Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Sizi çok iyi anlıyorum ayni durumdayız, kişiye özel tedavi uygulayan bir hekime gitmenizi tavsiye ederim naçizane, çünkü ileri yaşlarda her tedavi her ilac ayni sonucu vermiyor, 5 senedir ugrasiyorum birkaç senemi ki ileri yaşlar için bu seneler ne kadar önemlidir, sırf ezbere ilac veren ama ismi duyulmus bazı doktorlar yüzünden harcadım gitti, o nedenle doktorunuzun sizi iyi taniyip size özel tedavi uygulamasi önemli derim benim şahsi fikrim...

Tesekkür ederim desteginiz icin , burda cok bilgiye ulastim bildiklerini tecrübelerini paylasan arkadaşlara minnettarım, insan ne yöne gideceğini bilmiyor bazen

Ne demek rica ederim.
Sevgiler hanım arkadaşım...

Ne demek rica ederim.
Sevgiler hanım arkadaşım...
Size bir şey danışmak istiyorum bugün doktorum üç yumurta gördü ve doğum kontrol hapı yazdı bunu neden kullanacağım dedim yumurtalarını koruyalım dedi bir de biesteron yazdı ,yani doğum kontrol hapı amh düşürüyormuş çok kararsız kaldım böyle yumurta korunur mu kafam kafam karıştı

Bu konu hakkında inanın hiçbir bilgim yok. Böyle birşey şimdiye kadar da hiç okumadım. İlk defa duyuyorum. Doktorunuz kim bir sakıncası yoksa?

Bu konu hakkında inanın hiçbir bilgim yok. Böyle birşey şimdiye kadar da hiç okumadım. İlk defa duyuyorum. Doktorunuz kim bir sakıncası yoksa?
Tatvanda Salih serin , kendi kliniği var , ilk defa güler yüzlü ağlatmayan bir doktor buldum dedim oda doğum kontrol ilacı yazdı. Yumurtaları mı koruyormuş gerçekten ne alaka anlamadım , aslen buralı değiliz görev için buradayız o sebeple çok doktor seçeneğimiz yok maalesef

Ya bazen tup bebekelrde kullandiriyorlar bence sorun olmaz ama benimde ilk denemde az gelisince dr 1ay kullandirmisti amh i etkiledigini snamiyorum bu arada cok kulanan var birkair birakamz cocuğu olan

Ya bazen tup bebekelrde kullandiriyorlar bence sorun olmaz ama benimde ilk denemde az gelisince dr 1ay kullandirmisti amh i etkiledigini snamiyorum bu arada cok kulanan var birkair birakamz cocuğu olan
Yaaa kullansam mı acaba çok tereddütte kaldım bir bildiği vardır illaki diyorum

Yaaa kullansam mı acaba çok tereddütte kaldım bir bildiği vardır illaki diyorum
Size dogum kontrol mi yoksa adet duzenleyici mi verildi acaba? Climen, divina, cyclo gibi ise bunlar yumurtlamayi birazcikbaskilar ama kullanirken gebelik olabilir.

Size dogum kontrol mi yoksa adet duzenleyici mi verildi acaba? Climen, divina, cyclo gibi ise bunlar yumurtlamayi birazcikbaskilar ama kullanirken gebelik olabilir.
İsmi dienille doğum kontrol hapıymış daha önce hiç doğum kontrol hapı kullanmadım , açıklama olarak ise yumurta rezervi az diye onu korumak amaçlı dedi

36 yaşındayım üç yumurta gördü adetin 3. Günü ve yumurtaları koruyalım dedi dienille yazdı , biosteron , gonax yazdı , iyi bir doktora benziyordu amacımız çocuk değil çocuklar vermek size dedi ama doğum kontrol hapı kafamı karıştırdı

Dogum kontrol ile yumurtlamayi baskilamak istiyor. Dogum kontrol haplari amh etkilemez diye biliyorum.

Bugün biraz düşündüm. Doğum kontrol hapını benim doktorlarım adetli iken gittiğimde folikül kisti olduğunda kullanmamı isterdi. Acaba siz yanlış anlamış olabilir misiniz diye de düşündüm. Tabiki yanlış anlamamışsınızdır. Ben sadece fikir yürüttüm.

Bu arada yaşınız genç. AMH'a takılmayın. Benim yazılarımı biraz okuduysanız yumurta kalitesinin önemli olduğunu, yumurta sayılarına takılmamak gerektiğini anlattım. Çünkü benimde 2-3 tane çıkardı. 1 tane 5.gün giden ve genetik testten olumlu gelen 2 denemem olmuştu.

Hamile kalmak için 1 tane kaliteli yumurta, 1 tane sperm ve sağlıklı bir rahim. Rahminiz benim gibi olmadığından eminim. O yüzden takviyelerle sağlıklı embriyoya ulaşşıp hamile kalacağınızı düşünüyorum. Yazdıklarımı mutlaka değerlendirin olur mu?

Doktordan önce siz kendinizi tedavi edin,iki ay çok iyi bakin kendinize inaninki bu çok önemli yani bir vitamin eksikliği bile yumurtalar etki yapiyor.
Allah isteyen herkese nasip etsin.

Sen istiyosan, yüreğin yavru diyorsa asla vaz geçme korkunç bir süreç ama sabirli ol ümidini hiç kaybetme.
Önce kendini ve yumurta kaliteni yükselt sonra başka doktorla devam et.Allah yardimcin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…