- 24 Ekim 2012
- 3.216
- 2.202
- Konu Sahibi akideciknane
- #79.081
Benim doktorum da 2. Asidan sonra 2 ay bekleyelim dedi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de kafam cok karisikti canim ama biliyorsun bircogunuz gibi ha deyince transfere hazir olamadim kac aydir..bu ayda lucrin yapilmisken asi cikti.. doktor basladik artik suan dusunme gebelik olursa da 12 haftadan sonra dedi.. Gerçi gebelik olursa ben asi olma riskine girmem sanirim.. gerci bugun yine basladik ama benim transfer bu ay olacak mi bilmem..hep bisey cikiyor biliyosun..benim kadar bekleyen olmadi sanirimBenim doktorum da 2. Asidan sonra 2 ay bekleyelim dedi.
3 ay bisey degil.. iyi yapmissin kendini riske atmamakla.. ayrica ben hamile kalacagini dusunuyorum..Onemli olan devam etmesi ve bunun icin sana dua ediyorum canim..insallah daha once yasadigin sikintilari yasamadan kucagina alirsin bebegini..Benim doktorum da 2. Asidan sonra 2 ay bekleyelim dedi.
Iyi dileklerin için çok teşekkür ederim canim. Umarim bu yolda hepimizi guzel sonuclar bekliyordur. Bu kadar beklemisken beklediğimize değdi deriz insallah.3 ay bisey degil.. iyi yapmissin kendini riske atmamakla.. ayrica ben hamile kalacagini dusunuyorum..Onemli olan devam etmesi ve bunun icin sana dua ediyorum canim..insallah daha once yasadigin sikintilari yasamadan kucagina alirsin bebegini..
Benimkiler gecen ay adetin 2.gunu vurdular 12.gun bi bakildi baskilanmamis iptal oldu.. bu defa ayni ay adetin 21.gunu vuruldu ben 23.gun adet oldum zaten.. ama muayenede 2 ay ustuste vuruldugun icin baskilanacak insallah dedi ve diger ilaclara basladik..lucrinle gecen ay rahim zor kalinlasmisti bu ayda muhtemelen oyle olabilirmis ona gore ilaclarin dozunu yukseltiriz dedi..nasip bakalim beni bu defa ne bekliyor?Iyi dileklerin için çok teşekkür ederim canim. Umarim bu yolda hepimizi guzel sonuclar bekliyordur. Bu kadar beklemisken beklediğimize değdi deriz insallah.
Bildigim kadariyla lucrinden sonra eger 1 aylik bir geçici menopoz ignesiyse 20 gun kadar bekletiyorum sonra bi 20 gun de transfer hazırlığı suruyor. Yanlis bilgi de vermeyeyim ama benim transfer planlanirken doktor lucrin igne vermisti bana ben olmak istemediğimden direkt transfer hazırlığına başlamıştık. Su an asi icin zaten 4 aylik bekleme olacak. 2. Dozdan sonra 1 ay gecince lucrin yapip beklerim o sureyi diye dusunuyorum artik.
Biz elimizden geleni yapiyoruz. Gerisi de nasipte varsa olacak canim.
Benim de kafam cok karisikti canim ama biliyorsun bircogunuz gibi ha deyince transfere hazir olamadim kac aydir..bu ayda lucrin yapilmisken asi cikti.. doktor basladik artik suan dusunme gebelik olursa da 12 haftadan sonra dedi.. Gerçi gebelik olursa ben asi olma riskine girmem sanirim.. gerci bugun yine basladik ama benim transfer bu ay olacak mi bilmem..hep bisey cikiyor biliyosun..benim
merhaba,Hamile kalmayı planlıyorsam CoVid-19 aşısı yaptırmalı mıyım?
Aşılama ve Bağışıklama Ortak Komitesi (JCVI); hamileyseniz veya ilk doz sonrası üç ay içinde gebelik planlıyorsanız aşı olmak için beklemenizi önermektedir. Bu öneriler aşının gebelik üzerindeki etkileri netleşene kadar geçerlidir.
Hamile kalmayı planlıyorsanız ve riskli grupta olduğunuz için veya sağlık çalışanı olduğunuz için aşı olabilecekseniz, hamile kalmadan önce aşının tüm dozlarını tamamlamanız ve ilk dozdan sonraki üç ay ve ikinci dozdan sonraki iki ay gebelik için beklemenizi önerilmektedir.
Gebelik öncesi CoVid-19 aşısı olmak, enfeksiyona engel olmak ve ciddi komplikasyonları önlemek açısından önem taşımaktadır. Mevcut durumda kadınlar aşı olana kadar gebeliği ertelemeye karar verebilirler. Bu aşıların kısırlığa yol açtığına dair bir veri mevcut değildir.
Normal mı deniyosun yoksa tüpe hazırlıkmı, buarada Takviye olarak neler kullanıyorsunmerhaba,
paylaşım için teşekkürler. ben temmuzda 43 yaşına giriyorum hemen aşı olsam 1,5-2 ay sonra 2. aşı sonrasında yine 2 ay bekleme derken aşağı yukarı 5 ay erteleme oluyor. yaşım bekleme için müsait değil eşim dün akşam aşı oldu ama sanırım ben olmayacağım. yaşım 5 aylık ertelemeye uygun değil ama tabiki Rabbim hayırlısını nasip etsin. ayrıca aylardır bi sürü vitamin takviye kür kullanıyorum emeklerimin karşılığını verir inşallah rabbim.
Tüp bebek 3 kere denedik olmadı, sonra kendiliğinden hamile (takviyelerle) kaldım kızım var hamd olsun 20 aylık. ikincisi için de deniyorum şimdi tekrar. arısütü, polen, omepa Q10 ve bitkisel çaylarla (aslan pençesi, hayıt,civan perçemi) hamile kaldım kızıma bunları çok uzun süre kullandım. şimdi de 2 aydır prowomen, arısütü ve yine bitki çaylarını kullanıyorum ayrıca bu soğan kürü deniyorum bu sefer.Normal mı deniyosun yoksa tüpe hazırlıkmı, buarada Takviye olarak neler kullanıyorsun
Ben de omega q10 ve testere dişli Aslan pençesi kullanıyorum. Kızım için ilk tüp bebek denemesinde hamile kaldım eşimin spermleri yavaştı. Şimdi 39 oldum doğal yolla olsun diliyorum, nedense ümitsizlik hep içimde Acaba bu testere dişli Aslan pençesi ne kadar kullanılıyor biliyor musunuz? Geçen ay 15 gün kullanıp 15 gün ara verdim bu ay gene başladım.Tüp bebek 3 kere denedik olmadı, sonra kendiliğinden hamile (takviyelerle) kaldım kızım var hamd olsun 20 aylık. ikincisi için de deniyorum şimdi tekrar. arısütü, polen, omepa Q10 ve bitkisel çaylarla (aslan pençesi, hayıt,civan perçemi) hamile kaldım kızıma bunları çok uzun süre kullandım. şimdi de 2 aydır prowomen, arısütü ve yine bitki çaylarını kullanıyorum ayrıca bu soğan kürü deniyorum bu sefer.
adetten bir kaç gün sonra başlayıp bir dahaki adet dönemine yakın bırakıyorum sonra tekrar başlıyorumBen de omega q10 ve testere dişli Aslan pençesi kullanıyorum. Kızım için ilk tüp bebek denemesinde hamile kaldım eşimin spermleri yavaştı. Şimdi 39 oldum doğal yolla olsun diliyorum, nedense ümitsizlik hep içimde Acaba bu testere dişli Aslan pençesi ne kadar kullanılıyor biliyor musunuz? Geçen ay 15 gün kullanıp 15 gün ara verdim bu ay gene başladım.
Anladım, peki kaç ay kullandınız ve sabah akşam mı? Ben de aşı oldum bu arayı değerlendirmek için takviyelere devam edelim istiyorumadetten bir kaç gün sonra başlayıp bir dahaki adet dönemine yakın bırakıyorum sonra tekrar başlıyorum
Bende 3 opu 2 transfer negatif. Bir kez doğal hamile kaldım oda kalbi atmadı. Hangi marka kullandığın arisutu acaba?Tüp bebek 3 kere denedik olmadı, sonra kendiliğinden hamile (takviyelerle) kaldım kızım var hamd olsun 20 aylık. ikincisi için de deniyorum şimdi tekrar. arısütü, polen, omepa Q10 ve bitkisel çaylarla (aslan pençesi, hayıt,civan perçemi) hamile kaldım kızıma bunları çok uzun süre kullandım. şimdi de 2 aydır prowomen, arısütü ve yine bitki çaylarını kullanıyorum ayrıca bu soğan kürü deniyorum bu sefer.
beeo saf arısütü (40 gr)1 tane kullandım, şimdi eğriçayır saf arısütü aldım. ikisi de iyi marka.Bende 3 opu 2 transfer negatif. Bir kez doğal hamile kaldım oda kalbi atmadı. Hangi marka kullandığın arisutu acaba?
Teşekkür ederim cevabın icin. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın insallah, sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin hepimizebeeo saf arısütü (40 gr)1 tane kullandım, şimdi eğriçayır saf arısütü aldım. ikisi de iyi marka.
Hayirlisi olsun..Insallah pozitif sonuc alırsınız..Hangisinin tuttugu onemli degil yeterki olsun..Herkese merhaba,eskilerden takip edenler belki hatırlar.ben çok uzun süredir tedavideyim.1.5 yıl sonra kısmetse pzt ilk transferim var bugün kontrolüm vardı rahim kalınlığı için 7-9.5 mm arası ölçüyorum güzel dedi ama düzensiz yani her yerde aynı kalınlık yok,içimde yine bir huzursuzluk..ngs li bir embriyom var.bir tane de normal 5.gün embriyom.ben diyorum ki ikisini de transfer ettirelim eşim istemiyor.dr birbirinin tutunma olasılığını etkilemez ama hangisinin tuttuğunu da bilemeyiz diyor.neyin garantisi var ki
İnsallah pozitif sonuc alirsiniz , olacaksa bir sekilde oluyor inaninHerkese merhaba,eskilerden takip edenler belki hatırlar.ben çok uzun süredir tedavideyim.1.5 yıl sonra kısmetse pzt ilk transferim var bugün kontrolüm vardı rahim kalınlığı için 7-9.5 mm arası ölçüyorum güzel dedi ama düzensiz yani her yerde aynı kalınlık yok,içimde yine bir huzursuzluk..ngs li bir embriyom var.bir tane de normal 5.gün embriyom.ben diyorum ki ikisini de transfer ettirelim eşim istemiyor.dr birbirinin tutunma olasılığını etkilemez ama hangisinin tuttuğunu da bilemeyiz diyor.neyin garantisi var ki
Amin inşallah,hepimiz için hayırlısı.ben de öyle düşünüyorum tutacak olan tutuyor zaten.bekletmesinler bebeklerimiz gelsin artık hepinize duacıyımHayirlisi olsun..Insallah pozitif sonuc alırsınız..Hangisinin tuttugu onemli degil yeterki olsun..
Çok teşekkür ederim.Başında bile hiç yanaşmak istemedim tüp bebeğe.çocuk istiyorum diye kontrole gittim,gidiş o gidiş iki senedir yapılabilecek bütün tedavileri gördüm herhalde.hayırlısı hepimiz için..İnsallah pozitif sonuc alirsiniz , olacaksa bir sekilde oluyor inanin