- 20 Aralık 2020
- 6.101
- 1.519
- 44
- Konu Sahibi akideciknane
- #80.761
Merhabalar saracoglununkimi mi tavsiye edersin o bahs ettigin farklı olanı mı?doktorlar bu tip şeyleri önermiyor onlar sadece bilimsel şeylere inanırlar. bu arada ben İbrahim saraçoğlunun videolarını çok fazla izledim onun soğan küründe soğanı soğuk suya atmayın su kaynasın ondan sonra ekleyin diyor içindeki bazı değerler kaybolmasın diye. ayrıca soğanla birlikte sarımsağı da önermiyor. ben saraçoğlunun soğan kürünün faydalı olduğunu düşünüyorum. bu arada info adresine mail attım bir şeyler sordum ama mailime henüz cevap gelmedi yıllar önce yazdığımda hemen geri dönüş olmuştu sanırım çok yoğunlar artık. sitede canlı bağlantı ile bir şeyler sordum güncel hormon tahlillerimi istedi ondan sonra hazır paket kürlerden önerebileceklerini söylediler 176 numaralı paket. içinde testere dişli aslan pençesi ve soğuk sıkım çörek otu yağı var. sizlerden bu paketleri deneyen oldu mu bizimle tecrübelerini paylaşırsa memnun oluruz.
Kür kullanmadım çörek otu yağı kullanıyorum ara ara, arı sütü propolisde, ıncir, omepaq10, d vitaminide.