tereddütte kaldım bir bildiği vardır illaki diyorum
İsmi dienille doğum kontrol hapıymış daha önce hiç doğum kontrol hapı kullanmadım , açıklama olarak ise yumurta rezervi az diye onu korumak amaçlı dediSize dogum kontrol mi yoksa adet duzenleyici mi verildi acaba? Climen, divina, cyclo gibi ise bunlar yumurtlamayi birazcikbaskilar ama kullanirken gebelik olabilir.
Tmm iste bazen kullandiriyorlar duymustum ben benim drumda kulalndirmisti bana bence birsey olmaz ama tabi siz bilirisnizİsmi dienille doğum kontrol hapıymış daha önce hiç doğum kontrol hapı kullanmadım , açıklama olarak ise yumurta rezervi az diye onu korumak amaçlı dedi
36 yaşındayım üç yumurta gördü adetin 3. Günü ve yumurtaları koruyalım dedi dienille yazdı , biosteron , gonax yazdı , iyi bir doktora benziyordu amacımız çocuk değil çocuklar vermek size dedi ama doğum kontrol hapı kafamı karıştırdıSize dogum kontrol mi yoksa adet duzenleyici mi verildi acaba? Climen, divina, cyclo gibi ise bunlar yumurtlamayi birazcikbaskilar ama kullanirken gebelik olabilir.
Siz ne kadar kullandınızTmm iste bazen kullandiriyorlar duymustum ben benim drumda kulalndirmisti bana bence birsey olmaz ama tabi siz bilirisniz
1 ay gibi kullandimSiz ne kadar kullandınız
Dogum kontrol ile yumurtlamayi baskilamak istiyor. Dogum kontrol haplari amh etkilemez diye biliyorum.36 yaşındayım üç yumurta gördü adetin 3. Günü ve yumurtaları koruyalım dedi dienille yazdı , biosteron , gonax yazdı , iyi bir doktora benziyordu amacımız çocuk değil çocuklar vermek size dedi ama doğum kontrol hapı kafamı karıştırdı
36 yaşındayım üç yumurta gördü adetin 3. Günü ve yumurtaları koruyalım dedi dienille yazdı , biosteron , gonax yazdı , iyi bir doktora benziyordu amacımız çocuk değil çocuklar vermek size dedi ama doğum kontrol hapı kafamı karıştırdı
Pardon yanlış olduSizin teklifiniz nedir
Bugün biraz düşündüm. Doğum kontrol hapını benim doktorlarım adetli iken gittiğimde folikül kisti olduğunda kullanmamı isterdi. Acaba siz yanlış anlamış olabilir misiniz diye de düşündüm. Tabiki yanlış anlamamışsınızdır. Ben sadece fikir yürüttüm.Tatvanda Salih serin , kendi kliniği var , ilk defa güler yüzlü ağlatmayan bir doktor buldum dedim oda doğum kontrol ilacı yazdı. Yumurtaları mı koruyormuş gerçekten ne alaka anlamadım , aslen buralı değiliz görev için buradayız o sebeple çok doktor seçeneğimiz yok maalesef
Sen istiyosan, yüreğin yavru diyorsa asla vaz geçme korkunç bir süreç ama sabirli ol ümidini hiç kaybetme.Merhaba hanımlar, öncelikle bu yolda uğraşan çabalayan emek veren herkese güç sabır ve bol şans diliyorum. Ben bir karar asamasindayim ve sizlerden fikir rica ediyorum. 4 senedir tup bebek deniyorum, gecen ay tam 44 oldum. Toplam 8 transferim 2 pozitif sonucum ama düşugum var. Son 6 transfer negatif. Kasimda prp yaptırdım cok ise yaramadı. Doktorum artık toplama yapmanın bir faydası olmayacağını kalan 4 tane 4.gun dondurulmusu transfer edip tedavimi sonlandirmak istediğini söyledi yani kibarca vazgeç artık dedi, belki çocuğum var zaten diye böyle söyledi bilmiyorum ama ben tekrar anne olabilmeyi cok istiyordum. Tuplerim yok, yumurta rezervim cok az 2 tane ancak çıkıyor kalite en çok 3bc yi gorebildi. Belki tüm bu durumlarımı da değerlendirdi ondan öyle söyledi. Sizden ricam 44 yaşında ve sonrasinda toplama yaptırıp pozitif sonuc alan var mı, eger varsa özel birsey yaptiniz mi? Sansim varsa birkac ay hazırlanıp başka bir doktorla tekrar denemeyi düşünüyorum, bu anlamda sizlerin değerli fikirlerini rica ediyorum. Simdiden teşekkürler...