- 26 Aralık 2016
- 4.173
- 7.117
- 50
-
- Konu Sahibi akideciknane
- #79.101
merhaba baya uzun sürmüs tedavin bencede ikisini birden transfer etmen iyi olabilir.belki ikiz olur.sonra tekrar transfer ettireyim deseniz 10.000 tl dogum parası 10.000 tl. 20.000 tl bence...Herkese merhaba,eskilerden takip edenler belki hatırlar.ben çok uzun süredir tedavideyim.1.5 yıl sonra kısmetse pzt ilk transferim varbugün kontrolüm vardı rahim kalınlığı için 7-9.5 mm arası ölçüyorum güzel dedi ama düzensiz yani her yerde aynı kalınlık yok,içimde yine bir huzursuzluk..ngs li bir embriyom var.bir tane de normal 5.gün embriyom.ben diyorum ki ikisini de transfer ettirelim eşim istemiyor.dr birbirinin tutunma olasılığını etkilemez ama hangisinin tuttuğunu da bilemeyiz diyor.neyin garantisi var ki
Ozaman uzun bir yolculugun sonuna gelmissiniz de varmak istediginiz yerin bir adim uzaginda oldugunuzu dusunebilirsiniz, pozitif haberinizi sabirsizlikla bekliyorumÇok teşekkür ederim.Başında bile hiç yanaşmak istemedim tüp bebeğe.çocuk istiyorum diye kontrole gittim,gidiş o gidişiki senedir yapılabilecek bütün tedavileri gördüm herhalde.hayırlısı hepimiz için..
Ne tatlısınız :) keşke olsa benim için rüya gibimerhaba baya uzun sürmüs tedavin bencede ikisini birden transfer etmen iyi olabilir.belki ikiz olur.sonra tekrar transfer ettireyim deseniz 10.000 tl dogum parası 10.000 tl. 20.000 tl bence...
Ikiz olsun diye dua edeyim
Amh en son 6 ay önce 0.40 tı fsh ım 8Rabb'im inş bu sürecin sonunu feraha çıkartır.
Amh, Fsh değerin neydi?
Benimde 1, 2 yumurtam vardı son muayenede
Çok güzel bi haber inşallah sımsıkı tutunur bebişlerin ama ben olsam önce ngs liyi transfer ettirirdim sonuçta ngs li embriyo sağlıklı olan embriyo oluyo inşallah o tutarsa diğer embriyomu da 1-2 yıl sonra transfer ettirirdim ngs de çok masraflı ve önemli bi ayrıntı çünkü herkes emeğinin sonucunu görmek ister( bi sağlıkçı olarak söylüyorum bunu)Herkese merhaba,eskilerden takip edenler belki hatırlar.ben çok uzun süredir tedavideyim.1.5 yıl sonra kısmetse pzt ilk transferim varbugün kontrolüm vardı rahim kalınlığı için 7-9.5 mm arası ölçüyorum güzel dedi ama düzensiz yani her yerde aynı kalınlık yok,içimde yine bir huzursuzluk..ngs li bir embriyom var.bir tane de normal 5.gün embriyom.ben diyorum ki ikisini de transfer ettirelim eşim istemiyor.dr birbirinin tutunma olasılığını etkilemez ama hangisinin tuttuğunu da bilemeyiz diyor.neyin garantisi var ki
Yumurta kalitesi için gıdana dikkat ediyor musun?Amh en son 6 ay önce 0.40 tı fsh ım 8
Çok teşekkür ederim cevabınız için.Eşim de tamamen aynı fikirde.Muhtemelen artık sağlıklı düşünemiyorum her aşamada titizlendikçe problem çıktı.Biri tutmasa biri tutar diye kendimi rahatlatıyorum sanırım :)Çok güzel bi haber inşallah sımsıkı tutunur bebişlerin ama ben olsam önce ngs liyi transfer ettirirdim sonuçta ngs li embriyo sağlıklı olan embriyo oluyo inşallah o tutarsa diğer embriyomu da 1-2 yıl sonra transfer ettirirdim ngs de çok masraflı ve önemli bi ayrıntı çünkü herkes emeğinin sonucunu görmek ister( bi sağlıkçı olarak söylüyorum bunu)
Cok tesekkür ederim o sizin güzelliğinizNe tatlısınız :) keşke olsa benim için rüya gibi
Hangi tüp bebek merkezindesin şimdi? Fulyadaki tecrübeni okudumCanim emre bakircioglunu oneririm. Benim esimde de ayni sorunlar var. Cok iyi bir embriyolog ile calisiyor. Bu gibi durumlarda cok cok iyi laboratuvarı olan merkezlere gitmek gerekiyor.
Amin inşllh hepimizin yüzü gülsün,moral oldunuzCok tesekkür ederim o sizin güzelliğinizrüyan gerçek olur ins. Ngs li embriyo ile yüzde 1000 canım merak etme.en son bu embriyoyu B Biscolataamm denedi
olmaması tamamen takdiri ilahi
Amh en son 6 ay önce 0.40 tı fsh ım 8
Yumurta kalitesi için gıdana dikkat ediyor musun?
Tatlı patates te iyiymişbugün tedavimin 6. Günündeyim ek hiçbirşey yapmıyorum ama güzel haber o tek olan yumurtam dün kontrolde 2 tane olarak göründü hem de diğerinden büyük toplatmaya 7-8 günüm var zaten yararı olacak bişey var mı bilmiyorum sadece avokado yiyorum 1 tane bi de havuç öneriniz varsa toplatmaya kadar yapabileceğim bişey yaparım
Iyi olmuş beklen iki olması, ne yaptın bu süreçte artmış?bugün tedavimin 6. Günündeyim ek hiçbirşey yapmıyorum ama güzel haber o tek olan yumurtam dün kontrolde 2 tane olarak göründü hem de diğerinden büyük toplatmaya 7-8 günüm var zaten yararı olacak bişey var mı bilmiyorum sadece avokado yiyorum 1 tane bi de havuç öneriniz varsa toplatmaya kadar yapabileceğim bişey yaparım
Bunu sanirim doktorlar bile net cevaplayamaz..tabiki normal bir embriyoya gore daha yuksektir..Ama bazen ne yaparsak yapalim nasip olmayacaksa olmuyor..Ama canim yanlis hatirlamiyorsam sen onceki transferlerinde hamile kalmistin.. Genelde sagliksiz gebelikler dusukle sonuclanir..ngsli olunca en azindan gebeliginde devam etme olasiligi yukselmis olacak..Ben bu defa olacagina inaniyorum..Kizlar ngsli tutma olasiligi nedir?
evet gerçekten işe yarıyor :)Kızlar size hap niteliğinde bilgilerle geldim. Instagram ve YouTube dan lütfen birgebeningunlugunu takibe alın orada bulunan masajlarini deneyin. Adet olmanızı , yumurtlamanizi sağlayan masajlar. Tecrübe ettim gerçekten işe yarıyor. Aylarca ovulasyon testi deneyip yumurtlamayi göremeyen ben ilk denemede 10. Gün yumurtlamayi ve çatlaması gördüm. Dua edeceksiniz bana deneyin nolur