Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Cok geçmiş olsun canım. Allah evladını sana bağışlasın, insallah hayırlı sağlıklı bir evlat daha nasip etsin
Ben bir kez doğal yolla hamile kaldım ama kalbi atmadı maalesef. Şimdi aşı oldum, ekim gibi kalan 2 embriyoyu transfer ettiricem, bu aradada doğal denicem yumurta takibiyle. Bende kalbi atmayınca kürtaj oldum. Öncesinde rahim filmi çektirdim ama kürtajdan sonra doktor istemedi. Tüp bebek denemem Negatif sonuçlandı yine. Hep aklımda kaldı acaba yapisiklik var mi diye. Forumlarda okudum kürtajdan sonra olabileceğini be bazı merkezlerin kürtajdan sonra mutlaka tekrar rahim filmi istediğini. Seninki nasıl anlaşıldı , belirtin varmıydı yapisiklikla ilgili.

Sağol canım iyi dileklerin için. Benim de kalp atışları oluşmamıştı 6 haftalıkken ölmüş işte tam canlanmadan. Öyle olunca da kürtaj oldum. VE sana şunu söylim benim çok talihsizliker geldi başıma kürtaj sonrası bende bebeğin plesenrtasından parça kalmış içerde ben o parçayla iki ay gezdim düşün. Hep bir lekelenme halleri vardı bende sürekli dr. a gidip geliyorum bu ara tabi ama parça olduğunu kimse anlamıyor. 40 gün lekelenme doğal diyorlar benim 40 günü de geçiyor. Sonra Zeynep kamilde bir dr var o histereskopi yapmaya karar verdi. İçerde birşey görünüyor ultrasonla ama polip mi nedir bilmiyorum net görmek için histerskopi yapacağız dedi. Neyse onu da oldum mu ben. 3 ay korunacaksın dedi. Neyse uyguladık. Üstüne ben sıfırdan gebelik düşünüyor gibi bütün testrimi işte hsg mi yeniledim. Bu sefer de hsg de rahim alt tarafında yapışıklık olduğu göründü ama dr lar yine önemli derecede değil fikrindeydiler. Taki şimdi gittiğim doktoruma kadar o bizi tekrar bir histereskopiye yönlendirdi. Kiii ben taa ilk görüldüğü zamanlarda doktorlara diyordum gerekiyorsa histereskopi yapın açın bu yapışıklığı hiç biri gerek görmedi. Neyse işte canım böyle böyle 1,5 sene geçti kürtaj üstünden işte şimdi 3 ay önce histereskopimi oldum adetimi bekliyorum korunmayı bırakacağız nerdeyse 2 senedir zaman böyle geçti gitti benim için. Yaş da cabası tabi.

Sana tavsiyem kürtajdan sonra kendi için rahat etmesi açısından rahim filmi çektir. Yapışıklık belirtisi miydi benimki bilmiyorum ama benim rengl 3. gün acayip azaldı böyle lekeli olarak gelirdi bu şekilde 7 gün sürerdi. Eskiden 4,5. günler lekelenmeye dönerdi 7 günde temizlenirdim. O olabilir diye düşünüyorum. Onun dışında hiç bir belirtim falan yoktu. O da belirtimidir bilmiyorum tabi. Ama senin tüp bebek merkezi rahim filmi nasıl istemedi senden kürtaj sonrası çok şaşırdım. Hiç olacak şey değil ki bu. Yani her kürtajdan sonra olacak diye bir şey yok. Benim kürtaj olan kızın bebeği oldu şuan da da 8 aylık bebeği maşallah.

Bir sürü talihsizlik yaşamışsın canım, çok geçmiş olsun, bebeğin kolaylıkla gelsin insallah benimde aklımı çok kurcalıyor, ilk fırsatta film cektiricem.

kızlar Merhaba! Bugün tedavimin 8. Günü yumoşlarım büyüyor çok şükür Dr um sadece henüz rahim kalınlaşması yok dedi ve estrofam ve tebokan ekledi tedaviye başım çok ağrıyor estrofam ı biliyoruz toplamadan sonra başlanıyodu hep ama şu tebokan ı ilk defa kullanıyorum kullanan var mı sizde de baş ağrısı yaptı mı acaba sevmedim bu ilacı

Allah sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin insallah canım dua edeceğim senin için. Güzel haberlerini bekliyorum.

Teşekkürler canım,sizin ne durumda?Var mı evladınız ,kaçıncı denemeniz?
Ben 1,5 yıl önce ilk tüp bebeği yaptırdım. 5.gün embriyosu konuldu, olmadı. Sonra geçen Eylülde hamile kaldım , kalbi atmadı kürtaj oldum. Geçen nisanda tüp bebeğe başladım , 7 yumurtadan 1 tane 3. gün embriyosu donduruldu. Diğerleri boş , ölü falan çıktı. Mayisda tekrar toplandı. 8 yumurtadan 6 tanesi döllendi. 3. günde 2 tanesi transfer edildi. 4 tanesi 5.güne beklendi. 1 tanesi 6. günde donduruldu. Transfer edilen 2 tane 3.günde tutmadı. 3 hafta önceydi. Şimdi aşımın ilk dozunu oldum. 2.dozdan sonra 2 ay bekleyip , 2 tane kalan embriyoyu transfer ettiricem kısmetse. Şimdide ovulasyon takibi yapıyorum belki kendiliğinden olur diye.

Hadi inşaallah dualarım seninle.Benim doğal yolla olma şansı yok.Hidrosalpenks yüzünden tüplerim alındı.35 yaşında geç evlendim.İlk yıl olmayınca bebek,İlk tüp bebek denememi 36 yaşında yaptım.Doktor hidrosalpenks var demişti ama tüplere müdahale ettirmek istemedim.Zaten 10küsür yumurta toplandı hiç biri döllenmedi.O zaman ben tüp bebek yapınca olur zannediyordum,sigara falan da tüketiyordum,eşimin de morfoloji ve hız problemi vardı.2017’de tekrar deneyelim dedik,2 tane 3.gün embriyosu oluştu ,taze transfer yine tutmadı hidrosalpenks yüzünden.3.denemeden önce ameliyat oldum ve tüpleri aldırdım.Yine 3.gün 2 embriyo transfer edildi ama tüplerin alınmasına rağmen yine tutmadı.Bu sefer tamamen başka bir kliniğe geldim geçen Aralık ayında.Sigarayı bıraktım,3 ay Teatrio kullandım.Sonra 2 ay arka arkaya yumurtamı topladı doktor.5 tane 3.gün embriyosu ,1 tane de 5.gün donduruldu.İlk defa 14 Haziran’da dondurulmuş 2 tane 3.gün embriyosu transfer edildi.Diğer 4 tanesi duruyor.Hayırlısı ,bekliyorum 26’sında transfer günüm 5 yıldır uğraşıyorum,belki hamileliği ben de tadarım

Allah ım inşallah kucaklarımız boş bırakmaz adaşım ismimiz kaderimiz olmuş herşeye özlemle kavuşmak geç olsun ama olsun inşallah dualarım seninle güzel haberlerini bekliyorum sen hangi merkezde yaptırıyosun tedavini?

Canım sağol,inşaallah tüm isteyenler sağlıkla kavuşur evlatlarınaBen İzmir’de İrenbe’de tedavi görüyorum.Siz?Var mı evladınız?

Canım sağol,inşaallah tüm isteyenler sağlıkla kavuşur evlatlarınaBen İzmir’de İrenbe’de tedavi görüyorum.Siz?Var mı evladınız?
Yok canım maalesef olacak inşallah büyük hissediyorumbu ay tedavideyim 4. Tüp bebek deneyimim olacak inşallah da son. İrenbe yi duymuştum israel aruh mu dr un ona da çok iyi diyolar

Hayirli olsun..Ayni merkezdeyiz.. Bende transfer asamasindayim ama 6 ayi gecti tahlillerim normal cikmadigi icin hep iptal edildi..bakalim bu ay transfer olabilecek miyim persembe belli olacak..Umit hanim mi doktorunuz? Serum taktirdiniz mi?

Mrb arkadaslar omepa q10 balok yagimi kullaniyorsunuz.eczanedw birsuru omepa var hangisini killaniyorsunuz.41 yasindayim takviye vitamin kullanmam lazim doktora gitmeden kullanmak icin .. ari sutu polen de kullaniyorum

Yok canım maalesef olacak inşallah büyük hissediyorumbu ay tedavideyim 4. Tüp bebek deneyimim olacak inşallah da son. İrenbe yi duymuştum israel aruh mu dr un ona da çok iyi diyolar
Hadi umarım,dualarım seninle benim de 4.denemem,umarım ikimizin de güzel haberler aldığı,bebeğimizi sağ salim kuşağımıza aldığımız bir dönem olur Herşeyin başı sağlık.Sağlıklı olsunlar da Yalnız bugün adet olacakmışım gibi ağrım var.Biraz ümitsizim o yüzden.İrenbe’de Ümit hocaya gidiyorum.Hocam iyi.Bu 4.denemede oraya gidiyorum,daha önce orada değildim.Sizin yaşınız kaç?Nerede yaptınız denemeleri?Yakın mı test tarihiniz ?

Hayirli olsun..Ayni merkezdeyiz.. Bende transfer asamasindayim ama 6 ayi gecti tahlillerim normal cikmadigi icin hep iptal edildi..bakalim bu ay transfer olabilecek miyim persembe belli olacak..Umit hanim mi doktorunuz? Serum taktirdiniz mi?
Benim de ertelendi ama sonra tahliller düzelince yapıldı.Evet Ümit hocadayım.Bu toplamda 4.denenem ama onunla ilk denemem.Bakalım inşaallah hayırlısı.14 haziran’da Transfer oldum.Siz de mi Ümit hanımdasınız?Umarım sağsalim kavuşuruz bebişlere ama bugün adet ağrım var

26’sı transfer günüm yazmışım yanlışlıkla.Test günüm yazacaktım.Transferi oldum

Allah emeklerini boşa çıkarmasın insallah canım bize güzel haberi ver , umut ol

Dua ediyorum tüm isteyenlere.Zor iş,5 yıldır uğraşıyorum hiç hamileliği tadamadım.Sizin de mi ilk evladınız olacak Allah nasip ederse?İnşaallah kaliteli yumurtalarınız ve döllenmeleriniz olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…