Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Merhabalar saracoglununkimi mi tavsiye edersin o bahs ettigin farklı olanı mı?

Kür kullanmadım çörek otu yağı kullanıyorum ara ara, arı sütü propolisde, ıncir, omepaq10, d vitaminide.

Amin canım hepimiznkini Allah bağışlasın inşallah. Ben 24 yaşında evlendim korunuyordum 3. ayında kaza kurşunu ile oldu. 2 sene öncesine kadar hiç düşünmedik başka çocuk. Eşim çok istedi denedik kendi başımıza olmadı tüp bebeğe karar verdik. Hayırlısı inşallah herkes için. Yaş geçtikçe yumurta kalitesi düşüyor tabiki.

Değerlerin iyi inş olacaktır üzülme.

Bende adetin 21. günü estrofem başladım ama adet olunca bırak dedi estrofem kullanırken adet olunurmu ben olmadım bişeyleri yanlışım yaptım nedir

Yaşınız kaç acaba aynı durumdaymışız

ben 42 yaşındayım canım. Senin durum nedir ?
Benimde 2 yıl önce yaşadığım dış gebelik ve sonrasında 2 kimyasaldan sonra hamike kalamadım amh düşük biara hormon testi yaptım fsh lh normal estradiol 180 lerde çıktı, dr da e yaş ilerleyince olmaz deyimce tepem atıyo arkadaşım 44 yaşında hamile şuan, düzgün adam gibi konuşan dra denk gelmedim, kardeş için uğraşıyom ama olmuyo, covit geçirince adet düzenimde bozuldu iyice strese girdim

Bizim durumumuzdaki kişiler için maalesef baştan sağma senden bişey olmaz yorma bizi moduna geçiyorlar. İnsanların duygularından hallerinden anlamıyorlar çok gaddarlar. Annelik yaş kaç olursa olsun yaşanması gereken bir duyguyu elimizden acımasızca gerçekler adı altında söküp alıyorlar. Biz herşeyi maddi manevi göze alarak çıktığımız yolda ayağımıza çelme takılıyor. Bende bu durumu yaşadım geçen sene çok incitici. Sonra bir dr buldum ne gereksiz konuşarak kafanı karıştırıyor nede az bilgi vererek soru işareti bıraktırıyor. Evet şansımın düşük olduğu söylüyor ben zaten biliyorum ama doktorumda şansı yükseltmek adına elinden geleni yapıyor. Allah her zaman herşeyin doktorunda insanında eşinde çocuğunda hayırlısını versin. Umudunu kaybetme. Allah emir verdimi gelir, ol dedimi olur. İnşallah gönlümüze göre olur herşey

E2 estradiol mu demek bnm 677 çıkmış ne demek olduğunu bilmiyorum

Merhaba arkadaşlar,

Bu güzel Cuma günü hürmetine ramazan arifesindeyiz üstelik tam dua etme zamanı.
Rabbim gönlünüzde olanı hayırlısıyla en kısa zamanda nasip etsin inşallah, yavrularınıza (yavrularımıza) bir az evvel kavuşalım inşallah. maneviyatımızı yaradanla irtibatımızı dualarımızla arttıralım o dilerse ol dediği olur muhakkak. Rabbim sen bu güzel insanları dileklerine kavuştur, benim kızıma da kardeş bağışla sağlıkla hayırla.

Amin inşallah

Maalesef öyle bende gecen seneye kadr cok istıodum ama 4/5 senedır korunmuyordum tsh m yuksek olmaz olsa bıle düser dedı bende korunmuyodm nasılsa olmas dıe bu ay adetım 20 gun gecıktı hep 26 da olurdum aslnda 8. Gun idrar testınde hafıf ıkıncı cızgı gorundu 9. Gun kan testı negatıftı dielım kımyasal oldu suan 20. Gun belırtılerımde var aslnda ama negatıfı görcen dıe test yapmıyorm persembe randevum var acaba kımyasal ardında adet görmeden tekrar hamile kalınabılınırmı bu konuda bılgınız varmı? Kımyasalı kendı tahmın edıom belkı deıldr ama adet yok sancı yok gögüsler acıyor kalca agrılarm halszlk uyku halı yanı gebe olma ıhtımalı varmıdr sonucta adet görmuyorm bılgılerıınıze ihtıyacm var persembeye kadr cok var nıtekım Nisanda 41 olcm tesekkurler

Peki 9. gün kan testinden sonra herhangi bir idrar testi yaptınız mı? 8-9 günler hem kan hem idrar için zaten çok erken evreler, çıkmaması normal.. simdi sizin epey geçtiğine göre hamilik varsa idrarda bile hemen çıkar

Ama gectıkten sonra kı 9 gun adet öncesı deıldı yaptım son bı hftadr yapmadm artık gögüs uclarımda sadece acı var dolgunluk felan hissetmedığım için gıdıpte test yapmıyorm yanı 15. gun bile idrar testım negatıftı sanırım kendımı kandırıyorm ama adet neden olamıyorm hayatımda hıc bu kadr uzamamıstı kimyasal sonrası adet görmeden kalınabılınırmı acaba

Tam tersine kimyasal sonrası mutlaka adet olunması gerekir.. yani rahimin tamamen temizlenmesi lazım.. yine de bir idrar testi yapın, geç çıkanlar oluyor.. hala negatifse de tekrar doktora gidin bence.. insallah bebiş vardır

Demet arkadaşım gönülden diliyorum rabbim yavru bağışlasın size en kısa zamanda sağlıkla hayırlısıyla.

Çok teşekkür ederim. Ben hergün namazdan sonra genel bir dua ederim. Duamın içinde çocuk sahibi olamayan herkesin hayırlısı ile sağlıklı evlat ya da evlatlar nasip et Allahım derim. Bana da hayırlısı ile nasip et derim. Her daim dua ediyorum hepimiz için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…