Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Herkese merhaba,eskilerden takip edenler belki hatırlar.ben çok uzun süredir tedavideyim.1.5 yıl sonra kısmetse pzt ilk transferim var 🙏 bugün kontrolüm vardı rahim kalınlığı için 7-9.5 mm arası ölçüyorum güzel dedi ama düzensiz yani her yerde aynı kalınlık yok,içimde yine bir huzursuzluk..ngs li bir embriyom var.bir tane de normal 5.gün embriyom.ben diyorum ki ikisini de transfer ettirelim eşim istemiyor.dr birbirinin tutunma olasılığını etkilemez ama hangisinin tuttuğunu da bilemeyiz diyor.neyin garantisi var ki🤷
merhaba baya uzun sürmüs tedavin bencede ikisini birden transfer etmen iyi olabilir.belki ikiz olur.sonra tekrar transfer ettireyim deseniz 10.000 tl dogum parası 10.000 tl. 20.000 tl bence...
Ikiz olsun diye dua edeyim 🙏🙏💪

Çok teşekkür ederim.Başında bile hiç yanaşmak istemedim tüp bebeğe.çocuk istiyorum diye kontrole gittim,gidiş o gidiş😁 iki senedir yapılabilecek bütün tedavileri gördüm herhalde.hayırlısı hepimiz için..
Ozaman uzun bir yolculugun sonuna gelmissiniz de varmak istediginiz yerin bir adim uzaginda oldugunuzu dusunebilirsiniz, pozitif haberinizi sabirsizlikla bekliyorum 🥰🤲🧿

Merhaba hanımlar; adete 5 gun varken kahve yapışkan akıntı geldi ve adet olacakmış gibi de karin ağrısı var, temmuzda tüp bebeğe başlayacağım öncesinde vitamin ilaç ari sutu incir ne bulursam yiyorum, vücut dengem bozuldu galiba. ...:)()()))

Herkese merhaba,eskilerden takip edenler belki hatırlar.ben çok uzun süredir tedavideyim.1.5 yıl sonra kısmetse pzt ilk transferim var 🙏 bugün kontrolüm vardı rahim kalınlığı için 7-9.5 mm arası ölçüyorum güzel dedi ama düzensiz yani her yerde aynı kalınlık yok,içimde yine bir huzursuzluk..ngs li bir embriyom var.bir tane de normal 5.gün embriyom.ben diyorum ki ikisini de transfer ettirelim eşim istemiyor.dr birbirinin tutunma olasılığını etkilemez ama hangisinin tuttuğunu da bilemeyiz diyor.neyin garantisi var ki🤷
Çok güzel bi haber inşallah sımsıkı tutunur bebişlerin ama ben olsam önce ngs liyi transfer ettirirdim sonuçta ngs li embriyo sağlıklı olan embriyo oluyo inşallah o tutarsa diğer embriyomu da 1-2 yıl sonra transfer ettirirdim ngs de çok masraflı ve önemli bi ayrıntı çünkü herkes emeğinin sonucunu görmek ister( bi sağlıkçı olarak söylüyorum bunu)

Çok güzel bi haber inşallah sımsıkı tutunur bebişlerin ama ben olsam önce ngs liyi transfer ettirirdim sonuçta ngs li embriyo sağlıklı olan embriyo oluyo inşallah o tutarsa diğer embriyomu da 1-2 yıl sonra transfer ettirirdim ngs de çok masraflı ve önemli bi ayrıntı çünkü herkes emeğinin sonucunu görmek ister( bi sağlıkçı olarak söylüyorum bunu)
Çok teşekkür ederim cevabınız için.Eşim de tamamen aynı fikirde.Muhtemelen artık sağlıklı düşünemiyorum her aşamada titizlendikçe problem çıktı.Biri tutmasa biri tutar diye kendimi rahatlatıyorum sanırım :)

bugün tedavimin 6. Günündeyim ek hiçbirşey yapmıyorum ama güzel haber o tek olan yumurtam dün kontrolde 2 tane olarak göründü hem de diğerinden büyük toplatmaya 7-8 günüm var zaten yararı olacak bişey var mı bilmiyorum sadece avokado yiyorum 1 tane bi de havuç öneriniz varsa toplatmaya kadar yapabileceğim bişey yaparım

bugün tedavimin 6. Günündeyim ek hiçbirşey yapmıyorum ama güzel haber o tek olan yumurtam dün kontrolde 2 tane olarak göründü hem de diğerinden büyük toplatmaya 7-8 günüm var zaten yararı olacak bişey var mı bilmiyorum sadece avokado yiyorum 1 tane bi de havuç öneriniz varsa toplatmaya kadar yapabileceğim bişey yaparım
Tatlı patates te iyiymiş

Iyi olmuş beklen iki olması, ne yaptın bu süreçte artmış?
Sağlıklı beslen, incir, havuç, pekmez, keten tohumu, yumurta, yoğurt, badem, bal, ceviz gibi.

Kizlar ngsli tutma olasiligi nedir?
Bunu sanirim doktorlar bile net cevaplayamaz..tabiki normal bir embriyoya gore daha yuksektir..Ama bazen ne yaparsak yapalim nasip olmayacaksa olmuyor..Ama canim yanlis hatirlamiyorsam sen onceki transferlerinde hamile kalmistin.. Genelde sagliksiz gebelikler dusukle sonuclanir..ngsli olunca en azindan gebeliginde devam etme olasiligi yukselmis olacak..Ben bu defa olacagina inaniyorum..
Benimkiler 3.gun embriyosu, arada bu kadar ugrasmisken genetige gondersem daha mi iyi olurdu diye aklima geliyor ama doktorum da teklif etmeyince hic dusunmedik o kısmı..Persembe transfer olup olamayacagim belli olacak..Bu defa da iptal edilirse ne yapacaklar bilemiyorum..Burdaki doktorum bebeklerin beklerken üşüdüler dedi sasirdim ve nasil hosuma gitti anlatamam..Hic pozitif dusunmedigimi o an anladim..sonra aşı siramda geldi dedim hamileliginin 12.haftasindan sonra dusunuruz dedi🤗 Mutsuzlugumu, yorgunlugumu azaltti bu sozleri.. Eger hamile kalabilirsem cok pahali olmasina ragmen dogumumu onun yapmasina karar verdim..

Kızlar size hap niteliğinde bilgilerle geldim. Instagram ve YouTube dan lütfen birgebeningunlugunu takibe alın orada bulunan masajlarini deneyin. Adet olmanızı , yumurtlamanizi sağlayan masajlar. Tecrübe ettim gerçekten işe yarıyor. Aylarca ovulasyon testi deneyip yumurtlamayi göremeyen ben ilk denemede 10. Gün yumurtlamayi ve çatlaması gördüm. Dua edeceksiniz bana deneyin nolur 🥰

Kızlar size hap niteliğinde bilgilerle geldim. Instagram ve YouTube dan lütfen birgebeningunlugunu takibe alın orada bulunan masajlarini deneyin. Adet olmanızı , yumurtlamanizi sağlayan masajlar. Tecrübe ettim gerçekten işe yarıyor. Aylarca ovulasyon testi deneyip yumurtlamayi göremeyen ben ilk denemede 10. Gün yumurtlamayi ve çatlaması gördüm. Dua edeceksiniz bana deneyin nolur 🥰
evet gerçekten işe yarıyor :)

Hanımlar merhaba, normalde olması gereken E2, tsh, fsh, kh ve prolaktin kaç olması gerekiyor.
Benim tsh 1,64
E2. 268
Fsh. 3.1
Lh. 7.27
Prolaktin. 23,25 çıkmış daha dr a göstermedim bilen arkadaşlar yorumlarsanız minnet duyarım

X