Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

soğan kürünün bu şekilde de yapıldığını ilk defa duydum içinde ek olarak sarımsak varmış sizinkinde. 6 ay mı devam ediliyor? faydasını görürseniz lütfen buradan bizlere de yazar mısınız.
Tabiki de söylerim Rabbim vesile eylesin hamile kalayım aslın da bunu öneren alternatif kürler le tedavi yapan bir doktor kanser hastaları da tedavi ediyor ben henüz gidemedim muayeneye yurtdışındayım diye kardeşime bahsettim durumumu sadece 1 yumurta gözüküyor ve sürekli geçmeyen enfeksiyonu var bebek için Ümit var mı söylemiş o da eşiyle beraber gelsin demiş ama soğan kürüne başlasın demiş

Hadi İnşallah Rabbim büyüklüğüyle yüzünü güldürsün emeğin karşılığı Nur topu bi bebeş versin inşallah 🥰 ben soğan kürü yapıyorum arı sütüne 4 aydır devam ediyorum Rabbim hepimizi sevindirsin hayırlı evlatlarla

Hadi İnşallah Rabbim büyüklüğüyle yüzünü güldürsün emeğin karşılığı Nur topu bi bebeş versin inşallah 🥰 ben soğan kürü yapıyorum arı sütüne 4 aydır devam ediyorum Rabbim hepimizi sevindirsin hayırlı evlatlarla
Amin Rabb'im bu mübarek aylarda dualarımızı kabul etsin kucaklarimizi doldursun

yaşına , sigara alkol geçmişine göre iyi sonuç. Ama 30-40 çıkanları da var. Bizler 40 yaş üstü olduğumuz için şansımız azalıyor. Ben mini tüp bebek yaptırıyorum şimdi. Normal tüp bebeklerde 2 tane negatifim var
Mini tüp diğerine göre daha düşük di mi ihtimal?
Başka evladın var mı?

Selamlar elinde biosteron ilacı olan var mı ben bulamıyorum eczanelerde yokmuş. Satın almak istiyorum. Lütfen yardımcı olun

Selamlar elinde biosteron ilacı olan var mı ben bulamıyorum eczanelerde yokmuş. Satın almak istiyorum. Lütfen yardımcı olun

Merhaba, internetten güvendiğiniz bir siteden alabilirsiniz hem eczaneye göre daha uygun fiyatlı olur. Ben internetten almıştım.

Tekrar merhaba hanım arkadaşım.
Biesteron konusunda birşey diyemem.

Omega-3 en yüksek mg hangisi ise her zaman onu kullanın.
D vitamini seviyenizi en az 50'ye çıkartın.
Maxijuna ilk defa duydum ve inceledim içerik olarak iyi gibi duruyor.
TSH düzeyinizi biliyor musunuz? 2,5 ve altında olması istenir.

Onun haricinde Cem bey bana İmprly kullandırmıştı 3 ay. Sağlıklı embriyoya ulaşmıştık. Muadili gonomax. Ama gonomax biraz daha pahalı. Ekonomik durumunuza göre birini tercih edebilirsiniz.

Tavuk yemeyin derim. Çünkü tavuklar bildiğimiz eski güzel, vitaminli tavuklar değil. Endüstriyel tavuklar oldukları için. markette satılan abur/cuburlardan da uzak durun. Hergün tatlı yemeyin. Tatlı yemek istiyorsanız evinizde kendiniz yapın. Çünkü dışarıda çok fazla katkı maddesi konuyor ve glikoz şurubu kullanılıyor. Bunlar zararlı.

Ev turşusu yiyin.
Kaliteli Maden Suyu için. İçindeki minerallerden dolayı.
Soda asla içmeyin.
Ekmek ve unlu mamüller ve pilav makarnadan olabildiğince uzak durmaya gayret edin. Az tüketin. Bunların hepsi ŞEKERDİR.

Evde yoğurt mayalayın
. Probiyotik mayalar var mayalayabilirsiniz.
Herşeyi mevsiminde yiyin.
Kışın domates-salatalık yemeyin mesela.

Şimdilik tavsiyelerim bunlar.

Sevgilerimle...
Ben 36 yaşındayım amh 005 yeni öğrendik sayılır bir yıllık evliyiz , tesadüf mesajlarınızı gördüm çoğunu incelemeye başladım , ne güzel bir insansınız tane tane herkese tek tek yazmışsınız ve çok akıllıca tavsiyeler vermişsiniz ,Allah sizden razı olsun sizin muradınızı da size versin inşallah 🙏

Cok cok üzgünüm 4.deneme 6 yumurta 3.gün hepsi gayet iyi denildi.5.günü beklediler yasamadi hepsi gitti , ne düşüneceğim şaşırdım, ne yapacağım şaşırdım lütfen ileri yasta deneyimli başarılı hekim adi bilen varmi
Sizi çok iyi anlıyorum ayni durumdayız, kişiye özel tedavi uygulayan bir hekime gitmenizi tavsiye ederim naçizane, çünkü ileri yaşlarda her tedavi her ilac ayni sonucu vermiyor, 5 senedir ugrasiyorum birkaç senemi ki ileri yaşlar için bu seneler ne kadar önemlidir, sırf ezbere ilac veren ama ismi duyulmus bazı doktorlar yüzünden harcadım gitti, o nedenle doktorunuzun sizi iyi taniyip size özel tedavi uygulamasi önemli derim benim şahsi fikrim...

X