- 20 Aralık 2020
- 6.101
- 1.519
- 44
-
- Konu Sahibi akideciknane
- #80.761
Merhabalar saracoglununkimi mi tavsiye edersin o bahs ettigin farklı olanı mı?doktorlar bu tip şeyleri önermiyor onlar sadece bilimsel şeylere inanırlar. bu arada ben İbrahim saraçoğlunun videolarını çok fazla izledim onun soğan küründe soğanı soğuk suya atmayın su kaynasın ondan sonra ekleyin diyor içindeki bazı değerler kaybolmasın diye. ayrıca soğanla birlikte sarımsağı da önermiyor. ben saraçoğlunun soğan kürünün faydalı olduğunu düşünüyorum. bu arada info adresine mail attım bir şeyler sordum ama mailime henüz cevap gelmedi yıllar önce yazdığımda hemen geri dönüş olmuştu sanırım çok yoğunlar artık. sitede canlı bağlantı ile bir şeyler sordum güncel hormon tahlillerimi istedi ondan sonra hazır paket kürlerden önerebileceklerini söylediler 176 numaralı paket. içinde testere dişli aslan pençesi ve soğuk sıkım çörek otu yağı var. sizlerden bu paketleri deneyen oldu mu bizimle tecrübelerini paylaşırsa memnun oluruz.
İzmir de özel doktora gidiyorumMerhaba,
hangi merkeze gidiyorsunuz mini tüp bebek uygulaması için merak ettim ?
Amin canım hepimiznkini Allah bağışlasın inşallah. Ben 24 yaşında evlendim korunuyordum 3. ayında kaza kurşunu ile oldu. 2 sene öncesine kadar hiç düşünmedik başka çocuk. Eşim çok istedi denedik kendi başımıza olmadı tüp bebeğe karar verdik. Hayırlısı inşallah herkes için. Yaş geçtikçe yumurta kalitesi düşüyor tabiki.Allah bağışlasın senin amh iyiydi inş olur.
Bi tane mi yavrun?
Benim iki, 16 yaşında 1,5 yıldır deniyoruz.
Senin ilki uzamış mıydı bu kadar?
Zaman geçtikçe zorlaşıyor mu dersin yumurtalar mı tembelleriyle amiyane tabirle.
Değerlerin iyi inş olacaktır üzülme.Amin canım hepimiznkini Allah bağışlasın inşallah. Ben 24 yaşında evlendim korunuyordum 3. ayında kaza kurşunu ile oldu. 2 sene öncesine kadar hiç düşünmedik başka çocuk. Eşim çok istedi denedik kendi başımıza olmadı tüp bebeğe karar verdik. Hayırlısı inşallah herkes için. Yaş geçtikçe yumurta kalitesi düşüyor tabiki.
Bende adetin 21. günü estrofem başladım ama adet olunca bırak dedi estrofem kullanırken adet olunurmu ben olmadım bişeyleri yanlışım yaptım nedirAsenkron gelişen yumurtlar var diyerek doktor tedavii erteledi. adetin 21. günü estrofem başlayacakmış eşitlemek adına. Sonra iğnelere başlayacakmış.
Doru bir yöntemmi. Yumurtalar neden böyle oluyor ki herkeste böyle mi?
Yaşınız kaç acaba aynı durumdaymışızAmin canım hepimiznkini Allah bağışlasın inşallah. Ben 24 yaşında evlendim korunuyordum 3. ayında kaza kurşunu ile oldu. 2 sene öncesine kadar hiç düşünmedik başka çocuk. Eşim çok istedi denedik kendi başımıza olmadı tüp bebeğe karar verdik. Hayırlısı inşallah herkes için. Yaş geçtikçe yumurta kalitesi düşüyor tabiki.
İnşallah canım. Hayırlı ve sağlıklı olsun inşallah. Allah isteyen herkese versin kolay gibi görünen ama çok zormuş. Allahım seninde gönlüne göre versin inşallah canımDeğerlerin iyi inş olacaktır üzülme.
ben 42 yaşındayım canım. Senin durum nedir ?Yaşınız kaç acaba aynı durumdaymışız
Benimde 2 yıl önce yaşadığım dış gebelik ve sonrasında 2 kimyasaldan sonra hamike kalamadım amh düşük biara hormon testi yaptım fsh lh normal estradiol 180 lerde çıktı, dr da e yaş ilerleyince olmaz deyimce tepem atıyo arkadaşım 44 yaşında hamile şuan, düzgün adam gibi konuşan dra denk gelmedim, kardeş için uğraşıyom ama olmuyo, covit geçirince adet düzenimde bozuldu iyice strese girdimben 42 yaşındayım canım. Senin durum nedir ?
Bizim durumumuzdaki kişiler için maalesef baştan sağma senden bişey olmaz yorma bizi moduna geçiyorlar. İnsanların duygularından hallerinden anlamıyorlar çok gaddarlar. Annelik yaş kaç olursa olsun yaşanması gereken bir duyguyu elimizden acımasızca gerçekler adı altında söküp alıyorlar. Biz herşeyi maddi manevi göze alarak çıktığımız yolda ayağımıza çelme takılıyor. Bende bu durumu yaşadım geçen sene çok incitici. Sonra bir dr buldum ne gereksiz konuşarak kafanı karıştırıyor nede az bilgi vererek soru işareti bıraktırıyor. Evet şansımın düşük olduğu söylüyor ben zaten biliyorum ama doktorumda şansı yükseltmek adına elinden geleni yapıyor. Allah her zaman herşeyin doktorunda insanında eşinde çocuğunda hayırlısını versin. Umudunu kaybetme. Allah emir verdimi gelir, ol dedimi olur. İnşallah gönlümüze göre olur herşeyBenimde 2 yıl önce yaşadığım dış gebelik ve sonrasında 2 kimyasaldan sonra hamike kalamadım amh düşük biara hormon testi yaptım fsh lh normal estradiol 180 lerde çıktı, dr da e yaş ilerleyince olmaz deyimce tepem atıyo arkadaşım 44 yaşında hamile şuan, düzgün adam gibi konuşan dra denk gelmedim, kardeş için uğraşıyom ama olmuyo, covit geçirince adet düzenimde bozuldu iyice strese girdim
E2 estradiol mu demek bnm 677 çıkmış ne demek olduğunu bilmiyorumBenimde 2 yıl önce yaşadığım dış gebelik ve sonrasında 2 kimyasaldan sonra hamike kalamadım amh düşük biara hormon testi yaptım fsh lh normal estradiol 180 lerde çıktı, dr da e yaş ilerleyince olmaz deyimce tepem atıyo arkadaşım 44 yaşında hamile şuan, düzgün adam gibi konuşan dra denk gelmedim, kardeş için uğraşıyom ama olmuyo, covit geçirince adet düzenimde bozuldu iyice strese girdim
Amin inşallahBizim durumumuzdaki kişiler için maalesef baştan sağma senden bişey olmaz yorma bizi moduna geçiyorlar. İnsanların duygularından hallerinden anlamıyorlar çok gaddarlar. Annelik yaş kaç olursa olsun yaşanması gereken bir duyguyu elimizden acımasızca gerçekler adı altında söküp alıyorlar. Biz herşeyi maddi manevi göze alarak çıktığımız yolda ayağımıza çelme takılıyor. Bende bu durumu yaşadım geçen sene çok incitici. Sonra bir dr buldum ne gereksiz konuşarak kafanı karıştırıyor nede az bilgi vererek soru işareti bıraktırıyor. Evet şansımın düşük olduğu söylüyor ben zaten biliyorum ama doktorumda şansı yükseltmek adına elinden geleni yapıyor. Allah her zaman herşeyin doktorunda insanında eşinde çocuğunda hayırlısını versin. Umudunu kaybetme. Allah emir verdimi gelir, ol dedimi olur. İnşallah gönlümüze göre olur herşey
Tüp bebek tedavisi görüyorsanız belki ondandır ilaçlardan, ama benim neden çıktı anlamadımE2 estradiol mu demek bnm 677 çıkmış ne demek olduğunu bilmiyorum
Evet bir senedir tedavi görüyorumTüp bebek tedavisi görüyorsanız belki ondandır ilaçlardan, ama benim neden çıktı anlamadım
Maalesef öyle bende gecen seneye kadr cok istıodum ama 4/5 senedır korunmuyordum tsh m yuksek olmaz olsa bıle düser dedı bende korunmuyodm nasılsa olmas dıe bu ay adetım 20 gun gecıktı hep 26 da olurdum aslnda 8. Gun idrar testınde hafıf ıkıncı cızgı gorundu 9. Gun kan testı negatıftı dielım kımyasal oldu suan 20. Gun belırtılerımde var aslnda ama negatıfı görcen dıe test yapmıyormBizim durumumuzdaki kişiler için maalesef baştan sağma senden bişey olmaz yorma bizi moduna geçiyorlar. İnsanların duygularından hallerinden anlamıyorlar çok gaddarlar. Annelik yaş kaç olursa olsun yaşanması gereken bir duyguyu elimizden acımasızca gerçekler adı altında söküp alıyorlar. Biz herşeyi maddi manevi göze alarak çıktığımız yolda ayağımıza çelme takılıyor. Bende bu durumu yaşadım geçen sene çok incitici. Sonra bir dr buldum ne gereksiz konuşarak kafanı karıştırıyor nede az bilgi vererek soru işareti bıraktırıyor. Evet şansımın düşük olduğu söylüyor ben zaten biliyorum ama doktorumda şansı yükseltmek adına elinden geleni yapıyor. Allah her zaman herşeyin doktorunda insanında eşinde çocuğunda hayırlısını versin. Umudunu kaybetme. Allah emir verdimi gelir, ol dedimi olur. İnşallah gönlümüze göre olur herşey
Peki 9. gün kan testinden sonra herhangi bir idrar testi yaptınız mı? 8-9 günler hem kan hem idrar için zaten çok erken evreler, çıkmaması normal.. simdi sizin epey geçtiğine göre hamilik varsa idrarda bile hemen çıkarMaalesef öyle bende gecen seneye kadr cok istıodum ama 4/5 senedır korunmuyordum tsh m yuksek olmaz olsa bıle düser dedı bende korunmuyodm nasılsa olmas dıe bu ay adetım 20 gun gecıktı hep 26 da olurdum aslnda 8. Gun idrar testınde hafıf ıkıncı cızgı gorundu 9. Gun kan testı negatıftı dielım kımyasal oldu suan 20. Gun belırtılerımde var aslnda ama negatıfı görcen dıe test yapmıyormpersembe randevum var acaba kımyasal ardında adet görmeden tekrar hamile kalınabılınırmı bu konuda bılgınız varmı? Kımyasalı kendı tahmın edıom belkı deıldr ama adet yok sancı yok gögüsler acıyor kalca agrılarm halszlk uyku halı yanı gebe olma ıhtımalı varmıdr sonucta adet görmuyorm bılgılerıınıze ihtıyacm var persembeye kadr cok var nıtekım Nisanda 41 olcm tesekkurler
Ama gectıkten sonra kı 9 gun adet öncesı deıldı yaptım son bı hftadr yapmadm artık gögüs uclarımda sadece acı var dolgunluk felan hissetmedığım için gıdıpte test yapmıyorm yanı 15. gun bile idrar testım negatıftıPeki 9. gün kan testinden sonra herhangi bir idrar testi yaptınız mı? 8-9 günler hem kan hem idrar için zaten çok erken evreler, çıkmaması normal.. simdi sizin epey geçtiğine göre hamilik varsa idrarda bile hemen çıkar
Tam tersine kimyasal sonrası mutlaka adet olunması gerekir.. yani rahimin tamamen temizlenmesi lazım.. yine de bir idrar testi yapın, geç çıkanlar oluyor.. hala negatifse de tekrar doktora gidin bence.. insallah bebiş vardırAma gectıkten sonra kı 9 gun adet öncesı deıldı yaptım son bı hftadr yapmadm artık gögüs uclarımda sadece acı var dolgunluk felan hissetmedığım için gıdıpte test yapmıyorm yanı 15. gun bile idrar testım negatıftısanırım kendımı kandırıyorm ama adet neden olamıyorm hayatımda hıc bu kadr uzamamıstı kimyasal sonrası adet görmeden kalınabılınırmı acaba
Demet arkadaşım gönülden diliyorum rabbim yavru bağışlasın size en kısa zamanda sağlıkla hayırlısıyla.