Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

canım gittim çok ilgili. aşılama deneyelim önce dedi. sanırım diğer ay aşılamaya başlayacağım.
Konu başlığından dolayı soruyorum, kaç yaşındasınız acaba?
ben ilk 41 yaşında tüp bebek, sonra 42 de iki opu bir transfer yaptırdım. Bizimki sebepsiz infertilite. Tüm sonuclarimiz iyi fakat yaş ileri olduğu icin yumurta kalitesi dusuk oluyormus. Yumurta kaliteside ölçülebilen birsey değil maalesef.
bana gittiğim hiçbir doktor aşılama önermedi, yaşından dolayı vakit kaybetme dediler.

canım gittim çok ilgili. aşılama deneyelim önce dedi. sanırım diğer ay aşılamaya başlayacağım.
oooo hadi hayırlı olsun canım. Görürdün mü tüm tetkiklerini sonuçlarını.

Memun kaldığına sevindim. Sen daha önce aşlama yapmış mıydın peki? Ben yapmıştım başka biryerde tutmadı. Bana da dedi aşılama ben dedm direk oalcaksa atık tüp olsun yaştan dolayı vakit kaybım olmasın istedik.

Ben 30 yaşındayım bizim sperm morfoloji vsprunumuz ve bende de pcos var. Aşılama için benimde şansım düşük ama tüp bebek son çaremiz olumsuz olursa yıkılırım diye öncesinde bi denemek istedik. Bülent Karsla ilgili olduğu için buraya yazmıştım

Ben hiç aşılama yaptırmamıştım benim doğal yollardan bi gebeliğim olmuştu düşükle sonuçlandı o yüzden aşılama deneyelim dedi. Umutlu konuştu biraz hatta ben tüp bebekle ilgili sorular sordum bunu daha sonra konuşuruz belki gerek bile kalmaz şimdi bunları düşünme falan dedi

Gençsin sen canım, doktor önerdiyse mutlaka bir bildiği vardır. Birde aşılama ve tüp bebek maliyetlerine bak arasında çok fark yoksa direk tüp bebek dene bence. Senin yumurtalarının kalitesi yüksektir, yumurtalarımız bizimle yaşıt. Eşinin spermi seçiliyor zaten, şansın tüp bebek ile yüksek bence.
Allah gönlünüze göre versin canım, sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin insallah çok gençsin hiç endişelenme

Aynı bana da aaynı şeyi söyledi. Tüp bebek konusunu ne zaman açsam onu o zaman gelince konuşuruz dedi. Şimdi de işte 4 ay süre veriyorum dedi size. Sonra gelin tekrar konuşalım dedi. Paragöz biri değil. Kasap gibi her gelne tüp bebek önermio benim yaşım 38 yaknda 39 olacağım bana bile bu şekide umutlu yaklaştı.

Aşılama ile tp bebek maliyeti denk olabir mi sizce? 2500 TL ödedim ben aşılama maraflarna. Tek sefer aşılamayı tafsiye ederim her zaman tüp bebek öncesi. Ama 2. 3. aşılama denemeleri gereksiz benm için o aşamadan sonra direk tüpe geçmek gerekiyor.

Evet zaten 1 kez aşılama deneyelim olmazsa tüp bebeğe geçeceğiz hemen 2 kez aşılama hemen hemen aynı maliyete geliyor çünkü İnşallah, Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah kimsenin kucağı boş kalmasın

Evet çünkü biz tüp bebek için gittik sağolsun iyi niyetli ilgili biri sonuçlarımızı tek tek inceledi. Hatta çıkışta o zaman adet olunca aşılama için geliriz dedim inşallah gelmezsin falan dedi İnşallah uğurlu gelir

Aşılamayı nerede yaptırmıştın canım sanırım Bülent hocanınkine 2500u bulacak

Amh in kac? Bir de sperm sorununuz var mi?

Bana yaşımdan dolayı hiçbir doktor aşılama önermedi, vakit kaybı dedi. Başarı yüzdesi düsukmus. O yüzden aşılama maliyetini bilmiyorum. Direk tüp bebek denedim , maalesef negatif oldu.

Aşılamayı nerede yaptırmıştın canım sanırım Bülent hocanınkine 2500u bulacak
İğne kulalndım ben hap değil. Hap olursa zaten hapı decley karşılıyor. Kulalndığım iğneler 350 tlyedi çatlatma iğnesi de 150 tl. 500 tl ilaçlara vermiş olduk. doktor muayenesi aşılamanın kendisi derken 2500 ü buldu. Benim ilaçlara hemen yanınt verdi yumurtalıklar o yüzden 2. kutu ilaca gerek görmemişti Saadet Hanım sağolsun.

Bana yaşımdan dolayı hiçbir doktor aşılama önermedi, vakit kaybı dedi. Başarı yüzdesi düsukmus. O yüzden aşılama maliyetini bilmiyorum. Direk tüp bebek denedim , maalesef negatif oldu.
Allah tekrarını yaşatmasın doğal yolla kalırsın inşallah canım. Benim de öyle ama testlerimiz her şey yolunda normal giderken gebe kalabilirsin sen dedi doktor her şey yolunda dedi. Bir de benim bir oğlum var Allhıma bilerce kez şükürler olsun. Arad bir de kaybımız oldu kürtaj oldum. üstünden 2 sene geçti hala gebe kalamadım gerçi bu iki senenin 7/8 ayı hep operasyonlar ve doktorda geçti zamanım.Halbuki o zaman rahimden operasyon geçirmem gerektiğini bilmiyorduk bile. Her doktor oluşan yapışıklık için engel değil gebeliğe çok az demişti. ama Bülent hoca gerekli gördü. Bilmiyorum hayırlısını diliyorum Allahtan

Selam kizlar bende 37 yasindayim hatta bucuk diyebiliriz. Benimde amh degerim 0.78 ve asilama yapalim dedi doktorum. Sonra olmazsa bi sy ara verip 2. Yapariz o da olmadi ozaman tup bebek konusuruz dedi ama kararsizim ben . Su asilama bi sonuclansin ona gore karar vericem sanirim. Gec yasta evlenince de boyle oluyor iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…