Merhaba hanımlar, öncelikle bu yolda uğraşan çabalayan emek veren herkese güç sabır ve bol şans diliyorum. Ben bir karar asamasindayim ve sizlerden fikir rica ediyorum. 4 senedir
tup bebek deniyorum, gecen ay tam 44 oldum. Toplam 8 transferim 2 pozitif sonucum ama düşugum var. Son 6 transfer negatif. Kasimda
prp yaptırdım cok ise yaramadı. Doktorum artık toplama yapmanın bir faydası olmayacağını kalan 4 tane 4.gun dondurulmusu transfer edip tedavimi sonlandirmak istediğini söyledi yani kibarca vazgeç artık dedi, belki çocuğum var zaten diye böyle söyledi bilmiyorum ama ben tekrar anne olabilmeyi cok istiyordum. Tuplerim yok, yumurta rezervim cok az 2 tane ancak çıkıyor kalite en çok 3bc yi gorebildi. Belki tüm bu durumlarımı da değerlendirdi ondan öyle söyledi. Sizden ricam 44 yaşında ve sonrasinda toplama yaptırıp pozitif sonuc alan var mı, eger varsa özel birsey yaptiniz mi? Sansim varsa birkac ay hazırlanıp başka bir doktorla tekrar denemeyi düşünüyorum, bu anlamda sizlerin değerli fikirlerini rica ediyorum. Simdiden teşekkürler...